Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

NEXUS6
Találtam egy hosszabb verziót is!😉

Su-37 Tyerminator😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, az 1.02-t szerintem is fel kéne rakni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

1.02-õben ha jól tudom,nem lehet indítani a kh41-es hajó elleni rakétát.de ezen a linken végig mutogatják,hogy kell csinálni.bár ezt nemrég már valaki egyszer betette ide,az én kérésemre.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

amúgy hogy csinálja hogy nem nyer magasságot vele?
ja és lenne még egy kérdésem egész jól rájöttem a harcra már még 2 tankot is sikerült kilõnöm de hajónál van egy kis probléma
beállítom a su-33-at és felszerelem antiship rakétával mégsem lesz rajta misszió elején
a kamikaze meg nem sikerült 😄
van fent egy pár a youtubon f-14-essel elég gyengén csinálja 😄
Scottt
Számoltátok hány orgazmusa volt?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az már backflip! 😊 Ha jól tévedek ez talán egy SZU-37 és tolerõvektoros.

http://ca.youtube.com/watch?v=1EpJ3KoUNmI

http://ca.youtube.com/watch?v=BAxx3T53TxM&feature=related

Ezek igazán szép kobrák! 😊

igaza van Jammer kollégának.feltétlen tedd fel az 1.02-es patch-et.

ez a pugacsov kobra,de a pilóta egy teljes fordulót tesz meg a géppel.jól néz ki nagyon

Hát figyelj elõször is tedd föl az 1.02 patchet a játékra az nem árthat viszont sokat javít. A DT tutira nem kavar ezt hidd el nekem. Ha már elindul akkor tutira nem az kavar. Lehet, hogy XP hiba vagy valami szivatós hardver. Mondjuk miután megvan a 2 elsõ mission és kilépsz majd rebootolsz és elkezded a harmadikat akkor is lefagy ? Lövésem sincs egyébként de sztem mindenképpen patcheld föl.

http://www.ubi.com/UK/Downloads/Info.aspx?dlId=576

http://www.lo-mac.com/updates.php

Hy Jammer és NEXUS6!

Köszi az ötleteket.
Az alap Lock On van fent, mindenféle patch és kieg nélkül, eredeti lemezzel. A kép nem szemcsésedik, a videokari jól húz. A RAM-okat (2x1GB, azonos típ. és telj.) is ellenõriztük, jól mûködnek. Bármely típussal jutok el a 3-ik küldetésig, ezt csinálja. A gépem nincs húzva egyik részénél sem, meg aztán elégg új is még (5 hónapos). Egyedül a winyó volt régi, az be is halt, ezért cseréltem. Az XP-re gyanakszom, lehet, hogy vmi hitványul crackelt verzió. Valaki még azt mondta, hogy lehet, hogy a Daemon Tools-al problémázik, mármint hogy pusztán fent van a gépemen és összevesznek.
Nem tudom... kezdek kiábrándulni.<#gonosz3>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

http://www.youtube.com/watch?v=Aw-bol6e2rw&feature=related
ezt a manõvert hogy hívják?
most ment épp az Antonov a discoveryn 500 tonnás felszállósúllyal
nem semmi pilótája lehet
😄

NEXUS6
Sajna 1000 meg egy oka lehet. Próbáld másik gépre is feltelepíteni a lemezrõl és megnézni, hogy azon is fagy-e annál a küldinél.Ezzel rövidre lehet zárni, hogy tényleg a lemez hibás-e.

Aztán komolyabb hibák közül lehet nem megfelelõ bios beállítás, ez alatt a túlhúzást is értem, vagy ami nálam is volt, hogy az alaplap azt szereti, hogy elõbb más slotot töltsek fel memóriával. Aztán persze lehetnek olyan hibák is amik nem orvosolhatók, hibás RAM modul, CPU-ban valami kis hiba, ami csak itt jelentkezik, alaplapi csip hibák. Stb, stb.
Soroljam tovább?😉

Van még más hiba jelenség is? Szemetes grafika (grafkártya memória hiba, vagy túlmelegedés), lassú bebútolás vagy kikapcsolás?

Milyen campaign? Milyen verziójú játék ? Vannak fenn modok ?

Hy srácok!

