7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7342 Boldog szülinapot!!(ha ma van) -
#7341 kiváló minőségben...
rFactorcentral mire való???? -
#7340 te vagy egy hiba sztem -
#7339 Ma már minden pálya fellelhető kiváló minőségben, azt h te lusta vagy utána keresni vagy nemtudod hol kell keresni az a te hibád... -
#7338 ne mondd.de úgy látom nem értettél.a modok az F1C-re is ingyenesek meg a pályák is.még jó h nem kell értük fizetni.de nyilván nem a három vagy mennyi alapmodért fogok kiszórni 10 ezer forintot.mert az a kutyát se érdekli.legalábbis én szart se játszottam az alapmodokkal...mert nem ezé vettem,hanem normális F1 modért és normális pályákért.de én a pályák többségéről nem tudnám elmondani hogy olyan hú de realisztikus. -
Laceee #7337 a modok ingyenesek... -
#7336 nézd,én személy szerint leszarom h kik csinálnak modot.de ha rááldoztam 10 ezer forintot,akkor azért igazán elvárhatom hogy normális modokat és normális PÁLYÁKAT csináljanak hozzá.nem ilyen pattagós szarokat,ahol úgy remeg a kocsi mint a gumilabda.és ez csak egy dolog. -
#7335 Úgy van!
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Laceee #7334 mint ahogy az F1c hibától sem, az rfactornál az a baj, hogy elvárjátok/elvárjuk az "amatör" moderektől, hogy olyan modot csináljanak mint a játék fejlesztő cégek akik ezért nem kevés pénzt kapnak, meg lehet nézni mit lehet\lehetne kihozni az rfactorból: GTR2,Race07 , licensz kérdése az egész, amúgy meg béke legyen veletek :) <- akkor inkább Boldog Karácsonyt minden szim. rajongónak -
#7333 -
#7332 rFactortól sem kell elájulni.legalábbis szerintem.... -
#7331 erre azért ne fogadjál kispajtás:)
-
#7330 De itt most F1-ről volt szó, hogy azt többen játszák F1C-vel mint rFactorral.
Na de tök mind1 F1C 4EVER -
#7329 leszarom,akkor is van hozzá nem F1 mod:P -
#7328 de alapból F1-re készült és aztán barkácsoltak hozzá nem F1 modot. Na de az rFactor meg egy alap és arra készitenek minden fajta modot pl: ctdp05 vagy wtcc -
#7327 F1C-re is vannak nem F1 modok -
#7326 f1c csak forma 1-re lett gyártva. az rFactort jóval több mindent tud. Dobozos autók stb. Ne keverjük már a szezont a f@szommal:D -
#7325 A Forma 1-es részére gondoltam , nem az egészre.
-
#7324 :)))
hát h közel se játszák annyian.ez nem biztos h igaz -
Laceee #7323 no comment... -
#7322 LOL -
#7321 Hát az rFactornak nincs olyan játékélménye mint az F1C-nek.
Közel se olyan sokan játszák az rfactort mint az F1C-t. -
#7320 jövőre Formula-1 2008 az EA SPORTS jóvoltából :) -
#7319 vagy majd más F1 játéké! Jelenleg faktor -
#7318 Hát mostmár tényleg az rFactor-é a jövő:) -
#7317 igy van:) -
#7316 sajnos egyikkel sem játszottam -
#7315 neki már lejárt.és ezt általánosította:D -
#7314 nem, a játék nem jár le soha! :) -
#7313 mivel a játék márt lejárt:) -
akaaka #7312 Háát ,nem tul aktiv ez a forum! -
akaaka #7311 Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy a F1 mania Pro mivel tud többet a sima (f-1mania372) változathoz képest? -
#7310 soksikert:) -
#7309 Azt elfelejtettem írni, hogy az egész ingyenes, valamint a szükséges mod is letölthető a lapról. .) -
#7308 Sziasztok!
Pénteken indul a ligánk, aki akar még csatlakozhat, vannak szabad helyeink. A liga F1CT mod-ot használ. Akinek van kedve próbálja ki. A versenyek mindig péntek este vannak és a teljes 2007. évi szezont végig játszuk.
hopto.extra.hu -
#7307 én még Hexenking oldaláról szedtem,de ott már nagyon rég nincs fent:) -
#7306 ott elvileg még fent van,csak néha fennakadás van a servereken letöltéseknél:) -
#7305 Peet adta meg vhonnét. -
#7304 vagy csak regisztrálni kell:)))
azé próbáld ki -
#7303 áhh,nem jó:SS.