TV2 - roma-balhé!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Mellesleg, hagy meséljek el valamit. Meg is mondom hol történt az ominózus eset - Kisszállás (ott lakom).
Namost... Vannak önkormányzati lakások. Azt ugye az ember bérli az önkormányzattól. Az egyikben meghalt a bérlõ, erre a cigányok fogták magukat, aztán bepakoltak. Falu teljes közepére, normális, kultúrált emberek közé. Mondták nekik, hogy onnan húzzanak ki, de ááááá dehogy mennek. Azt mondta köztük a fõvezér kancigány, hogy hát õt onnan ki nem teszik mit tudom én mennyi gyerekkel. Kihívták a rendõröket, azok a balfaxok meg ott csak álltak, igaz azok is csak ketten voltak. No, ugye a végeredmény csak az lett, hogy nem mentek ezek sehova. Meg nem is fognak.
>> Kérdés: Ugyan melyik magyar emberre hagyták volna rá ezt az egészet? Mentem volna én oda lakni, úgy repültem volna onnan, vagy vittek volna a rendõrök, mint annak a rendje.

Hát az még csak hagyján, hogy odaköltöztek, de elkezdték lelopkodni a fákról a gyümölcsöket, miegymás... ilyen kis nem súlyos, de bosszantó dolgokat. Aztán, ha mertek nekik szólni, akkor mindjárt fenyegetõztek, hogy így meg úgy megverik az illetõt.
Történt egyszer, hogy a szomszédjuk postaládájában elkezdett matatni az egyik, ki is vette a gáz vagy villanyszámlát nem is tudom. Mikor a tulaj meglátta, akkor szólt neki, hogy azt hagyja csak békén. Ekkor a gyerek elszaladt, de 2 perc múlva ment át a szomszédba a kancigány bicskával, és elkezdte szúrkálni a nyugdíjas öreg csókát.
Azután szerencsére elvitték a rendõrök, most nyugi van... De jó lesz, majd ha megint visszajön, már mindannyian nagyon várjuk.

Mellesleg azt nem tudom, hogy miért ilyen idióta nép a magyar, hogy nem lép fel közös erõvel, ahogy ezek szoktak. Emlékeztek még arra, mikor az egyik faluban ledobálták a cserepeket a házukról, meg megrongálták a házat? Végre érezhetõ volt vmi összefogás szerû...

U.i.: Valóban vannak rendes cigányok is, én is találkoztam már ilyennel. Gyõzike meg egy akkora hülye, hogy tõle forog a föld. Nézzétek meg Oláh Ibolya, Gáspár Laci nyilatkozatait, mennyivel értelmesebbek, még szeretni is lehet õket azért, amit csinálnak.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
LoL 😄DDDDDD
Meg a mercijeikbõl is! Ha így haladunk tovább, akkor nem kell sokáig várni erre.

mov ah,4ch int 21h end

hogy ez a topic hogy került most elõ... az uttsó elõtti beszólás 2003 júliusában volt!
De ne csüggedjetek, testvéreinm, eljön még a Mi idõnk, amikor mi leszünk a kisebbség... és akkor kiforgatjuk õket az aranyláncukból!

I.C.ram
Persze antifasiszta, az ilyen majmok csak a balhékat szittyák!
zakika
ha meg is vagyunk egyezve, akkor meg is sertodnek ha nem tenned

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Lecter
Azok az anyámék voltak!!!!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

Lecter
Nézd, egy porszívó az nem akármi! Gondolom olyan régi rakéta porszívó lehetett! Én is simán hasba böknék érte bárkit gondolkodás nélkül!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

zakika
ami egymast olik az jo...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

batman
Amúgy ezek fura szerzetek, mert tesóm mesélte, hogy a mentõs gyakorlata alatt egyszer kimentek késeléshez...természetesen romák voltak. Rendõr kérdezi:
-Miért szúrtad le?
-Há' megbeszéltük, hogy ha máig nem hozza vissza a porszívóm lebököm. Nem hozta, én meg leböktem. Mi a gond?
...Ráadásul a megszúrt faszi egyet is ért vele 😄.
Aztán meg jött a vajda, és megmondta a sebesültnek, hogy nem mehet be a kórházba, tesómék meg ott álltak mint a hülyék, és nem vihették be a faszit ellátni...
Pffff

