Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ujabb jo video a franciáktól :
Bensky&mutch 3
Egy felirat nem ártana hozzá magyarul.
42nd Intruder
Végülis...

Döntöttem, repül az egész rendszer! 😊 Azért köszi...

www.smart-bus.hu

Egyik profilt sem tölti be... :S

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
Érdekes... Esetleg uninstall után egy registry tisztitás lehet segítene. Nálam akkor volt ilyen mikor az újabb joy drivert felraktam de az sst régebbi volt így ütötte egymást. Lövésem sincs...

Molnibalage
Csak a Lonci vagy semmilyen más progi sem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Urak!

Tudnátok segíteni joy ügyben? Saitek cyborg evo force-hoz van egy SST szoftver, amivel profilokat lehet kreálni, illetve már kész profilokat betölteni. Eddig szépen ment is, de most valamiért megmakacsolta magát, és a Saitek oldaláról letöltött profilt fel sem ismeri, illetve, ha én csinálok egyet, hiába mentem el, betölteni már nem akarja. Már vagy ötször megvolt az uninstall, reinstaal, de semmi... Esetleg valaki járt már így?

www.smart-bus.hu

sure
DirectX hardveres hanggyorsítás kikapcsolása.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bocsi hogy nem olvasom végig az egész fórumot de nem tudnátok segíteni már feltettem a 1.02 frissítést de még mindig szarakodik egy idõ után a hang erre van valami orvosság??? A válaszokat elõre is köszönöm.

Molnibalage
Szerintem még befogás elõtt kell. Mivel nagyon régen játszottam vele, ezt ne vedd kézpénznek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

leonforce
szasztok!
tudna vki segiteni,hogy tudom atkapcsolni STT bol TWS uzemmodra AIM-120 asnal?
az ALT+I re a fule botjat se mozgatja(mikor marpedig STT-ben be van fogva az ellen)...a bill.parancsok kozott meg nem talalom(leheth vmi hulye neven fut,hogy hivjak itt?)a cue card-on megtalaltam azt irja ALT+I..mit lehet tenni..? :-(

Seven-Four-Seven--Heavy

sure
Mivan? Vagy csak nem arra a HSZ-re nyomta a RE-t?

leonforce
raadasul olvasom a rohadt manualban h megorzi a mar vegignyomott kuldiket 1 kampanyon belul...akkor mi a k..annyaert nem orzi meg?
kicsit idegesito h mindig elolrol kell kezdeni a mar 10X vegigjatszottakat....

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
hello!
tudna vki megoldast h ha vegigcsinalok 1 par campaint ne kelljen elolrol kezdenem az egeszet h egyszer kilepek?
az a szajbavert,g..i program nem orzi meg a mar vegignyomott campain-okat...
ha kilepek akkor mindig csak a legelsot adja be ez a fos..
vagy csak ugy lehet nyomni a campaint ha vegigtolom az egeszet non-stop..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Ha valaki nem olvasná a DCS:BS dev fórumot:

BS fórum

Haladnak én meg várom aztán majd 3 év múlva szóljatok ha kijött addig alszom egyet... <#gonosz1>
A post alján a köv modulokba tervezett gépek kabinjáról pár nagyon pre képpel!

Noh meg van a video -k menü alatt újabb videó az autorotációs leszállásról...
Molnibalage
Ácsi! Nem, azt mondtam, hogy nem hiszem hanem, hogy nem TUDOM! Nagy különbség! Ha a hozzértõbbek azt mondják, hogy ez már DCS akkor én azt el is hiszem.

Bucser
Egyébként nem tudom mit hitt az ide írogatók 90%-a. Kiadó nélkül majd fáklyásmenet lesz egy új játék kiadása?

Meg tegyük hozzá idõközben a National Guard számára is összedobtak egy A-10 szimet. (gondolom azért vállalták el, hogy legyen pénzük a fejlesztésre)

Az OFP után az ARMA-t is vagy 6 évig fejlesztették és olyan lett amilyen. De kiadó nélkül saját forrásból, úgy hogy közben a hadseregnek is dolgoztak a VBS-en ami azért sokkal fontosabb volt üzletileg szerintem és a játék felépítéshez szükséges infók nagy részét be is tudták íly módon szerezni.

Én várom a szimet, mert a szimes világ zsugorodik. Örülhetünk ha bármi kijön. Nem pedig még fikázni is azokat akik pénzt és idõt szánnak az elkészítésére. (nem beszélve arról, hogy lassan csak Homebrew cuccok jönnek ki értelmesen.) Legyen szó autó vagy repszimrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Azért az érdekes, hogy te kéred számon a másikat, hogy megkérdõjelezi a DCS:BS fejlesztést és te nem hiszel abban, hogy ez már új videó? (btw ez már új videó)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
"Az általad #13078-ban linkelt viszont már nagyon nem BS-es anyag"

Ha ez igaz lenne már annak is örülnék! Csak lássak már valami haladást.

Molnibalage
Még Area 51-ben sem?

Bucser
FO-ról sem lehetett hallani semmit majdnem 8 hónapig...

sure
Az általad #13078-ban linkelt viszont már nagyon nem BS-es anyag, bár nekem van egy olyan sanda gyanúm (megint a negatív hullámok...), hogy nem azért nincsenek fegyverrendszerek vagy más AI gépek megmutatva benne, mert a cikk szerzõje jajdebéna hozzá (saját bevallása szerint), hanem mert egyszerûen ezek a dolgok még nincsenek megmutatható állapotban...Ami azt jelentheti, hogy idén se lesz semmi a release-bõl.

Molnibalage
Ja. Az FO-nál látom az egyenletes elõrehaladást, DCS-bõl meg semmit pár sohot leszámítva és azok is még tavaly október táján voltak meg két hónapja, meg egy nagyobb adag. Ti magatok mondtátok, hogy ezek még BS-es videók.

