7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3686 -
#3685 Méretezd át... -
#3684 -
#3683 Sikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!4Bocs hogy ilyen nagyra sikeredett. -
#3681 -
#3679 Ha akarsu hívhatsz így!
Nézd meg a Galékiámban Kimiről van 2 képem azt nézd meg.Azt akartam berakni!De már megint nemsikerült -
#3677 "ez az egyik kedvenc Williamsem. söt nem is, a kedvencem. 1. mert tetszik, 2. mert Villeneuve ül benne és 1es a rajtszám, 3. nagyon jól néz ki:S
és a játékban sem rossz..."
( 1szerűbb ha regelsz egy tárhelyet pl az uw-ra, és onnan linkelsz ki képeket..., és ha tényleg levan kicsinyítve akkor ugy is lesz itt bent! ) -
#3676 Ice! hivhatlak igy?
mit akartál velünk megosztani? -
#3673 tedd fel netre. pl. ide generál egy linket. és azt tedd be ide:) a képre kattintva... én is igy csinálom:) -
#3672 Hogy kell rendesen berakni képet? -
#3670 Még eltudtam kapni egy McLaren-Kimi üllést.a Williams nekem is bejön,+ hogy kasznira szinte a tavalyi McLaren csak a motos nem hasonlít!
"jellemző mind2 gyengélkedik"sajnos igen -
#3669 nincs mit. abszolut egyetértek. tavaly se tudták még a csapat vb-t se hozni... wááh. mindegyis. majd jövöre:(
melyik csapatnál vagy?
én a Williamsnél. az a másik team amit nagyon szeretek. jellemző mind2 gyengélkedik -
#3668 viccet félretéve van egy olyan hogy játék bejelentése, a kapcsolat sebesség alatt. ott igennek kell lenni és annyi. nekem igy müködik is:)
sok sikert -
#3667 de. ügyesen:) -
#3666 vki nemtudja hogy kell multiba szervert csinálni hogy azt mindenki lássa?? -
#3665 Kösz az nfót Jeff!Nekem már van egy helyem!Csak úgy szeretném hogy a haverom és én egy csapatnál lennénk az pedig a McLaren!!!!!
Amúgy alakíthatnának már valamit,ennyien szeretik és gyengélkednek -
#3664 ctdp05 + sp1-et probáltad már ? naugye ...
mindenki leirja szegény ctdp-t, de kiprobálásra rajtam kivül senki nem vetemedett ;)
amugy, alonsot azt hittem elszáll, annyira rángatta .. hihetetlen, mintha enyves lett volna a gumija :D -
#3663 hát ilyet nehéz lesz találnod, max egy alakuló liga, mert a McLaren a legnépszerübb csapat és általában azok az ülések kellnek el elsőként:)
sok sikert hozzá Ice! már a mi ligánkban sincs McLaren ülés... -
#3662 Mégegyszer megkérdezem!Nemtudtok olyan ligát ahol ezuttal szabad 2 hely a McLarennél??????? -
#3661 thx :) -
#3660 fel, Rhval jobban jársz:) -
#3659 thx
Leszedem mind2,az a legegyszerübb :)
Egymás mellé fel lehet őket rakni ? -
Dexantreal #3658 -
#3657 ha Grafikára utazol akkor CTDP. egyébként sztem az RH a jobb:) -
#3656 hi
2 év után újra felraktam a játékot.Gondoltam kellene egy kis frissítés.
Ahogy így olvasgatok,látom van ez az RH,meg a CDTP mod...Melyiket érdemesebb felrakni? -
#3655 :)) jóhát stabilizátor nékül ennél több már életveszélyes, meg a Rönó ebben ( is ) nagyon jó, nemhiszem hogy pl a McLarennel ilyet meg tudnak tenni:) -
#3654 Hát majdnem :)))
Alonso gyakorlatilag a szó szoros értelmében kerszbe rakta, dobálta az autót :)))))) -
#3653 Nem-e ?:) Amugy ez a gumik állapotától függ... Elég megnézni pl Ausztráliában az Sc mögött vagy a felvezetőkörben a hideg gumikon ennél sokkal de sokkal óvatosabb manővertől is kipördültek páran, viszont egy optimális hőmérsékleten használt gumi ami szó szerint tapad az aszfalthoz, azzal lehet. -
#3652 miért? az rh05-ben nem tudsz így célbaérni vagy mi? -
#3651 ...bocs, de nem tudok segíteni, nekem nincs ilyen problémám! -
#3650 Sziasztok!
Nincs ehez a játékhoz olyan mod, h a box utcában a crew-ek mozogjanak? A CDTP használom de akárhogy felveszem a pit crew animation-t csak a benzintankolós mozdul meg. Az RH 05 ben is ez van.
Előre is köszönöm! -
#3649 LOL -
#3648 szerintem pedig az rh jobb mint a cdtp, és nemmondanám az autóira hogy sínautók!
...meg különben is: Alonso célbaérésenek semmi köze sincs az rh és a cdtp közötti választáshoz (szvsz)! sry -
#3647 látta vki Alonso célbaérését?
ezek után senki ne dumáljon nekem, h az rh05 mennyire reális, ezek igenis sinautok, azaz a ctdp jobban közeliti a valoságot! -
#3646 Nekem nemnagyon!Szeretem a McLarent és azzal is szeretnék indulni!!! -
#3645 Eh... nemis néztem... most erre mit mondjak, ha annyi kreativitás nincs bennük hogy kitláljanak valamit, és inkább ellopják a másik ötletét akkor ez őket minősíti. -
Laceee #3644 ugy látom Totti már minden 2. új liga a mi honlapunkat vesszi alapul "lehet most már nekünk kéne váltani" -
#3639 LOL
Nem mindegy melyik kocsiban ülsz ? :)))) -
#3638 tudtok olyan ligákat ahol még szabad a McLaren-Kimi üllés?
-
#3637 Cairass: találtam neked egy 2005-ös török pályát!!!
>klikk a letöltéshez<