17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
LBALÁZS28 #14727 hali letöltöttem a lock on demóját.
valaki tudna segíteni hogy lehet lőni?
-
IFOR #14726 sziasztok..
nincs véletlenül valakinek eladó Flaming Cliffs.e??????? -
#14725 THX -
#14724 Hello, a Lock-On Modern Air Combat "gyárilag" 1.01-re patchelt verzióját. Ehhez innen letölthető az 1.02 ingyenes patch.
A Flaming Cliffs fizetős add-on, boltban (Magyarországon legalábbis) nem kapható. A Flaming Cliffshez is kell az alap Lock-On. -
#14723 Hali.A lock on exclusive melyik játékot tartalmazza?
-
#14722 -
#14721 Aki lemaradt vagy szar neki a stream replay:
Reaper-VFAT2008 -
gsg16 #14720 na sikerült elindítanom,de nekem sajna addig ment,amíg a parkoló zónából kikanyarodott,ott nekem megállt a kép,és csak a hang ment tovább.még majd próbálkozok. -
#14719 Kicsit lassú és sokszor akad is, de még így is jó volt megnézni. Asszem valami mediaplayer 11 plugin kell hozzá. -
gsg16 #14718 rákattintottam a replay-re de nekem nem történik semmi.le kéne hogy töltsön valamit,vagy a videónak kellene indúlni?kell hozzá valami lejátszó? -
gsg16 #14717 8-9 pálya lehetett,kb,és dúrván fél óra alatt végigvittem.de szerintem jó kis játék.vannak benne apró hiányosságok,de nem lényegesek. -
#14716 "Tűz ütött ki egy orosz repülőgép-hordozón a Földközi-tenger déli részén, ahol az orosz haditengerészet egységei közös hadgyakorlatot tartanak a görögökkel. A tűzben meghalt egy orosz tengerész. A lángok a Kuznyecov admirális nevű anyahajó fedélzetén egy teherszállító repülőgépnél csaptak fel, a tengerész állítólag füstmérgezésben halt meg, miközben oltották a tüzet."
Lehet egy feldühödött lonci vagy BS rajongó keze van a dologban.. -
#14715 Már várjuk NAGYON a letölthető verziót... NAGY VOLTÁL REAPER... -
#14714 Ez a kijelentésed így ebben a formában a Loncira is igaz. -
#14713 Thank you for the link és Szevasz! :)
-
#14712 Molni!
Fent van a hivatalos oldalon a stream replay. Normális videó majd-majd lesz...
VFAT 2008 streams -
#14711 Ha majd végigtolod írd le mennyi pálya van, mert annyi időm még nem volt, hogy végigvigyem :-D. Menteni nem lehet.
Az biztos, hogy kihasználták rendesen a PC és a DirectX képességeit már 2004-ben. -
gsg16 #14710 ez egy állat jó kis játék,és ahhoz képest,nagyon szép is! -
#14709 De le lehet. A Hitelesség más kérdés. -
#14708 Ezt nem értem. Külső szemlélőként nem lehet leírni, hogy mi történt és hogyan érték el?
Te is sokmindent írsz a gazadásgi válság és más topikban, pedig te sem a Wall Street-en dolgozol. Attól még látod, hogy mi folyik ott nem? -
Putyin #14707 ok, köszi! -
#14706 na mert tomcat olyan mélyen benne volt az akkori játékiparban.. (egyetlen műve amire emlékszem az a szakadt csöves meg a suli című műremekek...) -
#14705 Akkor bescannelem majd, ha hazaértem. Lényegében tömören véigveszi a kezdetektől '80-as évek elejeétő az akkori időkig, hogy mi történt. Persze azért nem kell nagyon magas szintre gondolni. Laikusonak készült, de jó összefoglaló mű. Bemutatja a fejlődést. Hogyan lettek pixelhegyekből 3D-s skinezett modellek és, hogy mi is történt az játékiparban.
Azt is megemlíti, hogy a régi motorosok sokszor mély tisztelettel viseltetnek az akkori idők fejlesztő géniuszai előtt akik az utat kitaposták.
Egyszer érdemes elolvasni. -
Putyin #14704 ja, igazad van. egy köcsög. a másik meg szétlöveti a tömeget. mindenkit. -
Putyin #14703 így van, 6 éves és még mindig szaggat.
nem, azt nem olvastam. mi volt benne? -
Putyin #14702 "A magnófejet hallás után állítottam :)"
amikor a magas hangok jól kijöttek, akkor volt a tuti :) -
#14701 Azért még ma is lehet szépen és röviden programozni, ha valaki tud.
