Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
most csináltam a repnapon
Development is now in closed feature beta testing.
They are not adding any more features and only squishing bugs and optimising.
Ezt találtam az egyik topicban.Ugyhoz éveken belül várhato a DCS mire a bogaraktol megtisztul, mert ezek szerint másra már nem tudják majd fogni a késéseket .
Csak annyit tudok kinyögni, hogy Jézus, Mária & Szent József ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Van egy régi de elég tûrhetõ szimulátor, nevezetesen a Strike Fighters: Project 1.
Ebben repülhetsz MiG-21C, PFM és MF alváltozatokkal. Továbbá még MiG-17 és MiG-19 is repülhetõ benne, ráadásul régi (csillagos) magyar felségjelzéssel. Engem kedves emlékek fûznek a 21-eshez, mert Taszáron a Turul századnál sárkány-hajtómûves szerelõ voltam. A híres, 1904-es számú "cápeti" volt az egyik gépem.
Na szóval a fentebb írt szimmel néha én is nyomulok.
Ja és nagyon köszi a segítséget mindenkinek, megvan a gond a gépemmel: a vinyóm megadta magát.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Minden esetre EZT próbáld ki.Ha a RAM a hibás ezzel megtalálod.De sokkal egyszerûbb ( igaz kicsit tovább tart ) ha beviszed egy szervizbe az egész hóbelevancot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A fagyások bármikor bekövetkezhetnek, de értelem szerûen nagyobb memória felhasználásnál gyakoribb, programok indításánál új prályák betöltésénél.
Ha több RAM-modul van a gépedben akkor érdemes kivenni belõle, ha stabilabbá válik a rendszer akkor a RAM a bûnös.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Köxi a segítségeteket Bucser - VIP és NEXUS6.
A túlbuherálás nálam asszem nem lehetséges mert én igen buta vagyok a számítógépekhez. Nemtudom, hogy hol s miket kell "állítgatni", ezért nem is nyúlok beléjje. Késleltetést hol tudnék állítani (kb)?
A lentebb, általam leírt Lock On béli champaign 3-ik feladatnál történõ kifagyásnak is ez lehet az oka?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Haverral most konzultáltam, és azt mondta, hogy esetleg a gyenge táp is okozhatja, fõleg ha más játéknál is tapasztalom, valszeg autómatikusan kártya visszavesz, mert nem kap rendes tápot. Sajna ez viszont nem kizárt. Ráadásul pont az extra tápkábelra raktam az egyik ventit pluszban, szal lehet, hogy õ lesz a bûnös.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mostanság nem is nézelõdtem ilyen ügyben, de elég szépen fel lehet turbózni a Loncit vizuálisan, lockonfiles.com és társain millió skin, mod, tool van, én most eldöntöttem, hogy kipróbálgatom õket, hadd izzadjon a gépem, úgyis lassan ideje lesz a cserének. Nemesebb halált el sem tudnék neki képzelni, minthogy a Lockon fingassa ki végleg... <#nyes>#nyes>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Van fénysebesség cheat is már? Mert szerintem az csak sima lagzás, vagy a pre-FC egyik beépített bugja volt.
Fõleg ha sokat váltogatok F2-vel a gépek között, akkor csinálja. Ez multinál zavaró, pláne ha én vagyok a host. Mert közben ránézek a többiekre, hogy kinek a gépe váltott fénysebességre, és ugye akkor ki kellene rugni.
Igazából csak az segít ha újraindítom. Valamami mem-cleanert, vagy defragmentert is felraktam, de csak mint halottnak a csók.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ill.,a meglévõket lecserélni???
Megszereztem az új model template-jét!!! :-)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
LO_Flaming_Cliffs_Patch_1.12b_EngCD_Addon&Gold-US.exe
Én ezt használom, 45 MB-os.
A telepítése után elég az 1.12b?????
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem
ez az a hi-re (híres, hehe...) mod, Airbase Ground Texture, ami olyan jól mutat screenshotokon. Most töltöm, szerintem a visszafogott verziója is kifekteti a 6600GT-met.<#csodalk>#csodalk><#whatever>#whatever>
Ez azt hiszem az õ kreálmányuk HuAF Mod....de nem tudom,honnan lehet leszedni
A Szu-25 pedig egy új modell,de azt sem tudom honnan van,azt hiszem ott találtam azt is
Érdeklõdnék,hogy hogy lehetne ezekhez a módokhoz hozzájutni????
És még sokan mások......
Amúgy épp iszanytosan szenvedek (elvonási tünetek), de komolyan!
Ugyanis eldobja magát a gépem. Ez abban mutatkozik meg, hogy bármilyen gagyi játékot (pl. spiderman 2, fiaim kedvence) indítok el kb 10perc game után kiakad a gép. Vagy hibaüzivel, vagy csak simán kidob a játékból. Mindegyikbõl. A Lock On-nál pl (bármely típusnál) champaign-nál a 3-ik küldetést betölti, megjelenik a cockpit oszt abban a pillanatban lefagy. De úgy, hogy a bûvös ctlr+alt+del -el sem tudok kilépni win-be. Tud valaki tanácsot adni?