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
IX ker tegnap 😊. irtózatos üvöltözés az utcán, kinézek, és egy szarrá bebaszott vén cigány faszi üvölt egy cigány nõvel, valami 10 rongyról, míg egy másik faszi próbálja visszafogni. Teli torokból üvölti, hogy "megtalállak kinyírlak bázzzzzzzeeeeeeeeee", "megölöööööööööööm" 😊
Állatok....

[...] Te romboló állat! Te sátán!

RelakS

igaz, inkább néger, de megteszi? (van még ott, ahol ez volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a.carkey
Ausztriában jövök haza. Egy autópálya parkolójában Linznél:
"Róméó, a büdös anyád, teszöd lö ázt á botót! Hát szíjjélcsápók közted!" 😊

Ekkor már érztem: NINCS MESSZE MAGYARORSZÁG.

Brüsszelben is egyszer hallottam "magyar" beszédet. Igen, zámolyiak voltak ... 😊
(Na akkor meg is röhögtem az aznapi adagom ...😊
Nincs valakinek roma smileja? Vagy ez abszurdum? 😊

A medve nem játék.

Lecter
Rohadt szemét csõcselék mind! Cinkotán lakok és van egy víztározó a környéken. Nyári napokon nem merek arra járni, mert csak úgy feketéllik tõlük! Rendes cigányra nem emlékszem! Üdv CSOCSO

I.C.ram
Nem csodálkoznék, ha azok az enyves kezûek tényleg magukra ismertek volna 😄
zakika
hozzam mar fel a topicot, mert kezd eltunni
vasarnap az uj mirigy showban ki volt irva, hogy kitalalt tortenet miegymas

a roma lagzinal nem volt kiirva, lehet hogy magukra ismertek...

Blasta
A legnagyobb probléma az egésszel szerintem az (én csak ma reggel láttam a cuccost) higy Gyõzike aktív szereplõje a mûsornak! Namos akkor hova a felháborodás, ha valaki "közülük" részt vett az ominózus mûsorban????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a.carkey
Mellesleg nem tudom mit szarnak mindentõl a cigányok!?
Tudomásom szerint a pa dö-döi "négy év rettegés" már elmúlt mégis több a botrány, mint korábban ...

A medve nem játék.

cSuwwi
mihez képest?

shit happens

Manta
Pozor! Rádió C-t nem bántani, mert pillanatnyilag az a leghallgathatóbb csatorna.
a.carkey

NEM!
:-------------()

A medve nem játék.

Hunnenkoenig
Mér, te szeretnel zsido iskolaba jarni? :-)
Engem nem zavar, hogy nem adhatom oda a gyerekemet...

a.carkey
Micsoda egy országban élünk!
A jászladányi alapítványi iskola sem kapta meg az engedélyt a mûködésre ...
Tiszta cigány, meg zsidó kisebbségi "terror" van. Amit kigondolnak (cigányok pl. a irigy, Jászladány; a zsidók a soproni kiállítás stb.), a politikusok rögtön szétteszik nekik a lábukat, mert szükségük van a jövõben a szavazataikra ...
Bezzeg a Budapesti izraeli iskolákat, amikbe csak zsidók járhatnak, vagy mondhattam volna más külföldi sulikat (de ez így volt hangsúlyosabb) simán engednek mûködni ...
Tul. képp. az iskolák feladatköre szinte ua: különválasztani a diákokat, hogy normálisan tanulhassanak és ne keveredjenek, a szülõk által képviselt értékrendjük megmaradjon.
De ha vmi cigáény vagy zsidó, akkor sikerül mindig mûbalhékat kreálni ...
Szép!

Európába tartunk!

Lófaszt.

Kitehetnénk az India vagy Izrael gyarmat táblát ...

A medve nem játék.

Carlos
IGAZ!!!

