Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy latni sztnem a videot..!!!!(persze a beallitasokkal egyutt..!!)
😊)
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dúrva lenne ha igaz lenne!
Legközelebb azt mondod, hogy már emberek is jártak a Holdon!!!
;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Товарищ Путин
probalta mar vki 29-cel (a fast battle planner-ben)a Mirage 2000 elleni CSAK GUN kozelharcot(a Mirage pilcsi EXCELLENT-re allitva)..???
haat nekem egyik gep sem volt eddig problem igy,de ez eddig 13/1 re vezet...akarmit csinalok..
tetszik.... 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
nekem is csinalja de nem mindig...
ilyenkor tobbszor ki-be kapcsolom az autopilotot(A utana ALT+9)
altalaban az elso utan mar jo..de neha csak a harmadikraes vezetheto megint frankon...
Seven-Four-Seven--Heavy
mostmar mukodik minden rendesen..
csak jatszogatni kell melyik moddal tetszik legjobban.. 😊
meg 1X koszi!!!!
Seven-Four-Seven--Heavy
bocsi az volt a baj h elotte kibontottam a tomoritett mappakat a mappaba amikbe letoltottem..es ezert nem latta(szo szerint)a MODMAN..
most mar mukszik....
Seven-Four-Seven--Heavy
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Még egy kérdés.
( Su-25T )
ALT+1-et nyomok, a magasság tartásához amikor keresem a célt.Az a gondom, hogy utána ha kiakarom kapcsolni ( alt+9 ) akkor ugyan látom, hogy kikapcsol de elkezd össze & vissza mászkálni ( fel, le, jobbra, balra ) a gép.Ez mitõl van?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most nem tudom hogy pontosan mi a neve és hol találod a progiba mert nincs fenn nálam pillanatnyilag.
Ez az alap amikor indul a gém:
Pikcsör 1
És ilyenre szeretném:
Pikcsör 2
Товарищ Путин
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elsõ modman indításkor kiválasztod az FC-t a gammák közül. Utána kilépsz. Ami modokat letöltöttél, azt bemásolod a Modman/addons (vagy fc addons, nem emlékszem) könyvtárba. Elindítod a Modmant, utána mod installer, ráböksz amit fel akarsz rakni és jobb felsõ sarokban install. Nem értem mi ezen a bonyolult...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
elkezdi nyitogatni..csak mikor elerek a BAZAR-hoz ott mar csak ures mappat talal...pedig ott vannak a fajlok benne..
a kurvaannyat az egesznek...!!!!!es nincs 1 rohadt manual hozza....
Seven-Four-Seven--Heavy
A DCS:BS hála a fejlesztõknek egy totál külön program lesz és nem kompatibilis a FC-vel. Aki azt mondja, hogy nem lát különbséget a FC és a BS között, annak tökéletesen igaza van! Egy nudli az egész, az FC-hez megjelent külsõs modok vannak mindössze beépítve/kissé átalakítva illetve DX9-es lett a motor. Nagyjából ennyi a különbség a két program között. Nem akarok így elõre pálcát törni a program felett, de van egy sanda gyanúm, hogy pl. a bughalmaz/gyenge sound engine is változatlan marad a programban. Az meg, hogy összvissz a Ka-50 lesz repülhetõ elég sokat ront a program idõtállóságán, ugyanis a beígért (tökéletesen logikátlanul összeszedett típusok) 9 havonta megjelenõ gépek kissé viccesen hatnak. Mire belekerül egy vmirevaló vadász típus, addig eltellik 4-5 év... Látszik mondjuk, hogy kezdik kapizsgálni ezt lassan a fejlesztõk és lesz egy fejlesztõi csomag, melynek részletei azért eléggé homályosak egyelõre... Dióhéjban ennyi.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Isten nem bottal, hanem VMware.
ez kinai..
leszedtem az osszes MOD file-t is de foggalmam sincs hogy lehet hasznalni azt a szart....
pedig jol beszelek angolul...
egy rakas erthetetlenseg..
nem tudnad par szoban leirni kerlek..?
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
tudnal segiteni..?letoltottem scenery add on-t a lockonfiles.com-rol..de nem tudom hogy kell betenni a gameba..
a read me-jeben ez van(segits kerlek h hasznalni tudjam.,koszi!).. :
replaces Airbases textures as well as terrain - Summer ONLY
you need to add to Graphics.cfg these lines ->>>>>>>> find:
TextureCollections
{
highFolder = ".\\Bazar\\TempTextures\\";
->>>>>>> add:
common = ".\\Bazar\\World\\r1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\r2.cdds";
Seven-Four-Seven--Heavy
Errõl van szó.HA kijön kezem - lábam töröm a boltba rohanáskor!Akármennyi is lesz az ára!!Csak legyen már..
Csak a Ka-50-est lehet benne vezetni majd eleinte, ha egyszer megjelenik. Aztán majd az e"gyszer megjelenik" + X év múlva lehet, hogy lesz benne már más is majd.
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://www.sim-mod.com/
honnet lehetne leszedni azokat a MOD-okat amik ezt scenery-t tudjak..?
Neked megvannak..?
Seven-Four-Seven--Heavy
csak zabalni az eroforrast...
megis ez sztm a legjobb(moderngepes)repszim jelenleg a"piacon"..
imadom...
ha ez a BS annyival lesz tobb h egy Ka-50-est kell vezetgetni akkor kell a t..omnek....
neztem en is a videokat..
Seven-Four-Seven--Heavy
sikerult elinditani a Fraps-t..
ki is probaltam..
kar h nem lehet a felbontast allitani..
amita a hangrol irtal azt minden felvetel elott be kell allitani..?
vagy miert nem jegyzi meg a windows..?
Seven-Four-Seven--Heavy