Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibefogadok, hogy lesz benne egy bögyös tökös pilótacsaj is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az oroszok ilyenek... mindig is ilyenek voltak, és már erre a kis idõre nem is fognak megváltozni! 😊 A nyugat gyártja a használhatatlan (értelmetlen, felesleges) dolgokat kiváló minõségben, az oroszok meg gyártják a kiváló dolgokat, ötleteket, szinte használhatatlan, vagy bosszantó hibáktól hemzsegõ, soha el nem készülõ minõségben. Elég csak a szimulátorok területén körülnézni... (Oleg meséi, Rig 'N' Roll, Traning autosimulator...)
Továbbra is tartom... aki egy orosznak akár egyetlen szavát is elhiszi feltételek nélkül, az megérdemli! IJ! 😄
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha tényleg kiadják, akkor majd orosz ajkú szimtársaink addigra minõsítik. Kis szerencsével meg, mire az európai kijön, már meglesz hozzá az elsõ patch is.
Amúgy nagy a hallgatás (vagy csak le vagyok maradva) a SpeedTree-rõl - az utolsó infóm evvel kapcsolatban, hogy majd az elsõ patch-csel jön az is, de akkor még úgy volt, hogy BS lesz és nem décsé.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Jó pár ember nem tudott játszani az eredetijével a starfos miatt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Copy protection megint a Starfos...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy Molnibalage mester felvetésérõl,csak annyit,hogy már akartam kérdezni,hogy nincs-e olyan mod,amitõl nekiállnak a 29-esek füstölni?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mert az Istenért ezek a játékok nem interaktív filmszerûek mint egy Brothers in Arms vagy egy Max Payne hanem egy rohadt háborús konfliktust kéne szimulálnia. De nem kiszúrjuk a játékos szemét 10 küldivel amik olyan amatõrök, hogy az internetrõl milliószor jobbakat lehet letölteni.
Aztán meg Armed Assaultban is úgy szeretem azt a hatalmas szigetet ami totál felesleges mert a küldetések csak egy adott területre korlátozódnak és úgy egyébként az egész kihalt és csak arra jó, hogy zabálja az FPS-t. De ha dinamikus hadjárat lenne benne és az egész szigeten valóban folyton háború dúlna akkor megérteném.
Azt meg nem hiszem, hogy szuperszámítógép kéne hozzá biztos megoldható valahogy.
Ja egyébként:
1. Európai autók
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. FORMA1
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5. Euro Truck Simulator
6. Landwirtschafts Simulator
7. Antivírusok és antispyware-ek
8. Sacred 2: Fallen Angel
9. Lock On: Modern Air Combat
10. Modellautók
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelmi kor is fontos tényezõ nekem is. Én személy szerint utálom az AMRAAM-os korszakot. A '70-es évek vége és '91-ig tartó idõszak a kedvencem.
A dinamikus hadjárat alatt mekkora dinamikusságot képzelsz el? Il-2 szint? Falcon létékû szerintem csak bubble-val oldaható meg. Több tucat légvédelmi egység és 100-as nagyságrendû gép + földi egység mozgatásához, rendszereinek és vizuális szenzorainak szimulálásához, stb. egy szuperszámítógép kéne sajnos. Azért durva, hogy már az EF-2000-ben is egész pofás din. hadjárat volt.
A netkód az más játéknál is is FPS-t sajnos. Mondjuk nem mindegy, hogy kb. 40-12 vagy 100-12 FPS van...
Moddolhatóság a szívem csükcse. Minden ami esetleg rossz benne az javítható és amire nincs idõ az meg bõvíthetõ a közösség által.
A durvább avionika nincs rajta? A haditengerészeti rakéták korrekt alkalmazása, hogy ne csak elõre kijelölt cél ellen lehessen durrogatani... Az viszont nagyon jó, hogy a hajók és modern légvédelmi cuccok lövöldöznek a bejövõ rakettákra.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
- normális sound engine, nem ez az erõforrászabáló bughalmaz, amiben ugyanaz a hang kb. 3-4 effektként köszön vissza. Legyen mindennek igazi, normális különálló hangja.
- hajtómûfüstölés
- normálisan mûködõ GSF redõnyök
- igazihoz hasonló navigációs/leszálló/egyéb fények, amelyek nem csak 3 méterrõl látszódnak
- megfelelõ részletességû, ám nem túlzásba vitt repülõgépek/földi jármûvek/objektumok megfelelõen lelodolva
- bugmentes netkód (ami pl. nyitásból nem zabál meg 10-12fps-t)
- AFM (nem kell rögtön, akár fizetõs addon formájában folyamatosan bõvítve a gépek számát)
- jó lenne, ha az éjszaka valóban éjszaka lenne és nem világítana a talaj olyan magyarázattal, hogy a Hold miatt van😊
- ne hullámozzon a tenger több ezer négyzetkilóméteren, a földfelszín alatt
- dinamikus idõjárás (sok felhõtípussal)
- moddolhatóság (értsd ezalatt repterek átrendezése/újak készítése, új országok/földrészek implementálhatósága)
- nem túlzásba vitt, de mégis észrevehetõ élet a reptereken/városokban/levegõben (pl. airlinerek ugye...)
- dinamikus hadjárat
- több fõs személyzettel rendelkezõ repülõgépek repülhetõek legyenek
- feladatkörök szerint legyen több merevszárnyú ill. forgószárnyas repülõeszköz repülhetõ
- több történelmi korból lehessen repülni.
Nagyjából ennyi! Lehet, hogy kihagytam vmit, de fõbb dolgok úgy hiszem benne vannak. Természetesen ha már ezek egy része megvalósulna(elsõsorban a bugok javítása), már akkor boldog lennék. Nem hinném, hogy lehetetlenre vágyom...
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
radarozás, célbefogás hátrafelé!! fogsz valaki, megy el melletted, mögéd kerül, de te még fogod! 😊 LOL! ezek nem kis bakik.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
A Fighter Ops is hatalmas poligonszámmal fog dolgozni, de ott terveznek erõforrás megosztást (minidg elfelejtem mi az angol szakszó erre..)
azt nem értem, hogy miért nem tesznek bele pár repülhetõ vasat mindkét oldalról és ígérik meg, hogy lesz hozzá rendes is, csak most itt van, nesztek, zúzzatok.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин