17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#14968 lockonfiles.com-on van fent pár texture pack ...
De hogy ez melyik lehet pontosan azt nem tudom ... -
#14967 A talajtextúák azok honnan vannak? Szebbek, mint az eredeti. -
#14966 na jó:)
-
#14965 gripen mod
nagyon szépek a modellek csak kár hogy nem lesz hozzá saját fülke és normális fegyverhasználat légi és földi egyaránt -
#14964 Eddig csak Il-2-vel játszottam neten-Lock Onban csak műrepülést gyakorolgattam a Mig-29-el.Mostanában bele akarok tanulni a lokátor kezelésébe,meg általában a modern harcba.Van ehez magyar nyelvű oktató videó vagy leírás valahol? -
#14963 Egy programozónak sem kell feltétlenül értenie a PC hardware-es részéhez, lehet ő még ettől profi ... ismerek is ilyet ...
A konklúzió az hogy olyan VGA kell ami 3D gyorsító kártya nem pedig csak videomegjelenítő ... Ennyi :) -
#14962 Miért is kéne tudnom? Nem kóder vagyok. Adatbázis és hadjárat buheráló vagyok meg teszter. -
#14961 Le van szarva a G betu vagy C...lenyeg amit az alaplapra integralt kartyakkal kapcs.tapasztalataimrol irtam...
Jellemzo belekotni egy betube es kozben elvesz a lenyeg.. :) -
#14960 Ja-ja...igen.. G -
Micsu #14959 Egy freefalcon developer ilyet nem tud, na neeeee -
#14958 Akkor GPU. Leszarom. -
Az GPU és igen, kétmagos.Mind a kettő GPU.Sok minden szarral találkoztam már a szervizben de speciel olyan VGA kártyával amin két CPU van még nem.
A kétmagos kártyák lényegében egy helyet használó SLI-ként ( ATi-nál CrossFire ) működnek. -
#14956 Nos, hogy rendbe tegyük a dolgokat ... a VGA-kon GPU van ... 2 mag meg elég ritka a VGA-kon, de azok is GPU-k akárhogyis nézzük ...
Viszont ezek közül van ami támogatja a 3D gyorsítást és van ami nem igazán ...
Nos a dedikált Mobility VGA-k (Ati, nVidia ...) nagyobbjain lehet játszani, míg az intelek és társaik arra vannak hogy menjen a win és tudjon az ember videót nézni ...
Nekem a régi MSI 610-esemen ment a Lonci, de abban 9700-as Ati Mobility Radeon volt ... Az pedig nem millás noti ...
Integrált Intel van pl: office desktop gépekben is ... azokon sem lehet játszani ...
Szóval felejtős ... -
Jammer #14955 Amiről Te beszélsz az a GPU! A kettő nem ugyanaz!
Central Processing Unit - CPU
Graphics Processing Unit - GPU -
#14954 A videokártyán is van CPU. A tesó gépén asszem az is kétmagos.. -
#14953 Hidd el sok noti-n kiprobaltam,es ezt olvastam a kulfoldi forumokon is....
-
#14952 Szerinted a videokartyat mi vezerli..????Marineni a furdokadbol..???
Minden grafikuskartya tartalmaz video vezerlo CPU-t vagy grafikusmag-ot,ennek az orajele(ugyanugy mint amit az altalnos CPU-nak hivunk)hatarozza meg a kartya teljesitmenyet...
Boccs.... -
#14951 Nincs olyan, hogy video CPU.Egyáltalán tudod miről beszélsz?! -
#14950 Most miért kell marhaságot beszélned? -
#14949 Itt a megoldas..:
Sajnos a progit egyetlen alaplapra integralt video CPU sem tamogatja..
Csak asztali gepen tudsz vele "nyomni",vagy olyan(kb.1millaba kerulo)hordozhaton amelyiknek kulon csatolt videokartyaja van beepitetten..De combos gep kell hozza 2.6GHz(C2Duo) proci alatt nem erdemes vele probalkozni..Kaphato amugy note book-hoz csatlakoztathato kulso videokartya..kb.annyiert amennyibe egy jo kis asztali konfig kerul.. :(( -
BrianGrassfield #14948 http://freemail.hu/oriaslevel/download.php?action=open&id=4bd11bd679544e0f8bc06dc2e23b315b -
jetikee #14947 Helló!
Ha valaki szeretne egy jó kis társaságban 1.02vel online repülni, akkor katt ide:
http://lockon.mlap.hu -
BrianGrassfield #14946 Sziasztok!
Most kezdtem el jétszani ezzel a szimulátorral és a notebookomon szeretném mindezt, a grafika meg a szépség annyira nem izgat mint inkább a szimuláció. Egyébként erős gép, és nem is ezzel van a gond, hanem a grafikus kártya egy Intel Mobile újabb fajta, de valamiért a LOMAC totál hibásan jelenik meg rajta. A jelenség olyasmi, hogy a képernyő közepéből induló csíkok mentén ilyen tipikus 3D Studiós hibák jelennek meg, hogy összemosódik minden egy értelmezhetetlen katyvasszá.
Ez mitől lehet? Volt már valakinek ilyen baja?
Üdv:
Grass -
jetikee #14945 Egy újabb lockonnal foglalkozó jó kis oldal:
http://lockon.mlap.hu -
#14944 Egyszer biztos. Mostanában a Falconra sincs időm nemhogy loncizni... -
#14943 -
Jammer #14942 Hálásan köszönöm, működik! :) -
#14941 -
#14940 Hmmm ... Vannak ... Pontosabban Voltak TUTI ... azóta felraktam a CAW modot és abban sokminden bennevan ...
De nekem nem volt gond velük ...
Hoppá, elnézést kérek, benéztem a dolgot ... Meinitben ugyan nem turkáltam, de azt néztétek hogy a graphics.cfg-be azért kell pár sort berakni? Legalábbis A-10esnél ...
Főleg mivel direkt ránéztem és most látom, ezek nem is modman modok xD -
#14939 Figyu, ha gondolod, el tudom küldeni az XML fájlt neked?! Küldj címet! Nálam a sorrend: Játék, patch, MODok, SU27, A10, XML... Így megy, de a ModMan nekem is olyanra csinálta mint a Tied... -
Jammer #14938 Hát ez szomorú nagyon... Mindkét gépet nagyon szeretem. Sajnos egyiknek sincs AFM-je de azért én mindkettővel sokat szoktam jönni menni. A10-et nagyon szeretem mert igen hangulatos missionokat lehet csinálni a disznónak és takaros pusztítást lehet véghezvinni vele. Nincs erre valami okos megoldás ? -
#14937 Igen, ezt mondtam én is... -
Jammer #14936 Továbbra sem jó. Teljesen friss install...
FC 1.12b, Modman 7.
Telepített modok: F15C, A10A, Su-27.
Eredmény. -
#14935 Aham. Az lehet. Textúrák vannak mind a két gépen??? -
#14934 Hmmm ... akkor nekem a Modman megcsinálta :p
úgy értettem, hogy csak feltelepítettem a modokat és kész ...
Én nem turkáltam a meinitben xD -
Jammer #14933 Hát nekem nem megy mert bár már jelen van az új Warthog de egyetlen skin sem működik. Szerintem ideje reinstallni. :) Amúgy is ráférne már. -
#14932 Nem is keveset! -
#14931 Pedig bizony hogy kell... -
#14930 Nekem megy együtt, érdekelne hogyan???
Még a JSGME alá is betettem... -
#14929 sztem a Walmis féle F15 csak gyűszűnyivel szebb mint az eredeti... SZVSZ
az a10-et meg annó manuálisan raktam be, Rack realizálással együtt:) le van ghosznyolva és kész
3GO su27 meg gond nélkül megy..