F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZolEE F1
Szasztok!

A haverom azt olvasta hogy kb 10-re feltöltik a CTDP-t.....

uff<#eljen>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Istencsászár
mer nem ugyan azt a modot használod mint ami a serveren fut

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egyetlen magyar szervere se engeddbe mert egyböl kidobb a asztalra 😞

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Szép képek 😊 Végre normális graff 😊
Valaki segitsen ma akartam multiba játszani a magyar f1 szerveren de ahogy rá mentem a joinra egyböl kidobott a asztalra 😞

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Istencsászár
800mb lesz?😄 az szép lesz mit tõteni, fórumon ezt a számot irogatták

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanko
én is rõpka 30-40 frissítéssel

a mohának mindig a déli oldala fás

arty
hozzájárultam! 😉

Forza.

Alexease
Azert ezt is erdemes kozben nezegetni😉 Magyarorszag a masodik!😊
Atlag 1-2 latogato masodpercenkent😉))

http://www.webstats4u.com/s?tab=1&link=1&id=3774286

Itt is lesznek letoltes linkek: http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=multimedia&id=56
Istencsászár

lac coo
Linleld már be a honlapjukat !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
😄😄😄😄

Hpjukon:

The official CTDP-Homepage will be up soon ...
and so will be the mod ... 😉

Your CTDP Team

Sanko
ha megjelenik tegyétek itt közzé a linket...stb...

köszi

lac coo
Na ma 26.-a van , hol a CTDP ? 😄DDD

Istencsászár
kérdésedre a válasz a bannerban

holmis20
Hello! Tudja valaki hogy mikor jelenik meg az RH 2005 mod? Mert Ralph Hummernich oldalán nem írnak a megjelenés várható dátumáról.

Istencsászár
lehet jönni, "tesztelni" , de nemugy hogy a szerveren lógok azt elvagyok mint az iszap😄 szal olyan szándékkal hogy beakarsz kerülni a ligába mint aktiv versenyzõ. Hát az már mostis baj mer túljelentkezés van és hogy a jobbakat ne szoritsák ki a lassabb pilóták vagy forditva jövõre inditunk még1 ligát hogy mindeki eltudjon helyezkedni ami mostvan az nehezebb lesz több szenpontból is mig a másik könnyebb igy azok akik még nem profi szinten vannak is tudjanak pontokért harcolni.. és olyasmi lesz hogy ha valaki nagyon kitünik 1ik ligából átmegy a másikba, igy mindeki megtalálja a helyét és a számitását és igy korrekt

Sanko
köszi...megtaláltam a lapot...minden világos.
olyan elképzelhetõ hogy valaki csak a szabadedzésen vegyen részt?
csak hogy belekostoljon a dologba....(mondjuk a Jordan felajánl egy pénteki tesztnapot...)
mi van ha több versenyzõ van mint 22?

Istencsászár
szerintem várj 5 napot és kijön a ctdp 2005, nemérdemes ilyenekkel szarozni már..

Istencsászár
mik is? alap feltételek: f1 játék, kormány, elég szabadidõ a versenyekre gyakorlásra, ne egy sato stílusba vezess😊, nemárt ha gyorsvag segitségek nélkül, értesz a setupláshoz kicsit( nem most akarod megtanulni ) bár ez csak elõny de nemárt ha van, többiekhez való alkalmazkodás hogy könnyen tudj beilleszkedni a társaságba ja és anyagi vonazata is van a serverpénz befizetése. Asszem ennyi.

helló tudtok nekem segíteni. végre sikerült elkészítenem a 2005-ös bajnokságot(már így év vége felé)de a gumikat nem tudom megváltoztatni pl.: a BAR-ra szeretném feltenni a michleines gumikat de sehogy sem sikerül. nem lehet a játékba beállítani ezt valahol. ja és mégvalami a biztonsági autót nem lehet letölteni valahonnan. ha tudtok kérlek segítsetek. kööszí
Sanko
hogy van ez a bajnokság?
mika feltételek, szabályok?

