Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudnátok segíteni joy ügyben? Saitek cyborg evo force-hoz van egy SST szoftver, amivel profilokat lehet kreálni, illetve már kész profilokat betölteni. Eddig szépen ment is, de most valamiért megmakacsolta magát, és a Saitek oldaláról letöltött profilt fel sem ismeri, illetve, ha én csinálok egyet, hiába mentem el, betölteni már nem akarja. Már vagy ötször megvolt az uninstall, reinstaal, de semmi... Esetleg valaki járt már így?
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tudna vki segiteni,hogy tudom atkapcsolni STT bol TWS uzemmodra AIM-120 asnal?
az ALT+I re a fule botjat se mozgatja(mikor marpedig STT-ben be van fogva az ellen)...a bill.parancsok kozott meg nem talalom(leheth vmi hulye neven fut,hogy hivjak itt?)a cue card-on megtalaltam azt irja ALT+I..mit lehet tenni..? :-(
Seven-Four-Seven--Heavy
Isten nem bottal, hanem VMware.
kicsit idegesito h mindig elolrol kell kezdeni a mar 10X vegigjatszottakat....
Seven-Four-Seven--Heavy
tudna vki megoldast h ha vegigcsinalok 1 par campaint ne kelljen elolrol kezdenem az egeszet h egyszer kilepek?
az a szajbavert,g..i program nem orzi meg a mar vegignyomott campain-okat...
ha kilepek akkor mindig csak a legelsot adja be ez a fos..
vagy csak ugy lehet nyomni a campaint ha vegigtolom az egeszet non-stop..?
Seven-Four-Seven--Heavy
BS fórum
Haladnak én meg várom aztán majd 3 év múlva szóljatok ha kijött addig alszom egyet... <#gonosz1>#gonosz1>
A post alján a köv modulokba tervezett gépek kabinjáról pár nagyon pre képpel!
Noh meg van a video -k menü alatt újabb videó az autorotációs leszállásról...
Meg tegyük hozzá idõközben a National Guard számára is összedobtak egy A-10 szimet. (gondolom azért vállalták el, hogy legyen pénzük a fejlesztésre)
Az OFP után az ARMA-t is vagy 6 évig fejlesztették és olyan lett amilyen. De kiadó nélkül saját forrásból, úgy hogy közben a hadseregnek is dolgoztak a VBS-en ami azért sokkal fontosabb volt üzletileg szerintem és a játék felépítéshez szükséges infók nagy részét be is tudták íly módon szerezni.
Én várom a szimet, mert a szimes világ zsugorodik. Örülhetünk ha bármi kijön. Nem pedig még fikázni is azokat akik pénzt és idõt szánnak az elkészítésére. (nem beszélve arról, hogy lassan csak Homebrew cuccok jönnek ki értelmesen.) Legyen szó autó vagy repszimrõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha ez igaz lenne már annak is örülnék! Csak lássak már valami haladást.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Valszeg a készítõk számára is jövedelmezõbb és normálisabb döntés lenne egy Ace Combat 6 jellegû játékot kiadni mondjuk konzolra. Nem hiszem, hogy ne lenne meg az oroszokban a tudás ami ehhez szükséges.
Egy szimulátor fejlesztése ismerve a mai igényeket baromi bonyolult és nem kevésbé költséges folyamat.
Az meg hogy "jókat játszanak" gondolom tesztelés és bemutatás végett van, hogy minnél többen megvegyek a játékot. Mert lehet egy játék akármilyen ha nem sikerül eladni akkor többnyire halott.
(mellesleg nem shizem, hogy szeretnéd ha hasonló fiasko lenne a DCS :BS-el vagy FO-val is mint anno a LOMAC-al történt, hogy egy bughalmazt adtak ki.)
Fighterops esetén pedig sokáig renegetegen azt állították, hogy el sem hiszik, hogy készül hiszen csak propaganda shotok készültek a modellekrõl. Mostmár ingame shotokat is adnak ki ami gengine által renderelt a korábbi kétkedõk pedig most ezeket fikázzák, hogy nincs rajta heat blur és egyebek holott az még nincs implementállva az engine-be... (viszont a talaj és a ingame modell részletessége szerintem mindent elmond arról, hogy mennyire elhivatottak a készítõk.
Még ha házibarkács is.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Nekem van egy Adaptec USB hubom és iszonyatosan megszivatott...
Inkább nem írom le, mert tök égõ 😄
Товарищ Путин
Leegyszerüsítve van egy doboz amibe duhatsz mondjuk 4 USB eszközt és ezt meg bedugod a gépbe.Így a 4 eszköz csak egy USB helyet foglal a gépbõl.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem röhög😊
Cyborg Evo-m van nekem is.
Товарищ Путин
Ez nem hiba, hanem mûködési sajátosság.
Ezért érdemes némi holtjátékot állítani a középálláshoz. Ez a javítása a dolognak.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин