Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem erõsen mod-olva amit a filmben lehet látni.meg szerintem nem is akármilyen vackon futtaták a játékot.de baromi szép,az biztos.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

csomagold ki,és telepítsd fel

leonforce
megvan..
ez egy RAR file..mit kell vele tennem..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
ez a szinte filmszeru verzio hogy keszulhetett..??

http://www.youtube.com/watch?v=cVeSDWy6WHU

nekem is 1.12 van de nem is hasonlitanak erre a minosegre a texturak....

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszonom..!!

Seven-Four-Seven--Heavy

a Fraps az egy videó rögzítõ progi,amivel lehet képeket is csinálni a játék alatt,és még az fps számot is jelzi. innen letöltheted én ha jól emlékszem asszem az AC3-as tömörítést használtam,de már régen volt.

leonforce
es ha X.Vidbe veszem fel a track-bol melyik hangtomoritest javaslod hozza a legordulomenubol(kulon kis ablak van a nagokhoz a videoszerkeszto menuben)..
mi az a Fraps..?

Seven-Four-Seven--Heavy

amikortól beálítottad így,akkortól fog menni.ha mégegyszer kiírod a videót,a track-bõl,akkor már lesz hangja.én a hangot is tömörítettem mindíg.amúgy ha nem akarsz sokat várni,míg ki írja a játék a videót,vedd fel a Fraps-el.az azonnal avi videóba írja

leonforce
koszonom!
ez utolag is mukodik ha mar kesz videom van..?
vagy a kovetkezo video keszites elott kell megtennem ha akarom h hang is legyen hozza..?
jaa..es hagyhatom a(videoeditben a jatekban) hangszerkesztes legordulomenuben az "uncompessed"kijeloleset ha XVid ben mentem a videot a track-rol..?vagy at kell allitani azt is valamire..?
kosz,es bocs a sok kerdesert..!

Seven-Four-Seven--Heavy

nos a játékban csak a kamera állásokat todod változtatni a videoedit menüben.a hangot pedig úgy lehet felvenni,hogy a tálcán,a windowsban,jobbra lent rákattontasz a hangerõ beálításra,arra kis hangszóróra.megnyitod,a fõ hangerõ ablakban,beálítások,tulajdonságok.ott a középsõ "felvételhez" feliratot jelölöd ki.a megjelenõ listából csak a "sztereó keverõ" feliratot jelölöd ki.az összes többi négyzetbõl vedd ki a pipát.elvileg így már lesz hangja.a filmet vágni utólag tudod csak.

leonforce
ja es meg vmi..
a video amit keszitettem a track-rol(X.VID formatunban a legordulo listarol a vid.szerkeszoben)elvesztette a hangot..egyszeruen nema..
ez mitol lehet..?
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszi!
az megvan..de hogy tudom szerkeszteni..?(pl.az erdekesebb reszeket kivagni)

Seven-Four-Seven--Heavy

ott a file menüpont alatt rákattintasz hogy open.ekkor mission-öket fogsz látni,alul ott lesz a felirat,hogy missions.arra rákattintasz,és kiválasztod a tracks menüpontot,utána rákatt a map feliratra.ezután tudod a videoedit pontot használni

leonforce
a BS az OK...
de a DCS az mi lesz..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszi!
leszedtem de mikor installaltam a vegen hibauzivel kidobott az installer... 😞
azt nem tudod a beepitett EDIT VIDEO funkciot hogy lehet hasznalni(h a trackbol videot tudjak szerkeszteni)..?
elindul de igazabol szerkeszteni nem tudom..

Seven-Four-Seven--Heavy

ahogy látom,ezt a Tom Clancy:HAWX-ot kiadják majd X-BOX360-ra is.eddig csak külsõ nézetes képeket láttam belõle,úgyhogy nem fog senkit sem zavarni a mûszerfal a kilátásban,és ehhez valszeg lesz végigjátszás is.meg gondolom lesz hozzá töménytelen cheat is.úgyhogy megvan minden esélye,hogy beálljon ez a játék is az újabb, egy délután végigjátszható, 12ezer forintos csili-vili Tom Clancy-játékok sorába.

NEXUS6
Hát igen, én még hiszek abban, hogy a világ alapvetõen jó irányba halad!;D

Jön a Tom Clancy:HAWX, de az szerintem nem nagyon szimu lesz, hanem csak valami lõdözõs gém, 150 rakétával, meg hihetetlen manõverezõ képességû alkalmatosságokkal.;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

javíthatatlan álmodozó 😄 😄

Товарищ Путин

NEXUS6
Bárcsak valamelyik cég arra vetemedne, hogy ilyen grafikájú játékot dob piacra, merthogy a mai gépek már simán bírnák!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ez olyan mint egy A-10 reklámfilm.bár tényleg látványos.

