F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
honnan töltötted???
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
keresnék olyan moddereket akik sikerrel módosítottak már aiw fájlokat különbözõ pályákra és a 3dsmax-ot is értik
tudom van kint már egy aiw editor, de jelenlegi munkáim során is csak a wordpadra és a zmodeler-re támaszkodtam, illetve egy más jellegû, szintén aiw fájlokhoz írt egyszerû editort is szeretnék összedobni
3dsmax-ban a betöltött pálya magasságpontjainak meghatározásával vannak gondjaim, kezelni nem igazán tudom még, bár zmod jobban megy
amit eddig csinálgattam az nagyon kevéske, van egy honlapom, meg van egy tesztpályára írt aiw-m( 2003-as Hungaroring nagyon korai verzió) meg még néhány apróság
tehát aki tud esetleg idõt szánni rám és keni-vágja a zmodelert vagy 3dsmaxot akkor lécci keressen meg priviben (thx)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az nem befolyásolja a ligámat?
nem lessz mismachem
Az Rh is fenn van csak a CTDP honlapján fenn van a török pálya és ahoz CTDP kell
http://druglord.buzz.hu/ ;)
CURNT Formation Lap="0"
PRACT Formation Lap="0"
QUICK Formation Lap="0"
GPRIX Formation Lap="0"
CHAMP Formation Lap="0"
MULTI Formation Lap="0"
RPLAY Formation Lap="0"
0= kikapcs. 1= bekapcs.
és ha igen akkor honnan tom letölteni!!
most jutott eszembe
Gyerekek egy jo tanács, F1C feltelepit, aztán amikor megvan az egész mappát lekopizod és átrakod valahova, onnantol kezdve ebbe telepited a modokat, igy nem kell ujratelepiuteni, ha esetleg valami elromlik...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ebbe a sorrendbe rakdfel..
1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
mer amit 1x már leírtak abban nem szerepelt a Patch
de van 1 oylan is
lenne 1 kérdésem
mi a neve annak a peccsnek ami csinál felvezetõkört
és mi a neve
Boltban nem fogja megvenni az tuti ....Ennyi 😄DDDD
Ez már csak warez-ban terjed 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
kapja be a milliárdjaival együtt....
a mohának mindig a déli oldala fás
Egyébként nem volt olyan rossz a GP4, igaz joval többet vártunk a 3. után, pl rendes multiplayer játékot...
Persze amiröl eddig beszégetünk az fikcio, csak sokak köztük én is nem értem miért ne lehetne pc-re is meg konzolra is kiadni valamit, persze nem konzol átiratra gondolok, hanem a hülye FIA eladhatná ennek is meg annak is a liszenszeket, lekötve hogy te csak pc-re adod ki a másik meg csak konzolra, és közben dupla pénzt kaszálhatna 😉
Természetesen én tudom hogy ez lehetetlen, hiszen az F1-es játékra is ugy tekint a sony, hogy ha játszani akarsz vele akkor vedd meg a szar konzolomat, aztán tologasd...
És megint eljutottunk a pénzhez, szal én le is zártam a kis monologom 😊
egyébként ahhoz valahonnan elõtte össze kéne kaparnia a szélnek eresztett Simergy-t és itt már kezdünk is elméleti síkra evezni, ha eddig nem tettük meg
egyébként azt sem értem, hogy miért várnak itt egyesek évek óta új F1 játékot...
az ISI nem fog csinálni meg Kraemmerék sem és enyhén sarkítva ez a két bagázs az, ami képes manapság valami elfogadható játékot kiadni
(mindjárt jön, hogy itt a SimBin is, valóban, de õk vesznek motort...)
Az uzlet az uzlet. Lehet hogy egy evadnyi Sony F1-bol tobbet adtak el mint a EA PC-s F1-bol osszesen😉