Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Товарищ Путин
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az F22 Air Dominance Fighter után jött ki az F22 Total Air War, amiben már nem lineáris küldetések voltak, hanem bele lehetett piszkálni rendesen a dinamikus hadjáratba.
A kiadó utolsó munkája az Eurofighter Typhoon volt, majd õket is felszívta a katonai jellegû munka.
Товарищ Путин
http://uk.youtube.com/watch?v=Ku-ICQvQJGI
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
egy kis szimulátor történelem.ide is beteszem,hátha érdekel valakit!
F16 AGGRESSOR
még a LOMAC elõtti korból.
ON
Товарищ Путин
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A magassarkú cipellõben repülõeszközbõl kiszállás közben csikket eltaposó néni az egy korai BS videóban volt (és ott is fake)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
én erre gondoltam de mindegy
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Товарищ Путин
Tuti ez az igazság?
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
úgyis elzárják a gázt, mindegy hogy mit mondok 😄
Товарищ Путин
Amúgy meg... Putyin bánja a fene hogy idegesíted a DEV-ket.. csak véletlenül se írd oda hogy magyar vagy😊
Köszi!
Товарищ Путин
http://uk.youtube.com/watch?v=KZV1CdFObeQ
Товарищ Путин
Товарищ Путин
nem szabad általánosításnak venni az oroszokra nézve amit írtam, mivel tudok más ellenpéldával is szolgálni az ED háza tájáról is akár. az FC vásárlásnál kimondottan profik voltak, meg is lepett a precízitásuk. Más kérdés, hogy a mi postánk kicsit gátat képezett a termékek szabad áramlásában azaz ellopták a cuccot.
Товарищ Путин
Vazze lassan megutáltatják velem az egészet, fõleg hogy a DCS-ben tervben sincs repülhetõ orosz csapásmérõ gép. Majd moddoljunk vagy mi?
Товарищ Путин
Amúgy van olyan érzésem, hogy ilyen szabadon, mint itt az SG-n a világ semelyik részén nem fórumozhatsz. A ruszkiknál a helyi kis Sztálin, a kínaiaknál a párt fórum-ügyeletese, nyugatabbra meg a politikailag korrektség öncenzúrája érvényesül.
Azért a válaszoló hozzáállásában az a dúrva, hogy meg sem próbálkozik semmit sem mondani, amivel a jelenlegi helyzet tényleg kétségbeejtõ voltát igyekezne csökkenteni, nem baj hogy nem igaz, csak mondjon valamit. Úgy csinál mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és a jelenlegi helyzet még a világegyetem elpusztulásáig fennállhatna. A community megvan, elfórumozgatnak, néhány évente jön valami kis hírmorzsa, oszt jól van.
De mibõl van ezeknek pénzük!!!???
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
amúgy meg biztos forrásból tudom, hogy másokat is kicsináltak ott a fórumon. akik meg ott éljeneznek, gondolom ezért tartják õket. hát ne mondja nekem senki, hogy a sok kis gyík arra élvez, két havonta megnézheti valamelyik autista fejlesztõ bénázását videon és olvashatja, hogy jesss, már van szelepsapka is a hangár mellett parkoló ural bal elsõ gumiján, és most készítjük a kerékõrt....
Товарищ Путин
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
Товарищ Путин