17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Solt #14847 Neked az alap Lock-On van meg? Codec pakk van fent? Rendszergazdaként próbáltad indítani?
-
#14846 mikor indulna, megnyílik az ablak, aztán mikor be kéne jönnie vmi képnek, akkor visszalép az asztalra és kiírja, h vmi hiba van, keressen neten megoldást vagy zárja be a programot... és ennyi (próbáltam már, h az ikonjára jobb katt és a tulajdonságok menüpont alatt a kompatibilitásnál átállítottam xp (sp2)-re, de úgy is ezt produkálta..., egyébként patch-et sem tudtam letölteni, mert azt írta ki a telepítésnél, h vmi patch.bat nemtom mi hiányzik neki (nézzem meg jól írtam e be a fájlnevet)... szval nem tudom mi lesz ebből... -
Solt #14845 Nálam gyönyörűen megy 64 bites Vistán, az ég világon semmi gond vele. Sokkal stabilabb rendszer mint az XP! ;)
Sharks: Mi a gondod, mi a hiba jelenség? -
gsg16 #14844 igen,szerintem a vista a modernkori mazohizmus egyik formája.nemtudom miért nem megy vistán. -
#14843 Thx a válaszokat, de közben kiderült, h el sem tudom indítani vmiért... Vistám van, de elvileg van rajta 9.0-ás directx (nem az, ami a lemezen volt mondjuk), szval nem értem -
#14842 coming soon:) -
gsg16 #14841 létezik hozzá,de olyan is.jobban jársz az angol manual-al.a magyarítás csak a menü egy részére terjed ki.és az is csapnivaló. -
#14840 Nincs. -
#14839 Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, h létezik e magyarosítás a játékhoz és ha igen, akkor hol találom??? Thx -
gsg16 #14838 EZEN AZ OLDALON!!!!! tudod a Flaming Cliff-et megrendelni,boltban nem árulják.az 1.02-es patch-et ingyenesen le tudod tölteni.a FC kb 3000Ft kiszálítással együtt.de ezt most írja ide valaki kb 5000X.kicsit olvass vissza a topicba.ja magyar nyelvű kézikönyv is lett már belinkelve,végigjátszás nem létezik hozzá,és a fülkében a müszereket a gép adatainak,és állapotának kijelzésére tették bele,és nem azért,hogy a kilátásban zavarjanak.na asszem nem hagytam ki semmit,és talán megválaszoltam pár még fel nem tett kérdést is.ja,és a végén nincs 50 emeletes főgonosz sem.amúgy in az izraeli résszel játszottam a wings over sorozatból,de eléggé árkádos szerintem,ezért aztán le is töröltem. -
#14837 És a kiegészítő ,azt is meglehet kapni?
Ja és tényleg itt seni sem játszik a wings over valamelyik részével? -
gsg16 #14836 az alap lonci 1000-1500Ft-ért megkapható boltban,ha az után érdeklődsz. -
#14835 Hello, valakinek nem eladó véletlen a játék? -
Putyin #14834 :D mostmár nekem is :D -
Solt #14833 Juj, én viccnek szántam, nekem a hajam égnek áll tőle! :D -
Putyin #14832 Tőlem akár sok WOW is lehet. Hát bakker, csítelnek benne mint az állat. :( az embernek elmegy a kedve az egésztől. -
Solt #14831 Egy kis WOW? :D:D:D -
Putyin #14830 Undorodom a lockontóóól!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
Putyin #14829 na, majd akkor megnézem! :) -
#14828 Az új BMS lehet, hogy ilyen lesz. -
gsg16 #14827 igen,billentyűzettel "nagyon szar a game".amúgy az irányításról annyit,hogy van a játék gyökérkönyvtárában egy manual,amiből mindent megtudhatsz. -
#14826 Hali ! Új vagyok ! Az lenne a kérdésem hogy billentyűzettel nagyon szar a game ? Mert még nem jött meg a joystick. És már repkednék ! Bonyolult az irányítás ? Köszi előre is a válaszokat! -
#14825 pontosan
simmodosok csinálják a textúrákat asszem...
model-t meg valmi kínai csákó, plussz Yeniceri is besegített neki -
#14824 Ez olyan kieg mint, Sim MOD féle A-10? -
#14823 hamarosan kész a 3GO Su-27 Flanker....
