7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3636 ...és te Jeff?
nem szeretnél online bajnokságban indulni?
ha érdekel a dolog vegyél fel MSN-en, címem:[email protected]
Ingyenes az egész!! -
#3635 Nagyon megköszönném, ha valahogy hozzájuthatnék a török pályához!
Sajna ma és holnap már nem leszek netközelben, de hétfőn lenne rá igény{rh2005 hotfix, meg rh2004 (+ - török pálya)}.
Bár már kezdem elveszíteni a fonalat, hogy mihez mi kell és akkor mit kell csinálni, de majd leülepszik... -
#3634 ha nagyon kell a török pálya, akkor megpróbálom ma feltenni és belinkelni újra! -
#3633 ööö, 2004sokkal jobb. de a trackpacket szedd le hozzá, mert alapban szinte semmilyen pálya átdolgozás nincs... pl, Mo-a régi van, nem az új! -
#3632 RH 2004-et honnan lehet leszedni ingyen?
Azt vettem ki a readme fájlból, hogy az RH 2005ben lévő török incidenst az RH 2004 le tudja zsírozni.
De ha rosszul vettem ki a readmeből, akkor tudjátok be annak, hogy angol-analfabéta vaok. -
#3631 Nos én szívesen kipróbálnám magam online is, de sajna nincs internet otthon, ráadásul ahol netezni szoktam, ott nem bírja a grafikus kártya sem az F1 2002-öt, sem pedig az F1C-t.
Köszönöm a tippet! Én is a MAStudiot használom.
Sajna nincs professzionális rajzprogramom, így a festési hibákat csak a játék autóválasztó képernyőjén kereshetem.
Rakok fel screenshotot, valahova.
Bahreini futamon készült képek alapján dolgoztam.
Rajzprogi hiányában sajnos nem tudok árnyalni, de én olyan 80%-osnak mondanám.
Ez a hotfix sem tudja orvosolni a török pálya bajait?
Most szedtem le a Schoma06-ot, de látom ök sem adják nekem a török pályát. -
#3630 ez nálam is így van, hogy az A1Ring van a török helyett...érdekel hogy miért!
Cairass, nem szeretnél jelentkezni az F1 Racing Club ligámba? Szívesen felveszlek, jövő vasárnap kezdődik a 2006-os szezon. Várom válaszod...
és bárki más jelentkezhet aki egy kicsit is ért a forma1-hez!
-
#3629 török pálya #3218as hsz. de már törölték a szerverről, ha gondolod akkor majd felteszem ma valamikor... ha van rá igény! -
#3628 képet tudsz betenni ide hogy milyen lett?:S
egyébként Tottit kérdezd festés bepakolás ügyében. MAStudioval kell betenni. én is azzal tettem be egy williams átfestést. itt megtalálod a mastudiot
sok sikert! -
#3627 Egy kérdésem lenne. RH 2005-öt felraktam, de a török pálya helyett az A1 ring figyel. Már csak az az egy pálya, amin még nem sikerült kipróbálnom.
Amúgy rengeteget játszottam az F1 2002-vel. Megtaláltam az ideális pályabeállításokat, s rájöttem a tökéletes versenybeállításokra is. 10 idény, 5 vb cím után mindenkinek ajánlom a következő beállításokat a Challange alá is:
110%, 5x-ös benzinhasználat, 3x-os gumikopás, 33%-os versenytáv. Ez futamonként 2 boxbalátogatást eredményez, s a 16-22 kör pont a nem sok, de nem is kevés kategória. -
#3626 Nemtoom, nekem a CTDP abszolúte nem jött be, de az RH sorozat brilliánsra sikeredett.
Nem tudná valaki megmondani, hogy behalna-e a gamé, ha az RH 2005-be bepakolnám a saját 2006-os McLarenemet? F1 2002-alá készítettem. Mondjuk "csak" a festés az enyém, de az sem volt piskóta...
