17989
  • Palinko
    sajna rövid lett a játék, és igazából el sem kell indítani hogy végig tudd játszani. meg lehet oldani klikk start- settings-control panel. ott van olyan hogy add or remove programs, keresd meg a listán az összes lock ont és klikkelj a remove gombra, majd mindenre next, next, next és okézzál le mindent, mert különben nem lesz 100% os a végigjátszotság

remélem tudtam segíteni
  • Reaper
    Viszont érdekelne végigjátszás, köszi!
  • DummyBoy
    Eccerű, csak át kell kapcsolni szördperszonvjú-ba és kész
  • LeonSilver
    Meg olyanok akiket zavar a sok kibaszott műszer a kilátásban.
  • Putyin
    Hali,

áááá, itt csak szakértők vannak...

LOL! :)
  • fecska
    Hello!
    Van itt a fórumban IGAZI vadászpilóta?
  • Nesu
    Kössz már próbáltam ,de ez valószinűleg lemez hiba .
    Már értekezek a Lockon team -el ennek érdekében .
  • DANIELE
    A hiba oka lehet rossz pech is, az alap LOCON-ra tetem több pach-ot és mikor fölraktam még régebben ’PUTYIN által meg szerzet FLAMING CLIFFS-ET a miért ezer köszönet neki’,feltelepült, de ugyan az történt nálam is, ami nálad a lemez ellenőrzésekor ERROR üzenetet írt ki. Én letöröltem mindent és újra raktam a LOCK-ONt patch-ok nélkül és arra raktam a FLAMING CLIFFS-ET és megszűnt a hiba. Szerintem így próbáld meg.
  • Nesu
    Kössz
  • LeonSilver
    Én meg most elgondolkodtam azon, hogy veszek egy tartalék Loncit+FC-t.
    Marha ideges lennék ha egyszercsak valamelyik cd-t nem olvasná be ez a szutyok olvasó.
  • TG Gida
    Nekem az új lemezzel is csak minden második próbára működik.Lehet rossz az olvasód.
  • repvez
    Sajna nekem már a betüket sem tanitották meg, pedig sokszor jol jönne.
    Igy nekem a ZIL is csak 3(i)n1 (három az egyben ) vagy a kamaz is kama3 :D
  • LeonSilver
    Nyilvánvaló.Én cirka 35 éve tanultam oroszul és mint kötelező izét már akkor sem szerettem.Persze elolvasni eltudom a dolgokat mert az ember a bötüket nem felejti el.Néhány dolgot meg is értek de azért ilyen szinten már rég nemmegy a mutatvány.Sajnos!
  • Putyin
    Malévnak van Embraer 120-as gépe? Nem is tudtam.
  • repvez
    Ök is csak a webforditással irják :P
  • LeonSilver
    Вы правы.Действительно идиот ;)
  • polluxware
    és én vagyok komcsi.. valaki fordíjón máán
  • Putyin
    этот идиот ребенка. Я не помогаю этому
  • LeonSilver
    Теперь, для что товарищ Путин?
  • Putyin
  • LeonSilver
    Figy.Ha ez eredeti, gyári akkor próbálkozz a lentebb linkelt oldalon.Segíteni szoktak általában.Ha meg más nincs akkor veszel egy újat.Annyira már nem drága és megéri az árát. szvsz
  • DummyBoy
    Lehet nem kell újat venned, lehet küldenek ... (Bár kétlem, de egy próbát megér ...)

Próbáld meg megtakarítani a lemezt ... de ha feltelepül róla az FC akkor elvileg jónak kellene hogy legyen ... csinálj screenshotot a hibáról hátha az segít ...
  • Nesu
    Szal vegyek egy újjat ?
    Mi lehet a gond ?
  • DummyBoy
    Nem hinném, hogy a polír segítene rajta ...

Én ia hivatalos fórumot ajánlanám ... hátha ...
  • Nesu
    Kössz az ötletet ,már énis gondoltam rá.Most akkor vegyek új dobozost ?
    Ja és kössz a segítséget is !!
  • LeonSilver
    Karda Beán segített a tyúkszar meg a lógeci.Próbáldki, hátha ..
    Ha nem akkor próbáld meg itt.Segítőkészek a srácok.
  • LeonSilver
    Én kérek elnézést.Szomorú dolog ez kérem.
  • Putyin
    :D én értem, hogy gőzgép, de mi hajtja?
  • DummyBoy
    Jól van az ... nemlátod, a betű is mutassa !!!

A színvakság meg nem bűn! ...

(2 percig néztem a képet, azon gondolkodva, sírjak, vagy nevessek ... Az oké hogy buta meg színvak, de ha EU-s rendszáma lenne, lehet még a betű állása se lett volna segítség ...)
  • Nesu
    Sziasztok van egy kis problemám ,és pedig :
    Az ,hogy miután feltelepíti magát az FC indításkor a lemez ellenőrzésekor
    ERROR üzenetet ír ki .Most nem tudok LockOn -ni .
    Arra gondoltam ,hogy a lemezt fel kellene Polírozni mert elszineződést láttam rajta ami nem a lemez alap elszineződése.
    Valakinek egy ötlete ?
  • Putyin
    Mindegyikőtök ír valami igazat, egy a célja az embereknek, és mégis megy a folyamatos vita a bal és jobb oldal között. Nem véletlen, nyilván mesterségesen van gerjesztve, mert míg egymást marják az emberek, addig lehet lopni.

Most látom szépen elírtam, Nagy-Magyarország helyesen.
  • Putyin
    Okos e vagy?
  • Gundark 1 1
    Sajna nem. Már láttam ilyet én is. Ambivalens érzés :) Nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj. Fogalmazni meg hogy tudna? Amikor sokszor nem is érti amit olvas... És most ne Poe-ra, vagy Voltaire-re de még csak nem is Clarke-ra kell gondolni.

• L Viper #15136
    A lebutított magyar társadalom. Cirkusz kell a népnek. Mónika, meg Joshi.
    Az iskola színvonala is egyre csapnivalóbb, az ott felnövő nemzedék, meg olyan, amilyenné ott lehet. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.

Hajrá Lonci fórum :-) ( Vének tanácsa )
  • Solt
    Ennyi... az egyik feri, a másik teri, a harmadik meg nyeli... :S
  • Solt
    Mert ezt a dolgot csak kapaszkodónak használják... ciki a vallás, ciki a hagyomány... valami kell... aki egy kicsit forróvérűbb az ilyenekben találja meg... ebből nem szabad végkövetkeztetést levonni...
  • LeonSilver
    "Fejjel lefelé teszi ki a nagy Magyarország matricát"

Most hülyéskedsz ??
  • Putyin
    és néha gazdát cserél a bársonyszék...a kopperfild semmi ezekhez képest.
  • Putyin
    Ennek soha nem lesz világa. Pont ezért könnyű ezt a népet megvezetni, pont az ilyen primkók miatt. Fejjel lefelé teszi ki a nagy magyarország matricát, nem tud magyarul még írni sem, fogalmazni meg végképpen. Amúgy én meg ezen nem vitázom már senkivel, csak szomorú vagyok, felülemelkedtem az egész foson.
  • Solt
    Eddig vajon mi vót? Testdvéri szeretet? Nem ez rémlik... a kulák helyett most a magyarkodó az ellensíg... körömtépés helyett meg adóhivatal van... érdekes, hogy csak a hozzájuk kapcsolható arcok nem változtak... ketyeg az óra, ennyi történik... semmi más...