Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ruszki gepeket folyamatosan trim-melni kell..foleg a Su-25T-t...az igy billeg szuper joy-jal is.... :-)
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerinted akkor ez nem normális?
ki kellett lepnem a jatekbol es kihuzni a joy UBS-et es visszadugva tokeletesen mukodott 1 hetig megint..aztan kezdte elolrol...igy neha huzogatom...
probald a Windows kalibracioval is..!
oot ilyenkor mindig latszott h el van"maszva"...
Seven-Four-Seven--Heavy
pontosan kovetem a manual iranyadasat a 58-as radargyilkos bevetesenel(Su-25T)de nem akar aktivizalodni a rendszer..hiaba nyomogatom azt az istenverte (I)gombot...Ground uzemmodban..:-(
tud vki megoldast?
Seven-Four-Seven--Heavy
garaib: he autóval egyenesen mégy és jól van belôve a futómû, megy egyenesen. A trimmelést megpróbálom. De én szerintem ez sok.
1 szaros KAB 500-tol(TV-s)ugy elszallnak mint a fos...
ezeknel azert az MK-84 joval nagyobb romboloerot jelent ilyen objektumok ellen(a szerkesztoben Ammunition depot,es Command center neven futnak)foldbeasott kis szaros bunkerek,1m homokkal lefedve...
nem tobb 10 meter melyen levo atombunkerek ami ellen tenyleg csak a DeepThroat lenne hatasos.... :-)
azert 2 MK-84et tenyleg nem fogok rajuk elb..ni... :-)
csak bedob vki vmi javitast erre is... :-)
tenyleg h vki le akarja forditani a manualt en szivesen reszt vennek benne...
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Trimmelni /CTRL+ , . - é/ kell a gépeket, fõleg az orosz technikákat.
Viszont hiába trimmeled ki pl. 900km/h sebességre, attól még 500km/h-ra újból kell trimmelni.
Autót sem vezethetsz elengedett kormánnyal… ;o)
Üdv,
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A modellek engedélyével kapcsolatban meg szerintem nem kéne ennyire túlspirázni, nem flakonhoz kell, szimplán földön álló static objectnek lenne rá szükség, továbbá nem lesz publikálva, amibe felhasználom...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rakok be azokról is képet. A postolom a kérdést. Szabad tudni, hogy mihez lesz?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kell mindkettõ!
Amúgy a 17-es baromira nem PF a képen, de 5 perc alatt csinálok belõle azt, ha megvan a modell.
Amint tudod, küldd pls! Thx!
MiG-21F-13 kicsit régi és, mintha bárddaé szabdalták volna.
Lehet,hogy jobban járnál, ha a MiG-21MF modelljét próbálnád vissza alakítani, mert az magasabb színvonalú.
Szólj, hogy melyik kell ezek közül és megpróbálom megkérni az egyik tagot, hogy szedje ki. Ez eltarthat egy darbig sajnos. A 3D modellerek néha 1-2 hétre is eltûnnek.
az 1 tonnas Mk-84-re is fittyet hanynak...pedig visszanezve telitalalat volt..
mondjuk ezt sem ertem...a romboloereje elvileg kepes kene h legyen...a lezerbombak nagy reszenek ez az alapbombaja...
sztk epiteni"palyakat"ilyen kis celobjektumokkal...csak igy az egyik kedvenc gepemmel nem tudom lerombolni oket... :-)
tud vki megoldast?
Seven-Four-Seven--Heavy
hova kell betenni?(es hogy?)
Asszem a valosagban sem nagyon fuggesztenek az infrasbol a belso tartora(a TER-en)mert erosebb a raketa hajtomuve mint a TV-snek es a futomuvet"bantja"..de ebben nem vagyok biztos..szamos szakkonyvben lattam a payloadot es szerepelt az a variacio...
Azert koszi!
Mar csak KAB 500 as lezeriranyitasu bombat kene szerezni a Su-25T-hez..erdekes h a manualban benne van mindketto(az 500-as es az 1500-as is)
Tenyleg! Hogy kell berakni azt az add-on-t..?
Seven-Four-Seven--Heavy
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mire gondolsz, hogy eltûnik a gép textúrája?
Isten nem bottal, hanem VMware.
ForceFeedbackEnabled = true;
kell legyen. Ha jól rémlik, defaultból az, és nem-FF eszköz használata esetén mindenképp érdemes kikapcsolni, mert állítólag bugos + esz FPS-t (nem tudom, ez csak FF-eszköznél érvényes-e vagy bárminél). Nekem a "rumble force"-os Logitech kormány maradt egy újratelepítés után rákötve (a kormány meg az asztalon volt), és meglepõdtem, mikor áteséskor valamiért rázkódott az asztal a joyom alatt 😊
Masik rendszeresen visszatero gond hogy amikor csinalom a tuturialt vagy olyan tortenik hogy eltunik a gep texturaja vagy meg gombot sem nyomok es mar en iranyitom a gepet (olyan mintha vege lenne a tutorialnak)sajna igy nem igazan tudok megtanulni repulni.
ez nem ugyanaz mint a LockOn?
nekem Gold van FC-vel,es nem enged csak 2db infrasat felpakolni a 3as tartora...
a Lomac az mas?
bocs a hulye kerdesert!
Seven-Four-Seven--Heavy
2 kerdesem lenne..:
az FC-ben lehet e KAB 500 L(lazeres)bombat fuggeszteni(Su-25T-re),vagy van e vmi.add-on amit felteve lehetove valik?erdekes mert a kepen mikor tolti a jatekot van ilyen a su-25T-n,de a payload-ban nem talaltam a szerkesztoben(csak TV-set)..
a masik megnezve a lockonfiles.com oldalt lattam kepet A-10-rol amin infras Maverick van 3db a triple tarton,a jatekban csak Tv-set lehet felpakolni a harmas tartora..hogy lehet ilyen variaciohoz jutni..?
es hogy lehet leszedni barmit is errol az oldalrol?
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pffff