Ismét segítségeteket kérném.
Gondom az, hogy champaign-ban a 3-ik küldetésnél beadja a pilótafülkét és utána azonnal lefagy a játék. De annyira, hogy ctrl+alt+del-el sem tudok kilépni.<#violent> Most cseréltem winyót, és a gépem amúgy is megfelel a játéknak. Ez a gond a winyócsere elõtt is ugyanígy jelentkezett.
Kezdem azt hinni, hogy hibás játékot kaptam.
Van vkinek ötlete?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Siluro
Ezt hogy érted? A rugóval van a gond? Mert ha igen, arra nemtudok megoldást, de ha csak nem találja a középhelyzetet, akkor adj neki egy kis deadzonet.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

NEXUS6
Én sem akartam senkit megbántani, és kb hasonlóan gondolom. De írhattam volna olyasmit, amit te is, hogy a számítógépes játékok nyelve is az angol.

És ráadásul, hogy mondjak még egy lózungot is, tanulni bizony szórakozásból is lehet, sajnos ezt pont nem tanítják a suliban ugye. A szimulátor játékok pedig azért szimulátorok és nem sotemáppok, mert hogy helyes mûködtetésükhöz soxor annyi háttértudásra van szükség, amit csak egy pár éves suli elvégzése után tudnál megszerezni.

Amit írtam, az annak a jele volt, hogy ha kérdeznek én is hajlandó vagyok segíteni, mert sajna magyarul nem sok anyag van. Vagy választhatja az ember az önképzõdést, de az nem nagyon megy angol nélkül.

Hehe szerintem mindkét nézõpontban van igazság. De megoldom a problémát, szerintem nincs ilyen magyarítás hozzá. Amit nem értesz arra kérdezz rá bár szerintem a manualban is szépen le vannak írkálva a dolgok. Én ha valamit nem értek/nem tudok elsõ dolgom beleolvasni a manualba és az alapján összehányok egy missiont, ahol nagy eséllyej rájövök arra amit tudni szerettem volna... De ott a FlankerTraining.com is ami szintén angol nyelvû és a legtöbb esetben VoiceOver is van hozzá amit sokszor mellékelnek is hozzá szöveges fileban. Az a gyerek elég jól nyomja, sok mindenre rávilágít. De egyébként meg kérdezni kell...

A számítógépek nyelve is az angol mégis magyarul irsz. Az igaz hogy a repülésné a komunikáció azaz a fónia az angol nyelvre alapul és a távolsághoz, magassághoz stb is angol mértékegységet használnak, de ettõl még el lehet magyarázni mit hogyan kell. NEXUS6 nem megbántani akarlak de mikor ilyeneket olvasok hogy "A repülés nyelve angol" mindig kiborít, van aki nem pilótának készül aki Lock On-nal vagy FS-el vagy más szimmel szórakozik csak egyszerüen tudni szeretnének pár dolgot hogy jól szórakozzanak és nem évekig tanulni akarnak, ha valaki nem tud vagy nem akar segíteni akkor ne ilyen tanácsokat adjanak, ez egy magyar fórum és azért van hogy magyarok magyarul beszélgessenek és segítsenek egymásnak.

tudom hogy angol nyelvû annyit meg is értek nem vagyok teljesen hülye hozzá csak tutorial alatt jó lenne magyar nyelv mert ha valamit félreértelmezek csak egy szót már nem okés semmi
nekem csak egy részét magyarosította le
Molnibalage
Hogy kell karbantartani ezeket a Saitek joyokat? Nekem Cyobrg Evo-m van, de a centerpozíciója már kicsit elmozdult 3 év után.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEXUS6
A repülés nyelve angol, get used to it😉

az én játékom angol nyelvû nem tud hozzá valaki olyan magyarosítást ami a teljes tutorialt magyarítja vagy lehet én csinálom rosszul?
NEXUS6
A gyõzelem legfontosabb biztosítéka, a kihívás szintjének helyes megválasztása!;D

Gyere az ubicomra, ott garantált a sikerélmény!😉))

Mig29-nél, Su27-es és Su33-nál létezik valami autómata pásztázó radar? Úgy értem hogy valami olyan radar ami minden irányt végignéz automatikusan, én eddig mindig kézzel váltogattam a radarszöget de sokszor még meg sem találtam az ellenséget már ki is lõtt.

Hmm nekem a Twist viszonylag gyorsan kikopott... :S De ezen kívûl semmi baja nincs. Ez legalább ösztökél egy normális pedál beszerzésére. 😊 Egyébként én is nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon jó cucc! Köszi az infot.