Bucser
Eléggé gyerekes oldalról közelíted meg ezt a kérdést.

Valszeg a készítõk számára is jövedelmezõbb és normálisabb döntés lenne egy Ace Combat 6 jellegû játékot kiadni mondjuk konzolra. Nem hiszem, hogy ne lenne meg az oroszokban a tudás ami ehhez szükséges.

Egy szimulátor fejlesztése ismerve a mai igényeket baromi bonyolult és nem kevésbé költséges folyamat.

Az meg hogy "jókat játszanak" gondolom tesztelés és bemutatás végett van, hogy minnél többen megvegyek a játékot. Mert lehet egy játék akármilyen ha nem sikerül eladni akkor többnyire halott.

(mellesleg nem shizem, hogy szeretnéd ha hasonló fiasko lenne a DCS :BS-el vagy FO-val is mint anno a LOMAC-al történt, hogy egy bughalmazt adtak ki.)

Fighterops esetén pedig sokáig renegetegen azt állították, hogy el sem hiszik, hogy készül hiszen csak propaganda shotok készültek a modellekrõl. Mostmár ingame shotokat is adnak ki ami gengine által renderelt a korábbi kétkedõk pedig most ezeket fikázzák, hogy nincs rajta heat blur és egyebek holott az még nincs implementállva az engine-be... (viszont a talaj és a ingame modell részletessége szerintem mindent elmond arról, hogy mennyire elhivatottak a készítõk.

Még ha házibarkács is.

én nemnagyon hiszek az ilyen garázsban barkácsolt játékokban.a tapasztalat is azt mutatja,hogy vagy el sem készülnek az ilyen dolgok,vagy csak kínkeservesen,és aztán ha nem lennének lelkes modderek,a kész produktum élvezhetetlen lenne.a FO is az a "na majd ha kijön,lessz nagy csodálkozás!" kategória.onnan is csak a "hírek" jönnek isõrõl idõre.meg a csodálatos képek.ami viszont megnyugtató,a videókat látva,hogy a készítõk viszont nagyon jókat játszanak ezekkel a játékokkal.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Nem, mert abból szart sem lehetett látni ehhez képest. Tényleg a majd egyszer kategória mindekettõ, de azért van köztük difi. Az FO-szal kapcsolatban is ilyen kritikusak vagyok? Mennyire várjátok?

LeonSilver
Most õszintén.Errõl az egészrõl neked nem a DN4Ever jut eszedbe?Mert nekem igen .. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

és ezzel el is mondtál mindent.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Molnibalage
Ennyire optimista mindenki?

üdv!én személy szerint leszarom az X-edik videójukat.nézzük meg,aztán álmélkodjunk,és reménykedjünk abban,hogy amikor kiadják majd,azért az unokáink néha odaengednek majd a géphez játszani vele picit.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Új anyag. ADCS honlapján is vagy egy rövid video.

Molnibalage
Nem válaszoltak. Újra megkérem õket, hangsúlyozva hogy ez CSAK neked kell.

Reaper
Van vmi hír a modellekrõl?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

😊)
Nekem van egy Adaptec USB hubom és iszonyatosan megszivatott...

Inkább nem írom le, mert tök égõ 😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

jah értem! ilyenem nincs, front panelbe dugdosom

LeonSilver
A HUB kérlek egyfajta elosztó.
Leegyszerüsítve van egy doboz amibe duhatsz mondjuk 4 USB eszközt és ezt meg bedugod a gépbe.Így a 4 eszköz csak egy USB helyet foglal a gépbõl.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

USB-hubon mit értesz? A front paneli usb-t? Dugjam hátra?

Nem röhög😊

A holtjátékot kipróbálom, az valóban nincs adva neki. Logikusnak tûnik.

Boccs srácok csak most volt idôm beleszagolni a fórumba.
Cyborg Evo-m van nekem is.

Köszi Gabo, szebben le sem lehett volna írni!

LeonSilver
Értem.Kössz szépen.

Annyiról van szó, hogy hiába áll látszólag tökéletesen középen a bot, valamelyik irányba minimálisan billenni fog. A középre húzás nem lesz soha sem teljesen tökéletes, se rugókkal, se FF-fel. Mivel a potik meglehetõsen érzékenyek, ennyi elég ahhoz, hogy kicsit húzni kezdjen az adott irányba.
Ez nem hiba, hanem mûködési sajátosság.
Ezért érdemes némi holtjátékot állítani a középálláshoz. Ez a javítása a dolognak.

LeonSilver
Mi ez a belógó poti?x52-nél is elõferdül?Hogyan lehet javítani?

lock on-on belül lehet állítani rajta.

Palinko
nem. jobbra csinálja általába. fel le is érzékeny de eltudok vele így is elég szépen repkedni, igaz kicsit bólogatok néha... Beállítani külsõleg nem nagyon próbáltam mert nincs itthon az XP cdm és unalmaskodott a driver ezért félig rakta csak fel. az említett Cyborg Evom van én meg vagyok vele elégedve
sure
És pl. a Cyborg Evon elég hamar "belóg" (pár hónap után akár)

USB-hubokkal szokott gond lenni! inkább direktbe dugd be

nem inkább fel le? az autó pilot szokott trimmelni. szerintem nálad is joy beállítási gond lehet.

adj holtjátékot (dead zone) a joynak. ha nincs és valamelyik poti belóg, akkor csinálja ezt.

leonforce
szeva!
koszi! leszedtem...csak nem tudom hova(es hogy?)kell feltenni..errol 1 szo sincsen a read me-ben....
tudnal segiteni..?!
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy