Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi gáz

milyen lockont használsz?
van routered?
firewall?
mi a hibaüzenet?

Товарищ Путин

nekem elég erõs a gépem, de fullon a városok környékén fps szegény így is...

Товарищ Путин

😊aha, hát vagy így egy páran 😊 de ha gondolod, írj pár sort a lockon.ru fórumra és még le is fognak cseszni, hogy idióta vagy...

Товарищ Путин

ha a panel magyar, akkor fogsz tudni? nem.
ha a lobbyn keresztül akarsz menni, akkor meg pláne mennie kell autómatikusan. ha van firewallod, akkor az lehet az ok. az XP alapból meg szokta fogni, ha van routered, ott is ki kell nyitni a 10308-as portot.

itt minden megtalálható az összes router beállításáról! (THX ColdF)
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Meg azt sem árt pontosítani, hogy a lobbyn futó szerver verziója azonos e a tiéddel, azaz FC-t használsz, vagy sem?

Товарищ Путин

DANIELE
Bocsi nemjó helyre kuldtem a válaszom, még újnekem ez a dolog igy kérdezmi jobbann mondva igy segítséget kérni.

Akkor megnyugodtam... igazából tûrhetõ... csak elszaladt velem a ló... azt hittem, így majd játszhatom high-on... 😊)

www.smart-bus.hu

ha a moddolást megcsináljátok, akkor teljesen rendben van. Nekem is ilyen FPS értékek szoktak lenni...

Товарищ Путин

Nálam 4gb ram, 2.8ghz proc, 8800GT, medium beállításon jó, bár amikor elengedem a SU-25T-bõl a rakétákat, akkor leszaladunk 20 fps környékére! :S

www.smart-bus.hu

DANIELE
Az internetes kapcsolódáshoz való paneleket.Nem tudom,hogy miért nemtudok kapcsolódni az internetre.pedig a "Hyper Lobbyn" be jelölöm a kiválasztott szervert.

Én 32 bitnél járok de õõõ hmmm nekem mintha robbanásnál nem szaggatna bé!
Vagyok olyan perverz állat, hogy 64bites Vistát használok, ezért nekem a leírt dxdiag nem így néz ki... nincs csúszka! 😊

Jöjjön a config file... hogyan is? 😊

www.smart-bus.hu

milyen? érdemes feltenni?

Товарищ Путин

De aki a Lockon 1.0-t használja, az nem is várjon semmi jót.

Товарищ Путин

ja, bocs! 😊

start menü
program futtatása
kis ablakba beírod hogy DXDIAG majd futtatás.
ekkor feljön a DX konzol
felsõ menüsorban hangok és ott alul van egy csúszka, azt vissza kell állítani alap gyorsításra.

de amúgy be lehet állítani a congfig file-ban, hogy a robbanások ideje rövidebb legyen mint a gyári

Товарищ Путин

"DXDIAG/ a hang hardveres gyorsítását vissza kell venni"

Õõõ... hogyan is? 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hagyd a francba.Nemfogsz kilátni a mûszerektõl a külsõ nézet meg elég tré ... <#wilting><#zavart2>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Ez a szárazföld alatt hullámoztatja a tengert érdekes dolog, itt láttam linkelve és le is töltöttem az F-18 demót, és mivel még annyira kezdeti stádiumú a projekt, le lehet huppanni földszint alá, és voilá, ott hullámzik a shaderes víz ebben is.

Isten nem bottal, hanem VMware.

"Az élsimítást a LOMACban hol lehet bekapcsolni? MODMANben???"

Bocs, de azt a kártyád szoftverében kell bekapcsolni és letiltani, hogy az alkalmazás felülírja.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

hát, a 256MB-os GF7600-as karid amúgy is hurka. a lockon meg a terrain alatt ott hullámoztatja a tengert, amit te nem is látsz, szóval ha az õsrobbanást számoló gépre hányod fel az FC-t, azon sem lesz jó.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

mit szeretnél magyarosítani a lockonon?

DXDIAG/ a hang hardveres gyorsítását vissza kell venni, mert ezek az ász fejlesztõk nem voltak képesek a mai napig megoldani ezt a gigászi problémát. szilánkora törném a kezét mindnek.

Amúgy ha jól tudom, neked még mindig az 1.o van, szóval ha meglesz esetleg a frissített, akkor olvasd el nálunk, hogy hogyan kell felinhalálni, hogy jó legyen.

ja, arra volt energiájuk, hogy megfenyegessenek a DCS fórumon, hogy bannolnak, mert mindig verem a tamtamot, hogy 3 éve hallgatjuk hogy lesz BS,DCS meg akármi és még mindig semmi csak nyomorult demo videok...

DANIELE
Hello azt szeretném kérdezni, hogy a LockOnnak van e magyarositási lehetõsége ami bevált ?

