7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Prazlee
    ...és te Jeff?
    nem szeretnél online bajnokságban indulni?
    ha érdekel a dolog vegyél fel MSN-en, címem:[email protected]

Ingyenes az egész!!
  • Cairass
    Nagyon megköszönném, ha valahogy hozzájuthatnék a török pályához!
    Sajna ma és holnap már nem leszek netközelben, de hétfőn lenne rá igény{rh2005 hotfix, meg rh2004 (+ - török pálya)}.
    Bár már kezdem elveszíteni a fonalat, hogy mihez mi kell és akkor mit kell csinálni, de majd leülepszik...
  • Jeff Gordon
    ha nagyon kell a török pálya, akkor megpróbálom ma feltenni és belinkelni újra!
  • Jeff Gordon
    ööö, 2004sokkal jobb. de a trackpacket szedd le hozzá, mert alapban szinte semmilyen pálya átdolgozás nincs... pl, Mo-a régi van, nem az új!
  • Cairass
    RH 2004-et honnan lehet leszedni ingyen?

Azt vettem ki a readme fájlból, hogy az RH 2005ben lévő török incidenst az RH 2004 le tudja zsírozni.

De ha rosszul vettem ki a readmeből, akkor tudjátok be annak, hogy angol-analfabéta vaok.
  • Cairass
    Nos én szívesen kipróbálnám magam online is, de sajna nincs internet otthon, ráadásul ahol netezni szoktam, ott nem bírja a grafikus kártya sem az F1 2002-öt, sem pedig az F1C-t.
    Köszönöm a tippet! Én is a MAStudiot használom.
    Sajna nincs professzionális rajzprogramom, így a festési hibákat csak a játék autóválasztó képernyőjén kereshetem.
    Rakok fel screenshotot, valahova.
    Bahreini futamon készült képek alapján dolgoztam.
    Rajzprogi hiányában sajnos nem tudok árnyalni, de én olyan 80%-osnak mondanám.
    Ez a hotfix sem tudja orvosolni a török pálya bajait?
    Most szedtem le a Schoma06-ot, de látom ök sem adják nekem a török pályát.
  • Prazlee
    ez nálam is így van, hogy az A1Ring van a török helyett...érdekel hogy miért!

Cairass, nem szeretnél jelentkezni az F1 Racing Club ligámba? Szívesen felveszlek, jövő vasárnap kezdődik a 2006-os szezon. Várom válaszod...
    és bárki más jelentkezhet aki egy kicsit is ért a forma1-hez!
  • Jeff Gordon
    török pálya #3218as hsz. de már törölték a szerverről, ha gondolod akkor majd felteszem ma valamikor... ha van rá igény!
  • Jeff Gordon
    képet tudsz betenni ide hogy milyen lett?:S
    egyébként Tottit kérdezd festés bepakolás ügyében. MAStudioval kell betenni. én is azzal tettem be egy williams átfestést. itt megtalálod a mastudiot
    sok sikert!
  • Cairass
    Egy kérdésem lenne. RH 2005-öt felraktam, de a török pálya helyett az A1 ring figyel. Már csak az az egy pálya, amin még nem sikerült kipróbálnom.
    Amúgy rengeteget játszottam az F1 2002-vel. Megtaláltam az ideális pályabeállításokat, s rájöttem a tökéletes versenybeállításokra is. 10 idény, 5 vb cím után mindenkinek ajánlom a következő beállításokat a Challange alá is:
    110%, 5x-ös benzinhasználat, 3x-os gumikopás, 33%-os versenytáv. Ez futamonként 2 boxbalátogatást eredményez, s a 16-22 kör pont a nem sok, de nem is kevés kategória.
  • Cairass
    Nemtoom, nekem a CTDP abszolúte nem jött be, de az RH sorozat brilliánsra sikeredett.
    Nem tudná valaki megmondani, hogy behalna-e a gamé, ha az RH 2005-be bepakolnám a saját 2006-os McLarenemet? F1 2002-alá készítettem. Mondjuk "csak" a festés az enyém, de az sem volt piskóta...
    Nem szeretném hazavágni a telepítést, de annyira szép a McLaren, hogy vétek lenne kihagyni.
  • Prazlee
    Indítottunk egy F1-es ligát, ha gondoljátok jelentkezzetek! A jelentkezés és a részvétel teljes mértékben díjtalan! Honlapunk címe: www.f1rc.uw.hu
    Ha jlentkezni szeretnétek írjatok egy e-mailt a [email protected], vagy csak egyszerűen vegyetek fel engem MSN-re. MSN címem: [email protected]

Előre is köszi:)
  • Jeff Gordon
    nézd meg ezt!
  • Jabba
    nem tud vki 1 pontos linket az emac-on kívűl ???
    kéne még a hotfix ...
  • Jeff Gordon
    v. rajtautomatika.
  • Laceee
    erősen figyelni
  • Chili7
    Hi!
    A rajtnál mit kell csinálni, hogy ne ugorjak ki, és ne ragadjak be?
  • Istencsászár
    Attól függ, valahol igen valahol nem, nálunk pl 75%...
  • ICEMAN15
    Ligákban a valóságnak megfelelő a verseny körök száma?+ a multiban csak szimplán játszani lehet egymás ellem?
  • Darthmushroom
    Hi all! Valakinek megvannak EF1s 2006s modelek? ha igen nem tudna becsomogolva valahova feltolteni vagy linket adni mert nem lehet letolteni a honlapjukon mert bejon a filefront es engedely kell a EF1tol onnan leszedhesd!!!
  • Zsolti9014
    Shoma mod, link lejjebb!!! Nagyon király, könnyű, bár időigényes a telepítése is, részletesen le van írva minden!!!
  • laci 700
    Hi tudna valaki egy 2006-os módot amit könnyű feltelepíteni?
    köszi
  • ICEMAN15
    vissza írtam.
  • Dark05
    Privátba irtam nézd meg!!!
  • Firwolf
    köszi szépen!
  • Jeff Gordon
    köszi!
  • Istencsászár
    A mi modunkban van oval:) fent megtalálod a linket ( F1CL ) majd carset menü és F1cl 2006 mod... onnan szedd ki.
  • ICEMAN15
    légyszi valaki válaszoljon!!
  • Jeff Gordon
    hali
    bocsi hogy ilyet kérdezek, de már nagyon rég óta keresem és sehol nem találom. szóval valamiféle ovál pályára nem bukkantatok rá??:S NASCARból v. IRLből szinte mindegy. előlre is köszi a segítséget
  • Zsolti9014
    itt van a 2005 rh működőképesen.

A 2006 nem RH, azt ne töltsd le, mert jelszavas, azt meg nem mondják meg.
    2006-osból a legjobb a Shoma mod. Ehhez lejjebb van link.
  • Zsolti9014
    Saját magyarosításom
  • Firwolf
    Hello!
    Hiába próbálom letölteni a CTDP 2005 Módot vagy nem lehet vagy pedig hibás a letöltött fájl!
    Az RH 2005 -ről meg ne is beszéljünk!....
    nem tud valaki segííteni hogy honnan tok leszedni egy működő képeset???
  • Laceee
    itt van ékezetes magyaritás
  • Chili7
    Hali!
    2006-os autók illetve pályák még nincsenek?
    Nem mintha nem lenne jó a 2005-ös, de a pályák miatt érdekel:
    Nem tudom, hogy a RH05 módban lévő Catalunyai-ring ugyan az-e, mint amelyiken a hétvégén a verseny lesz!
    Ez az a pálya?
  • ICEMAN15
    Egy óriásui kérésem lenne felétek!!!!!!!!Meglehetne óldani hogy póstán elkűldené valaki a 2005-et????(nem a 2005-ös módot!!)(ha pénzért akkor is jó)
    Iszonyatosan megtudnám köszönni!!!!!!!!!!
  • Istencsászár
    Beírod alulra ( kereső ), hogy "magyarosítás" és máris kidobja a linket.
  • Zsolti9014
    Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/20110572/f1challenge.rar.html

Itt van hozzá magyaritás, én csináltam, most töltöttem fel.
  • talpas
    valakinek bejön most a Magyaritások portál??
    Nekem nem hozza be...
    máshonnan nem lehet leszedni a Magyaritását a játéknak???
  • Frentzen
    Prodrive Racing a 2002-es szezonhoz.

Prodrive
  • Istencsászár
    Ebben nincs... mint modell van, belehet rakni, de semmi több.