Nem szeretném hazavágni a telepítést, de annyira szép a McLaren, hogy vétek lenne kihagyni. -
#3625 Indítottunk egy F1-es ligát, ha gondoljátok jelentkezzetek! A jelentkezés és a részvétel teljes mértékben díjtalan! Honlapunk címe: www.f1rc.uw.hu
Ha jlentkezni szeretnétek írjatok egy e-mailt a [email protected], vagy csak egyszerűen vegyetek fel engem MSN-re. MSN címem: [email protected]
Előre is köszi:) -
#3624 nézd meg ezt! -
#3623 nem tud vki 1 pontos linket az emac-on kívűl ???
kéne még a hotfix ... -
#3622 v. rajtautomatika. -
Laceee #3621 erősen figyelni -
#3620 Hi!
A rajtnál mit kell csinálni, hogy ne ugorjak ki, és ne ragadjak be? -
#3619 Attól függ, valahol igen valahol nem, nálunk pl 75%... -
#3618 Ligákban a valóságnak megfelelő a verseny körök száma?+ a multiban csak szimplán játszani lehet egymás ellem? -
#3617 Hi all! Valakinek megvannak EF1s 2006s modelek? ha igen nem tudna becsomogolva valahova feltolteni vagy linket adni mert nem lehet letolteni a honlapjukon mert bejon a filefront es engedely kell a EF1tol onnan leszedhesd!!! -
#3616 Shoma mod, link lejjebb!!! Nagyon király, könnyű, bár időigényes a telepítése is, részletesen le van írva minden!!! -
#3615 Hi tudna valaki egy 2006-os módot amit könnyű feltelepíteni?
köszi -
#3614 vissza írtam. -
#3613 Privátba irtam nézd meg!!! -
#3612 köszi szépen! -
#3611 köszi! -
#3610 A mi modunkban van oval:) fent megtalálod a linket ( F1CL ) majd carset menü és F1cl 2006 mod... onnan szedd ki. -
#3609 légyszi valaki válaszoljon!! -
#3608 hali
bocsi hogy ilyet kérdezek, de már nagyon rég óta keresem és sehol nem találom. szóval valamiféle ovál pályára nem bukkantatok rá??:S NASCARból v. IRLből szinte mindegy. előlre is köszi a segítséget
-
#3607 itt van a 2005 rh működőképesen.
A 2006 nem RH, azt ne töltsd le, mert jelszavas, azt meg nem mondják meg.
2006-osból a legjobb a Shoma mod. Ehhez lejjebb van link. -
#3606 Saját magyarosításom -
#3605 Hello!
Hiába próbálom letölteni a CTDP 2005 Módot vagy nem lehet vagy pedig hibás a letöltött fájl!
Az RH 2005 -ről meg ne is beszéljünk!....
nem tud valaki segííteni hogy honnan tok leszedni egy működő képeset??? -
Laceee #3604 itt van ékezetes magyaritás -
#3603 Hali!
2006-os autók illetve pályák még nincsenek?
Nem mintha nem lenne jó a 2005-ös, de a pályák miatt érdekel:
Nem tudom, hogy a RH05 módban lévő Catalunyai-ring ugyan az-e, mint amelyiken a hétvégén a verseny lesz!
Ez az a pálya? -
#3602 Egy óriásui kérésem lenne felétek!!!!!!!!Meglehetne óldani hogy póstán elkűldené valaki a 2005-et????(nem a 2005-ös módot!!)(ha pénzért akkor is jó)
Iszonyatosan megtudnám köszönni!!!!!!!!!! -
#3601 Beírod alulra ( kereső ), hogy "magyarosítás" és máris kidobja a linket. -
#3600 Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/20110572/f1challenge.rar.html
Itt van hozzá magyaritás, én csináltam, most töltöttem fel. -
#3599 valakinek bejön most a Magyaritások portál??
Nekem nem hozza be...
máshonnan nem lehet leszedni a Magyaritását a játéknak??? -
Frentzen #3598 Prodrive Racing a 2002-es szezonhoz.
Prodrive -
#3597 Ebben nincs... mint modell van, belehet rakni, de semmi több.