17989

target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
pumpa007 #14607 Sziasztok!
Még új vagyok a lock-on ban. Nem tud esetleg valaki magyarul billentyűzet kiosztást? Megköszönném.
A másik probléma hogy a menüben még van hang, de a játék alatt már nincs. Esetleg valaki valami megoldást tud?
Előre is köszi! -
Mert az AI szintje helyett playert-t kell megadni "sofőrnek". Egyébként bármelyik ember által vezetett gépbe beleülhetsz, ha annak a külső nézete aktív és lenyomod az alt+j kombinciót. -
nem tudna valaki küldeni nekem multyba 1v1 küldetést? Semmi extra, felszállás és egymás pirítása.
Nem értem az editort ,megcinálom a küldit,betölti és nem tudok beülni a gépbe.egyenlőre magas nekem a szerkesztő,most kazdtem game. -
Options alatt a jobb a felső sarkoban vannak az opciók, a tekerő gombnál. -
wernermolders #14603 www.lockonfiles.com itt találod a legtöbbet, csak regelni kell. -
Sziasztok!!!Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol tudok állítani a grafikán???Mert a játékban semmi erre utaló jelet nem találtam!
Köszi -
Szerintem nem valószínű. Így rakja ki őket a motor. Ezzel bizonyos AI problémák megelőzhetőek amennyire sejtem. -
attila46 #14600 ja Lock On!! -
attila46 #14599 Skacok!!
Új vagyok ebben a témában és kellene segitség ,hogy hol találok sok kieget a játékhoz!!..és még annyit hogy lehet berakni őket a játékba..,pl F-16 skint..
Köszönöm -
wernermolders #14598 Én ma csináltam egy ilyen küldetést, és a másik gép utánam szállt fel, de mikor én még fedélzeten voltam nem láttam a másikat! Ez vmi bug? -
Nem rak hátra,előre rak és a többi meg utánnad indul.(Azt hiszem) -
59th LeFty #14596 LockOn-ban ha a anyhajóra raksz gépeket, több egyszerre csak egy group-on belül fog indulni. A kuzin max hármas raj, a CN-en pedig négyes. Ha több gép (vagy raj) van, azok rendre (asszem) másfél perc késéssel indulnak. -
Nem szélcsendes időre értettem. -
Azért mertült fel ez kérdés, mert csináltam egy küldetés magamnakt ahol repülni akartam nagy terheléssel, de nem tudtam felszállni. Azt viszont nem próbáltam ki, hogy mit történik, ha több gép indul egyszerre fedélzetről. Akkor lehet, hogy hátrarak. Egyébként mit kell kötözködni? Nem értelek... -
gsg16 #14593 a másik indító állásból ha jól tudom,csak multiban lehet indúlni,de ez nem biztos.ha ennyire ragaszkodsz a realitáshoz,akkor játsz a Falconnal,mert a lonci sajna csak egy nagyon jó repülős játék,és nem harcirepüőgép vezetők kiképzésére alkalmas szimulátor. -
Lehet, hogy képes lenne, csak nem akarják ennyire kicentizni, meg nincs olyan feladat (békeidőben főleg), amihez ekkora rakomány kéne, meg hát tényleg, miért állna a valóságban szélcsendben a Kuzi üzem közben? :) -
Első pozícióból? Az igen! Gratulálok! Nekem nem megy... :(
Viszont akkor ez kicsit sérti a realizmust, mert tudtommal a valóságban erre nem képes. -
gsg16 #14590 felrakétázva,konténerezve,ugyanígy felszállok róla.úgy van,ahogy Sure mester is mondja,hogy csücskös,de meg lehet csinálni.anno még 1.02-es koromban mindíg álló hajóról,szélcsendben száltam fel.egyszer csináltam egy olyan videót,ami sajna elveszett,ahol a hordozó bent állt a kikötőben. -
Világos, nekem is az volt az első Balage HSZ-e után, hogy kipróbáltam, és sikerült 
Szél sem kell, meg sebesség sem a Kuzinak, de kicsit azért csücskös így a felszállás. -
Csak nem mindegy, hogy a tömeg hogyan van rajtad. 1 nagy rakéta és max. üzemanyag nem egyezik meg ugyanakkora tömegű géppel, mint amin fegyver van 4-6 légiharc rakéta képében. Más a légellenállás és számtalan más dolog, de valószínűleg csak ez van leszimulálva és talán a súlypont helye. -
gsg16 #14587 a cél az volt,hogy lássa,teljes feltöltéssel,és terheléssel,álló hajóról,szélcsendben is fel lehet szálni.szerinte ugyanis nem lehet felszálni -
Kevesebb nafta mellett akármit pakolhatsz még rá. -
A default az 10308, de attól függ, mit adsz meg a szerverednek (ismerünk olyat, akik 10803-mal futtatják...
