TV2 - roma-balhé!
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hülyeség, most ezé van éppen 30 perces szünet a TV2-n. de legalább addig em megy a betti a csúf lány
ez ugyan az mintha a szõke nõk megsértõdnének a szõke nõs vicceken...
Azé jellemzi a roma vezetõséget ez a magatartás...
Azé jellemzi a roma vezetõséget ez a magatartás...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én ismerek kibaszottul geci faszköcsög meg nagyon jó fej romát is. Ha fognának 1000 magyar gyereket és putriban nevelnék õket õk is kibaszottul geci faszköcsögök lennének. Ez az egész a magyarok sara. Pure fajgyülölet+esélyek minimálisra redukálása.
V9ykn8_TZL0
okka, csak tréfálkozom 😊)))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ebben a parodiában a rendöröket is gyalázták rendesen. Ök mértnem balhéznak? Talán értik az ironiát?
nincs semmi bajom a cigányokkal, de ez tulzás, amit csinálnak. mondjuk ezt a gyõzikét is kezdem unni, de itt most nagyon jól beszélt
az iraki népet jobban szereted 😊))))))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az biztos, hogy nem venné észre senki, ha kivonulna az országból az a jópár cigány, sõt csökkene a bûnözés.
Nem szeretem a romanépet! Biztos van sok értelmes rendes ember is köztük, de amit mûvel a nagy többségük, az felháborító.
Kicsit undorral tölt el, hogy így reagáltak a romák. Nem nagyon fogják õket jobban szeretni, hogy itt mûbalhéznak.
akkor én ne érezzem sértve magam, amikor a bûnügyi történetek 90%-a Kolompár + Lakatos névvel kezdõdik ugye?
hogy dögölne + az összes!
hogy dögölne + az összes!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Irigyhónaljmirigy miatt tört ki a balhé. Csináltak egy mûsört (bazinagy roma lagzi), emiatt a romák sértve érezték magukat.
← ElőzőOldal 3 / 3