Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A10 Thunderbolt II
És ha minden igaz, akkor repülni is fog egy picike bemutatót... <#puszi>#puszi>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Szóval eltûntem, de még itt vagyok... <#integet2>#integet2>
Te repülsz még? Többiek? Sok a munka sajnos, nem nagyon érek rá repkedni. Ha meg sok idõm van, inkább modellezek... <#wink>#wink>
Majd jelölj be újból, mert annó még véletlenül törlés volt! <#kuss>#kuss>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
hol lehet beszerezni? mennyi stb...
Jól eltüntél, na üdv 😊
Jah és a configomon hogyan menne?😊
Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb chas,Memória😛QI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200Prm
Most fogok majd cserélni videókarit Ati Radeon HD 4850-re.. de még elõtte megvenném ezt ha menne szépen.
Köszi!
De ne add fel! Én speciel éveken keresztül kerestem... Így inkább maradt a sima+FC párosítás...
Pff.D:
Köszi.😊
Velem nagyon okosan közölte, hogy mivel megváltozott a hw legyek olyan jó és aktiváljam.Mondanom sem kell, hogy a hw semmit sem változott.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most rendeltem meg egy hónapja és egy hét volt a szállítás...
Jól mutat a polcomon
<#eljen>#eljen>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meg KELL venni! De ha igazán szereted, ez nem okozhat gondot! <#wink>#wink>
http://lockon.co.uk/index.php?lang=en
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Így mindíg lehet látni a BESUG-jelzõt és a teljes HUD-ot is és az ülés magasság is kircsi lett... <#wink>#wink>
Erre gondoltál talán??? <#conf>#conf>
Az 1.12 az 1.1 hez észült nem az 1.0 hoz.... Hiányzik belõle egy egész cd -nyi kiegészítû frissítés modell meg hasonlók.. -.-
Mellesleg valóban warez nem fog elindulni 2000Ft meg nem sok érte!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Felrakod a gamét, nem teszed fel az 1.02 patchet, csak az 1.12b-t!
Lobbyn regelsz, majd JOIN...<#violent>#violent>
Mennie KELL!!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"Goon, from the lockon forums, had a gunzo dogfight with the SU-27 vs 3 F-15's. I made a movie out of the entire track! All clips are from the same single track file. Enjoy!"
vagy nagyobban innnen: virtual-jabog32.de
#ofp.hu@irknet
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azt tudom h kell hozzá a 1.02-es de nem gondoltam h romlik a játszhatósága!!
Pl: A gép repülés közben lezuhan mintha nem is lenne se egér se bill. se joy zuhan és nem tok vele mit csinálni és ami a legjobb amikor kiugrok belõle akkor visszaáll és megy egyenesen LoL XD :S
de nézem az 1.12-es patch-et hátha jobb lesz!!
A hyperlobby fennt van a gépemen az IL-2 1946-ot is azzal nyomom már lassan 1-1,5 éve!!
Ja és a Flaming Cliffs-et vhonnan magyarországról meglehet rendelni??
vagy esetleg gold változatot??
de felrakom az 1.12-es patch-et hátha azzal jobb lesz!!!
Vki megy majd Kecskemétre a Repülõnapra??
Bye