Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
"az 1.02-es patch-el csak romlik a játék"
Például?

Neten nyomáshoz kliens és használati utasítás itt: http://hyperfighter.sk/

Sok szerencsét az 1.02-nél alacsonyabb verzióhoz neten.

Isten nem bottal, hanem VMware.

az 1.02-es patch-el csak romlik a játék(legalábbis nálam sokkal rosszabb lett)vki tudna segíteni h neten hogy lehet nyomni!!!

elõre is köszönöm a segítséget!

Hajrá Oroszország(E😎!!!!

Palinko
ctrl-c kinyitod aaa "szélvédõt" <#idiota>

de a #13153 biztosabb 😄
beszálni,hogy száltál be a gépbe?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

<#vigyor><#ravasz1><#idiota>

www.smart-bus.hu

sure
hELLO, lenyomod a "CTRL"-t, és 3x az "E"-t.

Hello mindenki az lenne a kérdésem hogy : hogy lehet kiszállni a gépbõl miután leparkolta az ember?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hali mindenki! én még új vagyok lockonból. Az a kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani, hogy a joy egyik gombja a GAU-8 legyen, egy másik pedig az éppen aktív fegyverzet? Régebben már felraktam, akkor sikerült. Most meg hogy újra fent van, nem tom beállítani. csak az aktív fegyvert tom használni, a Gauhoz meg át kell kapcsolnom a C-vel. Bocsi ha már volt ilyen téma,de még nem olvastam át az egész oldalt.
Köszi
nem tudjátok miért van az h feltelepítem az 1.02-es patch-et és amikor repülök akkor a gép gondol egyet és elkezd függõlegesen zuhanni én meg mint állat húzom fel de semmi sebbesség is rendben minden ok!!! :S

amúgy MO-n vhol meglehet venni a Flaming Cliffs-et vagy a Gold-ot!!!
mert eddig csak a sima Lomac-ot láttam a boltokban!!
ja és neten h lehet nyomni?
mert az is oan h csatlakozok aztán kihozza a Campaign Creator-t :S :S

segítségetek elõre is köszönöm!!

egyébként van aki az életben is repül?

Palinko
jaja értem. hát sajnálom hogy nem tudják megcsinálni amerikai belsõvel, de így is nagyon jó látni hogy foglalkoznak a játékkal és méghozzá ingyen kapjuk.

Bucser
Teljes carrier ops lesz.

Azaz a CVN 68-ról szállnak fel a gépek és oda szállnak le. ezért kapja a su 33 repmodelljét mert annak van kampója és egyebek amik kellenek a mutatványhoz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
fantasztikus! nagy kár hogy a belsõ nincs még megoldva...

egyedül azt nem értettem hogy az anyahajóra landolást is meg akarják csinálni amerikai gépeknél, vagy valamit félreértettem?
DonZorro
http://www.indavideo.hu/video/Nagyon_alacsonyan

Nagyon ott vannak...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Bucser
Na az US Carrier Fleet Mod keretében megjelentették az F-14D-t.

Létrehozták már a CVN68-at és gyönyörû lett azt kell mondjam valamint az F/A-18 E/F-et is (van 1 és kétüléses modell is. Valamint megoldják hogy az F-18 F tanker verziójáról lehessen újratölteni.

Talán idõvel pitet és FM-et is tudnak majd állítani😊

Jahh és link ahol bõvebb infokat találhattok

http://www.virtualnavairops.com/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
az xbox sajna elkerülte a figyelmem 😞
igen over g xboxra a játék...

kár, szóval még mindég nincs normálisan repülhetõ f22 a pc játékok világában.
ez sztem vmiféle X-box játék mert említi is h X-boxon játszik a videoban!!
hacsak nem ez: OVER-G simulator/game!!
nem biztos!

A Gripenrõl a hivatalos oldalon fennt van a Gripen in the battlefield címû video (asszem ez a címe)!!
Nem tom h ez a video amit felraktam letölthetõ e mert nekem már régóta megvan!!!

ja a zenét én vágtam alá!!

Palinko
F22 vs mig 29 game

melyik játék ez? nagyon hasonlít a lomacra.
Molnibalage
A Gripen videó HD minõségben letölthetõ valahonnan. Asszem fent van a felhõk felett topicban a link. Vagy a hivatalos oldaról szedtem le volna? Már nem emlékszem sajnos.

A MiG-29 vs. F-16 videó meg valóban érdekes, csak ezeréves õslelet (bár lehet, hogy nem látta még valaki). Te vágtad alá a zenét?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok akit érdekel a repülés raktam fel pár videot youtube-ra:
Gripen
Mig-29 Vs F-16 légiharc

Õszinte részvétem a két pilóta családjának!!!
Amikor elrepültek felettünk nem gondoltam h lefognak zuhanni!!

részvétem a pilóták családtagjainak!Õk pedig nyugodjanak békében!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
A francba.

http://index.hu/politika/bulvar/kre080620/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A meglévõ gépek skinjeit olyanra cseréled amilyenre akarod.Így akár wcülõkével is repülhetsz de a tulajdonságai azok lesznek amelyik gép skinjét lecserélted.Tehát a válasz : korrektül nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

allock
és nem korrektül?

'szpídbréker' mondta még régen h az alap játékban engedik pl az F18assal való repülést stb, igaz vmi buherált fájlokkal
de õt meg nem látni sehol

#hhwnd

Molnibalage
Korrektül nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

allock
hello
van vmi olyan kiegészítõ(nem az FC-re meg ezekre gondolok hanem) ami enged több repülõtípust használni az alap játékban? 😊

#hhwnd

Reaper
Ha nem igazán használja a Lock On a másik magot, akkor szerinted?:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Akkor ezt az jelenti, hogy egy 2,4-se dual core P4-es rosszab proci szempontjából, mint egy egymagos bármilyen magasabb órajelû cucc?

Reaper
Kitörölheted a dual core-t Lock On alatt, mert nem használja😊 A játék pedig DX8-as, még1x elmondom:-D Továbbá csatlakozom Bucserhez, mert a játék minden csak nem ronda, pláne az IL-2-höz viszonyítva😊

Bucser
Szerintem nem tudod mirõl beszélsz😊 vagy még nem láttad 1.12-t full grafikán.

Sanyix
A játék újraindításával oldottam meg a problémát 😄

régi sempronon medium high-on ment, de a mostani procihoz képest 600 mhz-s lemaradásban van, arról nem is beszélve, hogy ez azonos órajelen is gyorsabb, és 2 van belõle 😄
Egyébként meg a grafika sem volt szép nem csak szaggatott, il2 simán odaveri ahogy ez kinézett (és az megy is maxon gyönyörûen, bár csak dx módban, mert opengl-ben bugzik)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
"felraktam a lomacot, hogy megcsodáljam teljes pompájában a mostani gépemen"

Gondolom, a régi Sempron 2500+ -odon nem max beállítások mellett volt gyorsabb...

Visibility range high-on, +sok ojjektum megesz minden vasat.

Procilimitált amúgy a drága, a GFX-el önmagában a Geforce6-os széria is bõven elbirkózna. (nagyságrendi különbség nincs FPS-ben 0x, 2x és 4x élsimítás mellett. Sõt, ha elolvasod az 1.02 readme-jét, kifejezetten AJÁNLJÁK a 2x-es AA bekapcsolását)

Magaságikormány-bug ügyében azért csak mégegyszer szét kéne nézni itt, illetve nem zavar-e be más USB-s kütyü - gamepad, kormány, USB hamutartó? Amúgy máskor hogy oldottad meg ezt a problémát?

Sanyix
Minek, ha másban normálisan mûködik és rendesen érzékeli? Azt meg elvárnám, hogy egy sokszor gyorsabb videokártyán ne lassabb legyen. Mellesleg ha jólemléxem a víz sm 2.0-t használ, ami meg dx9b-s 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Reaper
Csodákat meg nem kell várni. Ez a Flanker 2.0 (~10 éves engine) némileg ráncfelvarrott grafikai motorja. DX8-as motor és ráadásul nem igazán optimalizált. Nem nagyon van olyan gép még most se, amivel full grafikai beállítások mellett élvezhetõen futna minden körülmények között...

Reaper
Joyod környékén nézzél körül...

Sanyix
Nekem az okozza, ha megrántom a joyt 1x. Azután annyi... bár vindóz és a játék menüjében is normális mozgást érzékel, na meg persze ez a dolog más játéknál sem fordul elõ.

sure
<#integet2>Nincs mit, szakmai ártalom, lásd Adatlap, "foglalkozás #1"... <#phone>

Nagyon szépen köszi sure.Király vagy!
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerû, de télleg mûxik.
De hogy mér' nem vót benne ez a fájl...nem értem, na midegy lényeg h most már jó.
Mégegyszer köszi!
üdv

ja ezt a magassági kormány bugot úgy vettem észre mintha az idõ gyorsítás/lassítás okozná, de lehet h tévedek

LeonSilver
Nem.

sure
A "szokásos magassági kormány bug" nevezetû bug csak nekem új?

LeonSilver
Nálam most a mezei 1.02 van fent és abban bennevan ez az izé.

sure
Én mintha emlékeznék rá sima LOMAC-ból is.

Sanyix
Juj múltkor felraktam a lomacot, hogy megcsodáljam teljes pompájában a mostani gépemen. 1.02-rá, indít... szaggat, és ronda (lehet eddig is ilyen volt, csak szebbre emléxem), kíváncsi vagyok, a 4400+-os x2, radeon hd3850, vagy a 2 giga ddr2 800 nem elég neki. socketa sempron 2500+-on, 1 giga ddr400-al, radeon 9600 pro val jobban ment mint ezzel. Ja meg persze bejött rögtön a szokásos magasságikormány bug (3 állás közép full le, full fel).

42nd Intruder
Nem lehet, hogy a Producer.cfg az 1.12-ben van?<#pardon1> Innentõl kezdve hiába csinálsz magadnak egy ilyen fájlt, nem érsz vele semmit<#sniffles>

sure
Hmm, akkor esetleg próbálj egyet készíteni (mondjuk notepaddel, csak .cfg kiterjesztéssel mentsd el), és csak ennyi legyen a tartalma:
ForceFeedbackEnabled = true;

Hello sure!
Köszi a helpet de én nem találom azt a producer.cfg-t sehol.Ezek vannak a config mappában:
[/img]
Amúgy az egész lock on mappában nincs ilyen fájl...:<#szomoru2>

sure
Hello, nézd meg ezt

Sziasztok.Egy olyan gondom van hogy felraktam a sima alap 1.01-re az 1.02-es patchet és most nem mûködik a force feedback.A joy(Saitek cyborg 3D rumble force)tudom, hogy nem igazi force-os, de a patchelés elõtt még jó volt ez az effekt.Hogy lehetne ismét mûködésre bírni?Valamit át kéne írni?
Jó volna ha vki tudna ebben segíteni.Köszi szépen elõre is.

Molnibalage
Ja. Nagyon poénosan indul. 😊