17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Putyin #15088 Ok, off befejezve...
szebb jövőt... -
#15087 csak aztatat mondottam hogy falcon féle szabadszólós offtopity invázió van itt is.
Másrészről.. olyannyira nem forog ez a lonci hogy bárkit is zavarna.
-
#15086 Polli ennek semmi köze most a Flakonhoz, csak néhányan beszélgettünk. De OFF vége. -
#15085 Aki nem Mónikát, meg Joshit néz az látja. -
#15084 flakonosodik a topity..
én erre az egészre csak aztatat tudom mondani hogy ez volt az ára annak a hőn áhított szabadságnak.
most van szabadság -
Solt #15083 Szívemből szóltál, és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzésemmel, véleményemmel. Pár éve még elgondolkoztam rajta, hogy nem-e nekem van üldözési mániám... ma már azt kell mondjam bárcsak üldözési mániám lenne... Jó látni, hogy egyre többen kapnak észbe...
Na off, off... -
#15082 Kissé, de Putyinnak sajbna igaza van. Egyre több helyen foglalkoznak ezzel, de mi repkedjünk... -
#15081 Kissé mintha elkanyarodtunk volna a topic témájától... -
Putyin #15080 Csak annyi maradjon itt a gyarmaton, amennyi eltakarítja a szemetet, levágja füvet, meg őrzi a gyarmatosítók értékeit.
Ha az elmúlt majd' egy évtized intézkedéseit nézzük, és azok eredményét, hát vak kell legyen vagy liberális az, aki ezt nem ismeri el, hogy itt a magyar holokauszt zajlik éppen. -
#15079 Annyi a probléma, hogy a külföld befogadó képessége is véges.
Ez egyre jobban látszik.
Persze terv az lehet.
-
Solt #15078 Ehhez meg nem lehet mit hozzátenni... így volt... -
Solt #15077 Ma publikáltak egy felmérést... a fiatalok 60-70%-a külföldön akar érvényesülni, mert ott több pénzt keres. Ennek a 60-70%-nak a 2/3-a később haza sem akarna jönni...
Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de egyre inkább úgy érzem ez is a cél... -
#15076 Rángatták az én pajkómat is, mmeghúztam utána magam, nem haragudtam a tanárra, mert igaza volt, Felfogtam, otthon nagy kuss volt bezony :-) -
Putyin #15075 Ez szóról szóra így volt. -
Putyin #15074 Na, én is így látom, súlyos dolgok ezek. Ez a saját anyanyelve, ha így oktatják, őket meg így érdekli, akkor ennek az országnak, nemzetnek vége. -
#15073 visszamennyé' LYó?:) -
#15072 némmán.. itt ten fogas kod,.nak a .én csont-o-k
kiad-tok itten a sok hüJeségen
-
#15071 Miért is ilyenek a fiatalok?
Annak idején amikor én jártam oskoláriumba adott esetben a tanár lebaszott egy nyakast vagy a pajeszomnál fogva rángatott ki a padból.Ezt eszembe se jutott otthon elpanaszolni mert még anyámtól is kaptam volna egy nyaklevest.Nem beszélve arról, hogy anyámnak meg eszébe sem jutott volna bemenni a suliba és nekiesni a tanárnak.
Ma meg ha a tanár szól a piréz kiccsávónak, hogy talán nem ártana tanulni ( neeem, már régen nem mer hozzányúlni a tanár ) akkor jön a János meg a város és meghúzkodják a tanárt a porban.És mit kapnak érte ? Pénzbírságot... neveccccsssséges.
( bocs de ez(is) mindig felbassza a cukrom ) -
Solt #15070 Na igen! :D
De sebaj, mi maradunk ilyen "kockák", és akit lehet megmentünk a fiatalok közül... megneveljük aki még nem menthetetlen! :D
Azt bírom itt, hogy az ilyenek egyből le vannak oltva... érezzék csak a törődést! :D -
#15069 Ha Firefox 3-ast használnak még nagyobb gáz, hogy a helyesírás ellenőrző tiszta piros és még az sem zavarja.
A sík kopasz hajam is égnek áll -
Solt #15068 És ahogy öregszünk, egyre idegesítőbb ez a jelenség!
Nyeglék, nagyképűek, egoisták, lusták, trehányak, és egyre butábbak...
Szerencsére azért tényleg van jó pár kivétel! -
#15067 Szörnyű és egyre terjedő tendencia !
Az oktatás és követelmény egyre katasztrófálisabb, megspékelve a fiatalság részéről egy jó adag lustasággal és trehánysággal.
