Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget kérnék! Ha a legjobb legspécibb botkormányt szeretném megvenni, ami boltban kapható, függetlenül attól mennyi az ára, melyiket vegyem? Sajna még zöldfülû vagyok, nem próbáltam még ki sokat 😞
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
a link!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
http://www.youtube.com/watch?v=LFli7J-tp9E&feature=related
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
SZóval így becsülted meg a Putyin Mester nagylelkûségét, mi? (<#ravasz1>#ravasz1> ...csak ironizálok, bárkivel megeshet...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Товарищ Путин
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Товарищ Путин
Eltört?? És most mi van vele?
Товарищ Путин
Ezeknek az ED-s fiuknak bekellene aranyozni a kezüket.Hogy netudják mozgatni ...
Товарищ Путин
Valóban többet vártunk tõle.Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy ez csak egy lonci mod.A képek / videók mintha nem is errõl a játékról készültek volna.Azzal meg "majd lesz új motor" szerintem kitörölhetik a seggüket.Jelen formában erõsen megkérdõjelezhetõ, hogy ér e a program 50 dolcsit.
Nem is beszélve az állítólagos 65-rõl a dobozosért ( megjegyzem én megveszem majd de ez egyéni szoc ).
Azt viszont, hogy semmire sem használható kicsit vitatom.
Én pédául csak úgy, minden lövöldözés nélkül is szeretek vele röpködni.
Ugyan IRL nem vezettem még helit ( és jelen állapotban úgy tûnik nem is fogok ) de szerintem a repmodell egészen fasza lett.
Meg szoktam magamnak mindenféle, idióta küldetéseket eszkábálni és azokkal élvezkedek.A multi részérõl még nemtudok nyilatkozni, majd egyszer valamikor kipróbálom azt is.
Ami a legnagyobb hátránya mindezek ellenére szerintem az amit oly sokszor emleget az ember ( és Balázs is mindig emiatt nyafog, jogosan ) az a dinamikus hadjárat hiánya.2008 vége van, egyszerûen nemtudom felfogni, hogy miért nem így csinálnak meg egy kibaszott játékot amit ( saját elmondásukszerint ) több évre, bõvithatõen terveznek eladni.Érthetetlen a számomra.
Lassan - lassan a modok is jönnek hozzá.
Szóval én összességéban azt mondom, hogy igaza van Путин kollégának de én azért kedvelem. <#vigyor3>#vigyor3>
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
VIDEÓT akarunk... <#worship>#worship>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Tetszett a bemutató 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
csak k..vara zabalja az FPS-t...ugyhogy inkabb maradok ennel a szarnal..legalabbis hosszabb videoknal..
tenyleg..!az Xvid-hez melyik hangtomoritest valasszam..?
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
koszi..
de mondom h neha van hang,neha nincs...
mitol fugghet...?(mindig allitani kell azt a szart amit mondtal..?egyszer mar beallitottam..)
es melyik opciot valasszam...?
van vagy 5 fele valaszthato hang tomorites a Lonci AVI szerkesztojeben....az Xvid-hez melyik passzol..?
egyenlore ennyi.. 😊
koszi..! csakesz
Seven-Four-Seven--Heavy
segitsegetkernek..!
ha track-bol akarok AVI videot szerkeszteni(a beepitett konvertaloval) melyiket celszeru hasznalni..?
eddig XVid-et hasznaltam de egy csomoszor nem volt hang(kb 40%-ban)..foleg ez a problemam8majd szetb..ott az ideg mikor 1 fel naputan csak hang nelkul van meg a felvett anyag..)...
melyik hang opciot hasznaljam..?
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...