Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Товарищ Путин
VFAT Rehearsal
Csodákat ne várjatok szerintem, mert a cameramanok is gyakorolnak:-D
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
el kell dönteni, komolyan akarunk szimezni vagy csak matyizni. mert esni kellni jó egy akármi is. de egy X52-tõl már sokat vár az ember, aztán jön a pofáraesés. Én asszem 3 x45-öt használtam el 3 év alatt, aztán vettem egy cougart lassan 3 éve, és eddig csak az X Y potit kellett cserélni valami 12oo forintért. a pedál CH, eddig egyszer szedtem szét kontakt sprayt fújni bele. De én nem bánok annyira finoman az eszközökkel mint pl a Reaper vagy eemee, mert dog közben ha valamire nem figyelek, az a kifejtett erõ. Az X széria recseg ropog, nekem még mindig a gyári mechanika van a cougarban, néha befújok a lyukon egy kis anyagot és hello. Ma egy pc 2oo alatt nem igen áll meg, egy cougar 2oo$ ez Ebay-n. Most nem tudom mennyi a saitek, de tuti van egy huszas.
Товарищ Путин
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A mezei x52 ilyet nemtud.
Bár szerintem ez teljesen fölösleges fícsör.
Ha nem akartok sokat rászánni
Illetve amit említettél az X-52 ne pro hanem sima.A pro nemér meg annyi árkülönbséget😊
Ha milliomosok vagytok vegyetek egy moddolt Cougart😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kinézetre a sima egy kicsit karácsonyfa jellegû. de tökéleteses megállja a helyét. Úgy tudom a profil szerkesztõ ugyanaz mindkettõnél. Azt nem tudom, hogy most mennyi a pro, de a sima verziót már 20ezer Ft-ért is lehet kapni, így bõven megéri az árát.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Gondolom akkor ez a ti szempontotokbol csak jo mivel kevesebb lesz a lag veszély a bemutato során.A nézöknek meg egy kicsit rosszabb mivel nem válthatnak nézetet kedvükre.
Kezdési idökröl már van hir megint 23:00-töl lesz majd helyi idö szerint a kezdés?
Isten áldja a pogányokat!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egy kis segítség kéne.Megvettem az FC-t és jól is mûködött addig,amíg fel nem tettem az 1.12b-t.Ezután állandóan kifagy ha a fõmenüben rányomok vmelyik gombra és az egeret sem tudom mûködésre bírni.
Elõre is köszi!
Isten áldja a pogányokat!
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.smart-bus.hu
Nincs mit! 😉
www.smart-bus.hu
Azért köszi a jótanácsot.<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Nekem egy AMD Athlon 64 X2-es 4800+ van 2GB rammal.
Ezek szerint ezen nem terpeszkedne el "nagyon" a vista?
www.smart-bus.hu
Van vkinek tapasztalata abban, hogy Vista alatt hogyan, milyen megbízhatóan fut a Lock On?
Most szeretnék Vista-t rakni a masinámra, de többek közt ez az info is befolyásolja a végleges döntést.
Meg van a probléma, az alap Lock-Ont kel beismertetni a Lobbyval és utána rárakni a FLAMING CLIFFS-t és a LOCK+ON+-+1.12b Patchet. Én ugye elõbb felraktam a Lock-Ont mindennel együtt és utána raktam fel a Lobbyt és a teljes Patchelt verziót ismertettem be vele és ez volt a
gond. Köszi, a segítséget.
A LOCK+ON+Patch+-+1.1+ (CD+installed)+to+1.12b is fent van.
Minden gyári hivatalos és mégsem tudok szerverre kapcsolódni, pedig régen nem volt vele probléma. Amúgy a játék szépen gond nélkül fut.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Товарищ Путин