126
  • CSOCSO
    jovan te cigány!:)
  • c0l0s
    ja. de miert kell kötöszködnöd?!!!
  • CSOCSO
    neked egy kérdés a véleményed?:)))))
  • c0l0s
    nekem az a véleményem hogy miert egy olyan enbert kuldenek e Amcsiba aki tök sötét.mint Pl:a Romanticbol a hapsit a nevét nem tudom es at is (C).
  • CSOCSO
    jujuj ezen akkorát szakadtam a röhögéstől hogy jujjj!! BLIKK ben volt..
  • fluga
    a cigányok megint bizonyítottak:
    Öcsi a BB2-ből tuggyátok miért esett ki? Mert a sok balfasz buzi füstös, az Ő nevét küldözgette a 1792-re, és nem az ellenfélét, így a biztos győztes Öcsinek kellett kijönnie a Házból. EZEK A CIGÁNYOK! ÖSSZETARTÁS BUZIKÁIM! amikor lövöldözés van,akkor is inkább egymást lőjétek:)))
    idióták
  • Zozo76
    Gyakorlatilag az Irigy Honaljmirigy beletenyerelt a nagy VALOSAGBA!!! Oszt' a mocskos gane szemetlada ciganyoknak nem tetszik... (dogoljon meg mindegyik ott ahol van)
  • CSOCSO
    lehet, de már halál unom hogy az nulla iq ju beszélni nemtudó cigányok vannak a tv ben...
    szószerint a cigány butaságot hírdetik ezek a műsorok
  • Tikal #74
    talán mert más idioták nincsenek akik elmenjenek ilyen veszekedő sóba
  • CSOCSO
    nekem már azzal van ki a farkam hogy 99%ban cigányok vannak a monika showban meg a többiben..
  • Tikal #72
    Ja, végülis csak totál kifosztották az indián lakosságot, most meg turista látványosságként mutogatják őket...
  • Hunnenkoenig
    Amerikaban es Kanadaban ugyan ez a helyzet az indianokkal!
    En nagy Karl May rajongo voltam, de miutan eltöltöttem egy kis idöt ott es tapasztaltam nehany dolgot meg hallottam törteneteket, azota nem nagyon csipem a fazonjukat.
    100% ugynaz a helyzet ott, mint itt
  • Mike
    a civilizáltság nem egyoldalú

persze te odatarthatod a másik orcádat is
  • Mike
    szerintem meg amig nem tudod, milyen az a munkanélküliség, ne nagyon dumálj ilyeneket
  • Mike
    ez kabaré volt, vicc
    te balfék
  • zaki
    fú de utálom a cigányokat (van belőlük rendes is csak mondjuk nem sok)
  • zakika
    Pentek ota nem voltam itt, es en is szerettem volna nyitni egy topicot errol a temarol

most nem arrol akarok irni, milyenek a ciganyok (bazi romak...), hanem inkabb a vitarol

Szilagyi azt mondta az elejen, hogy az veszi magara, aki magaraismert. Tehat kirol is szolt a show? Szerintem a roma mafia szokasairol. Tehat a roma mafia mutogatta magat masfel oran keresztul (meg jo hogy felora kepfogyatkozas volt)...

az IHM musorairol annyit, hogy a tv2 ezutan se engedheti meg maganak, hogy cenzuralja a IHM musorait, mert atmennek a konkurenciahoz... olyan musrot amit 2,7 mil nezo nezett nem fognak megszuntetni

ezen kivul a parodia alapja a felnagyitas, a hibak hyperbolizalasa. Aki ezt nem erti, az ne nevezze magat muvesznek (Vanyus Szariver)
  • cSuwwi
    Most meg utólag ilyen sértő meg olyan sértő rájuk nézve. Minek veszik magukra? Az egészben az a legszomorúbb, hogy az igazat mutatta be a Mirígy paródiája...
  • cSuwwi
    Emlékeztek meg a BB1 ben Zsani mamára? A pszihológus megmondta, hogy Zsanimamának szereplési vágya van. Na azoknak a cigányoknak is, akik utólag márcsak azértis felemelik a szavukat. Nem azért, de a vezető cigányoknak (Aladár és társai) semmilyen kifogása nem volt a műsor ellen, pedig tudtak róla és bele is egyeztek, hogy lemehet... Brrr.
  • I.C.ram
    Ha nem akkor majd én rúgdalom ki őket!
  • Marki
    Ezt nem bírom megérteni, minek kell ilyenért balhézni. Semmi rasszista kijelentés nem volt benne.
    Akkor már Forgách Gábort is be kéne perelni a Füstifecskék miatt.
  • Lteebee
    a sok megélhetési roma
  • Frank99
    A történetről annyit, hogy akinek nem inge, ne vegye magára.
    Talán a cigányok magukra ismertek a paródia láttán?
    Éppen ezért volt jó a paródia!
    Én nem sértődtem meg, mert nem rólam szólt :-)
    ennyi

azé' nem semmi ám, hogy hol élünk.
    A cigányok már kis hazánkban elérik, hogy az egyik kereskedelmi csatorna 1/2 órát nem sugározhat miattuk.
    nem semmi...
  • The Garrett
    szvsz sok ki fog vándorolni melegebb éghajlatra uj életet kezdeni.*remélem* :)
  • maxtor
    Tudjátok mi van:a putrtis cigány azt mondja hheehe ténleg így van ezek meg verik itt a nyálukat.
  • BaLeeX
    Nem olvastam végig a topciot sorry, de a véleményem:
    a romák nem balhéztak volna a műsor miatt, ha köze nem lenne az egésznek az igazsághoz, de sajnos van...
    DE szerencsére köztük is vannak kivételek, de ők szerintem inkább jót röhögtek a műsoron.
  • a.carkey
    Csak addig, amíg Indiát be nem veszik az EU-ba? Mert akkor talán hazamennek ...
    :)
  • Blasta
    Nehogy azt hidd.
    Köcsög vándor nép ez! Jönnek utánunk mindenhova :-)))
  • The Garrett
    majd belépünk az unijóba és őket meg itthagyjuk :D
  • I.C.ram
    De jó lenne, ha megélném azt a napot, hogy az összes enyveskezű dzsipó eltakarodik innen.
  • The Garrett
    az egyik mirigyes srác nagyon megmondta a konkrétat, és innentől kezdve szerintem értelmetlen a vita:

Eszünkbe se jutott hogy ebből a filmből baj lehet, mert ugy gondoltuk hogy EMBEREKRŐL csináltunk paródiát nem egy bizonyos népcsoportról.

Ezzel egyetértek.
  • macilaci123
    ennek ránézésre adnék 10 évet
  • Crem

Nagyon kira műsor volt!!!! Bemutatkozott megint sok ember!!
  • a.carkey
    "Lopni, megyünk lopni ..."
  • Taranov
    én sem. És úgy láátom ahogy te.
    És lopnak mint az állat, tisztelet a kivételnek.
  • a.carkey
    Minden balhéjukat - gyilkosság, a kórházas story stb. -, ahol ráadásul nagyonis hibásak voltak, a hülye, seggnyaló, liberális média felfújta és pozitív hősként állította be őket, majd jól megmonta a magáét, a Mónika, Claudia és más hasonszőrű IQ betyár talkshowkban ... FUJJ!
    De mindegy, ez a topic is a gumiszobában végzi majd, vagy megszüntetik, mert mindig fáj az igazság ...
    A normális, dolgozó, tisztességes cigányokkal - max. 15-20 %-uk, és még talán túloztam is, nincs semmi bajom, de a többieket egyszerűen ki kéne rúgni az országból. Az fáj, hogy tilos rájuk pofázni, de pont ők "magyarozhatnak", sőt ilyenkor szokták kikérni maguknak, hogy ők is magyarok, de közben Ők különböztetik meg magukat a nem cigányoktól ...
    Szóval tilos rájuk pofázni, beszólni, parodizálni, de 80%-ukat meg mi tartjuk el, hisz a dolgozó magyar emberek adójából fizetik az ő segélyeiket, és nem pedig a 15-20 % normális cigány mukájából befolyt adókból?! Hogy is van ez?
    Mellesleg, a kép a "terhes cigány anyáról" szerintem zseniális volt az irigyben. Különösen, amikor az anyát verte, nem a "lányt", mert nem üt meg terhes nőt ... :)
  • a.carkey
    Ha belépünk az EU-ba (?) akkor szidjátok őken nyugodtam. Legfeljebb elköltöznek Strasbourgba, mert itthon üldözik őket. Aztán ott meg lekapcsolják az ""az elkövető bőre nem a grafikus hibájából sötét..." emberkéket és a franciák is rájönnek - bár ott is vannak cigányok és arabok -, hogy mennyire igazunk volt ...
  • [HUN]PAStheLoD
    meg milyen balhé? mért kell attól félnem hogy a biciklimre vadászik 2 10 éves roma a SAJÁT ORSZÁGOMBAN... és mért nem verhetem be a pofáját ha ő megteszi ???
  • Ron Ragm
    Egyetértek... Magyarokról lehet paródiát csinálni, cigányokról nem? Hogy is van ez?
  • [HUN]PAStheLoD
    a rokonságomban (kb. 100 ember, teljes családfa rengeteg unokatesó meg harmag másod negyed stb.. nővér báty ...) senkinek nincs se ifája se mercije mert valahogy a becsületes 8 óra/napos munkából nem tellik rá!