Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséget!
Megnézem a dolgokat, háta sikerül meglodani.

Mégegyszer köszi!
a FC csak külföldrõl rendelhetõ meg hivatalosan.de van akinek a warez verzió is elindúlt.az alap loncira ingyenesen letölthetõ az 1.02-es patch.innen lehet megrendelni a FC-et.

innen meg az 1.02-es patch tölthetõ le

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Sziasztok!

Én még új vagyok ezen fórumon, s a Lock On is csak kb egy hónapja van meg.
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy honnan tudnám letölteni a javító patcheket, FC-t és minden egyébb kiegészítõt amivel élvezetesebb és játszhatóbb lenne a game.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

polluxware
Távgyógyítani nem lehet ez így vagyon...

Viszont ha meg akarod oldani a problemót akkor az alapoktól kell kezdeni megvizsgálni a hibát, különben csak felesleges töltöd az idõd.

Nekem példul egy idõben CD lemezt nem akart olvasni a gép. Két Plextor meghajtóm van, ugyanaz volt a szitu ha cd raktam a gépbe-> kikapcsolt azonnal. DVD, DVD-ram ,játékok ,tesztek atom stabil gépet mutattak ki. Tápban a melegtõl egy-két kondi kifolyt és ez volt a gáz. Erre is csak 2win telepítés ,meg egy darabokra szedett gép után jöttem rá. Az érdekes az hogy az x1950GT-t a 350Wos táp simán erölködés nélkül vitte minden játékban lefagyás, hiba nélkül. Érdekes tanulság volt😊

LeonSilver
Hehe.Polluxware kolléga megelõzött.

Elsõ nekifutásra http://www.memtest86.com/ ezt tudom ajánlani.
És valóban.Az elkókból ha kifolyik a naftalin akkor az igen csak problámás lehet.Ez elég sûrû volt az Abit lapoknál de találkoztam vele már Gigabyte vga karin is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Másnak is feltünt hogy nem megy az EAGLE Dinamicsnak a Fóruma?

Vajh mi lehet a turpisság oka?

LeonSilver
Melegedésnél a legritkább esetben indul újra a gép.Ha túlmelegszik a stuff akkor lefagy az egész hóbelevanc és jónapot.
Bár én ezzel foglakozok nem szeretek "távgyógyítani" mert ahoz, hogy nagy biztonsággal megmondja az ember a hiba okát látni kell az egész cuccot.
Sajnos egy ilyen restart sokmindentõl lehet kezdve ( ahogy lentebb írta polluxware ) a táptól egészen az ACE codepackig ( ha ezt használsz azonnal leszedni és a K-Lite-t használni ).

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Túlmelegedett vidkaritól max lefagy a kép, de nem indul újra a másííná.

RAM TEST, Tápban megvizslatni a kéményeket, nem folyt-e el a magzatvízük.

De futhatod a köröket ha gondlod..

lehet hogy a videókártya ventillátora a rossz.nem zajos nagyon,vagy forog egyáltalán?én találkoztam már olyan géppel,ahol olyan poros volt,hogy nem tudott forogni.szerintem is valami melegszik benne.proci,vagy videókártya.szerintem

nem.ez a sor ott van,csak nekem alapból "false" a sor vége

polluxware
Ram avagy Táp hiba

Sziasztok!

Van egy kis gondom a szimulátorral: kb. 10- 15 percig simán megy, majd újraindul a gépem. Azt mondják, hogy túlmelgedik, de a kijelzõ átlagos értéket mutat. Ha valaki tudja a megoldást, kérem írjon! Elég bosszantó, hogy pont a legizalmasabb részeknél indul újra a gépem.

Ja, írok rendszerinfót, hátha ez a baja:
Pentium IV, 2.5 GHz; 1GB RAM, Nvidia GeForce 6600.
Én a videókártyára gyanakszom, de nem nagyon értek hozzá.

Elõre is köszönöm a segítséget!
Zoli
LeonSilver
Tehát a view.lua file végére bekell szúrni ezt, hogy "UseDefaultSnapViews = true" ?

meglett a megoldás.a view.lua file-ban kelett ennek a sornak a végén beírni azt,hogy "true" "UseDefaultSnapViews = true"

én használom a freetrack nevû programot,ami egy házilag legyártott trackIR.bátmilyen értéket is írok be,nekem nem mozdúl el a cocpit kamera semerre,gondolom a freetrack miatt.használja ezt még valaki?lehet ezen álítani valahol?

NEXUS6
Nekem ingyen lett volna, de nem kellett!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

az A10-est miért nem reptetik a mocskok a repnapon?

én meg megvettem a repnap belépõt!

NEXUS6
Hú vettem 2 GB RAM-t!
Nagyon zsír!😉))
512 MB az azért kicsi volt ennek a játéknak, most meg szinte semmit nem tölt, amikor váltok a kameranézetek közt, vagy a gépek közt. Jól ki is kapcsoltam a virtuális memóját a gépnek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Fedon
Sajnos nem fér be a kabinba a távirányító. Kössz a segítséget.

NEXUS6
Szerintem használd a távirányítót, csopogj rá egyet!😉

LeonSilver
Szezám tárulj, avagy kettes színpad nyílj ki! 😉

Fedon
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet kinyitni a bunker ajtaját egy küldetés befejezése után? Amikor a programmal parkoltatom le, mindig kinyílik, nekem meg soha. Sõt. Ha ketten repülünk kötelékben, a wingman-nak is kinyílik. Elõre is köszi a segítséget.

LeonSilver
Kössz.Valóban ez --> Snap<1><13>["viewAngle"] = 90 a izé a lényeg.Ezt kell variálni.

DonZorro
Nos, itt egy lehetõség!