Sajnos még nem! Pedig mi is nagyon várjuk már! <#kuss>

www.smart-bus.hu

megjelent ps2-re?

Discovery színvonal... <#hehe>

www.smart-bus.hu

! nem ?

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

az biztos, hogy látványos, elég propaganda szaga van?

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Persze... 😊)) Csak látványos... rákattantam tegnap este... nem voltam már szomjas! 😄

www.smart-bus.hu

NEXUS6
Atihoz az Omega drivert tudom ajánlani, ahhoz felrakja a ATItraytools nevû tuning progit is. Assezem ennél is tudod az LOD-t állítani, meg egy csomó mindent.

Innen

Ha jól tudom simán valamelyik gomb lenyomásával tudod indítani, hogy a képernyõt videóba kimentse, de még én sem próbáltam.

hát ez rendesen meg van ám modolva, azt ugye tudod.

www.smart-bus.hu

leonforce
koszi!
a videoszerkesztesre tudsz vmi tutorialt vagy linket hol talalokinfot..?

Seven-Four-Seven--Heavy

sure
Hm, a 78.01 az NVidia videodriver verziója, úgyhogy ATI-nál ez nem játszik 😊

OFF

AA=élsimítás (anti-aliasing)
AF=anizotróp szûrés (anisotrophic filtering)

Igen, a videokártya driverjében lehet ezeket állítani, képminõséget javítják, cserébe "eszik" a teljesítményt. Bõvebb szakirodalom a számtek fórumokon és/vagy gúglin, ha érdekel; ha nem, nem tépem a billentyûzetem tovább itt offal, a mûködésüket nem mondanám, hogy teljességgel értem, szemmel mérem a hatásukat 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
Sztem most mindenki vakarja a fejét hogy mennyire értsen hozzá <#hehe>

leonforce
OK..
De hol tudom allitani azt a LOD-ot minusz 10-re mint irtad..?
Es mi is az az NVHardpages...?
Videot hogy tudok szerkeszteni a track filebol..?
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
P DualCore 3.0 Ghz,2Gb RAMaty,RadeonHD4600Pro/512Mb..
Az a baj nem vagyok 1 szamtech zseni.. 😞(
Ugyhogy a felet sem ertettem amit irtal... sorry..! 😊)
Hol tudom allitani az AA-t..?Acontrolpanelen a megjelenito almenuben..?(a catalyist control center-t nem tudom megnyitni mert vmi hibauzenettel kidob,pedig letoltottem a legujabbat,a legregibbet,stb..) Mi az a AF.?
Es mi az a78.01..?
A szinek nalam akkor szarok ha 32-n van(az eg meg a viz csikos lesz vagy mi)...Amugy semmi negativat nem lattam 16-ban a 32 hoz kepest(grafikailag)
Izzassz meg 1 kicsit,kerlek..!
Koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

jajjaj!!! 😄 azt ismerem! én sms-t szoktam küldeni. bár az ujjam tört volna le 😄

NEXUS6
Ezt a 78.01-et kipróbálom!😉

Amúgy megfelelõen nagy felbontásban már nem látszanak a fûrészfogak, szal nem kell az AA. Én arra szavazok!😉))
Aztán Pl az NVhardpagessel meg negatív LOD-t tudsz állítani, ami a textúrákat teszi szebbé, ez meg az anizo szûrést helyettesíti. Az anizo szûrés "áldásos hatását" meg asszem mindenki ismerei a zárt felhõzetre. -10-es LOD-ig nem vettem észre szinte semmilyen sebességcsökkenést, a textúrák meg olyanok, hogy a hangyákat meglátom az F15-ön!😉

Azért a nagyobb városokban nálam is leesik 17-ig az fps. 1920x1200-hoz képest meg egy sima GF7600GS-hez képest nem is rossz teljesítmény!😉
A kirajzolási távolság nálam is csak közepes, de a többi high, igaz civil tarfik meg árnyék nélkül nélkül (Alevegõégben úgy se sok árnyékot lát az ember).

sure
Milyen géped van (amellett, hogy fekete/ezüst/stb...😉 ) ?

A 16 bitesre csökkentéssel én a ronduláson kívül semmi változást nem tapasztaltam, az effects meh a haze ha le van véve, szintén ocsmány a game SZVSZ (fekete por a talajról és társai). Heat blur max. olyankor játszik, ha szoros kötelékben vagytok (bekapcsolva viszont nagyot dob a feelingen)

Legtöbb FPS-t a Scene meg a Visibility range eszi.

