17989
  • DummyBoy
    Nos, a DCS sem kezeli még a 2 magot, de rá lehet venni ...

A legnagyobb probléma (És most saját magam ellen beszélek, mert eddig én féltem a Vista-tól mint a tűztől ...) hogy az XP magas ívből szarik a magokra általában ...

De Vista alatt van egy pár program, amivel megoldható ez a dolog:

DCS-hez van is dedikált program, ha loncihoz is kell akkor amiket ajánlok:

CPU Control (Régebbi, fapados ...)
    Priffinity (Jelenleg ezt használom és tökéletesen működik ...)

A DCS mint a Lonci procifüggő keményen ... ha TÉNYLEG használják az összes magot akkor gyorsulnak jelentősen ...

A Lonci-t nem néztem, de ugyanazon Hardware-en, ugyanazokkal a driverekkel és beállításokkal, ugyanúgy 2 magra (AMD X2) erőltetve a DCS átlag 20-30 FPS volt XP alatt és 40-50 Vista alatt ...
  • Molnibalage
    A gond az, hogy nekem még mediumon is a Szu-25T instant küldetésében diavetítés, ha kis FOV értéken egyszerre gépágyú és rakétasortűz is van. Ja, összes fény és effekt mediumon volt és a többit sem tettem fel magasra. Nem tudom mit kell tenni ahhoz, hogy élvezhető számú géppel és járművel élvezhető FPS legyen. A full grafika nemkem nem számít.
  • VO101 tvr
    Hali!
    Évek után kipróbáltam újra a LockOn-t. Gondoltam a mostani konfig-on már szaladni fog nagyon, elvégre ez egy kb 5 éves játék. Más hasonló korú szoftvereknél minden maxra és jön a 2-300 fps. Na itt nem :D Szevasztopol felett városnézésen 20 alá tud esni az fps.
    Gondolom csak egy magot használ a program. Létezik valami utolagos beállítási lehetőség, hogy több magon lehessen futtatni?
    Anno ezt a készítők milyen konfiguráción tesztelhették?? Mert még ma is igen erősen top gép kell hogy ez max-on fusson...
    A DCS-nél már kezeli a több magos procikat gondolom.
  • Solt
    Ezt a csókát lessétek... sírok! Hatalmas!!!! Minden tiszteletem az övé!!! :))))
  • Sharks
    Ez már megvan, thx... de ami a kézikönyvben volt az jobb, azzal már elboldogulok sztem!
  • gsg16
    a lap legalján találod.ez lemaradt az előbb
  • gsg16
    magyar billentyű kiosztás
  • Sharks
    Hát, sajna máshol nem találtam, csak ott tutdtam megvenni, de valóban ezért volt olcsóbb! Ami a kézikönyvet illeti, ilyen jó billentyükiosztás-leírást nem találtam máshol, ami a játékban van, az ugye angol... nekem meg magyar kell, mert közöm nincs az angolhoz!
  • LeonSilver
    Még most is, hogy szar a forint csak 3500ft az FC és ha jól emlékszem külön a szállításért nem is kell fizetni.
  • LeonSilver
    Te vetted abban a **** boltban, Neked kellene őket tájékoztatni.Gondolom ilyen megmaradt cucc volt ez, könyv meg borító nélkül és ezért is adták a kedvezményt.
    Egyébként a magyar könyv nem számít sokat.A bill. kiosztást a feltelepített cuccban is meglehet nézni a gyakorlás meg mindennél többet ér.
    ( én kb. akkor néztem meg amikor az x52-höz megcsináltam a profilomat )

Az FC-t pedig majd innen tudod megrendelni.Hidd el megéri.A SU-25T hihetetlen jól van megcsinálva.
  • Sharks
    Ez szuper, de tájékoztasd róla az 576-ot is légyszi... egyébként még úgysem most veszem meg a kiegészítőt, előbb ezt kell megtanulnom, de thx neked is a segítséget!

GSG 16-nak pedig örök hála, nagyon jó ez a netes kézikönyv is!
  • LeonSilver
    A kiegészítőt tudtommal sehol sem lehet boltban megvenni csak a neten lehet rendelni.És ha rám hallgatsz akkor a "dobozost" veszed meg én nem a letöltőst.Néhány nap alatt meg is jön.

A Lock On itthon magyar kézikönyvvel jelent meg.

• Sharks
    Azért hozzáteszem, h ez nem egy normális dolog, h megveszem a játékot, (az egyetlen darabot, ami ebben a kis porfészekben kapható) és nem hogy kézikönyvet, de még borítót sem tesznek a csomagolásba! Én meg nem ehhez vagyok szokva, meg sem vettem volna, ha nem erről a játékról lenne szó..., igaz vmennyire korrekt volt, h legalább 10%-al olcsóbban adták így, de a helyükben nem csodálkoznék azon, h inkább letöltik sokan! Azt már meg sem merem nézni, h lehet e nálunk kapni kiegészítőt hozzá (pl. LockOn: Flaming Cliffs), na jó, azért megnézem

Arra van esetleg vmi ötlet, h patch-et mért nem tudok telepíteni (már azon kívül, h vagyok). Azt írja ki, h vmi patch.bat nevü fájlt nem talál és ellenőrizzem, h jól írtam e be a fájlnevet (nem mintha be kellett volna írni vmit is). Thx még1x
  • Sharks
    őőőőőőőőőőőőőő köszi
  • gsg16
    igazad van,ha ezt így beírod,akkor csak a 3. találat a magyar kézikönyv.a "lock on kézikönyv" beírására adja ki elsőre.
  • sure
    OFF

