Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt írd meg a fejlesztõknek is! 😊 tökön is lövük magukat! 😄

Товарищ Путин

érdekes jelenséget tapasztaltam.SU25T-vel repültem egy egyszerû küldetést,és visszafelé tartva a reptérre,találtam egy éppne arrafelé haladó tehervonatot,aminek elõször mozdonyát,majd a többi részét is szarrá lõttem gépágyúkkal.ahogy a mozdonyt szétlõttem,megállt a szerlvény,és utánna értelem szerûen nem is ment tovább.mindezt rögzítettem is trackfile-ban.most FRAPS-el ki akartam írni avi-ba,és amikor ahhoz a részhez értem,hogy szétlövöm a vonatot,elõször ugye szétment a mozdony,majd mire a trackfile-ban odaértem,hogy visszafordúltam,és megint elkezdtem lõni,addigra a vonat továbbhaladt,és a gép értelemszerûen a sineket lövi.holott én eredetileg a tehervonatot daraboltam fel,amikor készült a trackfile.ez már csak azért is érdekes,mert nemhiszem,hogy 2 gépágyú konténrtõl,és a gép saját gápágyújától együttesen elszenvedett találatok után,bármilyen mozdony,akár csak egy métert is továbbmenne.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Nekem is megfordult a fejemben hisz a loncit is úgy játszom, hogy ha orosz gépben ülök ( 98.5% ) akkor a HUD is orosz.De ez így azthiszem kicsit sok lenne már úgyhogy megvárom az inglist.Azthiszem.

Szerintem azért oroszul jön ki elõször mert nekik így könnyebb.
Fordítgatni meg ráérnek késõbb is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

de miért oroszul adják ki elõször?nemtudom,hányan szimulátorozhatnak orosz nyelvterületen,de megkockáztatom,hogy nem õk teszik ki a világ szimulátoros társadalmának 90%-át.egyszerûbb lenne szerintem egy nyelvi kiegészítõt kiadni hozzá,oroszúl.vagy nem?amúgy én is megvenném.az áráról lehet valamit tudni?

NEXUS6
Hmmm egy pillanatra meginogtam, hogy bevállaljam, hogy autentikus nyelven élvezzem a progit!😉
De igazából az orosz már nem megy annyira, meg nem vágyok arra, hogy 1-2 hónapig, az elsõ pecs megjelenéséig valami bughalmazzal szenvedjek.

Másrészt az eddig megjelent képeket/videókat elnézve emellett valszeg egy hardver frissítéssel kelllene kezdenem, legalább videokártya magasságáig.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Molnibalage
Lesz olyan fanatikus itt aki megveszi az orosz nyelvût, hogy hamarabb hozzájusson?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Én is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NEXUS6
Én ezzel a Sztarforcéval nem vagyok kibékülve. Nem tudom mennyire véd a pájreszi ellen, vagy mennyire macerás, de jelenleg nem hiszem, hogy ez lenne a legnagyobb gondjuk.

Valszeg egy már alig élõ öszilégy sem fog sehol a Világon leesni a falról a hír hallatára. Jó kérdés, hogy mennyit ártana vagy esetleg használna, ha néhány millió példányban lelopnák. És ha tényleg jó progi akkor a következõvel, meg jó pénzt tudnának keresni. Így meg megy a vegetáció.

Monnyuk én biztos megveszem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

LeonSilver
DCS: Black Shark to be released in Russia on 17 October
We have some additional info about the release of DCS Ka-50 Black Shark, from Matt Wagner :

In addition to the Russian version, a single western version (DVD and download) including support for English, French, German and Spanish is currently in development. Much localization work still remains and there will be a 90-day period between when the western version is completed and submitted to the various Age Rating Authorities as required by law (ESRB for USA, PEGI for Europe (less Germany) and USK for Germany), then presented to distributers and when the game will be available for purchase. Although the game will be completed in 2008, it may not be available for purchase until early 2009.

Between now and the release of the western version, we will be releasing free content for DCS: Black Shark to include: the DCS User Manual, the Ka-50 Simulation Flight Manual, and probably an English-only interactive demo.

A printed, spiral-bound 550+ page Ka-50 flight manual will also be available for sale.

Both the retail and digital download versions of DCS: Black Shark will be using the latest version of StarForce. The DVD version will require a weekly check. This decision was made only after three years of testing using well over 100 beta testers over a wide array of hardware and installed software. During these three years of intensive testing, not a single tester encountered a StarForce-related problem. We feel StarForce provides a safe and effective means of combating software piracy.

de legkésõbb 3009.jan.30.-ig tuti kiadják.

Ez így igaz.
Már egy ideje figyelem ezt az oldalt és mindig azt látom, hogy
csúszik a megjelenés.
Az érdekes az, hogy mikor az elsõ videókat láttam, nekem már kész játéknak tûnt és az nem tegnap volt.

<#smile>
NEXUS6
Ez jó, mert itt meg 2009. jan. 30 a kiadási dátum!😉

LeonSilver

😉

üdv!na,ma sikerült a SU25T-t belevinni egy olyan fordulóba,amiben leszakadt mindkét szárnya.nem így akartam,de így sikerült.látványnak sem volt utolsó.

LeonSilver
"Whirlwind of Vietnam"

Ez mekkora ratyi, jézus szive ... <#idiota>

Szerintem is a csõd szélén táncolnak ilyen fos után.

sure
Pont ez fordult meg nekem is a fejemben, meg is néztem az orosz nyelvû részt, ott sem, csak egy új cirillbetûs fórumtopik árulkodik róla (igaz, oda írt Czich, aki valami góré - érteni sajnos nem értem, hogy mit)

BTW, ez az 1C Company adta ki a Vietnámi Forgószélet is (Whirlwind of Vietnam), nem lepõdnék meg rajta, ha csõdközelbe vitte volna õket, edéék meg beígértek nekik egy DCS kiadási lehetõséget egy jónak hangzó dátummal, amit lehet karácsonyig szépen tologatni, viszont a tömeg egy része addig sem edééket, hanem az 1C-t aszogatja, hogy mikóleszmá. De megincsak ez a negatív hozzáállás, ehh.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Willenbrock
A nosztalgiához kapcsolódik a kérdésem:Tud valaki modot vagy Patchet az F 18 Operation Desert Stormhoz?Megszereztem ezt a szimet és a sceneryk meg a légköri elemek,felhõk,fényhatások nagyon szépek.Ellenben különösen a tengerfelszín textúrája sajnos eléggé lapos.A szim amúgy az F/A 18 Koreán alapul,és 1-2 dolgon sajnos azóta nem változtattak,pedig összességében nem rossz szim szerintem.

LeonSilver
X

De 17.-én úgyi megtudjuk.Addig meg találgatnunk tök fölösleges 😉
Én minde nesetre bizakodó vagyok :-

Molnibalage
És a DCS oldalán miért nincs? Ez nekem magas.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
0.72-es a legújabb verzió.

Ott van a támogatott játékok közt, igaz még a 0.70-es verzióval nézték.

Magyar nyelvû segítség az átkonfiguráláshoz.

Még annyi, hogy a játék indításakor én nem írkálok ilyen nyakatekert indítófájlokat, hanem egyszerûen az asztalon lévõ DosBox ikonba belehúzom pl. Total Commanderbõl, vagy intézõbõl a futtatni kívánt játék indító fájlját.
Fontos, hogy a régi DOS-os Setupokat is DosBox-al kell beállítani a hangkártya emuláció miatt.
Tényleg nagyon kevés progi nem ment nálam. Volt, hogy villogás, vagy hangprobléma volt ami nem ment, de buherálással lehet az is megoldható lenne.
El szoktam menteni az átkonfigolt ini-ket, az adott már belõtt játékhoz, hogy legközelebb ne kelljen megint.
LeonSilver
A LockOnFiles-on is kintvan fõoldalon!!!
Bár alkoholt nem fogyasztok ha kijön és sikerül megvennem és meg is jön Isten bizony pezsgõt bontok!!!

amint lesz egy kis idõm, ránézek erre a dosbox dologra. aztán lehet, hogy pofáraesés lesz és nem fog tetszeni így évek után a com3, de meglátjuk.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

L Viper
Volt két régi kedvencem a Rowan-tol az Overlord és a Dawn Patrol.
A DosBox alap configgal szaggatott, mintha egy 486-os gépen futna, mert alapból azt emulál.
Miután belebabráltam az ini-be, és gyorsabb masinát kreáltam, frankón futott mindkét progi 😊

na, megnézem, hogy mit lehet ezzel kezdeni.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Ez nem egy Flakon addon??

Jessz!!! 5 6 7 8 volt a kombináció és már akkor megtanultam G gear...😄

Reaper
Naugye! Egyéb kérdés?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Tényleg nem említi. 😊

NEXUS6
Ez az október 17-i megjelenési dátum, most melyik év?<#idiota>

Molnibalage
Aha. Arra.

Mi a fene!

Most akkor mi van?

Reaper
Nem! Õ erre gondolt:

Amúgy 95-ös a game...

DID EUROFIGHTER TYPHOON.erre gondoltál?

Reaper
Na igen, meg ma már elkényelmesedtünk😊 HOTAS, TrackIR, pedál nélkül neki se fogok semminek...😊

L Viper
Pontosan ezek voltak.
Elképessztõ, hogy annak idején pár pixelnek hogy tudtunk örülni :-)
Ezek után az EF-2000 igazi nagy ugrás volt. Korához képest döbbenetes grafika, zenék, dinamikus kampány és klikkelhetõ kabin. Valami elképesztõen begyorsul ez is egy mai "vason".
Volt egy jó CPU killer progim, de már ez sem kompatibilis a mostani masinámmal.
DonZorro
Igen, az sem volt rossz! Sõt! Éveken keresztül nyomtam... Nagy játék volt!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Reaper
Ha emlékeim jól csalnak Fokker DR1-Sopwith Camel, BF109-Spitfire, F-86-MiG-15, MiG-21-F-4, Sea Harrier-Mirage III, F-16-MiG-23 duók voltak a játékban. Emellett AI-ként voltak más típusok is. Ezen túl még a sima EF-2000 fogott meg ennyire anno😊

DonZorro
Egyszerûen IMÁDTAM... <#law><#love11><#puszi><#puszis><#szeret>

L Viper
Fúúú de jó volt. Végigtoltam az egész hadjárat részt mindkét oldalon. Sajnos még így is elég rövid volt.

ACE C64 :-) Nehezebb volt az utántöltés és a leszállás, mint a mai szimekben:

NEXUS6
CAP a király!😉))

Molnibalage
Az amiben max. 6 gép lehetett egyszerre, de eltérõ történelmi korból? Asszem volt benne F-16 és Mustang is.

Retaliator? <#eljen> Elsõ PC-s szimem volt. A C64-en volt az ACE (dinamikus hadjárata volt!) és a Fighter Bomber.

Reaper

Reaper
Dogfight volt a legjobb!😊 Fõleg a Fokker DR1. vs. MiG-23:-D

DonZorro
C64 - ACE szimulator... <#email>

<#kerdes><#kerdes>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

DonZorro
A.C.E. <#kerdes><#hehe>

Sziasztok!

És a 64-es Figter-Bomberre emlékszik még valaki?
Az volt arra gépre az elsõ, igazi 3D-s teljesen kitöltött rajzolatú komoly szim, melyben több típussal is lehetett repülni (MiG-27, F-111, Tornado, A-37 Viggen, F-4). Ezzel én is éjszakákon át játszottam.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

DonZorro
És a RETAL <#kerdes><#worship><#taps><#law><#puszi>

Molnibalage
Az elsõ EF-2000 (asszem 96-ban jelent meg) az nincs meg valakinek? Úgy megnézném a dinamikus hadjárat részét. A TFX a maga korában istenkirálycsászár volt.

L Viper
A Comanche 3 -at szerintem a DOSBox viszi, csak a konfig fájlában alapról fel kell vinni a CPU sebességet.
Sok régi szimet tudtam életre kelteni DOSBox-szal, de a Comanche 3-at még nem próbáltam.