17989
  • Solt
    Neked az alap Lock-On van meg? Codec pakk van fent? Rendszergazdaként próbáltad indítani?

• Sharks
    mikor indulna, megnyílik az ablak, aztán mikor be kéne jönnie vmi képnek, akkor visszalép az asztalra és kiírja, h vmi hiba van, keressen neten megoldást vagy zárja be a programot... és ennyi (próbáltam már, h az ikonjára jobb katt és a tulajdonságok menüpont alatt a kompatibilitásnál átállítottam xp (sp2)-re, de úgy is ezt produkálta..., egyébként patch-et sem tudtam letölteni, mert azt írta ki a telepítésnél, h vmi patch.bat nemtom mi hiányzik neki (nézzem meg jól írtam e be a fájlnevet)... szval nem tudom mi lesz ebből...
  • Solt
    Nálam gyönyörűen megy 64 bites Vistán, az ég világon semmi gond vele. Sokkal stabilabb rendszer mint az XP! ;)

Sharks: Mi a gondod, mi a hiba jelenség?
  • gsg16
    igen,szerintem a vista a modernkori mazohizmus egyik formája.nemtudom miért nem megy vistán.
  • Sharks
    Thx a válaszokat, de közben kiderült, h el sem tudom indítani vmiért... Vistám van, de elvileg van rajta 9.0-ás directx (nem az, ami a lemezen volt mondjuk), szval nem értem
  • polluxware
    coming soon:)
  • gsg16
    létezik hozzá,de olyan is.jobban jársz az angol manual-al.a magyarítás csak a menü egy részére terjed ki.és az is csapnivaló.
  • Molnibalage
    Nincs.
  • Sharks
    Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, h létezik e magyarosítás a játékhoz és ha igen, akkor hol találom??? Thx
  • gsg16
    EZEN AZ OLDALON!!!!! tudod a Flaming Cliff-et megrendelni,boltban nem árulják.az 1.02-es patch-et ingyenesen le tudod tölteni.a FC kb 3000Ft kiszálítással együtt.de ezt most írja ide valaki kb 5000X.kicsit olvass vissza a topicba.ja magyar nyelvű kézikönyv is lett már belinkelve,végigjátszás nem létezik hozzá,és a fülkében a müszereket a gép adatainak,és állapotának kijelzésére tették bele,és nem azért,hogy a kilátásban zavarjanak.na asszem nem hagytam ki semmit,és talán megválaszoltam pár még fel nem tett kérdést is.ja,és a végén nincs 50 emeletes főgonosz sem.amúgy in az izraeli résszel játszottam a wings over sorozatból,de eléggé árkádos szerintem,ezért aztán le is töröltem.
  • hooah
    És a kiegészítő ,azt is meglehet kapni?
    Ja és tényleg itt seni sem játszik a wings over valamelyik részével?
  • gsg16
    az alap lonci 1000-1500Ft-ért megkapható boltban,ha az után érdeklődsz.
  • hooah
    Hello, valakinek nem eladó véletlen a játék?
  • Putyin
    :D mostmár nekem is :D
  • Solt
    Juj, én viccnek szántam, nekem a hajam égnek áll tőle! :D
  • Putyin
    Tőlem akár sok WOW is lehet. Hát bakker, csítelnek benne mint az állat. :( az embernek elmegy a kedve az egésztől.
  • Solt
    Egy kis WOW? :D:D:D
  • Putyin
    Undorodom a lockontóóól!!!!

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Putyin
    na, majd akkor megnézem! :)
  • Molnibalage
    Az új BMS lehet, hogy ilyen lesz.
  • gsg16
    igen,billentyűzettel "nagyon szar a game".amúgy az irányításról annyit,hogy van a játék gyökérkönyvtárában egy manual,amiből mindent megtudhatsz.
  • Krapo
    Hali ! Új vagyok ! Az lenne a kérdésem hogy billentyűzettel nagyon szar a game ? Mert még nem jött meg a joystick. És már repkednék ! Bonyolult az irányítás ? Köszi előre is a válaszokat!
  • polluxware
    pontosan

simmodosok csinálják a textúrákat asszem...

model-t meg valmi kínai csákó, plussz Yeniceri is besegített neki
  • Molnibalage
    Ez olyan kieg mint, Sim MOD féle A-10?
  • polluxware
    hamarosan kész a 3GO Su-27 Flanker....