FPS mélyrepülésben város felett változó, 12-35 között (városa és mélysége, valamint az egyéb berámolt ojjektumok, AI-k függvényében...)
Én 4xAA és 4xAF-et használok, mert 2x-es és 0x-os élsimítás sem hogy érdemi FPS növekedést, a fûrészfogasságtól viszont irtózom. Ja, és még mindig a 78.01-es ForceWare vált be legjobban a Loncihoz...az újabbakkal vagy csak romlott a teljesítmény, vagy bugosabb lett.

sure
Szombat éjjel, serezés és abszintozás után már beszúrtam pár topikba 😄

á, azt nem hiszem. de túlképp nem is érdekel. tõlem aztán blokkolhatnak 😄

akkor ezek szerint neked is leginkább már csak múltad van az adott fórumon.

de, csak õket is bannolták már...

meg szerintem csak nekem van a legnagyobb pofám, az lehet még az ok.

más nem baszogatja õket,csak innen magyarhonból?csak ti jártatjátok a szátokat,vagy kapják már máshonnan is az áldást?

szolj, megyünk cseszegetni. megbeszélem a többivel, õk is regelnek és jól leugatjuk õket az annyukp...ra

leonforce
mennyi igy az FPS-ed melyrepulesben varos felett..?
(azert mert lehet erdemes kiprobalnom..nekem high-on van az elso ketto,100km trn preload,visibility rng=high,water=medium,heat blr=off,civ traff=on,shadow=active plannar,color=16 bit,res=1280 X 1024,lights=all,effects=med,haze=med..)az FPS 30 korul van igy melyrepulesben,dog fightnal 40-50 kozott,ha zsufolt repteren taxi-zom leesik 22-re..
milyen beallitast ajanlanal a config fileban..?
(es meg 1..az miert van h az epuletek egy reszet lathatoan toltogeti be ahogy kozelitek felejuk(akar 40 FPS-nel is..?)
koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszi !
OK de a Mizzy altal keszitett 27-es mod-hoz honnan lehet hozzaferni pl... ?
a lockonfiles.com egyszeruen nem jon be..(1000 mbps netem van)
tovabbi otlet..?
mas..: hogy tudom a szerkesztot hasznalni h a trackekbol videot keszithessek..?
es melyik video opciot celszeru hasznalni a videoszerkesztoben..(van vagy 10 Xvidtol a microsoft tokomtudja melyikig)?(probaltam csinalni egy 8perces track bol es 4GB lett,nezhetetlenul..)

Seven-Four-Seven--Heavy

sure
Alapvetõ teljesítményjavítóként érdemes megpróbálni, hogy

- hardveres hanggyorsítás kikapcsolása (dxdiag, vagy kontrol panel-hangok és audióeszközök segítségével)

- a \Lock On\COnfig\producer.cfg -ben a következõ érték megadása:
ForceFeedbackEnabled = false;

- ugyanitt van a graphics.cfg, itt a "LandLodDistances" értékekkel lehet még játszani, nálam a lentebb látható van, és nem annyira ronda még (csak ha nagyon bezoomolok), viszont sokat dobott az FPS-en:

LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 8000;
L12 = 25000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 25000;

- VGA driverben élsimítás bekapcsolása 2x-re (de a 4x-es sem sokat vesz le) - ez a lépés az 1.02 "gyári" readme-jében is benne volt (már a Geforce5 / Radeon 9xxx szériák idejében sem a videokaresz volt az igazi szûk keresztmetszet)

Nálam ilyesmi beállításokkal tûrhetõen megy (AthlonXP 3200+, GeF6600GT, guriga RAM)

Molnibalage
A HDR mod jó az 1.1-hez is? Egyre jobban tetszik a játék csak gépem nincs hozzá. Majd egyszer. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a config file-ban,a view mappában lehet a kamera állásokatt változtani.legalábbis 1.02-ben.és ezen a linken lehet sokmindenhez hozzájutni,regisztráció után,a lock on hoz.mindegyik változatához van itt cucc.mod,skin,stb.

Scottt

"Game: Lock On Flaming Cliffs patched to 1.12A with RELOAD mod, HDR lightning bloom mod (http://boris-vorontsov.narod.ru), some parts of SU-27 mod made by Mizzy, Tekateka threeshader mod and some others I forgot I have!

Edit: Sony Vegas 7.0, After Effects 7.0, Fraps, Adobe Photoshop 7.0.

You may also want to visit the SIM-MOD site at:

http://sim-mod.com/ for modding Lock On.

For mods already released, visit:

http://www.lockonfiles.com. You have to register (free) to download mods."
Ezek a jutubés videóban levoltak írva...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Közben már rájöttem egy-két dologra. Skacok, ha lenne hozzá gépem éjjel nappal klippet csinálnék ezzel könnyen álmoszép dolgokat lehet összerántani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM