Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen a linken nézd meg,hátha fent van

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

na ez nem megy még nekem
http://www.2and2.net/files/48b581a869c0e.jpg
üdv
most csináltam a repnapon
zsoltfireman
Szevasztok keresem a Su-25T Tempate-jét!

repvez
For those that don't know.
Development is now in closed feature beta testing.
They are not adding any more features and only squishing bugs and optimising.

Ezt találtam az egyik topicban.Ugyhoz éveken belül várhato a DCS mire a bogaraktol megtisztul, mert ezek szerint másra már nem tudják majd fogni a késéseket .
LeonSilver
Unalmamban elkezdtem olvasgatni a topik elejét.
Csak annyit tudok kinyögni, hogy Jézus, Mária & Szent József ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Letöltöttem a modokat és telepítettem is,fantasztikusak!Az összes 21-es változat egész szépen meg lett csinálva.Nem egészen Lock On színvonal de azért megközelíti szerintem.Amit ki lehetett hozni ebbõl a szimbõl azt kihozták.Most vietnámi hadjáratokat kezdek el-a beállításokat normálra és nehézre vettem.Nem olyan könnyû vele azért leszállni így hardban elég gyorsan veszti a magasságot a mig beereszkedés közben.Szerintem a fizikája is tûrhetõ a szimnek.Ilyen gyors megközelítési sebességek mellett nehéz lesz szemmel tartani meg befogni az ellenséget azt hiszem.Egyhamar nem lesz gyõzelmem valószínûleg.Ezután az Irak-Irán hadjáratokat is ki fogom próbálni.Mig 21-el gépágyúval közelharcolni érdemesebb vagy hatékonyak a rakétái is?(Bocsánat az offért és köszi a letöltési tippeket!)

Na további jó vadászatot mindenkinek, én most 9 napig nemtudok majd a fórumhoz férni.<#wave>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Hy!

Van egy régi de elég tûrhetõ szimulátor, nevezetesen a Strike Fighters: Project 1.
Ebben repülhetsz MiG-21C, PFM és MF alváltozatokkal. Továbbá még MiG-17 és MiG-19 is repülhetõ benne, ráadásul régi (csillagos) magyar felségjelzéssel. Engem kedves emlékek fûznek a 21-eshez, mert Taszáron a Turul századnál sárkány-hajtómûves szerelõ voltam. A híres, 1904-es számú "cápeti" volt az egyik gépem.
Na szóval a fentebb írt szimmel néha én is nyomulok.
Ja és nagyon köszi a segítséget mindenkinek, megvan a gond a gépemmel: a vinyóm megadta magát.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

DANIELE
Hello, látogas be ide (http://www.amazon.co.uk)itt a TORNÁDÓ, C-130, MIG-15-is repülhetõ

LeonSilver
A távgyógyászat nem éppen szerencsés dolog mert ahhoz, hogy biztosan megtudja mondani az ember a baj okát az egész gépet kell(ene) látni.
Minden esetre EZT próbáld ki.Ha a RAM a hibás ezzel megtalálod.De sokkal egyszerûbb ( igaz kicsit tovább tart ) ha beviszed egy szervizbe az egész hóbelevancot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
Strike fighter project 1 sorozat tagjaiban elég sokféle gép repülhetõ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEXUS6
A memória késleltetési paramétereit a bios beállításoknál tudod állítani. Ha mostanában bõvítettél memóriát esetleg, akkor is összeveszhetnek a RAM-ok és nem is kell hozzá a rendszert túlbuherálni, még is instabillá válhat.

A fagyások bármikor bekövetkezhetnek, de értelem szerûen nagyobb memória felhasználásnál gyakoribb, programok indításánál új prályák betöltésénél.

Ha több RAM-modul van a gépedben akkor érdemes kivenni belõle, ha stabilabbá válik a rendszer akkor a RAM a bûnös.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Willenbrock
Ismer valaki olyan szimet amiben repülhetõ a MIG-21 Fishbed?Esetleg van-e ilyen kiegészítõ valamelyikhez?

HY!

Köxi a segítségeteket Bucser - VIP és NEXUS6.
A túlbuherálás nálam asszem nem lehetséges mert én igen buta vagyok a számítógépekhez. Nemtudom, hogy hol s miket kell "állítgatni", ezért nem is nyúlok beléjje. Késleltetést hol tudnék állítani (kb)?
A lentebb, általam leírt Lock On béli champaign 3-ik feladatnál történõ kifagyásnak is ez lehet az oka?

Molnibalage
Ez alapján keresõvel szerintem meg lehet találni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEXUS6
Igen ez az alt-tab más játéknál is bejött, de ott általában akkor is segít ha már nagyon belassult. (Ezt kipróbálom, majd az online játék elött).
Haverral most konzultáltam, és azt mondta, hogy esetleg a gyenge táp is okozhatja, fõleg ha más játéknál is tapasztalom, valszeg autómatikusan kártya visszavesz, mert nem kap rendes tápot. Sajna ez viszont nem kizárt. Ráadásul pont az extra tápkábelra raktam az egyik ventit pluszban, szal lehet, hogy õ lesz a bûnös.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sure
Tévedtem, bocsi, a linkelt mod csak reptéri betont füvesít és guminyomosít.
Mostanság nem is nézelõdtem ilyen ügyben, de elég szépen fel lehet turbózni a Loncit vizuálisan, lockonfiles.com és társain millió skin, mod, tool van, én most eldöntöttem, hogy kipróbálgatom õket, hadd izzadjon a gépem, úgyis lassan ideje lesz a cserének. Nemesebb halált el sem tudnék neki képzelni, minthogy a Lockon fingassa ki végleg... <#nyes>

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Több RAM biztos segít. Állítólag a sima LOMAC-ban volt egy memory leak bug, amit ki lehetett kerülni, ha betöltés után a fõmenünõl ALT+TAB-bal visszamentél desktopra, aztán megint vissza a játékhoz.

