Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siluro
Nem fognak, nyugi.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

dragon11
Értem, köszönöm, már segített Solt.Viszont paypal-lel nem lehet megvenni?Mert félek lenyúlnak..

JoeDestroy
Itt regelj, és rendelhetsz. Nem árt elõtte webkártyát csináltatni. VISA v. MasterCard, és azt használni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
18USD/db postával együtt.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DonZorro
A mostani repnap legjobb pillanata lehet... <#worship>

A10 Thunderbolt II

És ha minden igaz, akkor repülni is fog egy picike bemutatót... <#puszi>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nah jó én asztem kieg, mert ilyet hallottam... De azért kösz Intruder.
dragon11
Valaki kérem segítsen, nem tudom mennyibe kerül a Flaming Cliff külföldrõl +a kiszállítási díj +kiszállítási ideje! Valaki aki már megvette az írjon már PÜ-t pls és helpeljen msn-en.. thx...

DonZorro
Szia Boci!

Szóval eltûntem, de még itt vagyok... <#integet2>

Te repülsz még? Többiek? Sok a munka sajnos, nem nagyon érek rá repkedni. Ha meg sok idõm van, inkább modellezek... <#wink>

Majd jelölj be újból, mert annó még véletlenül törlés volt! <#kuss>

42nd Intruder
Hehe... Hol kezdjem... Nah jó a végén... A BS egy külön játék lesz nem pedig kiegészítõ és nem lehet tudni mikor jelenik meg.

dragon11
Aki nem rég vette meg külföldrõl a Flaming Cliff-et az írjon már.LeonSilver új az msn-em és elfelejtettelek felvenni, pm-be küldöm a címem, ok?😄

LeonSilver
<#violent><#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem tudtok valamit a Black shark címû kiegrõl? megvan valakinek? milyen?
hol lehet beszerezni? mennyi stb...
Boconadi
Kár hogy csak a polcodon mutat, és nem játszol vele. Nekem legalább is nem szólsz, nem beszélve arról hogy msn-rõl is leterölsz kedves 😊 És ha hirtelen nem ugrik be ki vagyok kérdezd meg magadtól kitõl van az ofp cd 😄
Jól eltüntél, na üdv 😊
dragon11
k, várlak.😊

DonZorro
Aham, vettem. Majd jelentkezek...

dragon11
Aha, írtam PM-t^^ mert gondolom a többieket zavarja h mindent megszeretnék kérdezni?😄

DonZorro
A kártya tök mindegy neki! Ugyan úgy fut egy régi 8500 radeonon mint egy mostani 9800GTXen...

dragon11
Aham értem.Az alapot megvenném itthonról, a FC-t meg külföldrõl tokosan megvenném az úgy jó?(Exslusive vagy milyen kiadás van Galaxinál)

Jah és a configomon hogyan menne?😊

Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb chas,Memória😛QI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200Prm

Most fogok majd cserélni videókarit Ati Radeon HD 4850-re.. de még elõtte megvenném ezt ha menne szépen.

Köszi!

DonZorro
Az sajna úgy nem fog menni... 😞
De ne add fel! Én speciel éveken keresztül kerestem... Így inkább maradt a sima+FC párosítás...

dragon11
Én a GOLD-ot akartam volna megvenni egybe..

DonZorro
Mi az hogy nem találod? Most néztem meg ahogy írtam és ott volt! Persze nem a GOLD hanem csak külön-külön van meg. De miért gond ez? Az alap játékot itthon is lehet venni bárhol, még a TESCOban is van! A FCet meg kell rendelni kintrõl! Regisztrálj az oldalon és miután belépsz ott lesz az E-SHOP menüben... Sok sikert...

dragon11
Aha, felmentem, ott nem tudom megrendelni(keresem az árát.) most Itt vagyok és itt se találom😄

Pff.D:

DonZorro
Most éppen 19.51$ postával együtt... 2,907Ft nagyságrendileg...

DonZorro
Felmész a LINKre amit lentebb írtam, szépen regisztrálsz, aztán meg ha van dombor kártyád, megrendeled... (ott az ár is $-ban) 1hét és ott is lesz a kezedben...

dragon11
Megrendelni a GOLD-ot (A sima lock on, +flaming cliff tehát) mennyibe kerül?Abból mennyi a szállítás?

Köszi.😊

42nd Intruder
Errõl nem tudok nyilatkozni, mivel nekem CD-s van. Az hogy a sztárfosch mit kavar vagy mit nem azt nem tudom, max hallomásból...

LeonSilver
Csakhogy ez "kicsit" furán mûködik.Vagy nem mûködik ...
Velem nagyon okosan közölte, hogy mivel megváltozott a hw legyek olyan jó és aktiváljam.Mondanom sem kell, hogy a hw semmit sem változott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DonZorro
Amúgy meg olyan szép a dobozos verzió... Fõleg ha GOLD van... <#law>
Most rendeltem meg egy hónapja és egy hét volt a szállítás...
Jól mutat a polcomon
<#eljen>

dragon11
Értem.Akkor magyarán mind1 h neten veszed, vagy nem, mert örökre jó.. köszi.😊

42nd Intruder
Nem telepítés száma 5, hanem az aktiválásé, ami kicsit teljesen más. Továbbá ezt is el lehet felejteni, ha kimented registribõl a bejegyzést (ha jól tudom), továbbá akkor sincs baj, ha valamit elkúrtál és elment mind az 5 aktiválásod, mert lehet kérni újra 5 aktiválást supporton keresztül (ha ezt is jól tudom, mert nekem CD van).

dragon11
Oks, elnézést kérek!Akkor felvilágosítanál, kérlek?