Tisztelet a kevés dícsérendő kivételnek!
-
Putyin #15066 Szerinted ne dobjam le a láncot!?!?
"Cliffs be"
"F-15 ősel"
"meg néztem" "a oktatást"
Aztán a másik agysebész:
"Hy!" Ezt én soha nem értettem, mert angolban (amerikai) "Hi". A HY-t nem tudom értelmezni.
De még nincs vége:
"meg veszem" "meg venni" "leg olcsóban" "gépágyu"
Az egész mondatszerkesztés is félelmetes.
És az, hogy esetleg a vesszőket kitegye, vagy esetleg a mondatvégi jeleket?!? Á, az kizárt!
Hát miért olvasná el a leírást, mikor az írásából tisztán látszik, hogy olvasni sem tud. Amúgy szerintem a 2 hozzászólásnak egy a gazdája. Vagy egyszerre jött két agysebész.
-
#15065 Esetleg próbáld meg a backspace billentyűt... Amúgy mi lenne, ha elolvasnád a manual-t és nem kérdeznél hülyeségeket? -
Marci19 #15064 Hát nekem a szpész az csak gépágyu és nem nyomtam meg a C-t
Hanem ugat az aim9-es és szpész azt csak gépányu. -
#15063 szpésszel ... nem? -
#15062 -
Putyin #15061 engem a végig jáccás érde kell ne
Istem... -
Marci19 #15060 Sziasztok
A flaming Cliffs be a F-15 ősel hogy kellöni? mert én csak gépágyúval tudok lőni!
És meg néztem a oktatást de nem lettem okosabb -
MARE18 #15059 Hy!
A flaming Cliffs-et meg veszem akkor ahhoz kell a sima Lock on?
És honnan lehet meg venni leg olcsóban a flaming Cliffset?
Köszi előre. -
colbeny #15058 Kérdeznék még, ha nem baj:
A Su25T-nél az iránytűs műszeren (HSI) két mutató van, egy ségrga és egy fehér. Melyik mutat a következő fordulópontra? És a másik mit mutat?
köszi előre is a segítséget! -
colbeny #15057 Na sikerült, kitöröltem az összes hibás mentést amit csinált, és csak a briefing-es savet használom, így működik. Úgy látszik a játék közbeni mentéseimmel akadt össze valami.
gsg kolléga:
ha játék közben esc-et nyomsz, akkor van egy save gomb, amivel elmentheted az állást, amit később visszatölthetsz és folytathatod.
üdv -
#15056 Szinte a megjelenés napjától megvan a lonci, sokat használom de ilyennel még nem találkoztam csak abban az esetben amit gsg kolléga említett. -
gsg16 #15055 nos amennyire én tudom,nem lehet azt megcsinálni,hogy valahol befejezed a küldetést,és legközelebb onnan folytatod.ha belekezdtél,végig is kell csinálni,különben legközelebb előről kell kezdened. -
colbeny #15054 "Próbáltam a bal felső sarokban a save-re menni, de nem történik semmi..."
Mondom, hogy nem megy. Hidd el, nem az volt az első dolgom, hogy ide írjak, előtte megpróbáltam mindenfélét, de nem jártam sikerrel. Azért kérdezlek titeket. -
#15053 Talán ha a küldetést megcsinálod kellene nyomatni egy mentést ...
-
colbeny #15052 Össze kell kötnöd a két gépet vagy közvetlenül, vagy valami hálózati eszközön keresztül ( router, hub, switch ). Aztán mehet a network game! -
colbeny #15051 Heló srácok, nem tudja valaki, hogy ha elkezdem az FC-ben a kampányt, akkor hogy lehet rábírni a gépet, hogy a játékból való kilépés után FOLYTATNI lehessen a kampányt!? Mondjuk megcsinálok 3 küldit egymás után, aztán ha kilépek meg vissza, akkor elfelejti, hogy hol tartottam és lehet elölről kezdeni az egészet. Ha pl a küldi végén még az állóhelyen elmentem "saved state file"-ként, akkor meg később a visszatöltéskor hibásnak jelöli meg, és nem lehet betölteni. Próbáltam a bal felső sarokban a save-re menni, de nem történik semmi... -
MARE18 #15050 helló
Hogyan lehet LAN-on játszanin??? -
#15049 Majd a Duke Nukem Forever-rel jön ki asszem ...
Folyamatosan nézem a topikját az ED fórumon, de nem akaródzik kijönni ... :(
HiRes Russian Cockpits