17989
  • DummyBoy
    Na ja .. majd a DCS-ben ... 2030 környékén ...

Mellesleg a Simmod A-10 és a 3GO Su-27-hez nem kell Meinitet változtatni, mennek simán, mert az eredeti modellek helyére kerülnek ...

Az F15-ös cuccoshoz nem értek ...
  • Molnibalage
    Az lenne jó, ha az A-10A is úgy törne, mint a Szu-25T. Nekem egyszerűen nem fekszik a vele való repkedés.
  • Jammer
    Igazából én az utóbbi kettővel is nagyon kiegyeznék. Nagyon szép modellek és nézegettem én azt a 2 filet de nekem az nagyon-nagy katyvasz...
  • Molnibalage
    Erre én is kíváncsi lennék.
  • Jammer
    Sziasztok!

Lenne egy modolással kapcsolatos kérdésem. Mit és hogyan kellene módosítanom a Meinit.xml -ben, hogy egyszerre tudjam használni a Walmis F15 Modellt, a SIM-MOD A-10 modellt és az új 3GO Su-27 Modellt ? Mindhárom modell nagyon tetszik és igazán ráfér a játékra a vérfrissítés szerintem. Mindkét játékom eredeti CD verzió 1.12a.
  • polluxware
    vista alatt nem próbáltam még az FC-t. abban is működik ez a BS féle affinity trükk? úgyértem érezhető a változás?
  • polluxware
    nem mondod

azért köszi! kiprószálni ám
  • Scottt
    Megjelent az általad annyira várt Szu-27es modell Polli lantlény^^
  • polluxware
    sztem simán megér ha valki szereti az su-25T-t.. javarészt csak azzal nyomtam, meg mikor kijött a yeniceri a10 modell akkor annak a kampányát is végigtoltam..

én is megvettem volna annó hogy ha nem ment volna "máshogy"

• Putyin
    Bár nem tudom, hogy miként jövök én ide, a "Még Putyin is" utalás mit akar jelenteni, de egy tény: mivel dema nem jelent meg, így én is megnéztem, hogy milyen. Kíváncsi voltam, hogy ismét hazudtak e a fejlesztők, avagy sem, és ennek fényében döntöttem úgy, hogy NEM veszem meg, mert kb 10 dollárt ér.

Az FC annyit megér, amennyit kérnek érte. De többet az sem.
  • polluxware
    meg amúgy is büdös komcsik a fejlesztők meg anyádat is lopták meg..

földedet is ők vették el

nyugodtan tőcsd le

ejjj Balázs... múltkor egészen más véleményed volt a mutyizásról

aztán meg ne sértődj nekem!
  • Molnibalage
    Az 576-ban Pesten néha van.

Szerintem, ha az FC-t megveszed akkor ne szégyeld annyira lewarezolni az alapot. 1000 Ft boltban. A postaköltség kb. annyi, mint maga a cucc. Az 1.1-et úgyis megveszed és folyton hajtogatták, hogy úgy akarták megjelentetni is. Akkor te úgyis csak azt veszed meg.

Még Putyin is kijelentette, hogy a DCS bejelentés után már nem akkora bűn szemében lewarezolni, mert itt jól át lett kúrva a fejünk, mivel az FC vonal halott és nem fog sehova sem fejlődni.
  • LeonSilver
    Itt meglehet rendelni az alap lokkont és az FC-t is.
  • hooah
    Az a probléma, hogy megrendelném, de még az alap játék sincs meg, mert sehol sem találom hol lehetne megvenni/megrendelni.
  • LeonSilver
    Háát fater nemhinném, hogy itt lenne olyan bár kituggggyyyya..
    Esetleg megpróbálhatod itt, hátha valaki árulja.
    De ha nagyon kell suerintem nyugodtan rendeld meg kintről.Nem fognak átvágni ezt itt többen is tanusíthasssssuuukk.
  • hooah
    valaki ne makarja eladni a játékot a kieggel együtt?
  • LeonSilver
    Semmi randát nem mondtam ;)
  • polluxware
    gyóóóvanna honnan tudná ha még sosem játszott eme játékkal??

egyébként amire te gondolsz az úgy nem műkszik..

max a modelljét tudod lecserélni néhány gépnek, amitől csak a külső nézetben történik változás

(ez a legörjítőbb hátrány a lonciban..)
  • LeonSilver

Pontosan a hszed alatt a link.
  • Marci19
    Helló!
    Honna lehet a LOCK ON ba repülöt letölteni???
  • DummyBoy
    www.lockonfiles.com
  • Micsu
    high textúra pack van a játékhoz?
  • polluxware
    itt-ott tecskó... vagy külföldről a "GOLD" verzsön flaming Cliff-el együtt..

vagy torrent:/
  • Micsu
    Vettem egy normálisabb joyt és lock onozni szeretnék

MOn még meg tudom venni a játékot, vagy rendeljem meg külföldről?

milyen modokat, patcheket érdemes mindeképpen feltenni a játékohoz?
  • LeonSilver
    Betöltöm a profilt és van ami működik ( pldául a lock target ) és van ami egyszerűen szarik az egészre ( például a ralt+space ; release weap ).Televan a faxom vele komolyan mondom.Az a szar, hogy volt valahol egy 64bites béta ami fasza volt csak azthiszem már letöröltem :(
  • Solt
    Jogos, a saitek driver tényleg kaki...
  • DummyBoy
    Itt a hivatalos oldala a Priffinity-nek:

Egdemeal Software - CPU affinity Tools

Én az elején teszteltem a Vista-t egy darabig, a játékaim fele szarul ment alatta, a winyókezelése botrányosan szar volt ésatöbbi ... ment is vissza az XP ... folyamatosan olvastam és halottam ismerősöktől, milyen szar is ez meg az ... Szóval játszani én is mindenkinek XP-t ajánlottam ... (Sőt, aki quka a számítástechnikához, annak mai napig azt is ajánlom xD )

Aztán újból felütötte a fejét a repülési láz, és a DCS fórumán agyondicsérték ... Mivel most semmi más nincs a gépen csak DCS és FC, ezért próbaképp feltettem (Főleg mert van SP1 is azóta ...)

Vannak ugyan kisebb anomáliák, ettől eltekintve eddig tetszik ... és érezhetően gyorsabb mint az XP volt ... Gondolom ez a javítások miatt van :)
  • Solt
    Dettó, csak nálam a Vista SP1 64bit a csúcs! ;)
  • LeonSilver
    Nekem is csak azért van XP másodlagos oprencernek mert a Falcon TE-je Vista alatt érdekes dolgokat művel.Viszont a Saitek új drávere ( szerintem ) egy kalap szar.Például a régebbi driverben a pinkle szviccsset is lehetett programozni ebben az újban meg nem ( nekem ezen volt DCS-ben a trimm ).

Szivesen!
  • polluxware
    dos 6.22 óta használok oprendszert... számomra eddig az XP SP2 a csúcs.. soha nem volt vele bajom

win2000-ben tetszett a puritánsága teljesítménye

vista picit túl van csicsázva sztem, bár ezen most Vlite segítségével bűvészkedek:)
  • polluxware
    egyem a húúsod, Köszi!
  • Solt
    Hát aki ez alapján dönti el, hogy hisz valakinek, vagy sem...

Nekem 4gb memóriám van, így "muszáj" a 64bites Vista... eleinte én is féltem tőle, de ma már vissza nem tenném az xp-t! Összességében jobbak a tapasztalataim vele, mint az xp-vel...
  • LeonSilver
    Priffinyityi ;)
  • polluxware
    mer akkó nem hiszed el hogy nem neki van igaza!!! azéééé!!!

fene tudja... én is óckodok a vista ellen ,de az tény hogy példul az fs9 is pattogósabban fut az xp-hez képest főleg a kamera állások változtatásánál..

az viszont egy más kérdés hogy iszonyat sok cache-t csinál az alapmemóból amiért a swapfile-t is jobban használja.

valhogy lekéne tiltani benne hogy limit nélkül kesseljen amíg 0 nem lesz a szabad memó mérete
  • Solt
    Ez már lehet vga driver kérdése is...

Viszont amit nem értek Bucser esetében, hogy miért "baromság" felkiáltással kell kezdeni... miért nem lehet így: "Szerintem nem így van, tévedsz"
  • polluxware
    ez sajnos így vagyon...

viszont van egy érdekesség is! Vista alatt tény hogy dupla annyi majdnem az fps viszont vannak olyan helyzetek mikor leesik az fps, és vista alatt jobban mint xp alatt.

alap '1'-es training "vidijónál" (scriptes pálya), vettem észre ezt a jelenséget.

Priffinity-hez tudtok linket adni én nem találtam sehol..
  • DummyBoy
    Mégvalami ... Kicsit kiegészíteném a dolgot ...

Annyiban igaza van Bucsernek hogy van ami használja, de semmiképp sem ugyanúgy ...

Namost DCS estében semmi sem volt, asszem Loncinál sem, ezért írtam a Vista-t ... de pl Anno S.T.A.L.K.E.R. esetében volt némi gyorsulás, ha sikerült a 2 magra ráerőltetni ...
  • LeonSilver
    "Ha két mag áll rendelkezésünkre egy feladat végrehajtásához - példának okáért mindkettő 2 gigahertzes sebességen - az nem jelenti automatikusan azt, hogy 4 gigahertznyi tiszta számítási teljesítménnyel gazdálkodhatunk. Rengeteg múlik azon, hogy az általunk használt programok rendelkeznek-e SMP (Symmetric MultiProcessing) képességgel, és ha igen, milyen szintig. Operációs rendszereink némiképp segédkeznek a terhelés elosztásában, ez a funkció azonban messze nem működik olyan jól, mint ha az általunk használt alkalmazások direkt többszálas működésre lennének felkészítve. Félreértés ne essék: a többmagos processzorok már így is jelentős előnnyel bírnak egymagos társaikkal szemben, de kézi vezérléssel - különösképp ha sok SMP nélküli programot használunk - tovább gyorsíthatjuk rendszerünket.
    "

Akit bővebben érdekel az elolvashatja a cikket .itt
  • DummyBoy
    Gondolod? Próbáld ki a DCS-el ... Semmi sem változik XP alatt ... Vista alatt meg látványosan javul! Én sem gondoltam volna!
  • Bucser
    baromság. Xp alatt ugyanúgy használható a több mag.