Keresd meg a CONFIG/VIEW mapában a snapviews.lua és snapviewsdefault.lua fájlokat. Ezek tartalmazzák a nézeteket!
(MIND A KETTÕT ÁT KELL ÍRNI)

Ott ezeket a sorokat kell módosítani: (MINDEN GÉPNÉL KÜLÖN)
Snap<1><13>["viewAngle"] = 90
Snap<1><13>["vAngle"] = -22 (VERTIKÁLIS)
Snap<1><13>["hAngle"] = 0 (HORIZONTÁLIS)

A gépek típusai:
iSu_27 = 1,
iSu_33 = 2,
iSu_25 = 3,
iSu_39 = 4, -- Su-39 or Su-25T
iMiG_29 = 5,
iMiG_29K = 6,
iA_10 = 7,
iF_15 = 8,

Sok Sikert!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

az 1.12b telepítése megoldódott.leszedtem mind a 3 patch-et,és egyenként telepítettem,majd leszedtem amelyik nem volt jó.aztán meglett a jó verzió.köszi a segítséget!

én sem tudtam még rájönni,melyik értéken kell álítani

Megoldódott?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nem.Egyszerûen nem lelem, hogy hol lehet.Amit linkeltél ott csak a minimum és a maximum értéket lehet állítani.Lehet kiszedtek valamit FC-bõl mert a mezei lonciban ahol a tükröt lehet ki - be kapcsolni ott asszem lehetett állítani ezt de most nincs ott ez az izé. 😞

üdv!sikerült beálítani a FOV értéket?mert én is szeretném beálítgani

Sziasztok, lehet hogy off de nem találtam neki jobb helyet. Eladnám Saitek X52 joyomat. Érdekelne valakit?

üdv
lehet hogy igazad van.most letöltöm a megfelelõt.ha minden igaz.és megpróbálom azzal.

Véletlenül nem a letöltõs verzióhoz tartozó patcht tetted fel?

www.smart-bus.hu

feltettem az 1.12b patch-et,és azóta nem indúl a FC,mert valami aktiváló kódot kér folyamatosan.az enyém ugye gyári cd-s.miért nem indúl?tudja valaki a megoldást?

leonforce
vilagos...
koszonom..!!!

Seven-Four-Seven--Heavy

polluxware
1.02-ben volt hozzá célzó berendezés, de az teljesen el lett távolítva az FC-ben mert nem reális a cucc. A gond az hogy hiába rakod vissza pylon editorral akkor sem engedi használni, mert a program kódjában le van tiltva az ezirányú változtatás. Példul Su-25T-re se lehet KAB-500L-et (lézeres bomba=GBU) rakni, pedig a köszöntõ képernyõn ott fityeg kettõ is a külsõ pilonokon... Ez van😞

leonforce
az a baj h egyaltalan nincs benne ez a fegyver a listaban,egyik pilonra sem...
csak H-25ML(lezeres)...
asszem az 1.12 patch miatt,vagy az FC-ben egyaltalan nincs..?..
azert kerdeztem h a regebbi LockOn-ban meg volt e..?
a Su-25T-hez van....

Seven-Four-Seven--Heavy

üdv.lehet rá rakni radar elleni rakétát,de most nem jut eszembe,melyik az.az utóbbi idõben leginkább A10-el repkedtünk.illetve ami mission-öket készítettünk SU25-el,abban nem kelett radargyilkos rakétát vinni.amúgy pedig a payloadban nyomd meg a "NEW" feliratot,és ott ki tudod válogatni az adott pilonon mit vigyél.

leonforce
szeva!
azt sztnem kerdezni(hogy ha nem FC-vel jatszol..)
lehet a payloadban a Su-25-re(ha Te repulod)H-25MP(radargyilkos)raketat fuggeszteni...?
nekem az Fc-ben nincsen csak a Su-25T-n...
lattam 1 videot ahol a srac 4 db 25MP-t visz magaval sima 25-oson..
a payloadban nekem nem lehet felrakni(FC 1.12a-ban)....

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
en is elkepzeltem parat...
kar hogy a terseg nincs a mapon kidolgozva.. 😞(

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
koszi!
probalkozom.. 😊)

Seven-Four-Seven--Heavy

Nagyon szívesen és bocs, hogy megvárakoztattalak benneteket!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

üdv!szeretném ez úton is megköszönni Putyin mesternek,hogy ráunva a sírásomra,rendelt egy FC-et nekem.
az orosz miniszterelnök Putyin,már lenyilatkozta,hogy õk ott nem fognak eltûrni mindent a grúzoktól.

polluxware
Csak reklámozzák a Black Shark-ot az oroszok.. <#idiota>

PhantomAss
eladó egy trackir4 és egy x52pro
bõvebb info [email protected]

GOOBY, pls

NEXUS6
Bakter, figyelitek a híreket?
A grúzok, meg az oroszok hadilábra álltak!

Szal lehet gyorsan scenáriókat gyártani.

Molnibalage
A del a numerikus bill. részen. Mindenféle objetum befogható! A num lock szünteti meg a befogást.

Én kinyomtattam az összes bill kombinációt és próbálkoztam sokat. Még most sem tiszta minden, de azért jobb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

leonforce
a valtozatossag kedveert kene megint egy kis segitseg...!! 😊)
a videokon lattam olyan kameraallast amikor mintha a foldon allva filmezne valaki, a gepek elhuznak felette es koveti a kamera..sztm egerrel..
melyik gomb ez a kameraallas...??
koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage
Excellenttel volt. Sajnos fingom sincs, hogy honnan szedtem le anno. <#falbav>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

és álítólag a gyereket sem a gólya hozza.