Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
megfordul és megy a gép után.
Palinko
Ez a probléma felvetette bennem a kérdést, hogy a valóságban mi történik a célt tévesztett rakétákkal? Mert hogy nem megy át a hegyen az valószínû (úgy hallottam alagútban rosszul veszik a kanyart 😊 ) meg az sem lenne szerencsés ha egy irányíthatatlan rakéta eltalálni a hegyi kecskepásztort 😊 felrobban a levegõben nem?
Boconadi
értem
Molnibalage
Az már javítva van asszem. Mellesleg az csak a célt tévesztett rakétáknál van, néha nem robbannak fel, mikor földet érnek. Egésznem más, mint az hogy multiban (nem én írtam, sõt még rá is kérdeztem!) átmegy a raketta..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Azta kurva, hogy itt milyen GYILKOS egyének vannak... 😄
Palinko
Nekem nem sikerült eddig átlõni a hegyen... Pedig épp próbálgattam, lehet moddolt játék volt és azért jött ez a hiba.
Boconadi
hát a falconban ugyan nem megy át a hegyen a rakéta, de van amikor a földön repül csak úgy... 😄 De szerintem ez tök normál.
Én is.

Товарищ Путин

JoeDestroy
Megírtam.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Miért nekem címezted, ha megkérdezhetem??

Товарищ Путин

JoeDestroy
Az elõzmények lehetséges hozzáfûzni valóit privátban intézzük ha lehet.
Az unszimp. hozzászóláshalom nem terhel senki más független felhasználót az megmaradhat késõbbre (ha még akarja valaki)!
Köszönet a lecsengett közjátékért. Faja volt!

Egy harci szim. rajongó!!!!!
Üdv. mindenkinek!!!
JD

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Jaj... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dehogynem, csak jó kiképzést kapott. Az egész szakasz jól tûrte a fizikai és lelki fájdalmat, egy szó nélkül tûrték ahogy harapdáltam õket, sõt... simán végignézték ahogy felfalom a társaikat. Hiába no, a Magyar pilóta az Magyar pilóta... azért olyan kis "édesek" voltak... <#vigyor>

www.smart-bus.hu

Hypo
hat mar nem ert magyarul ez se😊

😄 hát ez kész 😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Ugyan... én mielõtt beleharaptam próbáltam szakmai titkokról faggatni, de nem reagált! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Hypo
Hat aki csak a gyomrara gondol....😞))

😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Én is... bár egy picit csalódás volt... csupa keksz morzsa lett a ruhám... <#idiota>

www.smart-bus.hu

Hypo
En mar lattam pilotat is bibibiiiiiiii😊))

Mondod ezt ez után?

"Õszentsége a Falcon Pápa, a szent írás megalkotója "

Ezt a hsz-t akár meg is tarthattad volna, nem?

42nd Intruder
Bocs de ez most olyan izé volt...

üdv!szerintem itt minden vitának egy csapásra vége szakadna,ha felismerné a Lock On-os társadalom,hogy Õ valóban "Õszentsége" személyesen.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
Nem is rád gondoltam...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Nem onnan indult, de mindegy...

L Viper
Amint észrevetted én járok a legritkábban ide "észt osztani", valahogy nem az én stílusom.
Megint leírom: nagyon szeretem mindkét szimet, mivel kategóriájukban jelenleg a legjobbak. Részemrõl is ennyi.
Molnibalage
Csak tudod ez úgy kezdõdött, hogy a Falcon topic egyik hozzászólása ide be lett másolva. Akkor hol is van a "mindenki maradjon a saját kaptafájánál"? Talán, ha a Falconos topicban válaszolna az sokat segített volna de azzal, hogy itt tette az már önmagában egy üzenet szerintem.

Reaper
+nem

Reaper
Olvastam flakon topicon beírásod... Arra reflektálnék. Nem kéne összemosnod dolgokat. Én rohadtul nem istenítem a lock on-t és nem fikázom ész nélkül a flakont, szal díjaznám, ha állítanál valótlan dolgokat. Ha visszaolvasol leírtam nem olyan régen, hogy 1-2 dolgot pl. nagyon korrektnek tartok flakonban. Nem akarom megint elõhozni a régi lemezt, de a kobrás beírásodra csak reagálok. Igen a kobra nagyon szarul van kivitelezve a játékban, és ez valóban hiba, viszont ettõl és még jó pár hibától eltekintve sem említhetõ egy lapon a két repülési modell.

