126
-
#126 Mellesleg, hagy meséljek el valamit. Meg is mondom hol történt az ominózus eset - Kisszállás (ott lakom).
Namost... Vannak önkormányzati lakások. Azt ugye az ember bérli az önkormányzattól. Az egyikben meghalt a bérlő, erre a cigányok fogták magukat, aztán bepakoltak. Falu teljes közepére, normális, kultúrált emberek közé. Mondták nekik, hogy onnan húzzanak ki, de ááááá dehogy mennek. Azt mondta köztük a fővezér kancigány, hogy hát őt onnan ki nem teszik mit tudom én mennyi gyerekkel. Kihívták a rendőröket, azok a balfaxok meg ott csak álltak, igaz azok is csak ketten voltak. No, ugye a végeredmény csak az lett, hogy nem mentek ezek sehova. Meg nem is fognak.
>> Kérdés: Ugyan melyik magyar emberre hagyták volna rá ezt az egészet? Mentem volna én oda lakni, úgy repültem volna onnan, vagy vittek volna a rendőrök, mint annak a rendje.
Hát az még csak hagyján, hogy odaköltöztek, de elkezdték lelopkodni a fákról a gyümölcsöket, miegymás... ilyen kis nem súlyos, de bosszantó dolgokat. Aztán, ha mertek nekik szólni, akkor mindjárt fenyegetőztek, hogy így meg úgy megverik az illetőt.
Történt egyszer, hogy a szomszédjuk postaládájában elkezdett matatni az egyik, ki is vette a gáz vagy villanyszámlát nem is tudom. Mikor a tulaj meglátta, akkor szólt neki, hogy azt hagyja csak békén. Ekkor a gyerek elszaladt, de 2 perc múlva ment át a szomszédba a kancigány bicskával, és elkezdte szúrkálni a nyugdíjas öreg csókát.
Azután szerencsére elvitték a rendőrök, most nyugi van... De jó lesz, majd ha megint visszajön, már mindannyian nagyon várjuk.
Mellesleg azt nem tudom, hogy miért ilyen idióta nép a magyar, hogy nem lép fel közös erővel, ahogy ezek szoktak. Emlékeztek még arra, mikor az egyik faluban ledobálták a cserepeket a házukról, meg megrongálták a házat? Végre érezhető volt vmi összefogás szerű...
U.i.: Valóban vannak rendes cigányok is, én is találkoztam már ilyennel. Győzike meg egy akkora hülye, hogy tőle forog a föld. Nézzétek meg Oláh Ibolya, Gáspár Laci nyilatkozatait, mennyivel értelmesebbek, még szeretni is lehet őket azért, amit csinálnak. -
#125 LoL :DDDDDDD
Meg a mercijeikből is! Ha így haladunk tovább, akkor nem kell sokáig várni erre. -
Vlala #124 hogy ez a topic hogy került most elő... az uttsó előtti beszólás 2003 júliusában volt!
De ne csüggedjetek, testvéreinm, eljön még a Mi időnk, amikor mi leszünk a kisebbség... és akkor kiforgatjuk őket az aranyláncukból! -
#123 Persze antifasiszta, az ilyen majmok csak a balhékat szittyák! -
#121 ha meg is vagyunk egyezve, akkor meg is sertodnek ha nem tenned -
#120 Azok az anyámék voltak!!!! -
#119 Nézd, egy porszívó az nem akármi! Gondolom olyan régi rakéta porszívó lehetett! Én is simán hasba böknék érte bárkit gondolkodás nélkül! -
#118 ami egymast olik az jo... -
#117 Amúgy ezek fura szerzetek, mert tesóm mesélte, hogy a mentős gyakorlata alatt egyszer kimentek késeléshez...természetesen romák voltak. Rendőr kérdezi:
-Miért szúrtad le?
-Há' megbeszéltük, hogy ha máig nem hozza vissza a porszívóm lebököm. Nem hozta, én meg leböktem. Mi a gond?
...Ráadásul a megszúrt faszi egyet is ért vele :D.
Aztán meg jött a vajda, és megmondta a sebesültnek, hogy nem mehet be a kórházba, tesómék meg ott álltak mint a hülyék, és nem vihették be a faszit ellátni...
Pffff -
#116 IX ker tegnap :). irtózatos üvöltözés az utcán, kinézek, és egy szarrá bebaszott vén cigány faszi üvölt egy cigány nővel, valami 10 rongyról, míg egy másik faszi próbálja visszafogni. Teli torokból üvölti, hogy "megtalállak kinyírlak bázzzzzzzeeeeeeeeee", "megölöööööööööööm" :)
Állatok.... -
igaz, inkább néger, de megteszi? (van még ott, ahol ez volt :) -
#114 Ausztriában jövök haza. Egy autópálya parkolójában Linznél:
"Róméó, a büdös anyád, teszöd lö ázt á botót! Hát szíjjélcsápók közted!" :)
Ekkor már érztem: NINCS MESSZE MAGYARORSZÁG.
