Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol találtad?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Múltkor itt görcsöltünk a FoV állításon közben meg van hozzá egy fasza kis stuff...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

leszedtem egy TUX PAINT nevû kis programot.direkt gyerekeknek.köszi a segítséget

LeonSilver
Arra tényleg a Paint a legjobb papu 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

van egy 4 éves lányom,és az szeretne néha rajzolgatni.rajzolni,és nem képet szerkeszteni,meg új réteget létre hozni valamin.

LeonSilver
Gimp! fater, Gimp!!!

repvez
MSPaint vagy Photoshoppal ezeket meglehet csinálni.Mire szeretnél grafikai programot használni?
az miért van,hogy ha rajz,vagy grafikai programot keresek a neten,akor csak szar kép-szerkesztõket lehet találni?vagy kép nézegetõt.de hogy olyan program legyen,amivel mondjuk egy mezei háromszöget lehetne rajzolni,és azt mondjuk színezni,olyan nincs a világon.

zsoltfireman

DJ Skyline
enyhén sérült Su-25 alkatrésznek eladó <#idiota>

NEXUS6
Bakter, nem is tudtam, hogy van rajta utánégetõ is!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

LeonSilver
Kicsit megviselt röpcsi ..

Otthon, édes otthon ... helyett szép zõõd gyöp.

de a MODMAN-ben is van olyan lehetõség,hogy skin-eket tölts le

LeonSilver
Például innen.

honnan lehet skineket leszedni?
zsoltfireman
Template segítségével! Most A-10 új Mod skinjeit mahinálom!

erre gongoltam.

ezt te csináltad?egy már meglévõ skin-t festettél át,vagy egy template file-ból csináltál új skin-t?

zsoltfireman
???

Tudna nekem valaki segíteni?

zsoltfireman

Molnibalage
Ház én arról is halottam pusmogni, hogy Drakennal csinálták meg elõször.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
A ModMan-ban van ModMaker.Azt használd.Anno és is azzal csináltam.

most próbálkozok életem elsõ skin-jének megalkotásával,de nem jutottam sokra.leszedtem a template file-t,a photoshop-ban szerkesztgettem,és elmentettem bmp formátumban.be is másoltam a helyére,de a lonci nem látja.tud valaki segíteni?megköszönném.már azt sem értem,hogy amit én leszedtem template file,miért 41 megás,és egy skin-file pedig csak 3-4 mega.elõre is köszi a segítséget!

Hello
Lenne egy kérdésem!
A #4152-ben szereplõ problémám lenne!
Valaki tudja hogy mi a probléma?
Elõre is THX.

L Viper
Köszi az infót.
Willenbrock
A Combatace oldaláról tölthetõ le (regelés után).Wings O.V. kategóriában meg kell keresni a campaign modokat.Ezek közt van a North Vietnam Mig Aces.Érdemes letölteni még hozzá a cockpit modok közül a Mig-21 F,Pf,PfM modot is mivel csak az MF változat cockpitja van benne a hadjárat modban.Ezek a fülkék igen jól ki vannak dolgozva,olyanok mint a valóságban.Mozognak a gázkarok és a botok.pedálok is.

nos reméltem,hogy érzõdik az a kevés kis irónia,amit szerettem volna a mondandómba vinni.de nem úgy látszik.én ugyanis már azt is viccesnek találom,hogy egy SU33-asra, F14-es skint húznak rá.de valóban biztosan igazad van,a két gép tolóerõ/tömeg aránya biztosan nem ugyanaz,és még sokminden más sem ugyanaz rajtuk.álítólag,nem is egy országban gyártják õket.

LeonSilver
oké

leonforce
Nem is volt olyan feladata aminel lenyegesek lettek volna ezek a parameterek..
A gep a platformja volt az AWG 9 tuzvezetorendszernek es a tavoli legicelok elleni AIM-154 nek..
A flotta nagytavolsagu legvedelme volt a feladata nem a manoverezo legiharc...(erre sztm tokeletesen meg is felelt volna)
bar nem koztudott h a 70-es evekben a Tomcattal vegeztek eloszor extrem allasszogu repteszteket,es a"Pugacsov"Cobra is evvel a tipussal lett eloszor vegrehajtva....(persze nem 95fokos allasszoggel..!!)

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Hát igen.Pedig szép gép meg olyan nagy 😄 de az az igazság, hogy nem a legfaszányosabban sikerült mutatvány de azért nekem az egyik szivemcsücske.

"A tolóerõ/tömeg arány terén a Tomcat semmivel sem volt jobb, mint az elõzõ generáció típusai. Gyorsulása szinte hajszálra megegyezett a Phantoméval, illetve a megnövelt hajtómû-teljesítménnyel rendelkezõ MiG-21bisz-ével, emelkedõképessége viszont elmaradt azoktól. Mindezen csak keveset javított az erõsebb F110-es hajtómû beépítése, ezt megerõsítették azok a magyar pilóták is, akiknek alkalmuk nyílt repülni a típussal."

FORRÁS CIKK

Molnibalage
Mármint miben? A két gép tolóerõ / tömeg aránya teljesen más. Az F-14 nem túl acélos -e téren.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Errõl a modról van egy linked, vagy infó ?
Willenbrock
Wings Over Vietnamra feltettem az Aces of North Vietnam modot nagyon jó de elsõ bevetésemen le is szedtek.Hagyományos fordulóharccal próbáltam elkapni a Fantomokat.Egyiket eltalálhattam a gépágyúval mert füstöt húzott.Mire észbekaptam hogy a rakétát is használjam már le is szedtek.Il-2 után kicsit szokatlan.Nem tûnik túl könnyûnek de szerintem nagyon hangulatos mod.

sure
Akkor is elõbb lesz kinn (Ducky full magyar sceneryjével együtt...) <#beka3>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Don Zorro sok képet csináltál?
talán megoszthatnánk egymásnak a képeinket
igen,kényszerûségbõl jó ez a megoldás.én még anno a Blue Angels,és a Thunderbirds,mod-okkal repkedtem.szeretek mûrepülni

LeonSilver
Persze kényszerbõl elmegy mivel nincs más sajnos.Én is kipróbálom majd mert a zegyik nagy kedvencem a kandúr de mégsem az mintha "gyárilag" benne lenne.

nos,igen,mindenki maga döntse el,mennyi értelme van.leszedtem egy F14-es skint,amit a SU33-ra tett rá a program.szinte ugyan az a két gép....

Palinko
kábé... de az f14 amit igen csak készítenek az szerintem egyre ütõsebb lesz.
LeonSilver
...ergo semmi értelme. <#szomoru1>

lehet különbözõ mod-okkal más gépeket is beletenni a Lock On-ba.de ezt úgy történik,hogy már egy meglévõ gépre "húzza " rá az új gép skin-jét a modman.pl a gép F16-osnak néz ki,de a fülke az A10-esé,és a repülési tulajdonságai is maradnak az A10-esé,ami már eredetileg is benne van a játékban.

zsoltfireman
Ok! Megvan a "T" Template-je is!!!
Az új A-10 modell Template-jét is megszereztem!

[/url][/img]
[/url][/img]
a lock on-ba csak az alapjáték gépeivel lehet repülni vagy lehet hozzáadnipatchel vagy valahogy mint az il-2-ben?
a lockonfiles-on vannak template file-ok a skin-ek közt.su25 az van fent.a T változatot nem látta,

zsoltfireman
Ezek Lockon OBJ-k!!!! Nem értem.....

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...