Amúgy kurvára unom már én is ezt a témát. Mindösszesen egy dolgot kérek, hogy mindenki maradjon a saját topicjánál. Én sem megyek észt osztani a flakon topicra, mert kurvára nem érdekel, de akkor ezt a példát követve a "másik társaság" oszlopos tagja(i) se járjanak ide fényesíteni a flakont. Ilyen egyszerû, mindenki maradjon a saját kaptafájánál, én ezt az elvet vallom. Nekem személy szerint semmi problémám nincs a flakonos community-vel, egészen addig, amíg nem kezd el kioktatni másokat olyan dolgokról amirõl valójában lövése sincs vagy ha van is, akkor vajmi kevés. Részemrõl ennyi.

L Viper
Na végre, kezd normálisabbá válni a hangnem. Hihetetlen, hogy játékokról van szó és ilyen szintû flém lett belõle.
Reaper
A repidõvel mire akarsz kilyukadni? Nem értem szervesen hogy kapcsolódik a magyar pilóták repideje ahhoz, amirõl dumcsizunk? Azért akikrõl beszélgetünk zömmel 2000 repült órán túl vannak. A családomból meg kapásból tudok mondani 2 embert (apám, keresztapám), aki meg ~3500 órát tudhat maga mögött mégse szoktam legendázni róluk fórumokon:-D

42nd Intruder
Hát ez hosszú és nem ide való. Esetleg azon része, hogy szerdán egy Mi-24 tisztelte meg a miskolci repteret, amit távolró kisebb takarásokkal végignézhettem, ahogy örömrepült a kicsike 😊 Lõkör, rárepülés, egyhelyben forgás stb... Jót tett a szívemnek, kár, hogy csak 30 percet volt ott, jöhetne máskor is 😊

Molnibalage
Na ja, de mennyit? F-14 és F-18 géppel "repültek" életükben 1 órát kb.
Az orosz "srác" (35 év körüli) ismerõse, mint írtam tagja vagy tagja volt valamelyik mûrepülõ köteléknek. Ehhez képest mennyit repültek a te ismerõseid óraszámban? A magyar MiG pilóták is sajnos tíz év alatt repültek annyit amennyit egy normális légierõ pilótája összeszed kb. 4 év alatt.

Na, mi történt? 😊

Reaper
Megint csöndbe maradtál volna, okosabb maradtál volna. Csak a baráti körömbõl (amelynek nem mellesleg 90%-a aktív és volt vadászpilótákból, helikopteresekbõl, szállítókból áll) legalább egy tucatnyi ember repült F-5, T-37, F-14, F-15, F-16, F-18 különbözõ modifikációival. Sõt ismerek olyan 29-es pilótát is, akinek volt szerencséje Su-27-essel is repülni. Ennyit megint az észosztásodról:-D Ellenben kiváncsi lennék, hogy az általad authentikusnak mondott forrásaid hány orosz típust tudnak felmutatni a "hajózó naplóikban"😊

42nd Intruder
Romantikus hangulatomba vagyok, nézzétek el nekem 😄

Molnibalage
Nem értelek, komolyan mondom. Az egyik kabinkészítõnek kellett két fotó bizonyos szögbõl. Erre mondta, hogy oké. 3 nap múlva jött a kép. Ez nem Elvis... Bónuszba hozott Su-34 fotót is csak sajnos keveset. Azt azért nem engedik fotózni annyira...

de csak jól irányozva, nem úgy a semmibe. vagy igen?

Bucser
Ahhoz egy "Apád faszát" bekiabálás kellett volna legalább😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Gondoltam emelem a topik színvonalát... nem jött össze...

Reaper
Jah, akire az Elvis-es példát felhoztam...

Molnibalage
Az orosz srác.

gratulálok Intru.

Molnibalage
"azokkal röhögünk, akik repülik a típust, több típust is"
Miért, a többiek akiket említettem azok kikkel beszélnek. Ja, hogy itthon nincs F-16, de van MIG-29? Megint nem értelek? Magyar ember nem tud nyilatkozni sem F-16-tól sem más nyugati géprõl, ahogy Su-39-rõl és Su-33-ról sem.

A kor állapot és nem érdem.

"Ezért nem értem, hogy miként lehetsz te, a keleti technika - pl MiG így írják egyébként - szakértõje"
Hol használtam a szakértõ szót? Sehol. Kettõvel lentebb leírtam, hogy mi körül dolgoztam én. Ehhez nem kell szakértõnek lenni, csak tudni kell dolgokat. A nyugati skacok még azt sem tudták, hogy két fajta négyzáras tartó van. Már érthetõ. ILYEN szinten tudok csak hibákat javítani. Ez nem "szakértõség", csak én ezeket tudom õk meg nem. Ezt nehéz felfogni? Mellesleg még mindig röhejes, hogy kritizálotk, mert ahogy látom, még mindig nem repültél FF4-sem...

"kívánom, ha a te édesanyád is ott lesz, ahol az enyém van,"
Igazad, van ezért elénézést is kérek. Belátom hiba volt. Kezdek lehiggadni.

42nd Intruder
Sálálálááááááá....

Nem akarok a lelkedbe taposni, de igazából én a "nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja" elvet vallom.

jössz itt az apukáddal, családdal, barátokkal már sokadszor, írod más fórumokon a baromságokat. kicsit röhögünk rajtad és ennyi. azokkal röhögünk, akik repülik a típust, több típust is, nem valaki, aki valakinek a valakije, aki már szerelt ilyet...Igen, sajnos téged - mától még inkább - nem tartalak hozzáértõnek, sajna ez van. Ezért nem értem, hogy miként lehetsz te, a keleti technika - pl MiG így írják egyébként - szakértõje. Nem oszt, nem szoroz, hogy mit próbálsz bevetni sekélyes fantáziádból, mint sértés. én nem fenyegetõzöm, nem anyázom, mert ellentétben veled, én kissé más szinten gondolkodom, habár te az apám is lehetnél, a kisfiam megszólítás után következtetve. Mintha a kor számítana valamit is. Igaz, én vagyok az idõsebb, és ahogy olvastalak, az érettebb is.
Éppen ezért ismét befejezem és nem postolok hozzád, ahogy - bár te folyamatosan tetted - eddig semm tettem egész a mai anyázásig és ismét marad minden a régiben. De leírom a véleményem a továbbiakban is, ha tetszik, ha nem.

PS:
kívánom, ha a te édesanyád is ott lesz, ahol az enyém van, majd jöjjön egy ilyen hasonló "értelmiség" mint te (😊), és hasonlóan kedvesen anyázzon, ahogy te tetted.

Reaper
Aha csak még mindig nem vágom a kapcsolatot a 29-essel vagy a 27-essel...

Molnibalage
Sárkány, hajtómû, hidraulika és rikán a kabinban. Az elektromos rendszerek terén csak nagyon korlátozottan mozgott. MIG-21, MI-8/17-es gépen dolgozott. Ettõl függetlenül a többi részrõl is elég sok dolgot tud, csak szerelni nem tudta õket, de a mûködésével tisztában van. Most máshol A-320 és B-373 gépeken és ott meg volt egy bolgár aki meg MIG-23-as gépeket szerelt elég sokáig.

Az átalam tett változtatásokat nem úgy kell elképzelni, hogy én vagyok az isten. Hol is mondtam ilyet??? A NAGYON súlyos hibák lettek kijavítva.

pl.: Su-15 gépen ne legyenek zavarótöltet szóró és beépített ECM mikor még RWR sem volt rajta. Su-17 gépen ne legyen radar, MIG-21bis és MIG-23ML gépen ne legyen zavarótöltet és, hogy miért nincs hatzáras tartó a legtöbb orosz gépen pl. a Su-24 törzse és szárnyai alatt vagy a Su-30 és újabb gépek alatt ahol lehet. A zavarótöltetek kilövési helye, iránya és száma lett korrigálva. MIG-21MF és régi gépek radarjai ne lássanak földháttérben, stb...

Tehát szó sincs arról, hogy én fújnám a passzátszeletm, csak erre nem volt se emberük se tudásuk. Világos így már?

Molnibalage
Akkor ezentúl nézzek gyakrabban a hátam mögé?