Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnézem a dolgokat, háta sikerül meglodani.
Mégegyszer köszi!
innen meg az 1.02-es patch tölthetõ le
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én még új vagyok ezen fórumon, s a Lock On is csak kb egy hónapja van meg.
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy honnan tudnám letölteni a javító patcheket, FC-t és minden egyébb kiegészítõt amivel élvezetesebb és játszhatóbb lenne a game.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Viszont ha meg akarod oldani a problemót akkor az alapoktól kell kezdeni megvizsgálni a hibát, különben csak felesleges töltöd az idõd.
Nekem példul egy idõben CD lemezt nem akart olvasni a gép. Két Plextor meghajtóm van, ugyanaz volt a szitu ha cd raktam a gépbe-> kikapcsolt azonnal. DVD, DVD-ram ,játékok ,tesztek atom stabil gépet mutattak ki. Tápban a melegtõl egy-két kondi kifolyt és ez volt a gáz. Erre is csak 2win telepítés ,meg egy darabokra szedett gép után jöttem rá. Az érdekes az hogy az x1950GT-t a 350Wos táp simán erölködés nélkül vitte minden játékban lefagyás, hiba nélkül. Érdekes tanulság volt😊
Elsõ nekifutásra http://www.memtest86.com/ ezt tudom ajánlani.
És valóban.Az elkókból ha kifolyik a naftalin akkor az igen csak problámás lehet.Ez elég sûrû volt az Abit lapoknál de találkoztam vele már Gigabyte vga karin is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár én ezzel foglakozok nem szeretek "távgyógyítani" mert ahoz, hogy nagy biztonsággal megmondja az ember a hiba okát látni kell az egész cuccot.
Sajnos egy ilyen restart sokmindentõl lehet kezdve ( ahogy lentebb írta polluxware ) a táptól egészen az ACE codepackig ( ha ezt használsz azonnal leszedni és a K-Lite-t használni ).
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
RAM TEST, Tápban megvizslatni a kéményeket, nem folyt-e el a magzatvízük.
De futhatod a köröket ha gondlod..
Van egy kis gondom a szimulátorral: kb. 10- 15 percig simán megy, majd újraindul a gépem. Azt mondják, hogy túlmelgedik, de a kijelzõ átlagos értéket mutat. Ha valaki tudja a megoldást, kérem írjon! Elég bosszantó, hogy pont a legizalmasabb részeknél indul újra a gépem.
Ja, írok rendszerinfót, hátha ez a baja:
Pentium IV, 2.5 GHz; 1GB RAM, Nvidia GeForce 6600.
Én a videókártyára gyanakszom, de nem nagyon értek hozzá.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Zoli
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagyon zsír!😉))
512 MB az azért kicsi volt ennek a játéknak, most meg szinte semmit nem tölt, amikor váltok a kameranézetek közt, vagy a gépek közt. Jól ki is kapcsoltam a virtuális memóját a gépnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Keresd meg a CONFIG/VIEW mapában a snapviews.lua és snapviewsdefault.lua fájlokat. Ezek tartalmazzák a nézeteket!
(MIND A KETTÕT ÁT KELL ÍRNI)
Ott ezeket a sorokat kell módosítani: (MINDEN GÉPNÉL KÜLÖN)
Snap<1>1><13>13>["viewAngle"] = 90
Snap<1>1><13>13>["vAngle"] = -22 (VERTIKÁLIS)
Snap<1>1><13>13>["hAngle"] = 0 (HORIZONTÁLIS)
A gépek típusai:
iSu_27 = 1,
iSu_33 = 2,
iSu_25 = 3,
iSu_39 = 4, -- Su-39 or Su-25T
iMiG_29 = 5,
iMiG_29K = 6,
iA_10 = 7,
iF_15 = 8,
Sok Sikert!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
üdv
www.smart-bus.hu
csak H-25ML(lezeres)...
asszem az 1.12 patch miatt,vagy az FC-ben egyaltalan nincs..?..
azert kerdeztem h a regebbi LockOn-ban meg volt e..?
a Su-25T-hez van....
Seven-Four-Seven--Heavy
azt sztnem kerdezni(hogy ha nem FC-vel jatszol..)
lehet a payloadban a Su-25-re(ha Te repulod)H-25MP(radargyilkos)raketat fuggeszteni...?
nekem az Fc-ben nincsen csak a Su-25T-n...
lattam 1 videot ahol a srac 4 db 25MP-t visz magaval sima 25-oson..
a payloadban nekem nem lehet felrakni(FC 1.12a-ban)....
Seven-Four-Seven--Heavy
kar hogy a terseg nincs a mapon kidolgozva.. 😞(
Seven-Four-Seven--Heavy
Товарищ Путин
az orosz miniszterelnök Putyin,már lenyilatkozta,hogy õk ott nem fognak eltûrni mindent a grúzoktól.
bõvebb info [email protected]
GOOBY, pls
A grúzok, meg az oroszok hadilábra álltak!
Szal lehet gyorsan scenáriókat gyártani.
Én kinyomtattam az összes bill kombinációt és próbálkoztam sokat. Még most sem tiszta minden, de azért jobb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a videokon lattam olyan kameraallast amikor mintha a foldon allva filmezne valaki, a gepek elhuznak felette es koveti a kamera..sztm egerrel..
melyik gomb ez a kameraallas...??
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM