F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a haverral szeretnénk multiba játszani és amikor õ szervert csinál azt én látom csak egyszerûen nem tudok csatlakozni. Mi lehet a próbléma????
Szokott valaki játszani a Magyar Porsche Cup-al mert mi azt szeretnénk és ha összejön akkor másokat is szívesen látunk.

JuanG
a champcar 1.1-et próbálta már valaki??? én most szedem majd az 1. file-t a háromból, a másik 2 az trackpack ha jól tudom...

meg nemrég vettem észre, hogy kijött a FIA GT 97 mod, ezt próbálta már valaki???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
a horpadás a damage.ini -ben van megadva az orrkúp teljes letöréséhez pedig el kell különíteni egy külön fájlba az orrkúpot és ehhez átírni a gen fájlt is

úgyhogy ezek különbözõ dolgok

lac coo
És a valóságban még ritkábban hajlik kifli alakúra az orr 😄DDD
Akkor már inkább ez a verzió ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
nem hiszem, mivel a valóságban is ritkán törik el ott az orrkúp

szerintem csak Vader sisakját kellett valamivel helyettesíteni :-)

lac coo
Ilyen törés lesz az RH05-ben ? Letörik az orrkúp?

lac coo
Nekem jön kb. 5K-val 😄DDD

Istencsászár
😊))))))))))) ez nagyon nagy

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
<#taps><#eljen>

avcom
Goodwill
aha, ok 😄

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Istencsászár
egyenlõ fizika van benne ami téged sztem annyira nemérint

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Goodwill
Uhum...van olyan itt aki válaszolna a kérdésemre?

Istencsászár

webibebi
nincs 2005-ös mod?

msn:[email protected] bárki felvehet

Goodwill
Hehe, igaz. 😛
Tehát a carsetekben mi van, és honnan lehet letölthetõ mûködõ verziót találni?

Istencsászár
2004be kivolt a 2. meki pilóta na?😄

Goodwill
felraktam ilyen sorrendben:
-f1c99-02
-2004rh_4_f1c99-02_basepack_v1.05.zip
-2004RH_4_F1C99-02_EXPANSIONPACK_v1.05.zip
-2004rh_4_f1c99-02_track-pack_v1.05.zip

Majd beléptem a játékba, és pl mclarennél ugyanúgy kúltárd feje virít montoya helyett.
Mit kell még felraknom, hogy normális legyen az egész?
Azokat a carseteket meg sehonnan nem tudtam leszedni, bár assetom azokban mi is van...
Valaki világosítson fel pls, setét vagyok. <#fejvakaras>

a seafty cart nem lehet letölteni valahonnan?
CodeRed
<#eljen>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Letöltöttem kitalált autókat, hogy lehet azt beimportálni a RH2004 vagy SRM2005 módba, hogy mûködjön

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

holmis20
valaki el tudná küldeni nekem a jerez-i pálya 1997-es változatát, amely kell az 1997es módhoz?
email: [email protected]

Istencsászár

Istencsászár
ilyen gémmel égetni az f1-et és megemliteni az f1c fórumba bûûûn 😊

Alexease
Tobb helyen is elleptek a forumot...
K.András
Nem tudom honnan jönnek de mostanában annyi hülye van, nem csak neten...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Mintha fogyatekos lenne basszus😊) Bar ki tudja...<#rolleyes>
Tomo15
Ezt porbáld inkább a Konzolos forumban😊
Istencsászár
valahol belehet állítani/átirni hogy a gépi ellenfelek rajtrácssorrendjét én határozzam meg?

holmis20
Valaki tudja, hogy honnan lehet leszedni az F1 Seven modhoz azokat a pályákat, amelyeket a readme-jében írnak?

avcom
köszönöm szépen, privi ment <#worship>

ugyanez a problémám volt a gf4 karimmal... persze lecserélték, azóta semmi gond vele

zolo
ok.
feltöltõkártyás vagyok😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Alexease
Esetleg a telefonszamladat is kifizesse valaki?!😊
Az RSC es a DI oldalon vannak "ingyenes" torrent linkek is, probald azzal, mindenki onnan tolti (bar lassu).
zolo
Valaki tud adni egy driving italia jelszot és password-ot?Le szeretném tölteni a champ car modot de ugy veszem ki a szövegbõl hogy a regisztrációért fizetni kell.És amúgy sem értem az olaszt.😞

arty
nemár egy 8 centist nem tudsz a környékére eszábálni ... 😊

Forza.

Alexease
Gondolom a ventilator kellene csak? lyan volt nekem is, gondolom a hutobordaja meg van, es arra menne ra a ~5x5cm-es kis ventilator?! Ha igen szolj, vagy mond milyen kell, kuldok postan.
avcom
nem tudom mikor lesz lehetõségem tesztelni, Székesfehérvár Megyei Jogú Városban 3 hete nem lehet egy GF4Ti4200-ra aktív hûtést kapni...

Alexease
csak be kell masolni az F1C konyvtarba es kesz van.
Istencsászár
majd irjál véleményt róla meg képeket is kérünk 😊)

zolo
Hogyan kell az f1 seven modot felrakni.Németet tanulok elég gyér az angol tudásom és a readme elég bonyolult.létszi segítsetek

avcom
<#wow1><#vigyor2><#crazya>
többször kéne elutazni itthonról, ezt már nagyon vártam :-)

Alexease
Megjelent a ChapCar Challenge! 1,2 Gbyte es irtozat mennyisegu cucc van benne. Nem tudom milyen, meg a letoltes kicsit problemas...
A hir: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=6043
arty
be van linkelve lejjebb!

Forza.

holmis20
Hi! Valaki el tudná küldeni az F1 Seven modhoz tartozó Lotus-t mert hibás volt kicsomagolásnál a rar fájl és az az egy autó nem mûxik
Köszi

arty
végre kipróbáltam az f1 seven modot! Eszméletlen!

Mintha "fizika" került volna az f1c játékba! Nem tudom hogyan csinálták, de én ezt még egyetlen modban sem éreztem, teljesen "tárgyként" viselkedik a kocsi amikor elemelkedik a talajtol. Emellett tényleg jól vezethetõ az egész .. az automata váltó nekem nagyon hiányzik, anélkül nehezen megyek, ráadásul itt akkora a hangzavar, hogy alig hallom a saját motorom 😊 az alapból bentlévõ német pálya picit kopár, de gondolom nem nagy kaland betenni a többi pályát, csak azt nem tudom, az AI rendben lesz e az új pályákon ? Az alap pályán picit vandál állat módjára roncsderbiztek 😄 Bár kevesebb újdonság lenne mostanában autós fronton, akkor több idõm jutna rá 30-40 percnél 😞

Forza.

avcom
dettó

JuanG
nopara 😊)...már úgy is a jövõbe nézünk (rF)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
így alakult sajnos több okból

Alexease
Mit akarsz menteni?! Hova?! Miert?!