Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leonforce
ha csak HIGH-ra volt allitva a"tudasuk"nekem sem volt gond(ha AVERAGE-ra akkor egyenesen gyerekjatek..foleg a Sas-sal)...de nem gondoltam volna h ennyit szamit a progiban a 2 kozti kulonbseg...
amugy latni sztnem a videot..!!!!(persze a beallitasokkal egyutt..!!)
😊)

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Itt én csak azt találtam, hogy mennyi legyen a min és a max FoV.Default értéket nemtaláltam.Vagy csak szimplán gyengénlátó vagyok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Télapó létezik, mert mindig telerakja a poptarisznyám bizonyos dolgokkal...😊

Товарищ Путин

Molnibalage
Van egy videó ahol asszem 3 deltát lõ legy egy szem F-15. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEXUS6
Tegnap tudtam meg, hogy a Télapó nem létezik, erra ma azt kell hallanom, hogy Sztálin elvtárs is meghalt!!!!
Dúrva lenne ha igaz lenne!
Legközelebb azt mondod, hogy már emberek is jártak a Holdon!!!
;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Faszfejek?? Ezek állatok, azt hiszik, hogy még él sztálin, és úgy mennek a dolgok, ahogy régen mentek...

Товарищ Путин

leonforce
tenyleg ennyire f.szfejek..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
1 kerdes!!
probalta mar vki 29-cel (a fast battle planner-ben)a Mirage 2000 elleni CSAK GUN kozelharcot(a Mirage pilcsi EXCELLENT-re allitva)..???
haat nekem egyik gep sem volt eddig problem igy,de ez eddig 13/1 re vezet...akarmit csinalok..
tetszik.... 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
sztm vmi bug..(gondolom nem a légerõk hatasara kivaltott mozgasokra gondolsz..)
nekem is csinalja de nem mindig...
ilyenkor tobbszor ki-be kapcsolom az autopilotot(A utana ALT+9)
altalaban az elso utan mar jo..de neha csak a harmadikraes vezetheto megint frankon...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszi a segitsegedet!
mostmar mukodik minden rendesen..
csak jatszogatni kell melyik moddal tetszik legjobban.. 😊
meg 1X koszi!!!!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
OK..
bocsi az volt a baj h elotte kibontottam a tomoritett mappakat a mappaba amikbe letoltottem..es ezert nem latta(szo szerint)a MODMAN..
most mar mukszik....

Seven-Four-Seven--Heavy

sajna ezt nemtudom,mert még nincs FC-em.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Ha esetleg valakinek eszébe jut a file vagy az, hogy mit keressek megköszönném ha elárulná.

Még egy kérdés.
( Su-25T )

ALT+1-et nyomok, a magasság tartásához amikor keresem a célt.Az a gondom, hogy utána ha kiakarom kapcsolni ( alt+9 ) akkor ugyan látom, hogy kikapcsol de elkezd össze & vissza mászkálni ( fel, le, jobbra, balra ) a gép.Ez mitõl van?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Van egy CFG fájl amibe be lehet irni a fov értéket ami az alap lesz.Abban lehet még a felbontást is variálni a wide monitora van az embernek, hogy ne nyujtsa szét a képet.
Most nem tudom hogy pontosan mi a neve és hol találod a progiba mert nincs fenn nálam pillanatnyilag.
mester!ninsc nagyon útban otthon nálad az a Flaming Cliff cd?ha igen,küld el bátran!köszi elõre is!

LeonSilver
Srácok.Van ugye a / meg a * amivel az ember állítgatja a kabinban a zoomot.EZt nemlehet valahol fixen beállítani?SZeretném, hogy ha indul a gém akkor alapból kicsit hátrábbról lássam az egész hóbelevancot.

Ez az alap amikor indul a gém:

Pikcsör 1

És ilyenre szeretném:

Pikcsör 2

fel kell gyújtani az egész csapatot az összes cuccával együtt, had égjenek.

Товарищ Путин

na, szerencse, hogy ezt nem a lockonrura írtad, mert most neked annyi lenne...

Товарищ Путин

Molnibalage
A Loncival való kódolás még most sem megy. Esküszöm nem értem a program lelkivlágát. Kódolhatok én bármivel frankón elszáll. Ha XVid-del csinálom akkor a quality-hoz ne nyúljak, ha már beállítottam a configot a saját kis részében amit asszem még Sure linkelt be nekem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Nem értem mi a problémád. Azt írtad perfekt vagy angolból.:-D Nem szeretnélek megbántani de a modman-t még1 óvodás is elkezeli...

Elsõ modman indításkor kiválasztod az FC-t a gammák közül. Utána kilépsz. Ami modokat letöltöttél, azt bemásolod a Modman/addons (vagy fc addons, nem emlékszem) könyvtárba. Elindítod a Modmant, utána mod installer, ráböksz amit fel akarsz rakni és jobb felsõ sarokban install. Nem értem mi ezen a bonyolult...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ezt nem értem.nekem az install gomb megnyomása után felteszi,és kész.

leonforce
igen..
elkezdi nyitogatni..csak mikor elerek a BAZAR-hoz ott mar csak ures mappat talal...pedig ott vannak a fajlok benne..
a kurvaannyat az egesznek...!!!!!es nincs 1 rohadt manual hozza....

Seven-Four-Seven--Heavy

Reaper
Ámbörök!

A DCS:BS hála a fejlesztõknek egy totál külön program lesz és nem kompatibilis a FC-vel. Aki azt mondja, hogy nem lát különbséget a FC és a BS között, annak tökéletesen igaza van! Egy nudli az egész, az FC-hez megjelent külsõs modok vannak mindössze beépítve/kissé átalakítva illetve DX9-es lett a motor. Nagyjából ennyi a különbség a két program között. Nem akarok így elõre pálcát törni a program felett, de van egy sanda gyanúm, hogy pl. a bughalmaz/gyenge sound engine is változatlan marad a programban. Az meg, hogy összvissz a Ka-50 lesz repülhetõ elég sokat ront a program idõtállóságán, ugyanis a beígért (tökéletesen logikátlanul összeszedett típusok) 9 havonta megjelenõ gépek kissé viccesen hatnak. Mire belekerül egy vmirevaló vadász típus, addig eltellik 4-5 év... Látszik mondjuk, hogy kezdik kapizsgálni ezt lassan a fejlesztõk és lesz egy fejlesztõi csomag, melynek részletei azért eléggé homályosak egyelõre... Dióhéjban ennyi.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nem is lenne sok értelme boltban árúlni.gondolom kell majd hozzá a FC,és azt meg nem árúlták boltban.így az átlag felhasználó,aki talán elõször találkozik az egész Lock On "univerzummal",csak nézne,mint a hal a szatyorban,és átkozódna,miért nem megy neki a játék?

telepíted,aztán elindítod az "ADD-ON MANAGER"menüpontot.ott találsz egy olyan "gombot",hogy "Add an addon the list".arra egyet kattintasz,ekkor elõjön egy ablak,ahol meg kell keresni azt a mod-ot,skin-t,stb,amit be akarsz tenni.egyet katt rá,és "megnyitás".ezután eltûnik az ablak,és kicsit jobbra fent van az "install" gomb.a kijelölt mod,vagy akármi melette jobbra van egy listában,kattincs rá egyet,aztán install.és telepíti önállóan.ezt minden egyes mod-nál,vagy bárminél végig kell csinálni.nagyjából ennyi,ha jól emlékszem.

sure
hitelkártya=bankkártya. Hiába, korán van. Biblia meg nincs.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Dombornyomott hitelkártya-elõvevõ és balegérgomb-nyomó ujjad törik maximum, boltban szerintem ez is csak annyira és ott lesz kapható, mint a FC.

leonforce
loeszedtem de nem tudom hasznalni..
ez kinai..
leszedtem az osszes MOD file-t is de foggalmam sincs hogy lehet hasznalni azt a szart....
pedig jol beszelek angolul...
egy rakas erthetetlenseg..
nem tudnad par szoban leirni kerlek..?
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

igen,a hangsúly valoban ott van,hogy HA.

szedd le a MODMAN nevû programot is,és azzal tedd be.

leonforce
szevasz!
tudnal segiteni..?letoltottem scenery add on-t a lockonfiles.com-rol..de nem tudom hogy kell betenni a gameba..
a read me-jeben ez van(segits kerlek h hasznalni tudjam.,koszi!).. :

replaces Airbases textures as well as terrain - Summer ONLY
you need to add to Graphics.cfg these lines ->>>>>>>> find:

TextureCollections
{
highFolder = ".\\Bazar\\TempTextures\\";

->>>>>>> add:

common = ".\\Bazar\\World\\r1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\r2.cdds";

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Errõl van szó.HA kijön kezem - lábam töröm a boltba rohanáskor!Akármennyi is lesz az ára!!Csak legyen már..

adjanak ki valamit,pár ezer forintért,és majd a lelkes mod készítõk elvégzik helyettük a munkát.van ebben a szimulátoros társadalomban annyi megszállot hozzáértõ,hogy ha bevonták volna õket is a munkába,már régen repkedhetnénk a BS-al.

sure
"ha ez a BS annyival lesz tobb h egy Ka-50-est kell vezetgetni akkor kell a t..omnek...."

Csak a Ka-50-est lehet benne vezetni majd eleinte, ha egyszer megjelenik. Aztán majd az e"gyszer megjelenik" + X év múlva lehet, hogy lesz benne már más is majd.

Sziasztok, régebben találtam valahol a neten egy mod-ot a Flaming Cliffs-hez amibe volt repülhetõ Gripen, meg azt hiszem magyar menüt is betett, akkor csak a sima Lock On volt meg ezért nem tudtam használni és törltem, azóta megszereztem az FC-et, de sehol nem találom ezt a mod-ot, ha esetleg valaki tudja meikre gondolok, és tudja honnan tölthetném le kérem irja meg. Elõre is köszönöm.

nekem még csak 1.02-õ van meg.Putyin mesternél van már a FC-em,és foházkodom nap mint nap,hogy adja végre postára.a lockonfiles-on nem próbáltad?

leonforce
sikerult belogolni...ezen brutal screen shotokat lattam:
http://www.sim-mod.com/
honnet lehetne leszedni azokat a MOD-okat amik ezt scenery-t tudjak..?
Neked megvannak..?

Seven-Four-Seven--Heavy

a mod-okat erre a linkre kattintva úgy tudod elérni,hogy azon az oldalon,amelyikre belépsz,rákattintasz arra a linkre,amire alul az van írva,hogy lockon files.errõl az oldalról oda tudsz jutni,nekem megvan annak az oldalnak a linkje,ha arra kattintok,akkor nem enged be.de errõl az oldalról igen.regisztrálni kell,és utána tölthetsz.a Fraps-ben is meg kell adni alul az audio drivert,és a sztereó keverõt.amúgy az én winfosom megjegyzi a beálításokat.

leonforce
tudja a fraszt...nem tud az semmit..
csak zabalni az eroforrast...
megis ez sztm a legjobb(moderngepes)repszim jelenleg a"piacon"..
imadom...
ha ez a BS annyival lesz tobb h egy Ka-50-est kell vezetgetni akkor kell a t..omnek....
neztem en is a videokat..

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
az a baj a Fraps-salsincs hang.. 😞

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
OK..
sikerult elinditani a Fraps-t..
ki is probaltam..
kar h nem lehet a felbontast allitani..
amita a hangrol irtal azt minden felvetel elott be kell allitani..?
vagy miert nem jegyzi meg a windows..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
nem tudom..
raklattyolok es tarsitast ker..
de mivel tarsitsam..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
az OK..
de hol vannak azok a MOD-ok...???

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
bakker..!!ez nagggyon komoly... 😊)

Seven-Four-Seven--Heavy

most megnéztem egymás után pár FC,és Black Shark videót.szerintem teljesen egyformák.annyi a különbség,hogy az utóbbiban helikoptert kell vezetni.szerintem

egy kérdés!ezen a videón lehet látni,hogy elrepül a gép a ház felett,és kitörik egy ablak.ezt valóban tudja a FC?

a végén olvashatod,hogy Fraps-el csinálták ezt is

ez az ami nekem is nagyon tetszik.a hegyek közt,a füvet súrolva repülni.<#vigyor3>