7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Jeff Gordon
    vagy kapcsold ki a mechanikai hibákat...
  • forzajuve5
    hűtőnyílást állítsd nagyobbra
  • szabolcs17
    Helló! Miért van az, hogy 1-2 kör után mindig kigyullad a kocsim. BMW sauberrel vagyok.
  • ICEMAN15
    kormánnyal majdnem minden féle képp jobb köröket lehet menni,csak azért hozzá kell szokni!
  • lobig
    de automata váltóval is jobbakat lehet menni mint billentyűzettel, nem?
  • Gyocsika
    Olyan verziót kaptam meg még Baungartner is van! :)
  • Zsolti9014
    Hamar megszoktam én is, gyakorolni kell, ezt hallásból csináld, azt érzed, hogy hogyan pörög a motor. Csak fékezéskor válts vissza, gázadáskor fel. Minden kigyorsításnál le egyet!
  • lobig
    arra már nem tudok figyelni hogy hányat váltsak vissza egy kanyarban... :)
  • Zsolti9014
    Kormánnyal jobbat lehet menni, ha te váltasz, nekem sikerült! Persze akkor a legjobb, ha a kormány hátánál van a váltó.
  • lobig
    kb 1-2 hete játszom kormánnyal és 10-15 másodperccel rosszabb időket megyek még mint billentyűzettel, igaz csak az automata váltó és a kipörgésgátló van bekapcsolva... van még mit fejlődnöm... :)
  • ICEMAN15
    Hogy raktad fel a 2004-est?
  • Gyocsika
    Szeretném kérdezni akkor innen fentről mit kell letöltenem ahoz hogy meglegyen a 2005 és 2006-os autók páyák stb
    nekem megvan 99-2002 és 2004
  • ICEMAN15
    Sziasztok!!
    2005 vagy 2006-oshoz is lehet évadokat,pályákat,kocsikat meg ilyesmikat rakni?
    Ha minden jol megy akkor alig egy hét és meglesz a 2 közül valamelyik.Amúgy a 99-02 is megvan egy ideig játszottam is vele de már valamiért nem lehet feltelepíteni rendesen.
  • lobig
    monte carlo-ban meg a versenykor egy autót ejt be a pályára az első kanyar előtt. és ő onnan rajtol el. érdekes...
  • lobig
    ok most már sikerült...
    viszont az interlagos-i pályán a célegyenes utáni egyenesebb részben az williams az út felett lebeg...
    észrevettétek már?
  • Istencsászár
    Zsolti9014, mellőzd máskor a fél oldalas copykat, vagy kicsit méretezd át ( tömörebb legyen )

- 2006 mod by Shoma v1.0 -
    Hát végre valahára elkészült a mod elso komplett verziója.
    Remélem tetszeni fog mindenkinek mert nem keveset dolgoztunk rajta UKJocival és Tornadoval együtt - ezúton is köszönöm nekik az együttmuködést!
    Megpróbáltam a leheto legjobban szimulálni a jelenlegi (és az év folyamán várható) eroviszonyokat mind a motorero, az aerodinamika és a pilóták tudásának kalibrálása során,
    de sajnos a program (vagy az RH05 mod) nem tesz lehetové pár szabálymódosítást:

Ami kimaradt:
    - 2 hétvégés motorszabály és ezzel összefüggo büntetések
    - az új kvalifikációs rendszer (helyette maradt az egyórás, 12 körös)

Amit tartalmaz:
    - Eredeti (teljes) csapatnevek, boxsorrend mind a 11 csapattal
    - Új ikonok és hátterek
    - Új autófestések és néhány új 3D-modell a szezonkezdésnek megfeleloen
    - Teljesen új fizika - valós aerodinamikai és mechanikai tulajdonságok (.hdv)
    - Valós motorteljesítmények (V8 motorok kisebb teljesítménnyel, magasabb fordulatszámmal)
    - Érezheto gumikopás (Bridgestone-Michelin különbözo)
    - Ideális AI setupok, boxtaktikák minden pályára
    - Pilóták tudása reálisabb (fejlodést/visszaesést is mutat a szezonok között)
    - Élethu motorhangok, hangosabb visszapuffogás (mélyebb V8 hangok, lefolytott Cosworth V10)
  • Zsolti9014
    Le van írva Shoma oldalán, a pályákat külön kell bemásolni+csoportos átnevezéssel... Nem szórakozok ezzel itt van a leírás 2 nyelven.
  • lobig
    nekem kilép pályabetöltésnél a shoma mod...
    mit rontottam el szerintetek?
  • Priger
    Köszi Zsolti!

Megtaláltam,már csak le kell hogy jöjjön :-)
  • morfeusss
    Lécci olvassátok el amit írtam:S!
  • Zsolti9014
    www.mininova.org/www.meganova.org, vagy ftp-s oldalak. a mini/meganovához utorrent kliens kell. Bár ez a letöltés lassú, legalább ingyenes.
  • Priger
    Sziasztok!

Nekem csak egy kérdésem lenne...netről honnan tölthetném le(ha lehet egyáltalán) a teljes játékot?
    (F1 Challenge 99-02 )
    SEGÍTSETEK PLEASE!!!! :-)

UI:[email protected]
  • Jeff Gordon
    köszi szépen nagyon jó lap.
  • Zsolti9014
    Itt a link!!!
  • Zsolti9014
    Shoma F'
  • Zsolti9014
    Keressetek rá a google-n a Shoma F1-re. Király 2006-os szezon+találhattok javítást a régebbi esetleg alapból a játékban levő szezonokhoz: fizika, erőviszonyok... Nagyon király
  • morfeusss
    Hello! Nos gondolom ismeritek néhányan a fifahungary-t! Nos ők lehetőséget biztosítanak nekünk hogy egy hasonló oldalt kiépítsünk, vag legalábbis megpróbáljunk kiépíteni mint a hsw. Tudjuk, hogy rengeteg munka vár ránk, hogy felvegyük a versenyt velük, de minent meg akarunk tenni! Ehez keresek munkatársakat! Aki akar jönni írjon a [email protected] címre!
  • Jeff Gordon
    kössz a linket. leszedtem a 2006modot, így már van ez is... bár sztem a 2005ös az alapja. de nem baj, jól néz ki. thx
  • Jeff Gordon
    igen ez érdekelne engem is, mert nagyon szenvedek a 2005ös kocsikkal...
  • Alien1024
    tudtok adni linket ahol van rh2005ös auto beálitás
  • arty
    felrakod az rh05 vagy a ctdp05+sp1 modokat
  • Gyocsika
    Sziasztok nekem ugy van meg a game hogy teljesen magyar és a 1999-2002 és 2004
    a kérdésem az lenne hogy mit kell letöltenem ahoz hogy meglegyen a 2005 szezon és a 2006-os?
    Köszi elöre is!!!!!!
  • Istencsászár
    "ne kelljen fékkel-gázzal foglalkozni" ilyenről én nemtudok, ez nem vonatozás:))

Ideális ív mindehol van, amit megkell találni... 100 kör után fogod érezni
    Ha nagyon nemmegy akkor nézz meg 1-2 fedélzeti kamerás videót...

Bevan állítva hogy melyik rajtkockából indulj, ezt a beálításoknál kilehet kapcsolni. Van szabadedzés, időmérő, bemelgités majd a verseny.

Nemkell menni, rámész az időmérőre azt mész minimum 1 mért kört, attól függ melyik évaddal játszol ( régi az 1 órás, uj az 1 körös ).
  • Chili7
    Hali! Most kezdem (3napja)az F1C-t!
    Segítsetek légyszi abban, hogy van-e olyan beállítás, amivel úgy tudok véginmenni pl a Nürnburnringen, hogy ne kelljen fékkel-gázzal foglalkozni.
    Végigmentem már miden kanyaron ilyen fullgázos(automata fékes) beállítással, egyet kivéve: dunlop és a rtl kanyar közötti vicces kis hajlatocskán nem tudok átmenni! A pálya vége mondhatni unalmas, de itt nem tok átmenni! Próbálgassam, vagy gázelvétellel próbáljam, vagy van valami ideális ív, vagy be lehet valahol ezt állítani?
    Nem világos továbbá az sem, ha az edzésen elérek egy időt (eddig 1:39:xxx) akkor a versenyen miért találomra a 4-ik vagy 22-ik helyről kell indulnom (idő nélkül)? Next session, finish session vagy mit kell nyomnom?
    Miért kell több edzésen mennem? Hogy lehet azt, hogy 1-2 idő mérő kör után, az időeredményem alapján qualifikáljanak a rajtrácsra, és induljon a verseny?
    Köszi!
  • Jeffjohnson
    a radiator rol meg a brake duct ról tudok de azon kívül van még valami?
  • syscoHUN
    Kircsi az oldal,egyebkent is nagyon nagy fan vagyok a modokat illetoen,maga az eredeti nalam nem jon be,de a modok nagyon cool-ak.Koszi.
  • Istencsászár
    Hűtőnyílások minimumra...
  • Jeffjohnson
    Hi all!
    Ha a mechanikai hibák ki vannak kapcsolva akkor mik azok a beállítások amiket maxra vagy minre lehet venni?
  • teckdeck
    Cső all!

F1-es Ligát indítottam a forma 1 challenge 99-02-ben, aminek a nyitó futama 2006.jún.3-án lesz.
    A verseny 100Mbit/s-os szerveren lesz.
    A verseny 2006-os autókkal lesz.
    jelentkezni lehet a:[email protected]
    az oldalam címe:www.magyarf1liga.atw.hu

Várom jelentkezséeteket :D
    Csövi mindenki! :D
  • teckdeck
    Cső all!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem szeretne e valaki jelentkezni F1-es Ligába?
    Az MSN címem:[email protected]
    az oldalam címe:www.magyarf1liga.atw.hu