17989
  • Reaper
    Mi nálad a majdnem?:)
  • MiG man #14406
    Hy!

Köszi, de itt csak a "majdnem" low van.
  • Reaper
    -k
  • Reaper
    Oldalunkkon letöltés/skins részben...
  • Molnibalage
    A vmh59 oldalán nincs fent valahol?

Vagy itt.
  • MiG man #14402
    Sziasztok!

Ni ncs vkinek ötlete arra, hogy honnan tudnék "valóban low visible" skint szerezni HuAF MiG-29-hez?
    Köszi!
  • bgabor
    Nemrég olvastam a neten hogy valami német srác EF-2000 modot hegeszt. Gondolom az Eagle-re. Nem tudtok a modról valamit, hol lehetne letölteni esetleg?
  • Putyin
    stílus. de sajna nem több...:(
  • repvez
    ha minden igaz uj terulet mod nyugat europai stilus
  • MiG man #14398
    Hy!

Köszi a választ.
  • Putyin
    pont ez ne lenne meg?? bár nem vagyok elragadtatva tőle...
  • Bucser
    Az ominózus hajó és béka esete:D
  • polluxware
    szedd le torrentről ha annyira érdekel.. alapmissziók vannak csak oroszul ha ügyes vagy , az meg amúgy se fut max hardcore pécén !normálisan!
  • Putyin
    ha kiadnák, már most megvenném. ha jó azért, ha meg nem, akkor az ugatás miatt :D
  • LeonSilver
    Itt.
    E-shop, cd disks, stb ..
  • Szpecnyaz
    Valaki lenne olyan rendes hogy elmondja hogyan kell megrendelni a flaming cliffset?
  • gsg16
    nem lehet kiszálni,a,gépből,csak az említett billentyű kombinációval.mint ahogy beleülni sem lehet.tehát nem lehet a gépből kiugorva elmenni az épület felé,vagy a lángoló géptől elmenekülni,mint azt pl az IL2-ben megteheted.itt a küldetés a gépből indúl,és úgy is ér véget,hogy max kinyitod a landolás után a fülketetőt a parkolóban,és leálítod a hajtóműveket.vagy,ha nagy a gond,akkor ctrl+3x"E".
  • MiG man #14390
    Sziasztok!

Én is abban szeretnék segítséget kérni, hogy miként lehet "kiszállni" a repcsiből?
    A ctrl+3xE nekem (az első E-nél) katapultál.
    Vmi más megoldás?
  • Molnibalage
    Akkor sem fogod megvenni, ha szép és jó és megvalósul és bővíthető lesz?
  • polluxware
    +egy dolog...

Az egész BS azért érdekelt hogy majd kiszedem belőle a repcsik modelljeit...

Totál felesjtős, mert ugyanazok vannak benne:)

su-27,Mig-29, su-25T, sima 25 nincs benne! egyedül az orosz training pályákon lehet látni a háttérben messze, de úgy is néz ki:)

Ami szép az Tornado, földi egységek, bár a BTR-80nak a kereke nem forog mozgás közben:), su-34

Valahogy az az érzésem hogy ez egy sajátjaiknak odadobott FULL verzió de béta tesztelési célokkal. Lehet hogy az angol telepítője, és egy csomó minden máshogy lesz, eltom képzelni.

Egy biztos a progi mostani állapotában számomra Stabil, és egyben van...

Stalker Clearsky lett volna ilyen
  • polluxware
    Gondoltam beírok már ide is:)

thepiratebay-n lévő torrent link (BS), érdemes elolvasni amit a fórumozok a comment résznél irogatnak a szenvedéseikről (5oldalas). Valakinek csak úgy ment ha kiírt mindent lemezre, és onnan mountolta. Ha egyszer elindul a játék többet nem kérdez semmit a lemez felöl.

Nekem 2,4core ,2gb ram, x1950Gt 256megás kártyával szépen fut még város felett is. Komolyabb akcióban nem tesztelgettem, de azt kell mondjam hogy nekem az FC-nél szebben fut úgy hogy az advanced haze-t nem is lehet kikapcsolni.

beállításaim
    textures:high
    scenes:low
    cockpit:1024
    + config mappában a graphics.cfg-ben a fogquality=0-ra állítottam

Ru mappát Ru1-re állítani! sakkor csak az alap pályák meg a kampány marad orosz nyelvű.

Video mappában lévő produces notes-k mindent bemutatnak hogy mit és hogyan.

ED fórumon van angol bill kiosztás + angolosra fordítgatott pdf

Szóval a franc vár jövő év elejéig amíg kiadják:)
    Addigra sztem 6x megunom

Simán játszható fullos így is
  • Putyin
    ED meg kapja be!
  • Putyin
    amint lesz időm, felteszem.
  • gsg16
    én nemtudom elindítani a BS-t.valaki leírná lépésről lépésre,privátban,hogy indúl?előre is köszi
  • LeonSilver
    Nekem nem de ez érthető.Elég kaki már ehhez a vga kártyám ( nV7900GS, 256MB ) .Ráadásul "kénytelen" vagyok 1280*1024-ben játszani az lcd miatt.Ha lejjebb veszem a felbontást akkor iszonyat lesz a minőség :(
    Meg mondjuk ez a 4000+-os X2 is kicsit ócska már.
  • LeonSilver
    The release of the Russian download version of Black Shark has been postponed until early 2009, Eagle Dynamics can't disclose the reasons for this change of plans, probably they are copyright related.

This delay means that when it is made available, it will be as the International (English) not the Russian localized version.

We also will have to wait to release our FC Install Mod , as there is no point in making it available yet.
  • L Viper #14381
    Város felett repkedve is tűrhető az FPS ?
  • LeonSilver
    Az izé leszedéséhez ITT is van egy jó stuff!
  • LeonSilver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legújabb Daemon Tools kell neki és az RMPS emulációt bekell kapcsolni.
    1) Felteszed a játékot majd a játék könyvtárában a bin\stable\protect.exe-t elindítod és leszeded a sztárforszt.
    2) Feltelepíted az antisztárforszt ( ha kel újraindítod a winózt)
    3) A daemonban mountolva hagyod a gémet ( RMPS bekapcs ) és elindítod.
    Nekem nemakart alindulni valamiért, mindig ez a szarforszos szar jött elő.Aztán ott össze-vissza klikkelgettem a sok kérdőjel között lévő kék feliratra aztán egyszer csak jó lett :D

THX by Buren

• Solt
    Addig áruld el, hogy kell életet lehelni beléje... :)))
  • Molnibalage
    Egyelőre az első tapasztalatok kedvezőek a hazai srácok között.
  • Papa01 #14376
    Ja bocsi, rosszul tudtam.. :)
  • Reaper
    heti 1x kéri a CD-t...
  • Papa01 #14374

Jó soká jelenik meg... :(

Értem, köszönöm a tanácsot, nekem is letöltősben van meg az FC, nekem nem volt vele gondom.. Az aktivációs limitet, úgy oldottam meg(valamennyire), h képfáljba mentettem a rendszert a felinstallált FC-fel együtt.. :) (5 évente váltok gépet, így a hw változás sem fenyeget... :) ) Így nem kell újrarakni, de van az FC-hez reg. mentő progi is.
    A CD-vel az a bajom, hogy folyton be kell rakni, ha játszani szeretnék, karcolódik, stb.

Kellemes unokázást! :)

Üdv: Papa01
  • LeonSilver
    Állítólag januárban jelenik meg az inglis.Ha rám hallgatsz akkor inkább a "dobozos" verziót veszed meg.Én az FC-vel voltam úgy, hogy megvettem a letöltőst de az aktivációs mizéria miatt inkább megvettem a dobozost is.Azzal nincs görcsölés.
  • Papa01 #14372
    Hűha! :)
    Nagyon tetszik, bár szerintem a külső táj egy az egyeben a Lockon...
    Lehet tudni mikor jelenik meg angol nyelven letölthetős verzióban?

Üdv:
    Papa01
  • LeonSilver
    Athlon X2 4000+ ( ezt tuti cserélni kell )
    nV7900GS ( 600/1600-ra húzva ) 256 MB ( ezt is )
    4GB ram.
    Mivel 17-es lcd monitorom van ezért 1280*1024-ben kell tolnom.
    16*-os anizo és 2*-es élsimítás.Simán ha repked az ember akkor jó, külső nézetben kissé rángatózik.Harc közben meg gondolom nagyon, még nem próbáltam.
    A freetekk valamiért még nem üzemelt, majd próbálom belőni de egyelőre az unokám itt ugrál a nyakamon, szóval most nemmegy :D

• Papa01 #14370
    Szia!

A HW igénye emilyen? Milyen géppel játszod? Milyen felbontásban? Mennyire szaggat?
    TrackIR-t esetleg próbáltad?

Köszönöm a választ! :)

Papa01
  • LeonSilver
    Sikerült elindítanom.Hát mit monnyak?Qrva jó!Ami biztos, hogy nem EECH ( nem leszólom mert szeretem ).A manyus oroszul próbál tanítgani, semmit sem értek belőle és az x52-t les zegy hét mire az ember belövi.Beraktam valami missziót, dúlt a harc a földön rendesen.
    Mondjuk így, hogy a zember kitudta próbálni még nehezebb lesz kivárni amíg jön az inlis verzió.Azonnal megveszem majd.
  • Molnibalage
    "A teljesítmény jó, még földközelben is, minden high (kivéve a water ) égő roncsok és város fölött megüti a 30-50 fps-t egy menetoszloppal, 5 "dolgozó" baráti heloval és sok kis csöves légvédelemmel. Sajnos a tréning teljesen orosz (habár a menük és a fülkében lévő tooltipeket átlehet alakítani angolra) így csak nézegetni ill. tesztelgetni tudtam, hogy mi micsoda. Jöhetne már az english manuel! Kampányt nem teszteltem mert egyelőre quick missionben próbálgatom a gépet természetesen simulation módban (opcióknál lehet állítani a hardcore szim és árkád mód között... azokra az OFF napokra ;)

Egyetlen furcsaság számomra, hogy a menü és az engine "külön program" amivel az a gond, hogy a Start gomb megnyomása után kidob az asztalra és csak úgy 4-5 mp után vált a töltőképernyőre... (lehet hogy ez az sf-et kikerülő intézkedésem következménye nem tudom...)

A gépem Nvidia 8600 GT 512 mb, AMD dual-core 4000+ és 2 gb mezei RAM-bó áll.

Gondolom a feljebb tapasztalt relatíve magas fps szám majd jócskány lejjebb megy mikor nagyobb eksönben fitogtatom még nem létező tudásom...

Mindenesetre az első benyomás rendkívül kellemes, majd még elválik mi a végső benyomásom erről a progiról, de még mindig úgy vagyok vele, hogy megveszem az angolt..."

Buren tapasztalatai. Nos? Ez első ránézésre nem tűnik rossznak. Ma az 512MB-os videókari egy vicc meg 2GB RAM is...