17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
MiG man #14767 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék (ismét) kérni tőletek.
Tudna bárki is küldeni jól kivehető fotót a MiG-29A pilótafülkéjéről?
1/48-as makettet festenék, ahoz kéne instrukcióként.
Ha van, a [email protected] címre jöhet, minden mennyiségben.
Köszi a segítséget! -
#14766 képet :D -
Putyin #14765 Forintban tutkó nem, mert azt nem fogja elfogadni...:) Imádja ezeket a kütyüket matatni. Olyan MiG-29 botot csinált, hogy ha meglátod, letérdelsz. Ja, és csatolható asszem Cougarhoz, vagy valamihez...:) -
Putyin #14764 Hát, a kérdéseid jók...Azt tudom, hogy BVR, dog megy. De nem hiszem, hogy a srácok megállnának itt. A repmodell egyáltalán nem rossz. Sőt... Amit nem értek, hogy ha fáklyát kapcsolok, akkor miért kell hátraesni a székben?!?! Amúgy nagyon jó. Jegesedés, turbulencia, oldalszeles leszállás, stb tekintetében már már IL2. Tegnap áthúztam egy felhőn, mire kifeküdt a sebmérő...Mondom, na ne már, hogy a pitot jeges?!?! Bekapcsoltam a fűtést, kb 15 mp és máris magáhoztért. Erre kikapcsoltam és csak a felhökbe mentem. A végén még a hajtómű jégtelenítőt is be kellett kapcsolni, mert összevissza járt az egész, minden adat fejreállt. Nem pitlák, amit összehoztak... -
Solt #14763 Üdv Uram!
Egy lehetőségem van, ha ő elutasít itt a szomszédban, akkor élek a lehetőséggel! :) Köszönöm! :)
Természetesen jó magyar forintban fejezném ki a hálám! :D -
Putyin #14762 Szeva!
Nálunk Gronyi - megtalálod a fórumunkon - az, aki az összes technikai problémát profi módon orvosolja. Egyetlen gond, hogy Kecskeméti és van főállása, így hobbyból csinálja. De eddig nekem minden megcsinált kiválóan. Profi az ember. Ha átjössz hozzánk, és írsz neki emailt v. privit, tutkó segít. Ja, nem iszik, a pia nem jó neki :) -
gsg16 #14761 ezt a típust hajkurászom évek óta.van itt a környéken pár olyan település,ahová csak ilyennel ajánlatos a behajtás -
#14760 "Civil autókra persze lehet lövöldözni csak ők nem lőnek vissza."
-
#14759 Az repmodell milyen? AI ellen próbáltad ki egyébként? A többi amit kérdeztem arról van valami? Mivel FS gondolom AG harc egyáltalán nincs. Pedig az F-16 teljes élményhez ez kell nálam.
Civil autókra persze lehet lövöldözni csak ők nem lőnek vissza. -
Solt #14758 Putyin!
Nálatok nincs valami ügyes kezű, aki tudna erre megoldást? -
Putyin #14757 Itt van akkor pár kép...Büntet a játék. -
Putyin #14756 -
Putyin #14755 -
Putyin #14754 http://mh59.mezgaz.hu/Reaper/2009-1-26_20-52-32-750.JPG -
Putyin #14753 -
Putyin #14752 -
#14751 Teljesen más a kettő már első ránézésre is. -
gsg16 #14750 a legalsó kép miatt kérdeztem.az emlékeztet a redviper reptereire. -
#14749 nem igazán...:-D fsx -
gsg16 #14748 ez a Falcon valamelyik verziója? -
-
Putyin #14746 hát ezt passzolom...nem ártana megnézned, tuti letérdelnél. -
#14745 Működik minden vagy csak a légiharc üzemmódok? Az AI ellen is lehet tolni vagy csak egymás ellen? Nekem nincs FSX-em... -
Putyin #14744 Lock on ide, lock on oda, azért ajánlom mindenkinek az FSX F14-16-18 addont...Fantasztikus grafika, kapcsolható fülke...Ja, és az új addonokkal működik a radar, lehet lőni. Lehet, hogy az FS fogja leváltani az FC-t? -
Putyin #14743 Én ezt passzolom GSG. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez...Biztos neked nem volt meg valammi cheat... -
gsg16 #14742 nem,és még csak nem is FC-ben történt a dolog,hanem 1.02-őben.és mig29A-val -
#14741 Su-25(T)-vel voltál? Mert arra nem hat a "NO CRASH" opció sem multiban. -
gsg16 #14740 üdv!a minap olyan szerveren játszottam,ami úgy volt beálítva,hogy nem fogy el az üzemanyag.nem is fogyott senkinek,egyedül nekem.miért volt ez?az én gépemen a játék ugy van beálítva,hogy fogy rendesen az üzemanyag.de én úgy tudtam,hogy online játékban a szerver gép beálításai szerint megy a dolog. -
gsg16 #14739 igen emlékszek,az a megszólalás évekkel vitt engem közelebb a rokkantsági nyugdíjhoz. -
Putyin #14738 de a pálmát a "hogyan lehet a műszerfalat kitakarni, mert zavar" viszi. az űber. -
gsg16 #14737 ha csak szopatás,akkor ennél nagyobb öröme ne legyen neki az életben,bárki is az! -
#14736 Jaj na, oly rég volt már ez a "Hogyan tudok lőni", aszittem először hogy opatás alatt a tápig. Bár még az is lehet, hogy tényleg ... :) -
#14735 Már nem emlékszem olyan régen volt de feltételezem, hogy van a demóban is legalább egy szaros key.txt, key.rtf vagy valami hasonló.Nembeszélve a gugliról.És ha ez még mindig nem elég meglehet nézni a setupban is a kiosztást.Mondjuk.. :P -
gsg16 #14734 nézd meg itt fent a FAQ-ban,vagy szedd le a netről.beírtam hogy lock on kézikönyv,és már erre is kiadott egy kazal találatot.pl.:EZT
ez egy egyszerűsített kezelési útmutató magyarúl. -
LBALÁZS28 #14733 Nem a demoba csak options van
-
#14732 Demóban is van manual? -
#14731 Mondjuk kézikönyv 51-52. oldal. -
LBALÁZS28 #14730 mondjuk a10 ből földi célokat -
gsg16 #14729 illetve mire? -
gsg16 #14728 mivel akarsz lőni,és mivel?