Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például?
Neten nyomáshoz kliens és használati utasítás itt: http://hyperfighter.sk/
Sok szerencsét az 1.02-nél alacsonyabb verzióhoz neten.
Isten nem bottal, hanem VMware.
elõre is köszönöm a segítséget!
Hajrá Oroszország(E😎!!!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Köszi
amúgy MO-n vhol meglehet venni a Flaming Cliffs-et vagy a Gold-ot!!!
mert eddig csak a sima Lomac-ot láttam a boltokban!!
ja és neten h lehet nyomni?
mert az is oan h csatlakozok aztán kihozza a Campaign Creator-t :S :S
segítségetek elõre is köszönöm!!
egyébként van aki az életben is repül?
Azaz a CVN 68-ról szállnak fel a gépek és oda szállnak le. ezért kapja a su 33 repmodelljét mert annak van kampója és egyebek amik kellenek a mutatványhoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyedül azt nem értettem hogy az anyahajóra landolást is meg akarják csinálni amerikai gépeknél, vagy valamit félreértettem?
Nagyon ott vannak...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Létrehozták már a CVN68-at és gyönyörû lett azt kell mondjam valamint az F/A-18 E/F-et is (van 1 és kétüléses modell is. Valamint megoldják hogy az F-18 F tanker verziójáról lehessen újratölteni.
Talán idõvel pitet és FM-et is tudnak majd állítani😊
Jahh és link ahol bõvebb infokat találhattok
http://www.virtualnavairops.com/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
igen over g xboxra a játék...
kár, szóval még mindég nincs normálisan repülhetõ f22 a pc játékok világában.
hacsak nem ez: OVER-G simulator/game!!
nem biztos!
Nem tom h ez a video amit felraktam letölthetõ e mert nekem már régóta megvan!!!
A MiG-29 vs. F-16 videó meg valóban érdekes, csak ezeréves õslelet (bár lehet, hogy nem látta még valaki). Te vágtad alá a zenét?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gripen
Mig-29 Vs F-16 légiharc
Õszinte részvétem a két pilóta családjának!!!
Amikor elrepültek felettünk nem gondoltam h lefognak zuhanni!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://index.hu/politika/bulvar/kre080620/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
'szpídbréker' mondta még régen h az alap játékban engedik pl az F18assal való repülést stb, igaz vmi buherált fájlokkal
de õt meg nem látni sehol
#hhwnd
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
van vmi olyan kiegészítõ(nem az FC-re meg ezekre gondolok hanem) ami enged több repülõtípust használni az alap játékban? 😊
#hhwnd
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
régi sempronon medium high-on ment, de a mostani procihoz képest 600 mhz-s lemaradásban van, arról nem is beszélve, hogy ez azonos órajelen is gyorsabb, és 2 van belõle 😄
Egyébként meg a grafika sem volt szép nem csak szaggatott, il2 simán odaveri ahogy ez kinézett (és az megy is maxon gyönyörûen, bár csak dx módban, mert opengl-ben bugzik)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gondolom, a régi Sempron 2500+ -odon nem max beállítások mellett volt gyorsabb...
Visibility range high-on, +sok ojjektum megesz minden vasat.
Procilimitált amúgy a drága, a GFX-el önmagában a Geforce6-os széria is bõven elbirkózna. (nagyságrendi különbség nincs FPS-ben 0x, 2x és 4x élsimítás mellett. Sõt, ha elolvasod az 1.02 readme-jét, kifejezetten AJÁNLJÁK a 2x-es AA bekapcsolását)
Magaságikormány-bug ügyében azért csak mégegyszer szét kéne nézni itt, illetve nem zavar-e be más USB-s kütyü - gamepad, kormány, USB hamutartó? Amúgy máskor hogy oldottad meg ezt a problémát?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerû, de télleg mûxik.
De hogy mér' nem vót benne ez a fájl...nem értem, na midegy lényeg h most már jó.
Mégegyszer köszi!
üdv
ja ezt a magassági kormány bugot úgy vettem észre mintha az idõ gyorsítás/lassítás okozná, de lehet h tévedek
ForceFeedbackEnabled = true;
Köszi a helpet de én nem találom azt a producer.cfg-t sehol.Ezek vannak a config mappában:
[/img]
Amúgy az egész lock on mappában nincs ilyen fájl...:<#szomoru2>#szomoru2>
Jó volna ha vki tudna ebben segíteni.Köszi szépen elõre is.