Molnibalage
A egy szem jármû vagy hajó robbanása mikor A-10-zel repkedek nagyon alacsonyan és közel a mostani konfigomat is pont úgy megfekteti, mint a három évvel ezelõttit. Durva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
Loncihoz az igazi konfig egy 6-7 GHz "nyers erejû" proci, 2 guriga RAM és egy modern - 7-8-as szériájú Geforce, vagy ATI megfelelõ - lenne SZVSZ az ideális, csak hát ilyen nem lesz már valószínûleg, szóval a várva-várt Fekete Pacához és a mézesmadzagként már most elhintett csili-vili-szuper addonok nem diavetítésként futtatásához a többprocesszoros, többszálas optimalizációra kell ráhasalniuk, és adja Jah, hogy emiatt csúszik ennyit a projekt.

Mert szép és jó, ami videókat meg review-kat postolnak, de az mind-mind Single Playerben készült (tudomásom szerint), olyat még nem sokat láttam, ahol multiban, TÖBB humánvezérelt (meg neadjistem AFM-mel megáldott AI) Black Shark repked földközelben, amellett, hogy lõnek, meg minden.

NEXUS6
Jóvan akkor megynyugodtam, hogy az enyimnél sokkal combosabb gépeken is szaggat.<#hehe>

Legalább nincs lelkiismeret furdalásom, ha az onlájnban belaggolok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Siluro
Kiengednek az egyetemrõl és elsõ dolgod flémelni az sgn. Welcome Back! 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweedet akarom meg a flémwarokat! <#sir><#taps><#dumcsi><#email>
dragon11
Hm.. újítson gépet, ha van rá kerete..

Bucser
hol volt a 4850 vagy a 3850 mikor kijött a 8800GT?? legalább faszságot ne dumálnál...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dragon11
8800 GT, hm, elég ratyik.Ati Radeon HD 4850, 32k.😊

Nem igazán jellemzõ az ilyesmi.. A drágám inkább a procit eszi abból is csak egy magot szóval lehet benne 4 mag is vagyis 2x2 az se érdekli meg lehet benne 4db 9800GTX quad sli ben is az se érdekli nagyon...
DonZorro
Van egyébkénz olyan gép amin FULL-FULL-on fut legalább 70fps-el? Mert az tuti hogy akár milyen kártya van alatta, nem nagyon érdekli a téma... <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

NEXUS6
Azt birom, hogy pl utána elindítottam az X3 demót (ürhajós lövöldözõs kereskedõs gáma). Na az meg mint kisangyal ment asszem még 1920*1200-ben is.;DDD

Ettõl függetlenül azért ezeken a kártyákon a LOMAC már elég jól mutat, jó lesz megint egy kicsit onlány gyakni egymást!😉))
(Azért ez a szép a PC-ben, veszel egy új hardvert és a játékaid rögtön megújulnak!😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nyugi... a 8800GT-t is megfekteti... 😊)

www.smart-bus.hu

NEXUS6
Azért dúrva ez a LOMAC, vettem egy 256MB-os GF7600-as karit, de azt is megfekteti (zárt felhõzet + anizó szûrés ugye), pedig amikor a LOMAC-ot kitalálták (2003-körül) még nem is álmodtak ilyenrõl!😉))

DonZorro
Aham, valahogy éreztem hogy ezt fogod mondani... <#wink>

sure
Sz*r volt az már 1.0X alatt is, csak senki nem használta a full shadowst hardver okokból kifolyólag (az árnyékok megjelenítése a procit zabálja, de kegyetlenül)

Hypo
Driverben!

DonZorro
Az élsimítást a LOMACban hol lehet bekapcsolni? MODMANben??? <#fejvakaras>

sure
Csak a rend kedvéért, az nem a VMH59, hanem VMH86 (Virtuális MH86 Szolnok Helikopterbázis - a mod készítõje, Ducky regelte az extra.hu-n), és az extra.hu blokkolta (gondolom, épp így tetszett nekik)

http://vmh86.extra.hu/lockon/HUAF_1.01.zip

vót valamikor a link...

Sziasztok, le akartam tölteni a http://www.vmh59.hu oldalról a HUAF MOD-ot és a frissítést de a következõ üzenet jön be "Ezt az oldalt szabályzatunk megsértése miatt blokkoltuk" van más cim ahonnan letölthetõ, vagy esetleg valaki emailban eltudná küldeni? Elõre is köszönöm.

42nd Intruder
Meg 1.12 óta el is van rontva, legalábbis Nvidia alatt...

Ez volt az, köszönöm! 😊

www.smart-bus.hu

sure
Ha a SHADOWS beállítás a GRAPHICS-ban FULL-on van, vedd le ALL PLANAR vagy ACTIVE PLANAR-ra, és nézd meg úgy (FULL shadows = "cakkos" szélû és vibrál a vetett árnyék)

Igen...

www.smart-bus.hu

Palinko
élsimítás be van kapcsolva?
Urak!

Olyat tapasztalt már valaki, hogy a textúrák széle vibrál? Fõleg a gépeké...

(vga drivereket már cserélgettem... nem változik semmi....)

www.smart-bus.hu

Palinko
😊 köszi szépen most már megy.
sure
Katt oda, ahol a piros karika van:

Palinko
Hogyan tudnám megoldani azt, hogy szerkesztett misszióban repüljön valaki velem kötelékben?