Istencsászár

holmis20
Nem tudja valaki hogy az RH mikor adja ki a 2005-ös szezont?

Istencsászár
facca, nekem rh kell<#vigyor> ( remélem valami élethû hangokat is beleraktak már a ctdpsek .. )

lac coo
F1C: CTDP 2005 Mod: Release am 26.11.2005

ForRedGlory
Nem kell kicserélni, veszel egy TI4200 használtan... Az már párezer forintból kijön, de lehet zsebpénzbõl is. Aztán kicseréled 😉
A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad 😉

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Istencsászár
jah, már volt valaki multkor aki ugyan ezzel küszködött de nemtudta megoldani

Sly79
Komolyan mondta. Sok embernek volt problémája az f1ch & 6600GT párossal...
SZVSZ nem kel kártyát csrélned, inkább az f1ch-t cseréld rFactor-ra.
(bár ez egyelõre nekem is sovány vígasz lenne...)

Komolyan mondtad ezt a kártya cserét? Most vettem két hónapja 50000-ért, kurva szar lenne ha kikéne cserélnem! De azért kösz a választ!

Istencsászár
hsw

Goodwill
magyarítást hol találok ehhez? 😮

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Sly79
Volt nekem is ilyen fagyásos bajom, és a hûtéssel volt a gond. A gyári ventilátora kurva halk volt a kártyának, annyira, hogy nem hallotam hogy nem megy.. 😄
Aztán 2 nap után szétbombáztam a gépet, akkor vettem észre.
Lehet neked is ez a baj, persze ha lehet hallani hogy megy akkor tárgytalan....<#wilting>

ForRedGlory
Nekem is úgy ment régebben, de már nem.. És tuti a videókártya hibája, mert pár játék fagy, aminek nem szabadna.... Egyszer már le kéne cserélni, bár nekem még ez is megfelel 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Sly79
Nekem hibátlanul megy Ti4200-vel...

ForRedGlory
TI4200-vel is ezt csinálja nekem. És nem tudok vele játszani :SSSSS
Régebben nem csinálta, mostanában meg igen :'(

Sly79
Értem 😞

Ezeket a pályákat be lehet szerezni vhonnan? Mármint az eredeti SCC-s-re gondolok, mert ilyen olyan modokból be lehet tenni, de mégis az lenne az igazi... Esetleg neked/nektek nincs meg???

Istencsászár
6600GT-nek vannak csak egyedül gondjai ezzel a játékkal fagyás, akadás stb.. vegyé másik karit..

Sziasztok srácok!

Kéne egy kis segítség! Még pedig arról lenne szó hogy ha felrakom a csupasz játékra a 2003-as és 2004-es kiegészítõket, ugyan betölti a pályát de 3-4 kör után lefagy. Ezért most feltelepítettem újra a játékot és csak a magyarosítást raktam fel, eddig így frankón mûködött de most ez se akar menni. Megcsináltam a 3DSETUP-ot kiírta hogy a háromszõg érték 51 mit tudom én mi és mindent teljesre lehet tenni mert bírja az NVIDIA GeForce N6600GT 128mb-os videókártya,1024x768-as felbontásban! Ekkor beléptem a játékba minden teljesre állítva, elindítom a sima verseny módot Suzukában a frame 30-40 között mozog de szaggat, ugrál a kép, hirtelen átlátszó a kocsi majd újra festett és 3-4 kör után ez is kifagy méghozzá úgy hogy a kép megáll de a játék alatta fut tovább!!! Remélem vki tud segíteni, és elnézést a hosszú üzenetért de gondoltam mindent leírok amit tapasztaltam. Ja és megjegyezném hogy megvan nekem ez a játék már 2.5 éve eddig nem volt vele probléma(a2003-2004 kiegészítõ nélkül) simán futott a GeForce FX 5600-al. Most meg ezzel az újjal nem.

JuanG
jah, ezt én is észrevettem...a régebbi verziójú SCC-ben benne voltak ezek a pályák fullosan...emlékszem anno nekem megvolt a régi, és amikor kijött az új verzió, csak felpecseltem a régit és jó volt...azóta azonban winreinstall volt, meg vinyócsere, és amikor felraktam az újat egészbe, akkor nekem se voltak meg a pályák...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sly79
SCC probléma

Valaki mondja már meg légyszíves, miért van az hogy az SCC-bõl miért hiányzik egy csomó pálya (olyanok aminek benne kéne lenni...)?? Legalábbis abból indulok ki, ami a betöltõlépernyõn van rajta (pl: RoadAmerica,LeMans, stb) semmi nem telepszik... Ami érdekes az egészben, hogy felraktam mindent hozzá, amit a hsw-n találtam, ezek között volt egy patch is. Amikor ezt felrakom ebben megvannak ezeknek a pályáknak az .aiw filejai, ezeket szépen be is másolja a seasondata-ba, de miovel nincs ott semmi, ezért van kb 7-8 olyan mappa(pálya) amiben semmi nincs, csak a patch-bõl települõ .aiw fileok. Namost ebbõl én azt feltételezem, hogy ezeknek a pályáknak már eleve ott kéne lenniük és a patchbõl frissülnének az .aiw fileok...
Az egészet a hsw.hu-n található SCC sfx version-ra tettem rá, tehát arra amit nem kell installálni, csak kibontani az f1ch gyökérbe. Aztán gondoltam ezzel a verzióval lehet a gond ezért valahonnan összekukáztam egy telepítõs verziót, ami kb 30megával több. Sajnos ezzel is ugyanaz a helyzet, ebben sincsenek a pályák... Szal ilyenkor mi van? Van ezekre a pályákra egy trackpack ami nincs fennt a hsw-n?? Vagy nekem kéne egyesével bemásolgatni és átirogatni az .sdb-ket? Bár ezt nem hinném mert akkor miért vannak a patchben az .aiw-k....
Na mindegy valaki help pls...

JuanG
kösz, majd lecsekkolom 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
valahol (readme?) mintha olvastam volna, hogy a pitrew animation-nek low-on kell lennie

A probléma még nem oldódót meg. Már próbáltuk a teljesen alap verziót is de azzal se megy a multi. Látom a gépét, de ha szeretnék csatlakozni akkor nem történik semmi. A tûzfalakat kikapcsoltuk de semmi. Egyszerûen nem értem, hogy mi lehet a baj.

JuanG
nálam el se indul...hibával kilép pályabetöltésnél, bármelyiknél <#idiota>

avcom
szigorúan privát vélemény:
elég hokinak tûnt a FIA GT97

Istencsászár
Felhívás:

Új Liga indul 100mbites szerveren! 20 fõ részére ! Formula Renault 2000 moddal! Nevezés 1500Ft/fõ !
Nyermények : 1 helyezett 6000Ft 2 helyezett 4000Ft 3 helyezett 2000Ft. Érdeklödni: nálam privi és megadom a szervezõ msn címét!

Várunk minden érdeklödöt.

Mod innen letölthetõ

Istencsászár
jó de gondolom nem porséval akar f1ezni😄, még mindig aztmondom ez akkor szokott lenni ha a server ipje levan blokkolva valami által pl: tûzfal, virusirtó, windows tûzfal!!!! stb, vagy esteleg ahogy JuanG mondta nem egyezik a 2 gépen levõ mod verziója esetleg 2 eltérõ mód. Ezek lehetnek a gondok...

JuanG
ilyen akkor szokott lenni asszem pl. ha elindítod a HPCC-t és akkor olyan játékhoz akarnál csatlakozni, amin F1 megy...

Ezeket már próbáltuk de semmi. Egyszerûen, ha rákattintok a join gombra nem történik semmi de ha más szervert nézek akkor azok mûködnek.

Istencsászár
tûzfal, ruter stb.