Biztos sokan ismeritek, döbbenetesen rövid :-)
Egy régebbi cucc, ami a DirectX-et használja. -
#14700 Polgár "tomket" Tamás egy fasztarisznya.Én már a Terror News-ban olvasgattam az írásait és már akkor sem volt egy észlény de a mostani dolgaival túlmegy egy bizonyos határon.Már ne is haragudj Balázs de én nemtudok tolerálni olyan embert? aki gyerekek felakasztására biztat.Még akkor sem ha ezek megszokott módon csak üres szavak.Szerintem itt elég is ennyi erről a manusról. -
#14699 Azért van egy két vonzata a nagy HW dolognak. A régi időkben "könnnyű" volt nagyot alkotni, mert előtte nem volt semmi. Akkor még egy normális vektorgrafika programozás is csodaszám volt és annak is nagyon örültünk. És akkor még nem kellett a directx-hez igazodni. Én nem értek hozzá, de a bátyám szerint egyszerre mankó és gát is. Amit a dx jól kezel azt jól kezel, de ha valamiben szar akkor meg vagy lőve, és akkro kell az a fajta zsenialitás ami ritka kincs.
Csak éppen mondjuk egy tényleg tisztességes 3D alakmazás (mindennel ami ezzel jár) megírása annyi időbe fájna ma, hogy addigra jóformán elvaul vagy egyszer talán lesz alá vas. Lásd Lock On vagy talán 2003-as játék és még mindig nincs van amin futna rendesen tisztességges egységszám mellett.
Polgár Tamás (Tomcat) által írt cikkosorozatra emlékszel az Aranysasban? 2004-es évfolyam elején ír a háborús (elsősorban repszimek) készítéséről. -
#14698 Egyedül a Delta volt ami miatt sajnáltam megválni a spectrumtól.
Régi szép idők .... A legtöbb mai, csilli-willi szar a nyomába sem ér azoknak.
A mai napig az ELITE az a játék amivel összességében a legtöbbet játszottam.Egy nagy franciakockás füzet volt teleírva, hogy mi - hol - mennyibe kerül.Pedig csak szaros vektorgrafikája volt nem ám 29D meg direktY 12.
A magnófejet hallás után állítottam :) -
Putyin #14697 ha valaki kedvet kap egy kis ZX Spectrum retro érzéshez:
http://www.zxspectrum.net/ -
Putyin #14696 Delta Wing?? Szénné deltawingeztem magam :D
Belőttek az ablakon! :) Emlékszel? lehetett dologni vele!! :)
de a tomahawk sem volt kutya :) a heliszim :D -
#14695 Nekem mikrokapcsolós joyom volt amiben a mikrokapcsoló egy nagy lószar volt.A rugója soxxor eltört.Én úgy oldottam meg, hogy a régi vezetékes - távirányítós autókban a bovden egy ilyen bizbaszban volt amit kiválóan lehetett használni rugónak.Anno az emberek nagyon kreatívak voltak.
Pontosan úgy van ahogy mondod.Minek programozzon rendesen ha a "parasztok" úgy is megveszik a HW-t? 48 meg 64kilóba olyan jó kis szoftverek elfértek mint az ELITE vagy éppe nsepctrumon a Delta Wing.Hogy a többiről ne is beszéljünk. -
Putyin #14694 QL :
Based on a Motorola 68008 processor clocked at 7.5 MHz, the QL included 128 KB of RAM (officially expandable to 640 KB)
7.5 Mhz :D -
Putyin #14693 The ZX81 sold 1.5 million units
http://en.wikipedia.org/wiki/Sinclair_ZX81
az a kemény! :D -
Putyin #14692 Emlékszem :D sokat szidták -
Putyin #14691 ja, és a gép volt valami 22k, az interfasz meg 8k?! és hozzá a quickshot :D LOÁL! :D analóg joy. egy préselt érintkező volt benne, még csak egy rohadt kapcsoló sem. -
Putyin #14690 ja, de én emlékszem, az egyetemen láttam anno, hogy Spectrum QL (vagy 128??) gépen egy srác olyan 3D-t programozott össze 128kb-ból, mint az állat. nem kéne ilyen hw, ha normálisan lennének programozva a dolgok. van egy programozó matematikus cimbim, aki a BAR rendszert találta ki és az aláírás-ellenörzőt - meg még pár huncut dolgot az ATM-ekhez - ő mondta, hogy a mai programozók nagyrésze semmire nem lenne képes, ha a régi gépekre kéne programozniuk, mivel képtelen gazdaságosan programozni, hogy kihasználja a vasat rendesen a szoftver. A lúzer meg úgyis megveszi a nagyobb vasat, ha gyorsabban akarja futtatni a progit. -
Istentelünl szar volt. -
#14688 Az az interfészes baszkurálás volt a spectrum legelbaszottabb ötlete.Már ahoz is kellett, hogy egy mezei joyt tudjon az ember rákötni.