TV2 - roma-balhé!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
En nagy Karl May rajongo voltam, de miutan eltöltöttem egy kis idöt ott es tapasztaltam nehany dolgot meg hallottam törteneteket, azota nem nagyon csipem a fazonjukat.
100% ugynaz a helyzet ott, mint itt
persze te odatarthatod a másik orcádat is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
most nem arrol akarok irni, milyenek a ciganyok (bazi romak...), hanem inkabb a vitarol
Szilagyi azt mondta az elejen, hogy az veszi magara, aki magaraismert. Tehat kirol is szolt a show? Szerintem a roma mafia szokasairol. Tehat a roma mafia mutogatta magat masfel oran keresztul (meg jo hogy felora kepfogyatkozas volt)...
az IHM musorairol annyit, hogy a tv2 ezutan se engedheti meg maganak, hogy cenzuralja a IHM musorait, mert atmennek a konkurenciahoz... olyan musrot amit 2,7 mil nezo nezett nem fognak megszuntetni
ezen kivul a parodia alapja a felnagyitas, a hibak hyperbolizalasa. Aki ezt nem erti, az ne nevezze magat muvesznek (Vanyus Szariver)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
shit happens
shit happens
Akkor már Forgách Gábort is be kéne perelni a Füstifecskék miatt.
KoЯn
Talán a cigányok magukra ismertek a paródia láttán?
Éppen ezért volt jó a paródia!
Én nem sértõdtem meg, mert nem rólam szólt :-)
ennyi
azé' nem semmi ám, hogy hol élünk.
A cigányok már kis hazánkban elérik, hogy az egyik kereskedelmi csatorna 1/2 órát nem sugározhat miattuk.
nem semmi...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a romák nem balhéztak volna a mûsor miatt, ha köze nem lenne az egésznek az igazsághoz, de sajnos van...
DE szerencsére köztük is vannak kivételek, de õk szerintem inkább jót röhögtek a mûsoron.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
😊
A medve nem játék.
Köcsög vándor nép ez! Jönnek utánunk mindenhova :-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Eszünkbe se jutott hogy ebbõl a filmbõl baj lehet, mert ugy gondoltuk hogy EMBEREKRÕL csináltunk paródiát nem egy bizonyos népcsoportról.
Ezzel egyetértek.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nagyon kira mûsor volt!!!! Bemutatkozott megint sok ember!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
És lopnak mint az állat, tisztelet a kivételnek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De mindegy, ez a topic is a gumiszobában végzi majd, vagy megszüntetik, mert mindig fáj az igazság ...
A normális, dolgozó, tisztességes cigányokkal - max. 15-20 %-uk, és még talán túloztam is, nincs semmi bajom, de a többieket egyszerûen ki kéne rúgni az országból. Az fáj, hogy tilos rájuk pofázni, de pont õk "magyarozhatnak", sõt ilyenkor szokták kikérni maguknak, hogy õk is magyarok, de közben Õk különböztetik meg magukat a nem cigányoktól ...
Szóval tilos rájuk pofázni, beszólni, parodizálni, de 80%-ukat meg mi tartjuk el, hisz a dolgozó magyar emberek adójából fizetik az õ segélyeiket, és nem pedig a 15-20 % normális cigány mukájából befolyt adókból?! Hogy is van ez?
Mellesleg, a kép a "terhes cigány anyáról" szerintem zseniális volt az irigyben. Különösen, amikor az anyát verte, nem a "lányt", mert nem üt meg terhes nõt ... 😊

A medve nem játék.
A medve nem játék.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az az igazi gond, hogy a Mirigyesek nem mondanának ezeket, ha nem lenne alapjuk, de sajnos mindegyiknek van alapja.
EZEN felül azonban kicsit durva és komoly általános megvetést von maga után.
Tény, ami tény megtörtént, inkább békésen kéne tisztázni az ügyet, nem balhét csinálni meg 30 percre felfüggeszteni az adást.
en elszegyeltem magam hogy mit gondolhat a magyarokrol. pedig ezt nem magyar emberek tettek az biztos.. es meg en segitsem ezeket.. undorito..
Hanem a kinevezett vezetoik..es a talpnyalo muveszek akiknek csak igy sikerul mar magukra felhivniuk a figyelmet!
Elkepeszto, hogy ma Magyarorszagon ebbol ekkora ugyet kell csinalni!
Roma nem kapja meg amit kér: roma vagyok, nem kaptam meg amit kértem! Már adják is neki, nehogy balhé legyen.
fuck
De ezekkel a sorokkal ténleg nem arra gondolok hogy dögöljön meg mind de ha eggyel bajod van akkor mindegyikkükkel!És ez miattuk van!

roma