Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól tudod, nincs... 😊

Én elég zöldfülû vagyok, hogy megítéljem, de a nagyok FFB nélkül játszanak! 😊 Ha jól tudom az X52-n nincs is FFB! 😊 Mindenesetre sok sikert... 😉

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Köszi a tippet remélem ez segít.Bár Force feedback nélkül csökken az élmény.Az is igaz viszont hogy nekem csak rezegni tud a joy-de overG-nél ez tetszett.Talán kipróbálom majd a billentyûzet újrakiosztást.

Ha jól emlékszem akkor nem megy a trimmelés, ha a forcefeedback engedélyezve van. Írd át producer.cfg fájlt erre: ForceFeedbackEnabled = false;

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Megjött 😊 és egyben van..!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem is csinált ilyent egészen addig amíg kézzel be nem állítottam a bill.kiosztást.
Ugyan ezekre tettem vissza de onnantól jó volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Kipróbáltam az 1.02-t.Van egy dolog ami fura:realisztikusak a beállítások de a Mig-29 trimmelés után is lefele adja az orrát.Ha elengedem a botot leadja az orrát.Pedig elvileg ha a magassági trimmet meximálisan kitérítem még felfelé is kéne emelnie az orrát elengedett bottal is nem?Ez a trimm lényege hogy orrnehézzé vagy orrkönnyûvé lehet vele tenni a gépet nem?Namost a magassági trimm a .é kombináció ha jól látom.De hiába nyomom az orr nem lesz könnyebb és csak a bottal lehet felhúzni.Állandóan húzogatni kell hogy ne süllyedjen az orra.Elvileg ki kéne tudni úgy trimmelni hogy elengedett bottal is tök simán repüljön nem?Mit lehet tenni?

Willenbrock
Hello! Nekem megvan az Exclusivos alapjáték és letöltöttem hozzá a patcheket is.(1.02asszem ami van az alapjátékhoz.)Olvastam hogy az alapban sok a bug,1.02 telepítése után is?És a lobbyn tudok szerverhez csatlakozni 1.02-vel is vagy muszály hozzá a FC is?A légiharcot még csak most fogom begyakorolni amúgy a fel és leszállás már régóta megy.Eddig csak mûrepülgettem a Miggel de most már ideje lesz harcolni is.

Hmmm... valami olyasmit próbálsz te befogni amit kijelezni tud a rendszer, de befogni nem.

Tegyél fel simán egy Hawk üteget, ha azt sem tudod befogni akkor tényleg valami gáz van.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

akkor én kifogytam az ötletekbõl

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

leonforce
persze...
a celt jelolo rombusz is ott van a HUD-on...
tanacstalan vagyok... 😞

Seven-Four-Seven--Heavy

a radar ki van jelölve célpontnak?mint a hajó elleni rakétánál is ki kell jelölni a hajót,mint célpontot,és csak utána mûködik a rakéta.addig nem lehet indítani.

leonforce
koszi...!
a golyom tele van mar a progival...
viccelsz..?jo hogy felfuggesztem a pod-ot....
igy csinalok mindent ahogy leirtad...
csak a kurzor sem jelenik meg(a kocka)..!!!ez az en bajom... 😞
vmi otlet..?

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
L-081 nélkül nemmegy!

7 + I megjelenik a "kocka"

Lát a radar és Te is látod õt ( rombusz )

A "kockával" kijelölöd majd befogod a célt.Ha a távolság megfelelõ elküldöd a rakettákat oszt jónapot.

leonforce
raboktem...
mindent ugy csinalok ahogy a tutorialban van..
epp ez a bokkeno...!!!
mi a f.sz lehet..??

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Pedig faszán benne van a tutoriálban.

Illetve Fantazmagóriákat gyártó szerkezetet pakoltál-e a gépedre?

Az "I" bötûre ráböktél-e?

leonforce
valaki help pls..!!miert nem mukszik a celmegjelolom(25T-nel)ha radargyilkos raketat hasznalok..?
egyszeruen ez az uzemmod nekem hianyzik a jatekbol..!!!(1.12-mvan)
hiaba rakom GROUND uzemmodba es valasztom ki a raketat...(ugy ahogy tutorialban elmeselik..)
tud vki segiteni..?
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

Amit a legjobban szeretek az a teljes terhelés melletti viharos idõjárási körülmények között jönni-menni alacsonyan... Turbulencia, keresztszél esõ vagy hó, ilyesmi...

LeonSilver
A legjobb!!Egyelõre ... 😉

igen,teljes fegyver terhelés melett,plusz full üzemanyaggal,harcolni,és még az égen is maradni vele,nagyon jó szórakozás.

Szerintem ami igazán durva az annak a gépnek a repmodellje! 😊

nagyon állat,amikor a két gépágyú konténerbõl,és a gép saját gépágyújából egyszerre kezdi el adagolni az áldást.

rátaláltam a gépágyú konténerekre,és használtam is õket a SU25T-n.goromba szerszámok nagyon.megyek,és hentelek velük tovább.

Molnibalage
<#nyes>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hy!

Kösz, akkor felrakom.<#email>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

LOL!! 😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

nekem tökéletesen mûködött 1.02-õvel is.nemtudom miért nem mûködnek neki a fegyverek.bár egyszer én is jártam úgy,hogy összecsaptam gyorsan egy missiont,elindítottam,és nem tudtam fegyvert választani,és indítani sem.de én a nagy kapkodásban el is felejtettem felfegyverezni a gépet.amúgy mindíg jól mûködött a játék.

Hy Pilóták!

A lentebb olvasata késztetett eme kérdésre, hogyis inkább ne tegyem fel az 1.02-es patchet, mert esetleg problémát okoz(hat) a fegyverek mûködésében?<#confused>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Hali, régebben aszem egy fórumban olvastam hogy a Lock On training részéhez van vagy kifognak adni hanganyagot is vagyis nem csak feliratozva lessz de hallani is lehetlessz majd az oktatást mint a Flankerben, de olyan rég volt hogy már nem emlékszem hogy hol olvastam arra sem hogy meik verzióhoz. Most nagyon érdekelne. Valaki halott errõl? Ténleg van ilyen vagy csak valami szóbeszéd volt.

LeonSilver
Igen, két hét.Csak hát ugye mihez képest két hét.... <#szomoru1>

**--**

@ gsg16

Ez ütött!! <#idiota>

a Black Shark annyit késik már,hogy rögtön a második részét fogják kiadni.

Gundark
Jól emlékszem hogy az két hét múlva van? 😊

Hypo
😊))

LeonSilver
A DukeNukem 4ever utáni hét szerdai napján.

Adam II
A Black Shark mikor jön?

én is játsztam már az említett játékkal.

polluxware
Ezt a labdát gyorsan lecsaptad.. Szusit ettél már?

Egy teljesen baráti válasz: ez, itt a Lock On topik... Falcon-os kérdéseket a Falcon topikba célszerû írni. <#awink>

LeonSilver
Persze.Én. 😛

**--**

Végre úton van az FC CD-s változata.Megszabadulok etõl az aktiválós szartól!!!

polluxware
drága játékidõt pazarolni azzal a salátával.. 😊

Falcon4 manulat olvassatok

Egy teljesen baráti kérdés! Valaki prószálta már itt valaha az Falcon 4.0 RV,OF,AF-et?

Reaper
Esetleg ha elolvasod a manualt?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Mióta feltettem a patchet hozzá nem tudom kilõni a rakétákat 😄
ja nekem is jól jönne 😛
bénázok egy hónapja már a játékkal 😛
LeonSilver
Leírhattad volna ide háta kell majd másnak is 😉

Szia!

Privát üzenetben ment!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Bögyörő
Sziasztok, eddig FS2004-el repültem most kipróbáltam a LockOn-t és nagyon megtetszett. Kerestem a neten de sehol nem találtam magyar nyelvü leirást vagy oktatót, angolul meg nem tudok. Ha esetleg van valami magyar nyelven megirnátok merre találom, ha nincs akkor leirnátok pár dolgot, a repüléssel nincs gondom az már megy az FS2004 miatt, viszon a navigációval akadt némi gondom, az FS-ben be kelet állítani a navigációs pontok frekijét (NDB VOR ILS) itt viszont semmi ilyesmit nem találok, van egy utvonal amit jelöl de ha én valamiért pl sérülés miatt más reptérre akarok leszálni azt hogy tudom beállítani hogy az uj repteret jelezze? A harc sem igazán megy odáig eljutottam hogy rakétára váltok bekapcsolom a radart a kis kockát a HUD-on a vonal fölé viszem ami az ellenséget jelöli és ha elég közel van lövök, de nem mindig jön össze, néha nem látszik a HUD-on az ellenséget jelzõ vonal akármit próbáltam nem látszik, volt hogy már az orrom elõtt volt az ellenség de akkor sem jelzett. A hamadig gondom a besugárzásjelzõ, azt hiszem így hívják, szóval az ami jelzi ha egy másik gép radarozik vagy lõ rám, ennek a müködését eggyeltalán nem értem, de olyan is van hogy semmit sem jelez pedig több gép is van a közelbe és rakétát is lõttek rám. Van valami módszer a rakéták kikerülésére? Ha valaki tudja ezeket kérem segítsen, egyenlõre ennyi kérdésem lenne, lehet hogy már voltak ezek témák de nekem nincs saját netem ezért nem tudom átnézni a fórumot, elõre is köszönöm.

azért ennél picit bonyolultabb az ellenséges gép felkutatása,és megsemmísitése.de igaza van LeonSilver kollégának,a játék manual-jában,döbbenetesen sok információt adnak,magához a játékhoz,és a használatához.

LeonSilver
Spacebar-Fire weapon (for RF aircrafts) and fire gun (for US aircrafts)
Enter-Release weapon (for US aircrafts only)

x:\Lock On\Doc\KeyCommands.doc
A szoftverhez adott kézikönyvben pedig az 51-52. oldal.