7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• talpas
    és nem is lessz safety car ??
  • Istencsászár
    Gumi nem durran ki.
    Erőseorrend valós, igen 2005ös modokban a McLaren a legerősebb, legjobban tapad leg stabilabb.
    Safety car tényleg nincs...
  • Laceee
    nincs saffety car , mivel szimulátorról van szó a többi kérdés tárgytalan ...
  • ICEMAN15
    Most sok kérdésem lesz!!!!:a múltiban szokták nyitni a ligákat?kitud durrani a gumi?hogy lehet az írásokat a kocsin átírni v. rajzólni pl.: Totti 2005-ös McLarene?beállítások éreszhetők?erősorrendek valósak?ja és a Saffety Car mögött rendesen melegíteni kell a gumikat?
    kösz a válaszokat előre is
  • Istencsászár
    Lényegtelen, azér annyira értelmesnek tartom az idelátogatókat, hogy a bannerban szépen kilinklet cuccokat letudja tölteni, de kezd bennem némi kétség támadni efelől... megkérdezheted 10szer én 10szer törlöm.
  • ICEMAN15
    2005-ösbe balesetnél van Saffety Car?????
  • Knife
    Igen
  • Dark05
    Korábban is ez az internet szolgáltató volt
  • Knife
    Próbáltuk tűzfalat leszedni úgy sem ment. A tűzfal jól van configolva. IP-s csatlakozással simán lehet csatlakozni. Korábban látszott is a szerver, aztán egyszercsak eltűnt. Lehet winreinstall megoldaná, de az hosszú leállást jelentene, amit jelenleg nem lehet.
  • Dark05
    A szerver létrehozásakor a tűzfal ki van kapcsolva ugye?
  • Knife
    Tigernet
  • Dark05
    Csá ki az internet szolgáltatód?
  • Knife
    Sziasztok!
    Volna egy kis problémám, amiben főleg a számítástechnikában is jártas fórumozók segítségét kérném, de természetesen bármilyen ötletnek örülnék:
    Szóval van egy szerverünk, amin F1Challenge és rFactor is üzemel(mindkettő eredeti), sajnos azonban egyik játék keresőjében sem jelenik meg a szerver, csak IP cím megadása után. A szerveren eredeti WinXP fut. Tűzfalon át van engedve mindkét játék, router nincs. Főleg rFactor miatt volna szükség a szerver láthatóságára, hogy többen felléphessenek, hiszen az szünetmentesen tudna menni. Nem tudja valaki hogyan lehetne láthatóvá tenni a szervert?

Az oldalunk itt található: F1CoD oldal
    rFactorból még nem indult liga, egyenlőre csak F1Challeneg liga fut, már a második évaddal.

Előre is köszi a segítséget! sziasztok
  • Dexantreal
    de ennél úgy néz ki,hogy nem..nézd meg..már szinte az összes csapat elkelt..és június elején rajtolunk elvilleg...sajna én tábor miatt lemaradok majd Ausztráliáról
  • ICEMAN15
    Köszi majd valahogy megoldom
  • lobig
    Felrakod a RH 2005 base pack-ot, arra a hotfixet, arra a RH 2005 trackpackot.
    Ezek után jöhet a Shoma féle 2006-os mod. amit innen letölthetsz. ő leírja pontosan, hogy mit hogyan kell csinálni...
  • ICEMAN15
    nemtom hogy kell,valami nem megy!!!!
    esetleg nemtudná valaki elküldeni e-mailben?
    amúgy az eredeti 2005-ös re gondoltam, vagy arra is jó a shoma mod?
  • Istencsászár
    Ez alapkövetelmény, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul...
  • lobig
    ezekben a ligákban az autók egyforma teljesítményűek vagy előjönnek a különbségek közöttük? (pl. ferrari vs. minardi)
  • Istencsászár
    Szerintem nem az a lényeg... az ilyen "ligák" hamar semmibe vésznek...
  • Dexantreal
    Itt is van liga. Csak már 2-3 hely maradt,ha yol tudom. De ingyenes és ez a lényeg.
  • lobig
    nincs valami oldalad ahol információkkal tudnál szolgálni?
  • lobig
    rakd fel a shoma modot, az jó...
  • Alien1024
    ingyenes lenne csak 6 csapt lenne 12ember
  • ICEMAN15
    2005-öshöz lehet rakni 2006 modot???valaki válaszoljon,nagyon fontos lenne!!!
    Alien1024 a bajnokságon majd én is szeretnék indulni!kormánnyal indulnának többen?csak még gyakorolnom kell
  • lobig
    annyira nem vagyok még jó, hogy induljak egy komolyabb bajnokságban, de szívesen mennék ellenetek egy pár kört... :)
  • Alien1024
    inditotunk 1 uj ligát valaki eseteleg nem akar jönni
  • Alien1024
    http://csabaoldala.atw.hu/autok.html

en inken szedtem le es masoltam be a gameba jol nezneki
  • Zsolti9014
    Ne ijedj meg ha átirányít egy másik oldalra, ott a Carset menüben van.
  • Zsolti9014
    Itt van a 2005rh

A 2006 nem RH, azt ne töltsd le, mert jelszavas, azt meg nem mondják meg.
  • Zsolti9014
    Nem tudtam letölteni én sem az emacf1-ről, de nekem sikerült megszerezni máshonnan. Nézz körül az F1 challenge ligák oldalain, valamelyiken tuti fenn van de már nemtom melyiken.
  • lobig
    te hol látsz ilyet?
  • Gyocsika
    Nem csak 2006 mod a a 05 rh hoz de rámegyek hogy download aztán jobboldalt kijön egy ablak aztán semmi!!4
  • lobig
    van rh2006?
    különben nem kell regelni...
  • Gyocsika
    Mert onnan kell leszednem az Rh 2005 öt mert ugyebár az kell ahoz hogy feltudjam rakni az Rh 2006 mod ot!!! PLEASE HELP
  • Gyocsika
    Hogy kell reggelni a www.emacf1.com -on
  • Zsolti9014
    Jól!
  • lobig
    jól látom hogy eddig a shoma-féle mod a legjobb, legfrissebb 2006-os mod?
  • szabolcs17
    Azt hol kell beállítani?
  • Gyocsika
    Valaki legyenszíves #3540
    PLEASE