)
Csak egyszer kéne ám megnyitni a "Network play" menüt, és ott van... -
gsg16 #14584 a KH41-et csak azért raktam rá,hogy lássa,teljes terheléssel is fel lehet szálni. -
gsg16 #14583 regisztrálni kell,és utána be tudsz jelentkezni.a MH59-esek fórumán lépésről lépésre leírják a folyamatot,hogy tudsz csatlakozni. -
gsg16 #14582 bocsánat,két légiharc rakétát még fel lehetett tenni a gépre.de valszeg az már nem olyan számottevő súlytöbblet,hogy az miatt nem tudna felszálni. -
gsg16 #14581 az a helyzet,hogy amennyire én tudom, a KH41 mellé nem enged a program semmit sem feltenni pluszban a gépre,mert ezzel az egy rakétával teljes lesz a fegyverterhelése a vasnak. -
A Locninak milyen port kell, hogy nyitva legyen multplayer játékhoz? -
cristof198411 #14579 Sziasztok!Letöltöttem a hyper lobby programot hogy tudjak neten játszani a lock on-nal!Amikor szeretnék kapcsolódni felhasználónevet és jelszót kér!Tudnátok segiteni hogy mit irjak oda?A segitséget előre is köszönöm:) -
Putyin #14578 néha? -
"Én ne tudnám?"
Nem biztos, hogy meglepődnék... Néha nagyobb a mellényed mint a tudás vagy bizonyíték mögötte.+ mellé az arroganciád nem feltétlenül kedvelendő dolog... Csak a jövőre vonatkozóan szólok mielőtt még esetleg olyan tesz helyre aki nem csak a büszkeségedből tud lecsippenteni.. -
Ja, csak éppen nincs se zavarókonténer sem 4-6 légiharc rakéta. Így felszállni semmi értelme...
Tudom, hogy mindig széllel szemben szállnak fel. Én ne tudnám?
Lefty, nem értelek. -
59th LeFty #14575 Molni, ha már valós harchelyzet, akkor maradjunk annyiban, hogy H-41 nincs is rendszerben a kuzin ;) -
gsg16 #14574 álló Kuznyecovról,nulla szélben,KH41-es rakétával a hasa alatt,és teljes üzemanyag töltéssel felszállás,aztán rakéta nélkül leszállás a hordozóra.ma reggel ütöttem össze.
A LINK -
Mindig széllel szembe fordul a hordozó felszállásnál. Az időjósoknak meg igen komoly szerepe van pont emiatt a hordozókon... -
Csak az nem valós és átlagos harchelyzet. Nem lehet erre méretezni egy harci kapacitást, hogy majd milyen erősen fúj a szél. A valóságban még a hátsó helyről is, max. 2-6 léhiharc rakéta fér bele 60-70% üzemanyaggal, ha van a gépen Moskit. A full AA konfig asszem az mindig megy. -
gsg16 #14571 teljes fegyverterheléssel,és tele tartályokkal is fel lehet szálni a hordozóról.nem könnyű,de fel lehet szálni.fordítsd széllel szembe a hordozót,és had menjen. -
Nincs, több okból sem. -
hali.
nincs ehhez normális magyarosítás mert ami portálon van szerintem max 10%-os. -
Az miért van, hogy mindig az első indítóállásba rak a gép az orosz hordozón? Mert, ha hátulra raknak több fegyverrel vagy keróval szállhatnék fel...