-
#14822 nm -
pepe88 #14821 köszi szépen azt kerestem -
#14820 A(z) "lock on skins" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 766 000 találatból. (0,22 másodperc)
Egyébként pedig : http://www.lockonfiles.com/index.php -
pepe88 #14819 üdv mindenkinek
keresek egy oldalt ahol mindenféle skinek meg patchek egyebek találhatóak de nem találom google-ba sajnos
tudna valaki segíteni? -
gsg16 #14818 1.02-ővel az ubi.com-on lehet játszani,amit telepítéskor tesz fel a program.regisztrálni kell,és már játhatsz is. -
#14817 Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy a sima Lock On-t lehet-e valahol neten játszani, próbáltam Hyperlobby-val de annál mindenhol az Flaming Cliffs-t kérte. Ha tudtok valami címeket kérlek irjátok meg, köszi. -
#14816 Kusovszkaja, hátha valakit érdekel :) -
nalyib #14815 Keress meg ha nem sikerül, 2-3 héten belül elvileg megyek Egerbe. -
Tes Parker #14814 Köszi a segítséget. Majd szétnézek Tesco-ban mert sajna Egerben csak az van a neten meg sehol nem találtam olyan boltot ahol meg lehetne venni. -
nalyib #14813 Szia, nekem pl. mediamarkt-ban 990Ft volt, a flaming cliffs kieg-et szerintem csak a www.lockon.ru-ról rendelheted meg.
Botból a cyborg evo-t ajánlom, a legtöbb szimes, aki nem akar többet költeni rá (bár eddig inkább csak II. vh-s körökben voltam), ennél a botnál szokott kikötni. -
Tes Parker #14812 Cső Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet itthon beszerezni a játékot? És még annyi,hogy melyik joystic éri meg jobban a Speed-Link Black Widow vagy a Saitek Cyborg Evo Stick? Előre is köszi a választ. -
#14811 Nem túl nehéz megtanulni a kezelését, szerintem nyugodtan vágjál bele, de a magyarítások nem túl jók, meg sok értelmük sincsen. Cáfoljanak meg a hozzáértők, ha más a véleményük :-)
A joystick-ok merem ajánlani, nekem is ilyen van, és már nyúzom pár éve. Masszív, kézre áll, van normális lábkormány a gázkar elején, nem olyan csavargatós fajta, amikkel nem lehet normálisan helikopteres szimeket kezelni.
A force feedback funkciót nem használom, engem idegesít, de az a része is jól kidolgozott, szépen hangolható, de ahhoz kell a gyári driver. -
#14810 Sziasztok!
Én ez alapján próbáltam elindulni:
http://flankertraining.com/ironhand/a2g.htm
Ezen az oldalon van egy oktató videó:
STRAFING :: SU-25T
Chris Warren demonstrates how to strafe a target using the Su-25T's gun pods. Targeting is by laser designation.
Illetve a Lock On Training mappában is van ezzel kapcsolatos videó, csak rosszul vetíti le..
Üdv:
Papa01 -
A tumi #14809 Találtam hozzá magyarosítás a magyarosítás portálon.
Nem írnak róla semmit,hogy mire terjed ki a fordítás.
Nem tudja valaki,hogy teljes a fordítás vagy még csak kezdetleges.
Most szeretnék elkezdeni ezzel a szimulátorral játszani.
Relatíve könnyű megtanulni rajta vagy laikusoknak akik még sose nyomultak szimulátorra azok ne is kezdjenek bele?
Ilyen Joyt vennék hozzá:
http://www.supergamer.hu/speedlink-black-widow-flightstick-p-1459.html
Érdemes ilyet venni vagy ne?
Kb 8ezret szánnék rá. -
gsg16 #14808 amennyire én tudom,vagy a saját gépágyúval lehet lőni,vagy a konténerekkel,vagy mindhárommal egyszerre.nemtudom van-e automata módja.mivel a csövük nem tud kitérni semerre sem,nem sok értelmét látom automata módnak.de lehet,hogy csak én nem tudtam,hogy van rajta olyan.ha van automata mód,azt írja már le valaki legyenszíves,hogy működik?