Köszi.😉

Bucser
egyszer nagy pofonba fogsz beleszaladni ha olyanról nyilatkozgatsz amirõl kb nem tudsz semmit... már rég nem így van...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dragon11
Hidd el meg is venném, de nem tudom a flaming cliff-et dobozba megvenni?Miért ne vegyem neten?Csak azért, mert asszem 5x lehet feltenni, utána vedd meg elõrõl..ez kibaszás!

DonZorro
Nem! A warez nem megy, hiába szeded le valahonnan az 1.1et (Flaming Cliffs) nem indul a StarForde védelem miatt. Sõt, még akkor sem ha nincs CD-ROM! <#fejvakaras>

Meg KELL venni! De ha igazán szereted, ez nem okozhat gondot! <#wink>

http://lockon.co.uk/index.php?lang=en

Scottt
És mûködik warez?vagy mi mert nekem ez magas

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Úgy már korrekt! 😊
DonZorro
Ja igen! Természetesen én is az FC-re értettem a dolgot... <#buck>

DonZorro
Nekem sikerült minden gépen belõni az alap-zoomot!
Így mindíg lehet látni a BESUG-jelzõt és a teljes HUD-ot is és az ülés magasság is kircsi lett... <#wink>
Erre gondoltál talán??? <#conf>

Az úgy tuti nem fog normálisan mûködni! 😊

Az 1.12 az 1.1 hez észült nem az 1.0 hoz.... Hiányzik belõle egy egész cd -nyi kiegészítû frissítés modell meg hasonlók.. -.-

Mellesleg valóban warez nem fog elindulni 2000Ft meg nem sok érte!
Molnibalage
Mert a Lonci kabinja az nem 6 DOF kabin. Talán azt be lehet állítani, hogy a zoom mérétkén változtassa, de még ebben sem vagyok biztos. Nekem nem sikerült 1.02 alatt. Lehet ilyet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonZorro
Ez igy ebben a formában nem teljesen igaz! <#fejvakaras>
Felrakod a gamét, nem teszed fel az 1.02 patchet, csak az 1.12b-t!
Lobbyn regelsz, majd JOIN...<#violent>

Mennie KELL!!!

Az 1.12b-t letöltöttem a F.A.Q.-ban leírtak alapján, feltettem. Csak nem enged be a játékba elõtte aktiválni, regisztrálni kell. Mivel nem eredeti a játék gondolom így esélytelen.

DonZorro
Odafent a Lobbyn az 1.12b megy... <#email>

HyperLobby-t már próbáltam, de nem engedett fel egyik szerverre sem. HyperLobby-n melyik verziójú Lock on-nal játszanak? Mert nekem a Flaming Cliffs van fent a gépen.

üdv!használja valaki a freetrack-et lock on-hoz?az a gondom,hogy a freetrack programban ha közelebb hajolok a kamerához,akkor zoomol a program,de a játékban nem csinálja,nem tudok "közelebb hajolni" a mûszerekhez.valamit a játékban kell beálítani?1.02-õt használok.köszönöm,ha valaki tud segíteni!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Glowing Amraam - tracer

"Goon, from the lockon forums, had a gunzo dogfight with the SU-27 vs 3 F-15's. I made a movie out of the entire track! All clips are from the same single track file. Enjoy!"

vagy nagyobban innnen: virtual-jabog32.de

#ofp.hu@irknet

42nd Intruder
Használj HyperLobby-t sokkal jobb és ha van szerencséd találsz megfelelõ szervert is, ami tetszik.

Vki tudna segíteni? A Lock on-nal szeretnék játszani Xfire-ön. De nem lát egyetlen egy szervert sem. Azt tudja, hogy fent van a gépen a játék, de ennyi. Kerestem IP-címet, de nem találtam. A Hyperlobbyval is hasonló a helyzet. Ott csak az a különbség, hogy a szervereket látja, de belépek a játékba és azonnal ki is lép. Vki segítsen mert lasssan megõrülök! Elõre is köszönöm!

Bucser
1.12-höz kell a Flaming Cliffs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hello

azt tudom h kell hozzá a 1.02-es de nem gondoltam h romlik a játszhatósága!!

Pl: A gép repülés közben lezuhan mintha nem is lenne se egér se bill. se joy zuhan és nem tok vele mit csinálni és ami a legjobb amikor kiugrok belõle akkor visszaáll és megy egyenesen LoL XD :S

de nézem az 1.12-es patch-et hátha jobb lesz!!

A hyperlobby fennt van a gépemen az IL-2 1946-ot is azzal nyomom már lassan 1-1,5 éve!!

Ja és a Flaming Cliffs-et vhonnan magyarországról meglehet rendelni??
vagy esetleg gold változatot??

de felrakom az 1.12-es patch-et hátha azzal jobb lesz!!!

Vki megy majd Kecskemétre a Repülõnapra??

Bye