Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://www.youtube.com/watch?v=cVeSDWy6WHU
nekem is 1.12 van de nem is hasonlitanak erre a minosegre a texturak....
Seven-Four-Seven--Heavy
mi az a Fraps..?
Seven-Four-Seven--Heavy
ez utolag is mukodik ha mar kesz videom van..?
vagy a kovetkezo video keszites elott kell megtennem ha akarom h hang is legyen hozza..?
jaa..es hagyhatom a(videoeditben a jatekban) hangszerkesztes legordulomenuben az "uncompessed"kijeloleset ha XVid ben mentem a videot a track-rol..?vagy at kell allitani azt is valamire..?
kosz,es bocs a sok kerdesert..!
Seven-Four-Seven--Heavy
a video amit keszitettem a track-rol(X.VID formatunban a legordulo listarol a vid.szerkeszoben)elvesztette a hangot..egyszeruen nema..
ez mitol lehet..?
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
az megvan..de hogy tudom szerkeszteni..?(pl.az erdekesebb reszeket kivagni)
Seven-Four-Seven--Heavy
leszedtem de mikor installaltam a vegen hibauzivel kidobott az installer... 😞
azt nem tudod a beepitett EDIT VIDEO funkciot hogy lehet hasznalni(h a trackbol videot tudjak szerkeszteni)..?
elindul de igazabol szerkeszteni nem tudom..
Seven-Four-Seven--Heavy
Jön a Tom Clancy:HAWX, de az szerintem nem nagyon szimu lesz, hanem csak valami lõdözõs gém, 150 rakétával, meg hihetetlen manõverezõ képességû alkalmatosságokkal.;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Товарищ Путин
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
Innen
Ha jól tudom simán valamelyik gomb lenyomásával tudod indítani, hogy a képernyõt videóba kimentse, de még én sem próbáltam.
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
a videoszerkesztesre tudsz vmi tutorialt vagy linket hol talalokinfot..?
Seven-Four-Seven--Heavy
OFF
AA=élsimítás (anti-aliasing)
AF=anizotróp szûrés (anisotrophic filtering)
Igen, a videokártya driverjében lehet ezeket állítani, képminõséget javítják, cserébe "eszik" a teljesítményt. Bõvebb szakirodalom a számtek fórumokon és/vagy gúglin, ha érdekel; ha nem, nem tépem a billentyûzetem tovább itt offal, a mûködésüket nem mondanám, hogy teljességgel értem, szemmel mérem a hatásukat 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
De hol tudom allitani azt a LOD-ot minusz 10-re mint irtad..?
Es mi is az az NVHardpages...?
Videot hogy tudok szerkeszteni a track filebol..?
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
Az a baj nem vagyok 1 szamtech zseni.. 😞(
Ugyhogy a felet sem ertettem amit irtal... sorry..! 😊)
Hol tudom allitani az AA-t..?Acontrolpanelen a megjelenito almenuben..?(a catalyist control center-t nem tudom megnyitni mert vmi hibauzenettel kidob,pedig letoltottem a legujabbat,a legregibbet,stb..) Mi az a AF.?
Es mi az a78.01..?
A szinek nalam akkor szarok ha 32-n van(az eg meg a viz csikos lesz vagy mi)...Amugy semmi negativat nem lattam 16-ban a 32 hoz kepest(grafikailag)
Izzassz meg 1 kicsit,kerlek..!
Koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
Товарищ Путин
Amúgy megfelelõen nagy felbontásban már nem látszanak a fûrészfogak, szal nem kell az AA. Én arra szavazok!😉))
Aztán Pl az NVhardpagessel meg negatív LOD-t tudsz állítani, ami a textúrákat teszi szebbé, ez meg az anizo szûrést helyettesíti. Az anizo szûrés "áldásos hatását" meg asszem mindenki ismerei a zárt felhõzetre. -10-es LOD-ig nem vettem észre szinte semmilyen sebességcsökkenést, a textúrák meg olyanok, hogy a hangyákat meglátom az F15-ön!😉
Azért a nagyobb városokban nálam is leesik 17-ig az fps. 1920x1200-hoz képest meg egy sima GF7600GS-hez képest nem is rossz teljesítmény!😉
A kirajzolási távolság nálam is csak közepes, de a többi high, igaz civil tarfik meg árnyék nélkül nélkül (Alevegõégben úgy se sok árnyékot lát az ember).