Van fénysebesség cheat is már? Mert szerintem az csak sima lagzás, vagy a pre-FC egyik beépített bugja volt.

NEXUS6
Amúgy arra tud valaki valamilyen megoldást, hogy mit csináljak, ha belassul a játék, vagy az FC-nél már nem csinál ilyet, mert akkor megveszem én is inkább. (Nekem alap van 1.02 peccsel).

Fõleg ha sokat váltogatok F2-vel a gépek között, akkor csinálja. Ez multinál zavaró, pláne ha én vagyok a host. Mert közben ránézek a többiekre, hogy kinek a gépe váltott fénysebességre, és ugye akkor ki kellene rugni.
Igazából csak az segít ha újraindítom. Valamami mem-cleanert, vagy defragmentert is felraktam, de csak mint halottnak a csók.

NEXUS6
Ezt nekem is akkor csinálta, ha a memóriát túlbuheráltam. 1-2 késleltetési beállítást visszavéve stabilizálódott a helyzet.

zsoltfireman
Köszi Balázs,de ebbõl nem tudtam meg semmit,mivel ez a MOD reklámja!
:-(

na feltettem a lockonfiles-ról leszedett HAF mod-ot.pár kép belõle.

Molnibalage
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=News&file=article&sid=272

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Érdekelne,hogy az ÚJ A-10 modelhez,hogy tudok új színeket hozzáadni???
Ill.,a meglévõket lecserélni???
Megszereztem az új model template-jét!!! :-)

zsoltfireman
www.lockon.ru

Reaper
Nem erre gondoltam, hanem hogy lehetõleg a letöltõsrene rakja rá a cd-s patchet és vica-versa...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DANIELE
Hello, és hol veszed meg az FC-t?

Molnibalage
Miért?

Molnibalage
Ja.

LO_Flaming_Cliffs_Patch_1.12b_EngCD_Addon&Gold-US.exe

Én ezt használom, 45 MB-os.

Reaper
Igen elég, de fontos hogy a megfelelõ patch-et rakd fel...

zsoltfireman
Ja, Most pillanatnyilag Lockon 1.02-ig van fent a progi,ma veszem meg az FC-t!
A telepítése után elég az 1.12b?????

zsoltfireman
Köszi mindenkinek!!!!
Az az ÚJ Su-25 modell is durva! Na az honnan???????

Bucser
Ez hardver probléma. Vagy a memóriák vannak rosszul beállítva vagy a processzor vagy videókártya melegszik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Oké! Köszönjük! Értettük!

Reaper
A full mod nem lesz publikus! A scenery-bõl lesznek objectek publikálva, aztán mindenki magának azt pakolgat be, amit akar!

sure
Amennyire tudom, Ducky reptér-modja még nincs kiadva (vagy legalábbis még nem publikus), csak szokta jelezni, hol tart, és biztos, hogy elõbb kint lesz, mint a DCS:BS...

Szerintem
ez az a hi-re (híres, hehe...) mod, Airbase Ground Texture, ami olyan jól mutat screenshotokon. Most töltöm, szerintem a visszafogott verziója is kifekteti a 6600GT-met.<#csodalk><#whatever>

ja lockonfiles-on a HAF mod a DOWNLOADS, UTILITIES AND MODS, menüpont alatt van,az AIR FORCE MOD-ok közt

a Lockonfiles -on van egy HAF mod.de ott van olyan mod-is,ami ilyen tárgyakat tesz be a reptérre.valami "new groun object",vagy valami hasonló néven van fent.én nemrég kérdeztem itt,hogy annak a HAF mod-nak nincs-e újabb verziója,mert azt írta oda a fejlesztõ,hogy még nincs kész.

zsoltfireman
www.vmh59.hu ---> forum -----> mod topic
Ez azt hiszem az õ kreálmányuk HuAF Mod....de nem tudom,honnan lehet leszedni
A Szu-25 pedig egy új modell,de azt sem tudom honnan van,azt hiszem ott találtam azt is

<#help><#help><#help>

sure
Hát, ha a Hyperlobbin nem látsz egy szervert sem, akkor valami nagyon nem jól van beállítva.

sure
Hát, honnan vannak a képek?

NEXUS6
Én is úgy értettem, hogy a médiában kellett volna így nevezni.😉

zsoltfireman
Szevasztok!
Érdeklõdnék,hogy hogy lehetne ezekhez a módokhoz hozzájutni????

És még sokan mások......

Ja amúgy szerintem elégnek kell lennie a gépemnek: AMD Athlon 64 x2 Core Duo 4800+, ATI Radeon X1900GT DDR3 256Mbyte, 2GB RAM.

Aha, köx.

Amúgy épp iszanytosan szenvedek (elvonási tünetek), de komolyan!
Ugyanis eldobja magát a gépem. Ez abban mutatkozik meg, hogy bármilyen gagyi játékot (pl. spiderman 2, fiaim kedvence) indítok el kb 10perc game után kiakad a gép. Vagy hibaüzivel, vagy csak simán kidob a játékból. Mindegyikbõl. A Lock On-nál pl (bármely típusnál) champaign-nál a 3-ik küldetést betölti, megjelenik a cockpit oszt abban a pillanatban lefagy. De úgy, hogy a bûvös ctlr+alt+del -el sem tudok kilépni win-be. Tud valaki tanácsot adni?

egy kérdés!nem lehetne összejönni egy netes játékra?én a hyperlobbyn még nem láttam szervert eddig.azért kérdem,hogy van-e kedve valakinek egy kis örömrepkedésre?