Þór vígi þessi rúnar

RelakS
Mindeig=Mindig

RelakS
Mindeig van jó, és rossz is, de az a kérdés, hogy melyik a több, mert ez alapján szövõdnek a sztereotípiák...

RelakS
A hétvégén jön a rendõrbalhé 😊

Carlos
Én egy lakatlan szigetet és ott tesztelném a legújabb atombomba konstrukciómat!
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]PAStheLoD
átengedem nekik a déli sarko!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Jujj de gyulolom a ciganyokat! Grrrr....
Ezeknek azert nincs helyuk a vilagban mert allandoan vandoroltak anno... Most mie' nem tudnak innen is elvandorolni MIND???
Instict
jah...igazad van.

Carlos
Csakhogy!
Az indiánok már ottvoltak, mire betelepült a "civilizált" világ!
A romák meg ránkmásztak. Paraziták mind, énmondom!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A meleg se buzi csak más!
Szerintem qrva jó volt a Mirigy mûsor!
Majd megszakattam néhol rajta!
Amúgy a cigánykérdés megoldható lenne, ha beterelnénk õket egy "fürdõszobába".
Ehhhh...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Barátaim, elvtársaim!
Szervezõdjünk csoportokba és egyszerre mozduljunk!
Ne hagyjuk, hogy a cigányok kizsákmányolják országunkat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát még én!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NEMNEM!
Minek jöttek ide???
Mennyenek vissza annyukba és akkor nem kell putriban élni.
Méghogy a mi sarunk...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mit vársz egy köcsögtõl?

Þór vígi þessi rúnar

c0l0s
az lehet de most kividték Amcsiba es ha ott elkezdett beszélni akkor szem nem maradt szárazom.Te hallodtad hogy,hogy beszél?Tök sötét nincs egy értelmes mondata az embernek.

cSuwwi
Vaffan Kulo - Vállfán Kúró 😊)))

Ez a magyarítás marhára tetszik, valamelyik fórumon láttam. Bár lehet hogy már régi, én csak most láttam, de fasza! 😊)

shit happens

cSuwwi
A gyõzikére gondolsz? (Oops, kis betûvel írtam a nevét, van ilyen. 😉 Õ is szerepelt a Mirígy sóban, és a cigányok árulónak bélyegezték emiatt. Csak az igazság sajnos az, hogy éppen a gyõzike tette idáig a legtöbbet értük. A fene a sok szarládába! 😊

shit happens

CSOCSO
jovan te cigány!😊
c0l0s
ja. de miert kell kötöszködnöd?!!!

CSOCSO
neked egy kérdés a véleményed?😊))))
c0l0s
nekem az a véleményem hogy miert egy olyan enbert kuldenek e Amcsiba aki tök sötét.mint Pl:a Romanticbol a hapsit a nevét nem tudom es at is (C).

CSOCSO
jujuj ezen akkorát szakadtam a röhögéstõl hogy jujjj!! BLIKK ben volt..
fluga
a cigányok megint bizonyítottak:
Öcsi a BB2-bõl tuggyátok miért esett ki? Mert a sok balfasz buzi füstös, az Õ nevét küldözgette a 1792-re, és nem az ellenfélét, így a biztos gyõztes Öcsinek kellett kijönnie a Házból. EZEK A CIGÁNYOK! ÖSSZETARTÁS BUZIKÁIM! amikor lövöldözés van,akkor is inkább egymást lõjétek😊))
idióták

Gyakorlatilag az Irigy Honaljmirigy beletenyerelt a nagy VALOSAGBA!!! Oszt' a mocskos gane szemetlada ciganyoknak nem tetszik... (dogoljon meg mindegyik ott ahol van)
CSOCSO
lehet, de már halál unom hogy az nulla iq ju beszélni nemtudó cigányok vannak a tv ben...
szószerint a cigány butaságot hírdetik ezek a mûsorok
Tikal
talán mert más idioták nincsenek akik elmenjenek ilyen veszekedõ sóba

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
nekem már azzal van ki a farkam hogy 99%ban cigányok vannak a monika showban meg a többiben..
Oldal 1 / 3Következő →