Brüsszelben is egyszer hallottam "magyar" beszédet. Igen, zámolyiak voltak ... :)
(Na akkor meg is röhögtem az aznapi adagom ...:)
Nincs valakinek roma smileja? Vagy ez abszurdum? :) -
#113 Rohadt szemét csőcselék mind! Cinkotán lakok és van egy víztározó a környéken. Nyári napokon nem merek arra járni, mert csak úgy feketéllik tőlük! Rendes cigányra nem emlékszem! Üdv CSOCSO -
#112 Nem csodálkoznék, ha azok az enyves kezűek tényleg magukra ismertek volna :D -
#110 hozzam mar fel a topicot, mert kezd eltunni
vasarnap az uj mirigy showban ki volt irva, hogy kitalalt tortenet miegymas
a roma lagzinal nem volt kiirva, lehet hogy magukra ismertek... -
#109 A legnagyobb probléma az egésszel szerintem az (én csak ma reggel láttam a cuccost) higy Győzike aktív szereplője a műsornak! Namos akkor hova a felháborodás, ha valaki "közülük" részt vett az ominózus műsorban???? -
#108 Mellesleg nem tudom mit szarnak mindentől a cigányok!?
Tudomásom szerint a pa dö-döi "négy év rettegés" már elmúlt mégis több a botrány, mint korábban ... -
#107 mihez képest? -
#106 Pozor! Rádió C-t nem bántani, mert pillanatnyilag az a leghallgathatóbb csatorna. -
NEM!
:-------------()
-
#104 Mér, te szeretnel zsido iskolaba jarni? :-)
Engem nem zavar, hogy nem adhatom oda a gyerekemet... -
#103 Micsoda egy országban élünk!
A jászladányi alapítványi iskola sem kapta meg az engedélyt a működésre ...
Tiszta cigány, meg zsidó kisebbségi "terror" van. Amit kigondolnak (cigányok pl. a irigy, Jászladány; a zsidók a soproni kiállítás stb.), a politikusok rögtön szétteszik nekik a lábukat, mert szükségük van a jövőben a szavazataikra ...
Bezzeg a Budapesti izraeli iskolákat, amikbe csak zsidók járhatnak, vagy mondhattam volna más külföldi sulikat (de ez így volt hangsúlyosabb) simán engednek működni ...
Tul. képp. az iskolák feladatköre szinte ua: különválasztani a diákokat, hogy normálisan tanulhassanak és ne keveredjenek, a szülők által képviselt értékrendjük megmaradjon.
De ha vmi cigáény vagy zsidó, akkor sikerül mindig műbalhékat kreálni ...
Szép!
Európába tartunk!
Lófaszt.
Kitehetnénk az India vagy Izrael gyarmat táblát ... -
#102 IGAZ!!! -
#101 Mindeig=Mindig -
#100 Mindeig van jó, és rossz is, de az a kérdés, hogy melyik a több, mert ez alapján szövődnek a sztereotípiák... -
#98 A hétvégén jön a rendőrbalhé :) -
#97 Én egy lakatlan szigetet és ott tesztelném a legújabb atombomba konstrukciómat!
Ehhh... -
#96 átengedem nekik a déli sarko! -
Zozo76 #95 Jujj de gyulolom a ciganyokat! Grrrr.... -
Zozo76 #94 Ezeknek azert nincs helyuk a vilagban mert allandoan vandoroltak anno... Most mie' nem tudnak innen is elvandorolni MIND??? -
#93 jah...igazad van. -
#92 Csakhogy!
Az indiánok már ottvoltak, mire betelepült a "civilizált" világ!
A romák meg ránkmásztak. Paraziták mind, énmondom! -
#91 A meleg se buzi csak más!
Szerintem qrva jó volt a Mirigy műsor!
Majd megszakattam néhol rajta!
Amúgy a cigánykérdés megoldható lenne, ha beterelnénk őket egy "fürdőszobába".
Ehhhh... -
#90 Barátaim, elvtársaim!
Szerveződjünk csoportokba és egyszerre mozduljunk!
Ne hagyjuk, hogy a cigányok kizsákmányolják országunkat! -
#89 Hát még én! -
#88 NEMNEM!
Minek jöttek ide???
Mennyenek vissza annyukba és akkor nem kell putriban élni.
Méghogy a mi sarunk... -
#87 Mit vársz egy köcsögtől? -
#85 az lehet de most kividték Amcsiba es ha ott elkezdett beszélni akkor szem nem maradt szárazom.Te hallodtad hogy,hogy beszél?Tök sötét nincs egy értelmes mondata az embernek. -
#84 Vaffan Kulo - Vállfán Kúró :))))
Ez a magyarítás marhára tetszik, valamelyik fórumon láttam. Bár lehet hogy már régi, én csak most láttam, de fasza! :)) -
#83 A győzikére gondolsz? (Oops, kis betűvel írtam a nevét, van ilyen. ;) Ő is szerepelt a Mirígy sóban, és a cigányok árulónak bélyegezték emiatt. Csak az igazság sajnos az, hogy éppen a győzike tette idáig a legtöbbet értük. A fene a sok szarládába! :)