Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Lock On-ban lehet a wingmennek parancsokat adni?
köszi
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Õ, izé... ezen oldal tetején a letöltésnél? Ott nemtaláltam skins-t.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Köszi, de itt csak a "majdnem" low van.<#schmoll2>#schmoll2>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ni ncs vkinek ötlete arra, hogy honnan tudnék "valóban low visible" skint szerezni HuAF MiG-29-hez?
Köszi!<#confused>#confused>
Товарищ Путин
Köszi a választ.<#eljen>#eljen>
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
E-shop, cd disks, stb ..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én is abban szeretnék segítséget kérni, hogy miként lehet "kiszállni" a repcsibõl?
A ctrl+3xE nekem (az elsõ E-nél) katapultál.
Vmi más megoldás?<#conf>#conf>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az egész BS azért érdekelt hogy majd kiszedem belõle a repcsik modelljeit...
Totál felesjtõs, mert ugyanazok vannak benne😊
su-27,Mig-29, su-25T, sima 25 nincs benne! egyedül az orosz training pályákon lehet látni a háttérben messze, de úgy is néz ki😊
Ami szép az Tornado, földi egységek, bár a BTR-80nak a kereke nem forog mozgás közben😊, su-34
Valahogy az az érzésem hogy ez egy sajátjaiknak odadobott FULL verzió de béta tesztelési célokkal. Lehet hogy az angol telepítõje, és egy csomó minden máshogy lesz, eltom képzelni.
Egy biztos a progi mostani állapotában számomra Stabil, és egyben van...
Stalker Clearsky lett volna ilyen<#eljen>#eljen>
thepiratebay-n lévõ torrent link (BS), érdemes elolvasni amit a fórumozok a comment résznél irogatnak a szenvedéseikrõl (5oldalas). Valakinek csak úgy ment ha kiírt mindent lemezre, és onnan mountolta. Ha egyszer elindul a játék többet nem kérdez semmit a lemez felöl.
Nekem 2,4core ,2gb ram, x1950Gt 256megás kártyával szépen fut még város felett is. Komolyabb akcióban nem tesztelgettem, de azt kell mondjam hogy nekem az FC-nél szebben fut úgy hogy az advanced haze-t nem is lehet kikapcsolni.
beállításaim
textures:high
scenes:low
cockpit:1024
+ config mappában a graphics.cfg-ben a fogquality=0-ra állítottam
Ru mappát Ru1-re állítani! sakkor csak az alap pályák meg a kampány marad orosz nyelvû.
Video mappában lévõ produces notes-k mindent bemutatnak hogy mit és hogyan.
ED fórumon van angol bill kiosztás + angolosra fordítgatott pdf
Szóval a franc vár jövõ év elejéig amíg kiadják😊
Addigra sztem 6x megunom
Simán játszható fullos így is
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Meg mondjuk ez a 4000+-os X2 is kicsit ócska már.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
This delay means that when it is made available, it will be as the International (English) not the Russian localized version.
We also will have to wait to release our FC Install Mod , as there is no point in making it available yet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) Felteszed a játékot majd a játék könyvtárában a bin\stable\protect.exe-t elindítod és leszeded a sztárforszt.
2) Feltelepíted az antisztárforszt ( ha kel újraindítod a winózt)
3) A daemonban mountolva hagyod a gémet ( RMPS bekapcs ) és elindítod.
Nekem nemakart alindulni valamiért, mindig ez a szarforszos szar jött elõ.Aztán ott össze-vissza klikkelgettem a sok kérdõjel között lévõ kék feliratra aztán egyszer csak jó lett 😄
THX by Buren
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Jó soká jelenik meg... 😞
Értem, köszönöm a tanácsot, nekem is letöltõsben van meg az FC, nekem nem volt vele gondom.. Az aktivációs limitet, úgy oldottam meg(valamennyire), h képfáljba mentettem a rendszert a felinstallált FC-fel együtt.. 😊 (5 évente váltok gépet, így a hw változás sem fenyeget... 😊 ) Így nem kell újrarakni, de van az FC-hez reg. mentõ progi is.
A CD-vel az a bajom, hogy folyton be kell rakni, ha játszani szeretnék, karcolódik, stb.
Kellemes unokázást! 😊
Üdv: Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nagyon tetszik, bár szerintem a külsõ táj egy az egyeben a Lockon...
Lehet tudni mikor jelenik meg angol nyelven letölthetõs verzióban?
Üdv:
Papa01
nV7900GS ( 600/1600-ra húzva ) 256 MB ( ezt is )
4GB ram.
Mivel 17-es lcd monitorom van ezért 1280*1024-ben kell tolnom.
16*-os anizo és 2*-es élsimítás.Simán ha repked az ember akkor jó, külsõ nézetben kissé rángatózik.Harc közben meg gondolom nagyon, még nem próbáltam.
A freetekk valamiért még nem üzemelt, majd próbálom belõni de egyelõre az unokám itt ugrál a nyakamon, szóval most nemmegy 😄
A HW igénye emilyen? Milyen géppel játszod? Milyen felbontásban? Mennyire szaggat?
TrackIR-t esetleg próbáltad?
Köszönöm a választ! 😊
Papa01
Mondjuk így, hogy a zember kitudta próbálni még nehezebb lesz kivárni amíg jön az inlis verzió.Azonnal megveszem majd.
Egyetlen furcsaság számomra, hogy a menü és az engine "külön program" amivel az a gond, hogy a Start gomb megnyomása után kidob az asztalra és csak úgy 4-5 mp után vált a töltõképernyõre... (lehet hogy ez az sf-et kikerülõ intézkedésem következménye nem tudom...)
A gépem Nvidia 8600 GT 512 mb, AMD dual-core 4000+ és 2 gb mezei RAM-bó áll.
Gondolom a feljebb tapasztalt relatíve magas fps szám majd jócskány lejjebb megy mikor nagyobb eksönben fitogtatom még nem létezõ tudásom...
Mindenesetre az elsõ benyomás rendkívül kellemes, majd még elválik mi a végsõ benyomásom errõl a progiról, de még mindig úgy vagyok vele, hogy megveszem az angolt..."
Buren tapasztalatai. Nos? Ez elsõ ránézésre nem tûnik rossznak. Ma az 512MB-os videókari egy vicc meg 2GB RAM is...