F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A haverom azt olvasta hogy kb 10-re feltöltik a CTDP-t.....
uff<#eljen>#eljen>
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Valaki segitsen ma akartam multiba játszani a magyar f1 szerveren de ahogy rá mentem a joinra egyböl kidobott a asztalra 😞
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Atlag 1-2 latogato masodpercenkent😉))
http://www.webstats4u.com/s?tab=1&link=1&id=3774286
Itt is lesznek letoltes linkek: http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=multimedia&id=56
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hpjukon:
The official CTDP-Homepage will be up soon ...
and so will be the mod ... 😉
Your CTDP Team
olyan elképzelhetõ hogy valaki csak a szabadedzésen vegyen részt?
csak hogy belekostoljon a dologba....(mondjuk a Jordan felajánl egy pénteki tesztnapot...)
mi van ha több versenyzõ van mint 22?
a mohának mindig a déli oldala fás

A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad 😉
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
SZVSZ nem kel kártyát csrélned, inkább az f1ch-t cseréld rFactor-ra.
(bár ez egyelõre nekem is sovány vígasz lenne...)
Aztán 2 nap után szétbombáztam a gépet, akkor vettem észre.
Lehet neked is ez a baj, persze ha lehet hallani hogy megy akkor tárgytalan....<#wilting>#wilting>
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Régebben nem csinálta, mostanában meg igen :'(
Ezeket a pályákat be lehet szerezni vhonnan? Mármint az eredeti SCC-s-re gondolok, mert ilyen olyan modokból be lehet tenni, de mégis az lenne az igazi... Esetleg neked/nektek nincs meg???
Kéne egy kis segítség! Még pedig arról lenne szó hogy ha felrakom a csupasz játékra a 2003-as és 2004-es kiegészítõket, ugyan betölti a pályát de 3-4 kör után lefagy. Ezért most feltelepítettem újra a játékot és csak a magyarosítást raktam fel, eddig így frankón mûködött de most ez se akar menni. Megcsináltam a 3DSETUP-ot kiírta hogy a háromszõg érték 51 mit tudom én mi és mindent teljesre lehet tenni mert bírja az NVIDIA GeForce N6600GT 128mb-os videókártya,1024x768-as felbontásban! Ekkor beléptem a játékba minden teljesre állítva, elindítom a sima verseny módot Suzukában a frame 30-40 között mozog de szaggat, ugrál a kép, hirtelen átlátszó a kocsi majd újra festett és 3-4 kör után ez is kifagy méghozzá úgy hogy a kép megáll de a játék alatta fut tovább!!! Remélem vki tud segíteni, és elnézést a hosszú üzenetért de gondoltam mindent leírok amit tapasztaltam. Ja és megjegyezném hogy megvan nekem ez a játék már 2.5 éve eddig nem volt vele probléma(a2003-2004 kiegészítõ nélkül) simán futott a GeForce FX 5600-al. Most meg ezzel az újjal nem.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valaki mondja már meg légyszíves, miért van az hogy az SCC-bõl miért hiányzik egy csomó pálya (olyanok aminek benne kéne lenni...)?? Legalábbis abból indulok ki, ami a betöltõlépernyõn van rajta (pl: RoadAmerica,LeMans, stb) semmi nem telepszik... Ami érdekes az egészben, hogy felraktam mindent hozzá, amit a hsw-n találtam, ezek között volt egy patch is. Amikor ezt felrakom ebben megvannak ezeknek a pályáknak az .aiw filejai, ezeket szépen be is másolja a seasondata-ba, de miovel nincs ott semmi, ezért van kb 7-8 olyan mappa(pálya) amiben semmi nincs, csak a patch-bõl települõ .aiw fileok. Namost ebbõl én azt feltételezem, hogy ezeknek a pályáknak már eleve ott kéne lenniük és a patchbõl frissülnének az .aiw fileok...
Az egészet a hsw.hu-n található SCC sfx version-ra tettem rá, tehát arra amit nem kell installálni, csak kibontani az f1ch gyökérbe. Aztán gondoltam ezzel a verzióval lehet a gond ezért valahonnan összekukáztam egy telepítõs verziót, ami kb 30megával több. Sajnos ezzel is ugyanaz a helyzet, ebben sincsenek a pályák... Szal ilyenkor mi van? Van ezekre a pályákra egy trackpack ami nincs fennt a hsw-n?? Vagy nekem kéne egyesével bemásolgatni és átirogatni az .sdb-ket? Bár ezt nem hinném mert akkor miért vannak a patchben az .aiw-k....
Na mindegy valaki help pls...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Új Liga indul 100mbites szerveren! 20 fõ részére ! Formula Renault 2000 moddal! Nevezés 1500Ft/fõ !
Nyermények : 1 helyezett 6000Ft 2 helyezett 4000Ft 3 helyezett 2000Ft. Érdeklödni: nálam privi és megadom a szervezõ msn címét!
Várunk minden érdeklödöt.
Mod innen letölthetõ