Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az E-bay olyan, mint a Vatera. Mindenki árulhatja rajta amilye van. Cégek, szervezetek, magánemberek. Mindenki maga dönti el, hogy szállít avagy sem. De szinte mindig meg lehet állapodni az eladóval, hogy küldje el. Amúgy, ha jól körbenézel EU-n belül is találhatsz jó áron akármit.

Товарищ Путин

TG Gida
Hali!
Az ebay szállít Magyarországra is?

Isten áldja a pogányokat!

Reaper
A most hétvégi fõpróba idõbeosztása:

VFAT Rehearsal

Csodákat ne várjatok szerintem, mert a cameramanok is gyakorolnak:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

na, pont errõl beszéltem. én elég sokat dogolok. ott meg végképpen kellenek azok az eszközök, amik kezelhetõbbé teszik a szimet.

el kell dönteni, komolyan akarunk szimezni vagy csak matyizni. mert esni kellni jó egy akármi is. de egy X52-tõl már sokat vár az ember, aztán jön a pofáraesés. Én asszem 3 x45-öt használtam el 3 év alatt, aztán vettem egy cougart lassan 3 éve, és eddig csak az X Y potit kellett cserélni valami 12oo forintért. a pedál CH, eddig egyszer szedtem szét kontakt sprayt fújni bele. De én nem bánok annyira finoman az eszközökkel mint pl a Reaper vagy eemee, mert dog közben ha valamire nem figyelek, az a kifejtett erõ. Az X széria recseg ropog, nekem még mindig a gyári mechanika van a cougarban, néha befújok a lyukon egy kis anyagot és hello. Ma egy pc 2oo alatt nem igen áll meg, egy cougar 2oo$ ez Ebay-n. Most nem tudom mennyi a saitek, de tuti van egy huszas.

Товарищ Путин

LeonSilver
Így igaz!Isten bizony mondom egész más így repülni.Nekem nagyon - nagyon hosszú ideig MS FFB pro botom volt.Még az egyes.Igen szerettem mert ha mást nem hát HW-t tud csinálni az MS.De amikor megvettem az x52-t és elõször kipróbáltma hát majd befontam a tökömszõrét.... Nem beszélve a pedálról.Pedig nekem csak egy szaros kormány pedálom van amit használok de ég és föld a külömbség a bot tekergetése és a pedál között.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szerintem meg egyszer vegyél egy drágább, de jó joyt, amivel öröm lesz leülni repülni. a csuklóval tekerem az oldalkormányt kategória nem egészen ez. ha normálisan akarsz szimulátorozni, akkor gázkar, pedál, joy 3 egység és nem kettõ vagy egy. nekem volt mindenféle, és amennyit elszórtam a sok kínai mûanyag fosokra kb 2 cougar is kijött volna belõle.

Товарищ Путин

LeonSilver
Igen.Erre gondoltam éppen.Ugye a mezein is van óra meg stopper meg kutyafaszaláncolstól de megmondom õszintén, hogy még soha sem használtam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fõleg, ha a gázkar nem az orrod elõtt van az asztalon...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Na.
A mezei x52 ilyet nemtud.

Bár szerintem ez teljesen fölösleges fícsör.

LeonSilver
Az x52 pro-nak az MFD-je is más nem ??

Scottt
Nézz át az il-2 topikba ez a vita megy éppen😊
Ha nem akartok sokat rászánniakkor egy Saitek Cyborg Evot ajánlok(pöpec az enyim kb 2éves és semmi baja pedig aktívan nyüstölöm)
Illetve amit említettél az X-52 ne pro hanem sima.A pro nemér meg annyi árkülönbséget😊
Ha milliomosok vagytok vegyetek egy moddolt Cougart😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A Saitek X52 és Pro is Hall szenzoros az X és Y tengelye.
A különbségek miatt nem ér annyival többet a Pro, mint a sima X52. Én nyüstöltem 2 évig a simát és nem volt semmi gond vele, csak a bot tengelyén alul található mûanyag kúpos tárcsát kell zsírozni, de nem gépzsírral.A Pro-nál ez a kúpos tárcsa már fém, de egy mûanyag peremre fekszik, ezért ezt is zsírozni kell., mert a fém "megeszi" a mûanyagot.
Kinézetre a sima egy kicsit karácsonyfa jellegû. de tökéleteses megállja a helyét. Úgy tudom a profil szerkesztõ ugyanaz mindkettõnél. Azt nem tudom, hogy most mennyi a pro, de a sima verziót már 20ezer Ft-ért is lehet kapni, így bõven megéri az árát.
Még arra lennék kiváncsi hogy az X52 és az X52Pro közt pontosan milyen különbségek vannak mind funkcióban mind minõségben mert ha nem sok akkor a szimpla is jó volna, árban nagy a különbség de én csak a szinben láttam különbséget meg azt olvastam hogy a kijelzõ már több mindent tud kijelezni de eddig csak az FSX tudja kihasználni ezt a plussz, ami meg nem megy az én gépemen.

