Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Товарищ Путин
Az unszimp. hozzászóláshalom nem terhel senki más független felhasználót az megmaradhat késõbbre (ha még akarja valaki)!
Köszönet a lecsengett közjátékért. Faja volt!
Egy harci szim. rajongó!!!!!
Üdv. mindenkinek!!!
JD
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
"Õszentsége a Falcon Pápa, a szent írás megalkotója "
Ezt a hsz-t akár meg is tarthattad volna, nem?
Товарищ Путин
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Megint leírom: nagyon szeretem mindkét szimet, mivel kategóriájukban jelenleg a legjobbak. Részemrõl is ennyi.
Amúgy kurvára unom már én is ezt a témát. Mindösszesen egy dolgot kérek, hogy mindenki maradjon a saját topicjánál. Én sem megyek észt osztani a flakon topicra, mert kurvára nem érdekel, de akkor ezt a példát követve a "másik társaság" oszlopos tagja(i) se járjanak ide fényesíteni a flakont. Ilyen egyszerû, mindenki maradjon a saját kaptafájánál, én ezt az elvet vallom. Nekem személy szerint semmi problémám nincs a flakonos community-vel, egészen addig, amíg nem kezd el kioktatni másokat olyan dolgokról amirõl valójában lövése sincs vagy ha van is, akkor vajmi kevés. Részemrõl ennyi.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az orosz "srác" (35 év körüli) ismerõse, mint írtam tagja vagy tagja volt valamelyik mûrepülõ köteléknek. Ehhez képest mennyit repültek a te ismerõseid óraszámban? A magyar MiG pilóták is sajnos tíz év alatt repültek annyit amennyit egy normális légierõ pilótája összeszed kb. 4 év alatt.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
Miért, a többiek akiket említettem azok kikkel beszélnek. Ja, hogy itthon nincs F-16, de van MIG-29? Megint nem értelek? Magyar ember nem tud nyilatkozni sem F-16-tól sem más nyugati géprõl, ahogy Su-39-rõl és Su-33-ról sem.
A kor állapot és nem érdem.
"Ezért nem értem, hogy miként lehetsz te, a keleti technika - pl MiG így írják egyébként - szakértõje"
Hol használtam a szakértõ szót? Sehol. Kettõvel lentebb leírtam, hogy mi körül dolgoztam én. Ehhez nem kell szakértõnek lenni, csak tudni kell dolgokat. A nyugati skacok még azt sem tudták, hogy két fajta négyzáras tartó van. Már érthetõ. ILYEN szinten tudok csak hibákat javítani. Ez nem "szakértõség", csak én ezeket tudom õk meg nem. Ezt nehéz felfogni? Mellesleg még mindig röhejes, hogy kritizálotk, mert ahogy látom, még mindig nem repültél FF4-sem...
"kívánom, ha a te édesanyád is ott lesz, ahol az enyém van,"
Igazad, van ezért elénézést is kérek. Belátom hiba volt. Kezdek lehiggadni.
jössz itt az apukáddal, családdal, barátokkal már sokadszor, írod más fórumokon a baromságokat. kicsit röhögünk rajtad és ennyi. azokkal röhögünk, akik repülik a típust, több típust is, nem valaki, aki valakinek a valakije, aki már szerelt ilyet...Igen, sajnos téged - mától még inkább - nem tartalak hozzáértõnek, sajna ez van. Ezért nem értem, hogy miként lehetsz te, a keleti technika - pl MiG így írják egyébként - szakértõje. Nem oszt, nem szoroz, hogy mit próbálsz bevetni sekélyes fantáziádból, mint sértés. én nem fenyegetõzöm, nem anyázom, mert ellentétben veled, én kissé más szinten gondolkodom, habár te az apám is lehetnél, a kisfiam megszólítás után következtetve. Mintha a kor számítana valamit is. Igaz, én vagyok az idõsebb, és ahogy olvastalak, az érettebb is.
Éppen ezért ismét befejezem és nem postolok hozzád, ahogy - bár te folyamatosan tetted - eddig semm tettem egész a mai anyázásig és ismét marad minden a régiben. De leírom a véleményem a továbbiakban is, ha tetszik, ha nem.
PS:
kívánom, ha a te édesanyád is ott lesz, ahol az enyém van, majd jöjjön egy ilyen hasonló "értelmiség" mint te (😊), és hasonlóan kedvesen anyázzon, ahogy te tetted.
Товарищ Путин
Az átalam tett változtatásokat nem úgy kell elképzelni, hogy én vagyok az isten. Hol is mondtam ilyet??? A NAGYON súlyos hibák lettek kijavítva.
pl.: Su-15 gépen ne legyenek zavarótöltet szóró és beépített ECM mikor még RWR sem volt rajta. Su-17 gépen ne legyen radar, MIG-21bis és MIG-23ML gépen ne legyen zavarótöltet és, hogy miért nincs hatzáras tartó a legtöbb orosz gépen pl. a Su-24 törzse és szárnyai alatt vagy a Su-30 és újabb gépek alatt ahol lehet. A zavarótöltetek kilövési helye, iránya és száma lett korrigálva. MIG-21MF és régi gépek radarjai ne lássanak földháttérben, stb...
Tehát szó sincs arról, hogy én fújnám a passzátszeletm, csak erre nem volt se emberük se tudásuk. Világos így már?