126
-
#40 pontosan! sok cigány mercivel megy a segélyért, meg ifával viszik a rezet... azt még ők a "hátrányos helyzetűek" -
#39 mint anno a kriminálisban mikor bejött hogy nem lehet cigányozni: "az elkövető bőre nem a grafikus hibájából sötét..." -
#38 kénytelen vagyok teljesen egyetérteni veled... -
#37 Alapvetően sok hűhó semmiért szerintem az egész, de azt el kell mondanom, hogy egyáltalán nem volt sem vicces, sem szórakoztató a mirigyes műsor. De ennek semmi köze a cigányokhoz. Ohpardon! ROMÁKHOZ! Hogy miért nem lehet cigánynak hívni, ha egyszer az.... -
#36 Ma sikerült megnéznem a videót.
Az az igazi gond, hogy a Mirigyesek nem mondanának ezeket, ha nem lenne alapjuk, de sajnos mindegyiknek van alapja.
EZEN felül azonban kicsit durva és komoly általános megvetést von maga után.
Tény, ami tény megtörtént, inkább békésen kéne tisztázni az ügyet, nem balhét csinálni meg 30 percre felfüggeszteni az adást. -
dashed_ #35 helyesiras meg rlz -
dashed_ #34 az a legdurvabb hogy pl [mar nem tudom pontosan ki] eggyik f1-es versenyzo tavaly-tavaly elott nem akart nyilatkozni a magyar televizionak ugyanis a hungaroringi mecsnel az egyik baratyat lehuztak eleg sulyosan.. szinte biztos hogy ciganyok voltak...nem MAGYAROK!!!!!
en elszegyeltem magam hogy mit gondolhat a magyarokrol. pedig ezt nem magyar emberek tettek az biztos.. es meg en segitsem ezeket.. undorito.. -
#33 kikene paterolni mindegyiket amelyik nem dolgozik. amelyik nem dolgozik, es a havi joveedelme nincs x osszeg felet az mehet a picsaba. mint minden euorpai orszagnak, nekunk is kikene paterolni innne őket. aki birja az maradk, aki nem, az megy vissza romaniaba -
dashed_ #32 romakkal az a baj hogy van beloluk normais [ max 10-20 &] es van amelyik lop , cigit lejmol , szipuzik , stbbb... Na ezt a fajtat nem sajnalnam ha kiirtanak innen... viszont sajnalom azokat akik tenyleg becsuletesen akarnak itt megelni es megeis eloitelettel neznek rajuk.. ha lehetne en ezeknek segitenenek es a tobbi mehetne a picsaba innen.. az is bant hogy magyarorszagon azzal kell foglalkozni hogy a "kissebseget" meg ne sertsuk...senki nem kerte hogy itt eljenek es senki nem is akarta szerintem... -
atee #31 A vicc az,hogy nem a romak tiltakoznak....
Hanem a kinevezett vezetoik..es a talpnyalo muveszek akiknek csak igy sikerul mar magukra felhivniuk a figyelmet!
Elkepeszto, hogy ma Magyarorszagon ebbol ekkora ugyet kell csinalni! -
#30 roma
(tisztelet a kivetel, ami nagyon ritka...) -
#29 Sajnos ez a helyzet! Lassan ott vagyunk, hogy a kisebbségeknek több a joguk, mint nekünk magyaroknak! Csak azért, hogy nehogy balhé legyen. -
#28 Pozitív diszkrimináció van.
Roma nem kapja meg amit kér: roma vagyok, nem kaptam meg amit kértem! Már adják is neki, nehogy balhé legyen.
fuck -
#27 amíg nem lehet büntetlenül megverni egy cigányt addig semmi nincs!Most elsősorban egyéni vitás ügyekre gondolok.Elversz egyet jön már vagy 3.Ezt tűzzék már adásba hogy terrorizálnak az utcán,belékötnek emberekbe!
De ezekkel a sorokkal ténleg nem arra gondolok hogy dögöljön meg mind de ha eggyel bajod van akkor mindegyikkükkel!És ez miattuk van! -
dashed_ #25 magyarorszagon lassan a magyarok lesznek a kisebbseg... Ciganyok huzhatnanak innen a picsaba.. meg ok ugatnak.. -
#22 az volt a legjobb amikor:"győzike 1 hét alat többet tett a "cigányokért" mintmindenki más.Mit ihs mondanak egy cigány miatt ne utáljuk az összest!De akkor egy cigány miatt nem is kell szeretni mindegykiet(egyet se)!!!! -
dashed_ #21 undorito ez az egesz.. -
#20 jah -
#19 Szilágyi Jánosnak helyén van az esze. -
#18 KURVA JÓ KIS BALHÉ VAN!!!!!! :DDD A hülye majom nem hagyja a haverjait beszélni. :) -
#17 hülyeség, most ezé van éppen 30 perces szünet a TV2-n. de legalább addig em megy a betti a csúf lány -
#15 ez ugyan az mintha a szőke nők megsértődnének a szőke nős vicceken...
Azé jellemzi a roma vezetőséget ez a magatartás... -
#14 Én ismerek kibaszottul geci faszköcsög meg nagyon jó fej romát is. Ha fognának 1000 magyar gyereket és putriban nevelnék őket ők is kibaszottul geci faszköcsögök lennének. Ez az egész a magyarok sara. Pure fajgyülölet+esélyek minimálisra redukálása. -
#13 Azért mert cigány rendőr nem sok van. És én így vettem észre, hogy a cigányok kurva buták. -
#12 okka, csak tréfálkozom :)))) -
macilaci123 #11 Ebben a parodiában a rendöröket is gyalázták rendesen. Ök mértnem balhéznak? Talán értik az ironiát? -
#10 nincs semmi bajom a cigányokkal, de ez tulzás, amit csinálnak. mondjuk ezt a győzikét is kezdem unni, de itt most nagyon jól beszélt -
#9 Azt most ne keverjük ide. Irakiak nem ártottak nekünk semmit. Cigányok anál többet. -
#8 és ez a köcsög varnus xavér is védi őket 1000el -
#7 az iraki népet jobban szereted :))))))) -
#6 Az biztos, hogy nem venné észre senki, ha kivonulna az országból az a jópár cigány, sőt csökkene a bűnözés. -
#5 Nem szeretem a romanépet! Biztos van sok értelmes rendes ember is köztük, de amit művel a nagy többségük, az felháborító. -
#4 Kicsit undorral tölt el, hogy így reagáltak a romák. Nem nagyon fogják őket jobban szeretni, hogy itt műbalhéznak. -
#3 akkor én ne érezzem sértve magam, amikor a bűnügyi történetek 90%-a Kolompár + Lakatos névvel kezdődik ugye?
hogy dögölne + az összes! -
#2 Irigyhónaljmirigy miatt tört ki a balhé. Csináltak egy műsört (bazinagy roma lagzi), emiatt a romák sértve érezték magukat. -
#1 Most megy a TV2-n a vita erről az esetről! TV2nek félórára szüneteltetni kell az adást.