Hát azért az alább leírt kulcsszavakra nem a ludenses linket adja...
    De most hogy mondod, kéne takarítanom, kezdek kifutni tárhelyből. :)

ON
  • gsg16
    mondjuk úgy,hogy beütöd a gúgliba,hogy Lock On magyar kézikönyv és elsőre ki is adja a belinkelt cuccot.ezt eddig csak én vagy 3X linkeltem be,a többiekről nem is szólva.bátran olvasgasd a topicot visszafelé.
  • polluxware
    Az új su-27 mod tesztelve:)

Nagyon szép! hibát nem nagyon vettem észre rajta (max egy rivets hibát a jobb oldali függ.vez.sík alján) - totál elhanyagolható...

szép fények, szép textúrák...

hibátlan

vidijó készítőknek KÖTELEZŐ!

írtak olyanokat hogy F-14 nek a kiegészítő cuccaival esetleg összeakadhat... nálam a yeniceri a10el együtt szépen megy.

Ez a modell úgymond megkoronázza a kissé porosodó Loncit..
  • Sharks
    Na az kéne nekem, hogyan lehet hozzájutni?
  • gsg16
    magyarúl csak egy 10 oldalas "kézikönyv" jelent meg.
  • polluxware
    mosméé?
  • LeonSilver
    Kretén.
  • Sharks
    Köszi, ez tényleg jó (az már túl szép lenne, ha magyarul is lehetne ilyet találni...), még csiszolnom kell e nemlétező angol tudásomat!
  • LeonSilver
    A pdf ezt írja :

Q : Is this model supported in Lock On Version1.0 or 1.02?
    A : Maybe, but we didn¡t test it. If you are interested, you can try to install manually.
  • polluxware
    csak model
  • LeonSilver
    A letöltés felett kb. 3 centivel azt írja, hogy Lock On : Flaming Cliffs v1.12A/B

A többit majd megnézem.
  • Molnibalage
    Ez 1.1-re megy ugye? Milyen fejlesztést hoz a külcsínen kívül? Részletesebben törik a gép? A SimMod féle A-10-re ez igaz?
  • gsg16
    a játék gyökérkönyvtárában,ami a program files-ba van telepítve,van egy DOC mappa.gombkiosztást,és játék kezelést illetően merem ajánlani.
  • polluxware
    3GO Su-27 model
  • Sharks
    Hy srácok... na sikerült elindíani a game-et!!! Örülök, mint majom a farkának... mostmár csak repülni kell megtanulni, de sajna nem vágom az angolt, van vhol vmi leirás, ami leírja a gomobkat így első körben, h mit mire és mikor kell használni? Fel leszállni már tudok nagyjából, de ugye még sokmindent nem, szval nagyon jó lenne egy ilyen leírás! Thx az eddigi és ezutáni segítséget is!
  • Sharks
    Sziasztok! Még mindíg próbálkozom az indítással, de hiába! Újratelepítettem a codec-et is, de ugyanaz a hiba! Mosmár úgy döntöttem, h bemásolom ide, a windows által kiírt adatokat, hátha vki ért belőle vmit:

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: LockOn.exe
    Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
    Alkalmazás időbélyegzője: 3fec667c
    Hiba – modul neve: kernel32.dll
    Hiba – modul verziója: 6.0.6001.18000
    Hiba – modul időbélyegzője: 4791a76d
    Kivételkód: e06d7363
    Kivétel – eltolás: 000442eb
    Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.6
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: b2f2
    További információk 2: c4377e741c452c7e249515b7611668be
    További információk 3: 06fe
    További információk 4: b3573eede9b1b6dbf92ef99664acb03a
  • Krapo
    Na emberek mekkora láma vagyok :S ! Meg találtam a kézi könyvet ! Na ha valamit nem értek akkor írom !
  • Krapo
    Hali ! Meg szereztem a játékot . Sikerült most belekóstolni a dolgokba billentyűzettel nem rossz - nem rossz! A joy stick még a héten jön , de addigis szeretném segítségeteket kérni ! A beállításokat nem fordítottátok le ? mert nem nagyon tudom mi micsoda ! Meg ha valaki segítene , azt meg köszönném ! Addigis jó repülést !
  • hooah
    Kösz a segítséget, a hülye kérdéseimre de mondom még kezdő vagyok.
  • LeonSilver
    -; (Semicolon) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone DOWN
    -, (Comma) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone LEFT
    -. (Period) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone UP
    -/ (Slash) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone RIGHT

Ez magyar billen a következő . , é -
  • Molnibalage
    ?? Az A-10 gépen nincs radar.
  • hooah
    Hi megint én!
    Lenne egy pár kérdésem mivel még eléggé kezdő vagyok, de nagyon lelkes Lock On-os.
    Egyenlőre csak az, hogy mikor pl. A10-el repülök, és radarral keresem a bombázni való célt, akkor a HUD-on a "célkeresztet" melyik billentyűkkle kell mozgatni, mert kiírja de ha jó tudom csak oldalakra meg lefeléá tudom a ,;. gombokkal vagy melyekkel, de fel nem.
  • Sharks
    Ok, thx
  • Solt
    Szedd le a codek pakkot, próbáld úgy. Ha így sem megy, akkor nincs több ötletem...
  • Sharks
    Sztem igen, alap van (Lock on Air combat simulation van ráirva)... kodek-ből, azt hiszem a k-lite van fent és igen rendszergazdaként indítottam