én szilikon zsírral kenem a joy feszítõrugó alatti mûanyag tányért.700Ft,és évekig elég.

Siluro
Twist handle -t. Szóval a botot csavargatom. Semmi baja nincs.
A kenést pedig lítium bázisú hidegzsírral oldom meg. Bármely bringás boltban kapható.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

DonZorro
Szerintem simát is tudnak szerezni ha kell!

DonZorro
X52PRO az van a User's-nél...

Pedált használsz vagy a Z tengely forgását ruddernek ? Nekem az erõsen ki van kopva és már akkora a holtjáték, hogy nem igaz. Na és a másik kérdésem, hogy mivel kened újra ?

NEXUS6
Ja, 20 körül adják, amikor mindenhol máshol 30 fölött van. Azért már én is kinõttem a legkisebkiskirályfi szimulátorokból. Kicsit nekem is gyanus.

Siluro
Nekem 4 éve van lassan X-52 -m és semmi baja az égvilágon. Még mindig ugyan olyan pontosan reagál, mint új korában. Vigyázni kell rá és használat elõtt rendesen finomhangolni, akkor semmi gond nem lesz vele. Nem árt néha újrakenni, de ennyi az egész. Szerntem nem rosz vétel...

LeonSilver
Pixmania??Állítólag szarok.Én is ott akartam megvenni de itt a srácok lebeszéltek róla.Ha jól emlékszek valami szaros francia cég.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Most nézem, hogy ugyanarról beszélünk... Csak nem tudtam mi az az O, mert nekem évek óta benne van a HOTAS profilban és ezért nem vágtam. Az 1.1 manual a 116. oldalon ír róla.

Idézet a VMH 59 fórumról ahol DeusEx remekül megfogalmazta mi is az a KOLSZ.

"A KOLSZ lényegében egy infravörös kamera és egy lézertávmérõ kombinációja, a szélvédõ elõtt, a gép hossztengelyétõl kicsit jobbra került elhelyezésre, rendszerint kúppaláscikk védõlemez óvja az üvegét a sérülésektõl. Segítségével a jelentõs hõkontraszttal rendelkezõ jelforrások - mint pl. egy gázturbina - iránya és távolsága mérhetõ meg, az infrakamera szolgáltatja az irányt, a lézer pedig értelem szerûen a távolságot. Fontos, hogy saját-ellenség azonosítás nem történik, így kétséges helyzetekben a tûzkiváltás elõtt kötelezõ rövid idõre mellékapcsolni a lokátort, ha a HUD bal oldalán nem jelenik meg egy C betû, akkor ellenséges légi cél került befogásra.
A felderítési távolsága függ a hõforrás intenzitásától - értelemszerûen egy fáklyával menekülõ gépet nagyobb távolságról lát meg, mint egy viszonylag lassan közeledõt - valamint a valóságban a légköri viszonyoktól, de ezutóbbit emlékeim szerint nem szimulálták le a LockOn-ban, ergo az amúgy az infratartományban jelentõs elnyelõképességû vízpárából álló felhõn is vidáman átlát.
Kizárólagos használata esetén értelemszerûen nem indítható félaktív lokátoros rakéta - R-27R klf. változatai - viszont használható az R-60, R-73, R-27T, R-27ET, valamint hatótávolságbeli és találati valószínûségbeli engedményekkel az aktív lokátoros R-77."

NEXUS6
Háj, kicsit off.

Szal az a helyzet, hogy kezdek beleszerelmesedni az x52-be. Mondjatok valami tippet, hol érdemes beszerezni? Az argep.hu-n kidobott valami netes bótot 21-22 körüli árért. Szerintetek frankó lehet a cég?

Lásd itt.

DonZorro
Igen, arra gondoltam hogy mi az a max táv amirõl az "o"-val meg tudom fogni...

