17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15129 ennek lesz most világa..
mi ütjük itten egymást, az okosok meg élik világukat legyenek azok balosok, zöldek, hupililák, megmittoménmik..
Viva'la Revolucióóóón!! -
Putyin #15128 Hát apám, nincs mit hozzáfűzni. Ha az ilyeneket emeli ki az SZDSZ, mint szélsőséges elem, erre nehéz azt felhozni, hogy ugye bolond szegény. -
#15127 "A dÁvidcsillag hunnyon ki Ö R Ö K R E !!!!!!! "
"komcsi dögöljön"
mit kell ehhez hozzáfűzni:) mintapolgár baszod -
#15126 #15118 Erre gondoltam. -
#15125 még egy picit kell aludni, aztán olyan rend lesz ebben az országban, hogy még azunió is a csodájára jár!
(ha addig ki nem csuknak)
-
#15124 mire gondolsz?
-
#15123 Lehet, hogy bennem van a hiba de egyszerűen nem tudom értelmezni amit írt.
Segítene valaki? -
Solt #15122 Ezzel így teljesen egyetértek... -
#15121 Ez így van, viszont egy elvárható alap szerintem is a saját anyanyelvünk ismerete, legyen szó írott vagy beszélt formáról. A helyesírás ismerete alapműveltség, de ebben az országban már semmi sem olyan, mint amilyennek lennie kéne... -
Solt #15120 Miért van az, hogy önmagukat jó sofőrnek tekintő gépkocsivezetők, rendszerint alapvető KRESZ szabályokkal nincsenek tisztában?
De, hogy válaszoljak is a kérdésedre... ahhoz, hogy valamit szívből átéljünk, megéljünk, vagy akár jól csináljunk, nem biztos, hogy a szabályok ( ki által alkotott és milyen? ) pontos ismerete a lényeg... ( szerintem )
-
kiskorúbézoltán #15119 OFF
Miért van az, hogy - rendszerint - a legmagyarabb magyarok nem ismerik a magyar nyelvet? Hm?
ON -
#15118 Nagyon szar mert akkor valszínűleg Sikeressebb lenne mint valaha .
Ez a ruszki Kommun faz_zoknak sajnos csak a piroslámpás helyek jönnek be .Kicsi pöcs nagy far_zság .
Persze ez nem jelenti azt ,ha nagy a fütyköd ,hogy nem vagy ökör .
Pedig De !
:)
-
#15117 Szevasztok van egy kis problemám ,és pedig :
Az ,hogy miután feltelepíti magát az FC indításkor a lemez ellenőrzésekor
ERROR üzenetet ír ki .Most nem tudok LockOn -ni .
Arra gondoltam ,hogy a lemezt fel kellene Polírozni mert elszineződést láttam rajta ami nem a lemez alap elszineződése.
Valakinek egy ötlete ? -
#15116 A francíják tudtak szép Mirage kabint csinálni. Kérdés lenne -e valaki aki legyártaná a 21-es kabint is?
-
Solt #15115 Aztaleborultszivarvégit! :) Széééép... :) -
#15114 Az a koszolt skin nagyon élethű.
Ritka jól elkapta az árnyalatokat. Sok gép épp ilyen volt külsőleg. -
#15113 Csodálatos munka!Kár, hogy a lonciból adódóan a fülkét nemnagyon lehet variálni.Milyen atomcsapás lenne egy "valódi" 21-es kabin!
-
#15112 Szép "jószág"!
Most becsülöm meg azt a 2x 6 hetet, amit anno sorkatonaként Kecskeméten tölthettem és csodálattal láttam ezeket a madarakat hasítani az eget. -
#15111 Ez fantasztikus!!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=43135
http://mig21bisproject.tvn.hu/Mig-21bis_v1.0.zip -
#15110 Épp akartam írni... -
#15109 OFF
tanúlmány, oroszúl - ezeket már 5ö éve sem így írták...
ON -
#15108 Csak poén szinten kérdem.A nagybetűk használatára is megtanítottak?:) -
#15107 Szervusztok.
A lockonfiles.com és hosszas google keresés után érdeklődöm.
Keresek az alapjátékra feltölthető terep grafika korszerűsítő modot ill. F14 modot.
Tudtok-e segíteni? -
#15106 Szesssz tezsvír ;)
Faterkám, ha esetleg "elfogyott" az az egy FC kód akkor ha kell szólj.Írok mélt ezeknek a fiuknak, hogy megint elfogyott és talán kapok megint :) -
gsg16 #15105 azért arról is lehetne egy tanúlmányt írni,hogy egy szimulátorral foglalkozó fórumban,egy rossz helyesírással beírt hozzászólástól,a mai oktatási rendszer hiányosságain át,hogy jutunk el a "szebb jövőt!" köszöntésig.én nemtudom ki hogy van vele,de én nemtudok haragudni a régi tanáraimra,akiktől azokat az elementális pofonokat kaptam.nem ok nélkül adták őket.és tudok írni,és olvasni is.sőt,számolni is,és bárkit el tudok küldeni a picsába oroszúl.ennyi azért megmaradt az átkosból. -
Solt #15104 Szebb jövőt! ;) -
#15103 no annyira azért nem foglalkoztat a dolog..
kár lenne bármit is mondanom
szebb napot:) hétvégére legyen jó idő! -
Solt #15102 Túl sokat nézed az Olgát... -
#15101 addig semmi amíg mo-n nem ez lesz a hivatalos köszönési forma
-
#15100 Hülye reklámlink, kissé gúnyosan. -
Solt #15099 Jaj Polli... mi a baj a szebb jövővel? -
#15098 Mivót-mivót? -
#15097 Nagyon gyökér dolog ez -
#15096 ügyes vagy... -
#15094 most mit mondjak erre?
hajrá -
#15093 A más alternatívák mind megbuktak, ezért vagyunk most itt.
Szebb jövőt ! -
Putyin #15092 Te a saját tapasztalatod alapján mondod a véleményed, vagy a médiából hallottak alapján? -
#15091 persze én is.. fene bánja
de ne "szebb jövő" féle kijelentések meg egyebek jelentsék AZ EGYETLEN alternatívát.
mert akkor egyik szaharából szaladunk a másik szaharába egyenest nyakig
(csak most már túl késő lenne onnan visszatáncolni, vagy egyenesen lehetetlen)
hátha érti valaki.. -
#15090 Felőlem offolhattok, csak megjegyeztem, hogy off:) Amúgy egyetértek a Putyin papi által leírtakkal... -
#15089 "szebb jövőt.." azt inkább ne..
minden más jöhet
offi