17989
  • Putyin
    Ok, off befejezve...

szebb jövőt...
  • polluxware
    csak aztatat mondottam hogy falcon féle szabadszólós offtopity invázió van itt is.

Másrészről.. olyannyira nem forog ez a lonci hogy bárkit is zavarna.
  • L Viper #15086
    Polli ennek semmi köze most a Flakonhoz, csak néhányan beszélgettünk. De OFF vége.
  • L Viper #15085
    Aki nem Mónikát, meg Joshit néz az látja.
  • polluxware
    flakonosodik a topity..

én erre az egészre csak aztatat tudom mondani hogy ez volt az ára annak a hőn áhított szabadságnak.

most van szabadság
  • Solt
    Szívemből szóltál, és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzésemmel, véleményemmel. Pár éve még elgondolkoztam rajta, hogy nem-e nekem van üldözési mániám... ma már azt kell mondjam bárcsak üldözési mániám lenne... Jó látni, hogy egyre többen kapnak észbe...

Na off, off...
  • L Viper #15082
    Kissé, de Putyinnak sajbna igaza van. Egyre több helyen foglalkoznak ezzel, de mi repkedjünk...
  • Reaper
    Kissé mintha elkanyarodtunk volna a topic témájától...
  • Putyin
    Csak annyi maradjon itt a gyarmaton, amennyi eltakarítja a szemetet, levágja füvet, meg őrzi a gyarmatosítók értékeit.
    Ha az elmúlt majd' egy évtized intézkedéseit nézzük, és azok eredményét, hát vak kell legyen vagy liberális az, aki ezt nem ismeri el, hogy itt a magyar holokauszt zajlik éppen.
  • L Viper #15079
    Annyi a probléma, hogy a külföld befogadó képessége is véges.
    Ez egyre jobban látszik.
    Persze terv az lehet.
  • Solt
    Ehhez meg nem lehet mit hozzátenni... így volt...
  • Solt
    Ma publikáltak egy felmérést... a fiatalok 60-70%-a külföldön akar érvényesülni, mert ott több pénzt keres. Ennek a 60-70%-nak a 2/3-a később haza sem akarna jönni...

Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de egyre inkább úgy érzem ez is a cél...
  • L Viper #15076
    Rángatták az én pajkómat is, mmeghúztam utána magam, nem haragudtam a tanárra, mert igaza volt, Felfogtam, otthon nagy kuss volt bezony :-)
  • Putyin
    Ez szóról szóra így volt.
  • Putyin
    Na, én is így látom, súlyos dolgok ezek. Ez a saját anyanyelve, ha így oktatják, őket meg így érdekli, akkor ennek az országnak, nemzetnek vége.
  • Reaper
    visszamennyé' LYó?:)
  • polluxware
    némmán.. itt ten fogas kod,.nak a .én csont-o-k

kiad-tok itten a sok hüJeségen

• LeonSilver
    Miért is ilyenek a fiatalok?

Annak idején amikor én jártam oskoláriumba adott esetben a tanár lebaszott egy nyakast vagy a pajeszomnál fogva rángatott ki a padból.Ezt eszembe se jutott otthon elpanaszolni mert még anyámtól is kaptam volna egy nyaklevest.Nem beszélve arról, hogy anyámnak meg eszébe sem jutott volna bemenni a suliba és nekiesni a tanárnak.

Ma meg ha a tanár szól a piréz kiccsávónak, hogy talán nem ártana tanulni ( neeem, már régen nem mer hozzányúlni a tanár ) akkor jön a János meg a város és meghúzkodják a tanárt a porban.És mit kapnak érte ? Pénzbírságot... neveccccsssséges.

( bocs de ez(is) mindig felbassza a cukrom )
  • Solt
    Na igen! :D

De sebaj, mi maradunk ilyen "kockák", és akit lehet megmentünk a fiatalok közül... megneveljük aki még nem menthetetlen! :D

Azt bírom itt, hogy az ilyenek egyből le vannak oltva... érezzék csak a törődést! :D
  • L Viper #15069
    Ha Firefox 3-ast használnak még nagyobb gáz, hogy a helyesírás ellenőrző tiszta piros és még az sem zavarja.
    A sík kopasz hajam is égnek áll
  • Solt
    És ahogy öregszünk, egyre idegesítőbb ez a jelenség!

Nyeglék, nagyképűek, egoisták, lusták, trehányak, és egyre butábbak...

Szerencsére azért tényleg van jó pár kivétel!
  • L Viper #15067
    Szörnyű és egyre terjedő tendencia !
    Az oktatás és követelmény egyre katasztrófálisabb, megspékelve a fiatalság részéről egy jó adag lustasággal és trehánysággal.
    Tisztelet a kevés dícsérendő kivételnek!

• Putyin
    Szerinted ne dobjam le a láncot!?!?

"Cliffs be"
    "F-15 ősel"
    "meg néztem" "a oktatást"

Aztán a másik agysebész:

"Hy!" Ezt én soha nem értettem, mert angolban (amerikai) "Hi". A HY-t nem tudom értelmezni.

De még nincs vége:

"meg veszem" "meg venni" "leg olcsóban" "gépágyu"

Az egész mondatszerkesztés is félelmetes.
    És az, hogy esetleg a vesszőket kitegye, vagy esetleg a mondatvégi jeleket?!? Á, az kizárt!

Hát miért olvasná el a leírást, mikor az írásából tisztán látszik, hogy olvasni sem tud. Amúgy szerintem a 2 hozzászólásnak egy a gazdája. Vagy egyszerre jött két agysebész.
  • Reaper
    Esetleg próbáld meg a backspace billentyűt... Amúgy mi lenne, ha elolvasnád a manual-t és nem kérdeznél hülyeségeket?
  • Marci19
    Hát nekem a szpész az csak gépágyu és nem nyomtam meg a C-t
    Hanem ugat az aim9-es és szpész azt csak gépányu.
  • DummyBoy
    szpésszel ... nem?
  • DonZorro
  • Putyin
    engem a végig jáccás érde kell ne

Istem...
  • Marci19
    Sziasztok
    A flaming Cliffs be a F-15 ősel hogy kellöni? mert én csak gépágyúval tudok lőni!
    És meg néztem a oktatást de nem lettem okosabb
  • MARE18
    Hy!
    A flaming Cliffs-et meg veszem akkor ahhoz kell a sima Lock on?
    És honnan lehet meg venni leg olcsóban a flaming Cliffset?
    Köszi előre.
  • colbeny
    Kérdeznék még, ha nem baj:

A Su25T-nél az iránytűs műszeren (HSI) két mutató van, egy ségrga és egy fehér. Melyik mutat a következő fordulópontra? És a másik mit mutat?

köszi előre is a segítséget!
  • colbeny
    Na sikerült, kitöröltem az összes hibás mentést amit csinált, és csak a briefing-es savet használom, így működik. Úgy látszik a játék közbeni mentéseimmel akadt össze valami.

gsg kolléga:

ha játék közben esc-et nyomsz, akkor van egy save gomb, amivel elmentheted az állást, amit később visszatölthetsz és folytathatod.

üdv
  • LeonSilver
    Szinte a megjelenés napjától megvan a lonci, sokat használom de ilyennel még nem találkoztam csak abban az esetben amit gsg kolléga említett.
  • gsg16
    nos amennyire én tudom,nem lehet azt megcsinálni,hogy valahol befejezed a küldetést,és legközelebb onnan folytatod.ha belekezdtél,végig is kell csinálni,különben legközelebb előről kell kezdened.
  • colbeny
    "Próbáltam a bal felső sarokban a save-re menni, de nem történik semmi..."

Mondom, hogy nem megy. Hidd el, nem az volt az első dolgom, hogy ide írjak, előtte megpróbáltam mindenfélét, de nem jártam sikerrel. Azért kérdezlek titeket.
  • LeonSilver
    Talán ha a küldetést megcsinálod kellene nyomatni egy mentést ...

• colbeny
    Össze kell kötnöd a két gépet vagy közvetlenül, vagy valami hálózati eszközön keresztül ( router, hub, switch ). Aztán mehet a network game!
  • colbeny
    Heló srácok, nem tudja valaki, hogy ha elkezdem az FC-ben a kampányt, akkor hogy lehet rábírni a gépet, hogy a játékból való kilépés után FOLYTATNI lehessen a kampányt!? Mondjuk megcsinálok 3 küldit egymás után, aztán ha kilépek meg vissza, akkor elfelejti, hogy hol tartottam és lehet elölről kezdeni az egészet. Ha pl a küldi végén még az állóhelyen elmentem "saved state file"-ként, akkor meg később a visszatöltéskor hibásnak jelöli meg, és nem lehet betölteni. Próbáltam a bal felső sarokban a save-re menni, de nem történik semmi...
  • MARE18
    helló
    Hogyan lehet LAN-on játszanin???
  • DummyBoy
    Majd a Duke Nukem Forever-rel jön ki asszem ...

Folyamatosan nézem a topikját az ED fórumon, de nem akaródzik kijönni ... :(

HiRes Russian Cockpits