F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
várjuk mi is...bár lassan vége a bajnokságnak, de egy frissítés a végére jól jöhet! THX!!! <#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sikerült feltenni a mastudio2002-t meg is találtam az új elemeket(elsö, hátsó szárnyak)de nem tudom hova kell elmenteni mert már próbáltam mindenhová de az autókon semm változás nem történt. Tudtok nekem ebbe segíteni köszi
avcom
ha sikerül végre egy nyamvadt ventillátort szerezni a videokártyámra még egyszer letesztelem a hónapokkal ezelõtt összerakott patchet és valahogy eljuttatom az esetleges (remélem létezõ) érdeklõdõkhöz. Ez számos fejlesztést tartalmaz Alexease-tõl <#wink>

Sly79
És minden a régiben!!! <#taps>
Köszönöm... <#wave>

Alexease
SORRY! SORRY! SORRY!
Elfelejtettelek😞 Mar toltom fel a cuccost, linkelem ha fent lesz!
Sly79
Ha valakinek megvan a #1283-ban levõ Alexesase féle addons, pls töltse fel vhova... Eltûnt a gépemrõl, és a HPCC nekem csak azzal az igazi. Nagyon köszönöm...

Firerock
HSW?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Nekem is volt már íiylen próbáldnem jó a kiegészítõ!!!
honnan töltötted???

holmis20
valaki tudna segíteni? Felraktam az rh 2003-as szezonhoz a magny-cours-i pálya frissített verzióját (mc2003_v101.exe) és az új átépített szakaszon nem jó a pálya, mert olyan mintha nekimennék a falnak és nem tudok végigmenni a pálya azon részén. Valaki találkozott már ezzel?

hi

keresnék olyan moddereket akik sikerrel módosítottak már aiw fájlokat különbözõ pályákra és a 3dsmax-ot is értik

tudom van kint már egy aiw editor, de jelenlegi munkáim során is csak a wordpadra és a zmodeler-re támaszkodtam, illetve egy más jellegû, szintén aiw fájlokhoz írt egyszerû editort is szeretnék összedobni

3dsmax-ban a betöltött pálya magasságpontjainak meghatározásával vannak gondjaim, kezelni nem igazán tudom még, bár zmod jobban megy

amit eddig csinálgattam az nagyon kevéske, van egy honlapom, meg van egy tesztpályára írt aiw-m( 2003-as Hungaroring nagyon korai verzió) meg még néhány apróság

tehát aki tud esetleg idõt szánni rám és keni-vágja a zmodelert vagy 3dsmaxot akkor lécci keressen meg priviben (thx)

Istencsászár
ja nincs mindenkinek beállitva igen

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Firerock
de akkor mismeccsem lessz nem?

Istencsászár
hogy mûködjön a többieknek a szerveren kell beállitani

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Save/saját neved/saját neved.PRL

Firerock
MULTI Formation Lap="0"
az nem befolyásolja a ligámat?
nem lessz mismachem

Firerock
és az a prl-az hol van,és mi a pontos neve??

Firerock
kössz totti
Az Rh is fenn van csak a CTDP honlapján fenn van a török pálya és ahoz CTDP kell

K.András
Rh modot rakd fel, sokkal jobb nincsen vele probléma sem, felrakod oszt megy.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Istencsászár
prlbe lehet ilyeneket állítgatni:

CURNT Formation Lap="0"
PRACT Formation Lap="0"
QUICK Formation Lap="0"
GPRIX Formation Lap="0"
CHAMP Formation Lap="0"
MULTI Formation Lap="0"
RPLAY Formation Lap="0"

0= kikapcs. 1= bekapcs.

Firerock
de a CTDp nem jó se így se úgy

Firerock
de nem tud vki olyan peccset ami csinál velvezetõkört?????
és ha igen akkor honnan tom letölteni!!

Firerock
azt csináltam...
most jutott eszembe

K.András
Minek?
Gyerekek egy jo tanács, F1C feltelepit, aztán amikor megvan az egész mappát lekopizod és átrakod valahova, onnantol kezdve ebbe telepited a modokat, igy nem kell ujratelepiuteni, ha esetleg valami elromlik...

Firerock
basszus nem tud vki vmi CTDp Uninstallert???

JuanG
fogsz egy képszerkesztõt és csinálsz egy 120X20 pixeles képet, aztán az adataidnál feltöltöd...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Firerock
hoyg tudok a nevemhez iylen képet csinálni?

arty
az üzemeltetöknek biztosan megéri, h leszeded <#eplus2>

Forza.

avcom
Istencsászár
reménytelenek vagytok....

Ebbe a sorrendbe rakdfel..
1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2

Mit szóltok a wanadoo-n a 2dik szektorba lévõ F1 Grand Prxhoz.....vagy mia neve....megér annyit,hogy leszedjem?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Firerock
vki le tudná írni a Ctdp 2004 helyes feltelepítési sorrendjét???
mer amit 1x már leírtak abban nem szerepelt a Patch
de van 1 oylan is

Firerock
heló
lenne 1 kérdésem
mi a neve annak a peccsnek ami csinál felvezetõkört
és mi a neve

lac coo
Na most ebben mi a kötekedés ?
Boltban nem fogja megvenni az tuti ....Ennyi 😄DDDD
Ez már csak warez-ban terjed 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Már megint nem értetted mit mondok....Bár látom neked mindehol a kötekedés a lételemed.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Hát onnan aligha 😄DDDD

CodeRed
A boltok polcairól!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Sanko
Börnibá kapzsi volt a SONY kizárólagos licenct vett :-( 2008-ig....

kapja be a milliárdjaival együtt....

a mohának mindig a déli oldala fás

K.András
De látod mekkora az igény, és minél nagyobb annál valoszinübb hogy egy uj cég esetleg egy régi, nekiáll egy ilyen játéknak 😊
Egyébként nem volt olyan rossz a GP4, igaz joval többet vártunk a 3. után, pl rendes multiplayer játékot...
Persze amiröl eddig beszégetünk az fikcio, csak sokak köztük én is nem értem miért ne lehetne pc-re is meg konzolra is kiadni valamit, persze nem konzol átiratra gondolok, hanem a hülye FIA eladhatná ennek is meg annak is a liszenszeket, lekötve hogy te csak pc-re adod ki a másik meg csak konzolra, és közben dupla pénzt kaszálhatna 😉
Természetesen én tudom hogy ez lehetetlen, hiszen az F1-es játékra is ugy tekint a sony, hogy ha játszani akarsz vele akkor vedd meg a szar konzolomat, aztán tologasd...
És megint eljutottunk a pénzhez, szal én le is zártam a kis monologom 😊

Áh, GP5 sosem lesz, pedig annó voltak ilyesmi kósza hírek. Aztán szertefoszlott a remény.

avcom
egy olyan komoly játékot megint, mint a Gp4 volt, na jó...

egyébként ahhoz valahonnan elõtte össze kéne kaparnia a szélnek eresztett Simergy-t és itt már kezdünk is elméleti síkra evezni, ha eddig nem tettük meg

K.András
Pl egy Geoff Cramond bármikor elöálhatna az ötlettel, hogy csinál egyet megint, a liszenszek elvesztése miatt hagyta abba...

Vagy majd kijön jövõre a 2005 és mellé berakják rögtön a 2006 modot<#hehe>.

Istencsászár
persze logikus, isi nemcsinálná, simbin a konzolok felé is kacsingat már, max valami uj csapat venné meg a liszenszet, de abból meg kijöhet egy katasztrófális gém. ( szerintem marad a sonynál neki konzolon veszik mint a cukrot -gondolom én.. ) Rh és CTDP munkájában semmi kivetnivaló nincs, amit csinálnak nagyon jó. Ha rFactor alá is sikerül ilyen jó dolgokat kreálniuk, akkor nemlesz gond F1el.

avcom
nem tudom (még)
egyébként azt sem értem, hogy miért várnak itt egyesek évek óta új F1 játékot...
az ISI nem fog csinálni meg Kraemmerék sem és enyhén sarkítva ez a két bagázs az, ami képes manapság valami elfogadható játékot kiadni

(mindjárt jön, hogy itt a SimBin is, valóban, de õk vesznek motort...)

Istencsászár
szép,szép, de nagyon lassan megy a munka😞 (hacsak ennyi kocsi van kész ) igy nemlesz kész az idén, vagy igen?

Alexease
Nem tudom, nekem mar 6 Gbyte az F1C konyvtar, es meg mindig fent van😊)))

Az uzlet az uzlet. Lehet hogy egy evadnyi Sony F1-bol tobbet adtak el mint a EA PC-s F1-bol osszesen😉
Hülye szoni vazze<#mf3><#boxer>....én már leszedtem a játékot,mer a csomó mod miatt 2giga volt<#hehe>....szóval én is örülnék neki,hogy szoni eltakarodjon és egy kúl csapat kreáljon maj valami jó F1játékot.

avcom
lac coo
2007 még az övék , ha jól tudom 😞((((