• LeonSilver
    nm
  • pepe88
    köszi szépen azt kerestem
  • LeonSilver
    A(z) "lock on skins" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 766 000 találatból. (0,22 másodperc)

Egyébként pedig : http://www.lockonfiles.com/index.php
  • pepe88
    üdv mindenkinek
    keresek egy oldalt ahol mindenféle skinek meg patchek egyebek találhatóak de nem találom google-ba sajnos
    tudna valaki segíteni?
  • gsg16
    1.02-ővel az ubi.com-on lehet játszani,amit telepítéskor tesz fel a program.regisztrálni kell,és már játhatsz is.
  • krisztian005
    Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy a sima Lock On-t lehet-e valahol neten játszani, próbáltam Hyperlobby-val de annál mindenhol az Flaming Cliffs-t kérte. Ha tudtok valami címeket kérlek irjátok meg, köszi.
  • REPS0L
    Kusovszkaja, hátha valakit érdekel :)
  • nalyib
    Keress meg ha nem sikerül, 2-3 héten belül elvileg megyek Egerbe.
  • Tes Parker
    Köszi a segítséget. Majd szétnézek Tesco-ban mert sajna Egerben csak az van a neten meg sehol nem találtam olyan boltot ahol meg lehetne venni.
  • nalyib
    Szia, nekem pl. mediamarkt-ban 990Ft volt, a flaming cliffs kieg-et szerintem csak a www.lockon.ru-ról rendelheted meg.

Botból a cyborg evo-t ajánlom, a legtöbb szimes, aki nem akar többet költeni rá (bár eddig inkább csak II. vh-s körökben voltam), ennél a botnál szokott kikötni.
  • Tes Parker
    Cső Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet itthon beszerezni a játékot? És még annyi,hogy melyik joystic éri meg jobban a Speed-Link Black Widow vagy a Saitek Cyborg Evo Stick? Előre is köszi a választ.
  • L Viper #14811
    Nem túl nehéz megtanulni a kezelését, szerintem nyugodtan vágjál bele, de a magyarítások nem túl jók, meg sok értelmük sincsen. Cáfoljanak meg a hozzáértők, ha más a véleményük :-)

A joystick-ok merem ajánlani, nekem is ilyen van, és már nyúzom pár éve. Masszív, kézre áll, van normális lábkormány a gázkar elején, nem olyan csavargatós fajta, amikkel nem lehet normálisan helikopteres szimeket kezelni.
    A force feedback funkciót nem használom, engem idegesít, de az a része is jól kidolgozott, szépen hangolható, de ahhoz kell a gyári driver.
  • Papa01 #14810
    Sziasztok!

Én ez alapján próbáltam elindulni:
    http://flankertraining.com/ironhand/a2g.htm

Ezen az oldalon van egy oktató videó:

STRAFING :: SU-25T
    Chris Warren demonstrates how to strafe a target using the Su-25T's gun pods. Targeting is by laser designation.

Illetve a Lock On Training mappában is van ezzel kapcsolatos videó, csak rosszul vetíti le..

Üdv:
    Papa01
  • A tumi
    Találtam hozzá magyarosítás a magyarosítás portálon.
    Nem írnak róla semmit,hogy mire terjed ki a fordítás.
    Nem tudja valaki,hogy teljes a fordítás vagy még csak kezdetleges.
    Most szeretnék elkezdeni ezzel a szimulátorral játszani.
    Relatíve könnyű megtanulni rajta vagy laikusoknak akik még sose nyomultak szimulátorra azok ne is kezdjenek bele?
    Ilyen Joyt vennék hozzá:
    http://www.supergamer.hu/speedlink-black-widow-flightstick-p-1459.html
    Érdemes ilyet venni vagy ne?
    Kb 8ezret szánnék rá.
  • gsg16
    amennyire én tudom,vagy a saját gépágyúval lehet lőni,vagy a konténerekkel,vagy mindhárommal egyszerre.nemtudom van-e automata módja.mivel a csövük nem tud kitérni semerre sem,nem sok értelmét látom automata módnak.de lehet,hogy csak én nem tudtam,hogy van rajta olyan.ha van automata mód,azt írja már le valaki legyenszíves,hogy működik?