Sziasztok, karácsonyra a család meglep egy joystick-al engem de mivel õk nem értenek hozzá ezért én választhatom ki. Én olyat szeretnék ami külön bothormányból és külön gázkarból áll de nem nagyon találtam a neten mindenhol a Saitek X52-es vagy x52 pro volt ami nagyon tetszik is, de nem tudom mennyire tartós. Valakinek van ilyan joystickja? milyenek a tapasztalatok? mennyire tartós? Nekem eddig Genius meg hasonló minõségü joystickjaim voltak (ezért is szeretnék most egy komolyabbat) amikkel a legfõbb problémám az volt hogy újkorukba elég jól müködtek (kivéve a gázkart az valahogy mindegyiknél gagyi volt, már ameiken volt) de pár nap, hét használat után kezdtek pontatlanok lenni, az addig stabil kar meg gombok kezdtek lötyögni volt hogy potmétert is kellet cseréljek, pedig nem szoktam brutálisan játszani csak ezek nem voltak tartósan megcsinálva, ezért érdekelne hogy megéri-e a pénzt, kinézetre a gombok sokaságát nézve nekem nagyon bejön csak az idegesítene ha kiadnánk egy csomó pénzt érte és hamar meggyengülne, amúgy tudja valaki milyen rendszerrel müködik potméteres fotocellás vagy más? Esetleg ha tudtok egy linket ahogy a belsõ szerkezetrõl is vannak képek.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Sziasztok, van egy joystick-on és ezen van egy nézõpontváltó amit ha mozgatok különbözõ irányba tudok nézni de úgy is marad a nézet, és nekem kell visszaállítanom alapnézetbe én úgy szeretném megoldani mint ahogy az IL2-ben lehet állítani hogy ha elengedem a nézõpontváltót visszaugrik alapnézetbe, megoldható ez valahogy?

TG Gida
Kecskeméten, augusztus elsején megihatjuk azt a sört😊

Reaper
Passzolom, részletes program még nincs...

repvez
kösz
Gondolom akkor ez a ti szempontotokbol csak jo mivel kevesebb lesz a lag veszély a bemutato során.A nézöknek meg egy kicsit rosszabb mivel nem válthatnak nézetet kedvükre.
Kezdési idökröl már van hir megint 23:00-töl lesz majd helyi idö szerint a kezdés?
Reaper
Tudtommal idén végre csak stream-en keresztül lehet majd nézni...

repvez
Az idén mit lehet tudni erröl, lesz normális minöségü stream video csatorna vagy csak a játékon belüli serveren keresztul lehet nézni?
sure
Buktam... sörre is váltható! 😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper

TG Gida
Megoldódott.Kiderült,hogy az Il-2 nél használt newview kavart be egy kicsit.De azért köszi!

sure
Tennék rá jelképes összeget (70 CZK értékû kajajegy pl. <#idiota> ), hogy az európai CD-s verziónak való patch került letöltõsre, vagy fordítva, esetleg az USA Gold-hoz való az európaihoz, vagy a maradék kombinációk valamelyike.

TG Gida
Hali!
Egy kis segítség kéne.Megvettem az FC-t és jól is mûködött addig,amíg fel nem tettem az 1.12b-t.Ezután állandóan kifagy ha a fõmenüben rányomok vmelyik gombra és az egeret sem tudom mûködésre bírni.
Elõre is köszi!