A 16 bitesre csökkentéssel én a ronduláson kívül semmi változást nem tapasztaltam, az effects meh a haze ha le van véve, szintén ocsmány a game SZVSZ (fekete por a talajról és társai). Heat blur max. olyankor játszik, ha szoros kötelékben vagytok (bekapcsolva viszont nagyot dob a feelingen)
Legtöbb FPS-t a Scene meg a Visibility range eszi.
FPS mélyrepülésben város felett változó, 12-35 között (városa és mélysége, valamint az egyéb berámolt ojjektumok, AI-k függvényében...)
Én 4xAA és 4xAF-et használok, mert 2x-es és 0x-os élsimítás sem hogy érdemi FPS növekedést, a fûrészfogasságtól viszont irtózom. Ja, és még mindig a 78.01-es ForceWare vált be legjobban a Loncihoz...az újabbakkal vagy csak romlott a teljesítmény, vagy bugosabb lett.
Товарищ Путин
meg szerintem csak nekem van a legnagyobb pofám, az lehet még az ok.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
(azert mert lehet erdemes kiprobalnom..nekem high-on van az elso ketto,100km trn preload,visibility rng=high,water=medium,heat blr=off,civ traff=on,shadow=active plannar,color=16 bit,res=1280 X 1024,lights=all,effects=med,haze=med..)az FPS 30 korul van igy melyrepulesben,dog fightnal 40-50 kozott,ha zsufolt repteren taxi-zom leesik 22-re..
milyen beallitast ajanlanal a config fileban..?
(es meg 1..az miert van h az epuletek egy reszet lathatoan toltogeti be ahogy kozelitek felejuk(akar 40 FPS-nel is..?)
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
OK de a Mizzy altal keszitett 27-es mod-hoz honnan lehet hozzaferni pl... ?
a lockonfiles.com egyszeruen nem jon be..(1000 mbps netem van)
tovabbi otlet..?
mas..: hogy tudom a szerkesztot hasznalni h a trackekbol videot keszithessek..?
es melyik video opciot celszeru hasznalni a videoszerkesztoben..(van vagy 10 Xvidtol a microsoft tokomtudja melyikig)?(probaltam csinalni egy 8perces track bol es 4GB lett,nezhetetlenul..)
Seven-Four-Seven--Heavy
- hardveres hanggyorsítás kikapcsolása (dxdiag, vagy kontrol panel-hangok és audióeszközök segítségével)
- a \Lock On\COnfig\producer.cfg -ben a következõ érték megadása:
ForceFeedbackEnabled = false;
- ugyanitt van a graphics.cfg, itt a "LandLodDistances" értékekkel lehet még játszani, nálam a lentebb látható van, és nem annyira ronda még (csak ha nagyon bezoomolok), viszont sokat dobott az FPS-en:
LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 8000;
L12 = 25000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 25000;
- VGA driverben élsimítás bekapcsolása 2x-re (de a 4x-es sem sokat vesz le) - ez a lépés az 1.02 "gyári" readme-jében is benne volt (már a Geforce5 / Radeon 9xxx szériák idejében sem a videokaresz volt az igazi szûk keresztmetszet)
Nálam ilyesmi beállításokkal tûrhetõen megy (AthlonXP 3200+, GeF6600GT, guriga RAM)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Game: Lock On Flaming Cliffs patched to 1.12A with RELOAD mod, HDR lightning bloom mod (http://boris-vorontsov.narod.ru), some parts of SU-27 mod made by Mizzy, Tekateka threeshader mod and some others I forgot I have!
Edit: Sony Vegas 7.0, After Effects 7.0, Fraps, Adobe Photoshop 7.0.
You may also want to visit the SIM-MOD site at:
http://sim-mod.com/ for modding Lock On.
For mods already released, visit:
http://www.lockonfiles.com. You have to register (free) to download mods."
Ezek a jutubés videóban levoltak írva...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM