17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
gsg16 #15008 azzal -
#15007 Csatlakozom Reaper kollégához! nekem is ilyen volt, de az új driver megoldotta a dolgot! -
#15006 Asszem hogy a CTRL+C talán -
#15005 Hello ! Lenne egy kérdésem a kabinfedelet mivel nyitom ki ? -
#15004 Kössz mindenkinek a segítséget .Remélem jutok valamire . -
#15003 Nekem akkor csinált ilyet,amikor elfelejtettem indítás előtt kikapcsolni a newview progit,amivel az IL-2-ben nézelődök. -
#15002 Nem ártana egy vga drivercsere... -
#15001 A videókártya külső setupjában állíts másféle vonalsimítási értéket. 2x-essel el kéne tűnnie a hibának, aztán próbálgasd a többit esetleg melyik jó még. -
#15000 Na ezt tudja nekem valaki Korrigálni ?
Előre Köszönöm!!
-
MiG man #14999 Köszi a segítséget mindenkinek! -
#14998 Hello,
nekem Ati9200 van a notiba és van olyan hogy tolom a tutorial részt és egyszercsak eltűnik a repülő.Na most ez mitől lehet? -
bgabor #14997 F-22 mod nincs? -
#14996 Elkészült a Gripen mod -
#14995 OFF
Egyszerű a megoldás, nem a céges gépről kell fórumozni... Vagy szólj a "rendszergazdának" (előtte hagyasd jóvá a főnököddel, nyilván van nyomós "business reason" az SG elérésére), hogy heggessze már meg.
(Lock) ON -
MiG man #14994 Hát ja, nem egyszerű.
Egyszer már sikerült... egyszer. -
MiG man #14993 The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
EZT dobja erre, nem engedi... -
#14992 Szia Leon,
Nagyon szar napom volt, de a hozzászólásodon nagyot nevettem!! :D
Hatalmas!!! :D :D
Üdvözöl:
Papa -
#14991 Ez (banner helyén, FAQ alatti link) megnyílik "céges net alól" is? Akkor át lehet oda fáradni. Htx. -
#14990 Nekem meg egy végigjátszás kéne. -
MiG man #14989 Hja... -
Solt #14988 Sakk, és matt... -
MiG man #14987 Köszi srácok az okos tanácsokat de céges netről nyomom és ez eléggé lekorlátozott. Egy honlapon belül sem enged mindent megnyitni.
Ezért nem tudok oda belépni a saját jelszavammal. -
#14986 A lehető legrosszabb topikba tévedtél el öcskös...^^ -
gsg16 #14985 Ember!ha ide be tudsz lépni,akkor oda is!ugyanazzal a felhasználónévvel,és jelszóval! -
#14984 Mekkora szánalom már ez az ezsgé..
-
#14983 -
MiG man #14982 Ja tudom, csak oda nem engedett be a belépőmmel... -
Solt #14981 SG-n is van IL-2 topik... :D -
MiG man #14980 Vágom, vágom, csak a másik fórumon nem vagyok reggelve.
Gondoltam (én kis hülye) hátha itt is akad egy segíteni tudó egyed. -
Solt #14979 Egy tízes skálát tekintve mennyire vagy biztos benne, hogy ezt a kérdést itt akartad feltenni? :D -
MiG man #14978 Hy mkinek!
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy az IL-2-ben készült screenshot-okat
hol tudom visszanézni?
Totalcmd-ben keresgéltem, de netudtam rájönni, hogy hova mentheti el. -
#14977 szevasztok csak annyit szeretnék kérdezni hogy valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Strike Fighteers 2-őt?aki tujda pm-be írjon. előre is kösöznöm! -
Solt #14976 Nem megy a kényszerítés! :( Se rendszergazdaként, se máshogy... semmit nem reagál rá, pedig teljesen úgy emlékszem, hogy Vistán is volt nekem vsync Lock-On alatt... :S -
#14975 A CCC-ben belehet kapcsolni, ez tuti.Hogy máshol lehet e arról pukkantásom sincs. -
Solt #14974 Ne már... ne verd belém az ideget! :D Lennie kell, úgy emlékszem a régi rendszeremen volt... :S -
#14973 Ebbe diccse mert a motor 99%a föld-alatti tenger számolja,a maradék pedig Bugokat generál -
Solt #14972 Urak, a vsync-t, hogy lehet életre kelteni? Driver alól sem sikerül kényszeríteni...:S
Vista 64bit + 4870, 9.4-s kakaliszt... :) -
#14971 Keresd meg Pollux kartársat priviben,a téma pedig az FC legyen.A többit Pollira bízom:) -
#14970 Nekem az Xclusivos alap LOCK ON van meg.Ehez milyen patcheket és modokat kell beszerezni ahoz hogy a legújabb legyen,és milyen sorrendben kell őket telepíteni?Hyperlobbys játékhoz milyen verzió kell? -
#14969 Sim-modos "Enhanced Terrain for FC" pack...