KOLSZ? <#fejvakaras>

Hát most nem tudom mire gondolsz. Az ET hatósugarának a játékban 70km van megjelölve de ezt optimális esetben veszik alapul. Gondolom jó idõben feléd mozgó cél esetén. Ha irányt változtat az drasztikusan csökkenti a távolságot... Ha földháttérbe megy az gondolom a rakétát nem zavarja viszont a géped lokátorát annál inkább. Nem tudom ez IR raksik esetében befolyásol-e bármit ennél nálam hozzá értõbb ember majd megmondja. Ha rossz az idõjárás az mindenképpen rontja az alkalmazhatóságot de nem tudom, hogy ez le van -e szimulálva. Ha a KOLSZ hatótávolságára vagy kíváncsi azt nem tudom, de 10-20 km közé saccolom. Mindenképpen CAC-ra van kitalálva bár gondolom ez függ a cél "melegétõl" is...

DonZorro
Távolság? KB?

Hát nagy távolságra sehogyan! Viszont annyi benne a vicc, hogy befogod radarral útjára engeded a raksit és kész. Nem fog neki indítást jelezni csak a befogást épp úgy ahogyan neked. KOLSZ-t csak közelrõl lehet használni pont úgy, mint a radart. Tapasztald ki. Csinálsz egy missiont beraksz elõször pár baráti gépet, és szépen mögéjük evezel, aztán kipróbálgatod a dolgot. Ugyan úgy mûködik, mint a radar csak kisugárzás nélkül.

DonZorro
És én hogyan tudom radar nélkül indítani az ET-t? "o"-val? <#wilting>

Hát tudni nen nagyon lehet csak számítani lehet az IR raksira CACban mindenképpen. De azért van rá pár trükk hogyan lehet elkerülni. Mivel valószínûleg messzirõl jön nem nagyon esélyes KOLSZ-al rádmérni ezért aktív befogásod lesz amibõl szintén sejthetõ, hogy jön valami. Ilyenkor érdemes indítani rá aztán kifordulni és emelkedni vagy süllyedni majd mikor szerinted a közelben lehet aktív nagy terhelésû fordulókat végezni némi flare-t elszórva abban bízva, hogy elfogy a kinetikus energiája mire odaér... Esetleg hátat fordítva valószínûleg el tudsz futni elõle, vagy a nap felé fordulva valószínûleg eldobja majd a célt. A besugárzásból nagyjából lehet sejteni, hogy milyen messzire van tõled. Persze ez csalóka, mert pl TomCat-nél 100km -rõl vagy annál messzebbrõl is szinte teljes kört kapsz az RWR-en mert marha erõs lokátora van. Persze ez elég szivatós dolog de nincs mit tenni. IR raksi elõl lehetõleg fáklya nélkül kell futni amúgy tapasztalatom szerint. 😊 Ha US gépben ülsz (F-15C) és szerencséd van akkor használnak zavarást (ECM) és a nyakába küldesz egy AMRAAM-ot HOJ módban mert akkor õ sem látja, hogy indítottál, majd kikapcsolod a radart, h ne legyen besugárzása tõled és az RWR alapján próbálsz közel menni hozzá, ahonnan már kicsit kiegyenlítettebb a dolog mert látod, ha indít rád. Amint közel ér az AMRAAM az egy rövidke idõre úgy is lefoglalja majd.Ha te is orosz gépben ülsz tegyél föl te is ET-t és lõj Te hamarabb... 😊 Vagy kerülj mögé és KOLSZ-al durrantsd seggbe.
Egyébként sokat kell kínlódni mire tesztelgetni gyakorolni mire az ember rájön mit hogyan is kell. Remélem nem írtam nagy baromságot bár ha igen valaki hátha kijavít. 😊

Boconadi
hát ha nem kapcsolnak radart és úgy indítanak, akkor csak pásztázd a teret, vagy keres valami nagy villanást. De ha ilyet nem látsz akkor cumi van, mert nincs semmilyen besugárzás.
Ha pedig radarral indítják, akkor figyeld a távolságot (sok játék után lehet érezni hogy milyen rakétát indítottak).
DonZorro
Srácok, a R27ET ellen van valami bevett technika <#conf>
Értem ezt arra, hogy lerázás vagy pl. lehet tudni valahonnan hogy jön felém <#help>
Nagyon zavar, hogy sokszor nem tudom honnan szednek le... <#falbav>

Willenbrock
Tulajdonképpen tényleg nincs is rá szükség a Lock Onban mert úgysem az izomerõ mozgatja a kormányokat hanem számítógépvezérelt hidraulika.A világháborús gépeknél még huzalvezérlés volt mindenféle rásegítés nélkül.Il-2-ben ezért még van értelme a FFB-nek szerintem.