És tényleg köszi a segítségeteket, ezért is fordultam hozzátok.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Ok, értem. Akkor hagyom a rákba. Majd a következõ alaplappal + procival, ahhoz már 4GB ram lesz.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

LeonSilver
Az lehet csak értelme nincs 2GB rammal.De hát te tudod.

Jogps a felvetés.<#eljen>

Elmegy, csak nem mindegy hogy! 😊

www.smart-bus.hu

Amúgy a 64 bites vista simán elmegy a gépemen.

Én mindig csak naprakész, gyári, nem buherált rendszereket használok... összeakadás egyáltalán nem szokott lenni. Ne buherált verziókkal próbálkozz.

Nincs mit! 😉

www.smart-bus.hu

Hát az a helyzet, hogy eddig még nemtaláltam normális xp-t. Pedig még az XP ReBorn-t is felraktam, azzal is összeakadnak a progiaim.
Azért köszi a jótanácsot.<#eljen>

A 32 bites Vistával nincs jó tapasztalatom... szerintem erre a gépre inkább XP-t tegyél.

www.smart-bus.hu

Köszi!

Nekem egy AMD Athlon 64 X2-es 4800+ van 2GB rammal.
Ezek szerint ezen nem terpeszkedne el "nagyon" a vista?

Nálam 64 bitesen mûködik.

www.smart-bus.hu

Hy mkinek!

Van vkinek tapasztalata abban, hogy Vista alatt hogyan, milyen megbízhatóan fut a Lock On?
Most szeretnék Vista-t rakni a masinámra, de többek közt ez az info is befolyásolja a végleges döntést.

42nd Intruder
Ez a Lobby egy bugja... VAn, hogy jól müködõ Lock On + Lobby párosnál is elkezdi egyszer, aztán csak reinstall-al lehet megoldani a problémáját.

DANIELE

Meg van a probléma, az alap Lock-Ont kel beismertetni a Lobbyval és utána rárakni a FLAMING CLIFFS-t és a LOCK+ON+-+1.12b Patchet. Én ugye elõbb felraktam a Lock-Ont mindennel együtt és utána raktam fel a Lobbyt és a teljes Patchelt verziót ismertettem be vele és ez volt a
gond. Köszi, a segítséget.

sure
CTRL+F4 ?

sure
Hmm, próbáld meg esetleg uninstallálni a Lock-Ont, uninstallálni a Lobbyt, Lock-On-t visszarakni, és utána reinstall Lobby. Ha ez se jön be, akkor tényleg passzolok. De lehet, hogy a Windozasz*r... <#fogmosas>

Hello, megoldható valahogy hogy külsõ nézetbõl mindig egy fix pozicióból lehessen nézni a gépet, olyan érdekel mint az F2 csak úgy kéne hogy a géphez gépest mindig ugyan abba a hejzetbe maradjon a nézet.

DANIELE
Nekem is ugyan ott van ez az alkalmazás azzal a dátummal, mint ami neked is van. Már kétszer Installáltam fel mégis ez a hiba, vagy a lobby vacakolhat. Pedig korábban gond nélkül futott a lobbyn.
A LOCK+ON+Patch+-+1.1+ (CD+installed)+to+1.12b is fent van.

sure
Alkalmazás = a Lock-On (nálam a lua5.dll a \Program Files\Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On könyvtárban található, a fájl utolsó módosítási dátumaként 2004. július 20-a szerepel).

DANIELE
Hali. Tud, valaki tanácsot adni miért írja ki a lobbyn való csatlakozás indításakor ezt az üzenetet ""(Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert lua5.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. )"" Újra van Installálva a Windows elõtte mûködöt rendesen a LOCK-ON,
Minden gyári hivatalos és mégsem tudok szerverre kapcsolódni, pedig régen nem volt vele probléma. Amúgy a játék szépen gond nélkül fut.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KTSG 😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Köszi a segítséget mindenkinek. Akkor ezek szerint full szürke csak a Gripené. Még1x köszi mkinek.<#eljen>

LeonSilver
Az elfelejtettem hozátenni, hogy a játékhoz adottkézikönyv 51 - 52. oldalán a "Rádió parancsok" címszó alatt található hozzá a bill.parancs.

LeonSilver
Hali.

Lehet.

Nincsmit.