17989
  • lerboy
    Egy összességében kb 4000 ft-os programcsomagról beszélünk... (Lock On+FC)

Áruld már el hol lehet kapni ilyen "csomagot"?
  • DummyBoy
    Külső nézetben egérrel és nyilakkal oda rakod a képzeletbeli kamerát ahova akarod ... görgővel meg lehet zúmolni xD
  • moho
    Sziasztok! Láttam pár videot és hogy lehet olyan nézőpontokat választani külső nézetben amiket alapból nem látok? Azaz létezik olyan mod vagy nemtom mi amivel más nézőpontok is elérhetőek? Pl láttam fix szárny alattit vagy kivülről kabin mellett? Ezeket hogy csinalják?
  • Papa01 #15206
    Igen, ettől tartottam.. :(((
    Ezért vagyok inkább a letöltéses vásárlás híve... x példányban archiválhatom.
  • LeonSilver
    A tört verziót nem illetve nem mindig.Legfőképpen akkor nem ha lecserél egy ( vagy több ) fontos fájlt ami miatt a régi krekk már nem működik új meg nincs.

A törött lemezt nem nagyon szeretik cserélgetni sajnos.
    El kell olvasni az EULA-t, abban biztos írnak róla.Ha nem akkor esetleg a support tud erre válaszolni.

A törött lemez nem is lenne gond ha az ember megvette a szoftvert és van hozzá kulcsa.A gond akkor van ugye amikor az adathordozót is nézi a valami ( mint dcs-nél a sztárforsz ).Ilyenkor hiába vetted meg, hiába van kulcs.Pedig simán, gyártási hibából adóüdóan is törhet az adathordozó.
    Nem egy olvasóból pucoltam már ki a törmeléket a szervizben.
  • Papa01 #15204
    Sok sikert, ne kíméld őket, ami belefér!!! :D
    Amit megengednek maguknak az ügyfelekkel szemben, háááát, finoman szólva is bicskanyitogató.

A tört verziókat is ugyanúgy fel lehet patch-elni? Illetve a forgalmazó semmi esetre sem cserélné a törött lemezt?
  • Palinko
    a kiemelt idézetre írtam, nyomtam válasz gombot. az itteni eset meg tényleg furcsa, nem azt kérdezi mi érdekli a gépről stb, neki igazi vadászpilóta kell eredeti hamisításgátló matricával... emígy meg a yasuval problémázott, mondjuk nem a legjobb verzióval futhatott össze.

sztem ha singlebe gondolkodik az ember ritkán veszi meg, inkább kipróbálja letöltöttet és utánna ha érdekesnek találja fizet érte jó esetben...
  • sure
    A maga nyelvén - ez volna az?

"Van itt a fórumban IGAZI vadászpilóta?"

Nem kellett volna a körítés, lehetett volna a lényegre térni, hogy honnantöccsemle.
  • Palinko
    omg ha tökéletesen tudja akkor elég brutális a helyzet :D legalább már tört szerver ip ket kérne ahogy megszokta a wownál :D
  • Papa01 #15200
    Láttad volna, hogy egyik másik ilyen kérés gazdájának miket írnak be...
    Félek egyébként, tökéletesen tudja miről van szó... :)
  • Palinko
    legtöbb játéknál ha jól tudom az egyszerű single playerhez is kell a cd key, sokan csak azt nyomják, és nem érdekeltek online ban. a Lock Onra is úgy tekintenek. Felrakják, nézik cd key kell, áh majd megkérdik úgyis mindenki tudja. Nem tudják a játék közössége főként online játékra épül és csak egyet akarnak repülni, próbálgatni singleben. Ha viszont tisztában van a helyzettel és úgy kéri, akkor egyezik a véleményünk :)
  • Papa01 #15198
    Hááát szerintem, itt nem egészen erről van szó... :)
    Szerintem ha valaki tudja mi az a cd key, akkor azt azt is tudja, azért a tulajdonosa fizetett...
    Egyszerűen pofátlanságnak találom az ilyen jellegű kéréseket....
    Én sem vagyok ellene a segítség nyújtásnak, de itt mégis mit lehetne tenni?

Kb, azt, hogy ugyanezt leírom..
  • Palinko
    nem tudom mit nem értesz, letölteni rendes helyről nem tudja, járatlan a témában kér segítséget a maga nyelvén, nem tudom miért nem lehet segíteni neki akárhogyan is kéri.
  • LeonSilver
    Még gondolkodom rajta.Letöltős FC-vel én szoptam és azt is inkább megvettem dvd-s verzióban.Egyébként ha megvetted a cuccot, megvan számla minden akkor ha eltörik az adathordozó simán használhatod az innen-onnan beszerzettet ugyan is nem az eredeti adathordozó miatt lesz egy szoftver jogtiszta.

A Rise már hétvégén meglett volna ilyen letöltősben csak valamit bénázott a ban és hiába van a kártyámon olyan 70k vásárlásnál mégis azt írja, hogy nincs elég zseton rajta.Holnap nagy verekedés lesz a buzi bankban.
  • Papa01 #15195
    Nem letöltősben veszed? Én abban tervezem. :) Az ArmaA2 DVD-t is mindig félve veszem ki a tartóból, nehogy eltörjön... :D Ezen a fórumon olvastam, hogy valakinek eltört az FC cd-je kivétel közben.

Én azt nem bírnám ki.. :( Ezért vettem azt is inkább letöltősben.
  • LeonSilver
    Szinténzenész.1-2 hét max és meg is lesz ;)
  • Papa01 #15193
    Az a következő kiszemelt progi , amit szeretnék megvenni... :)
  • LeonSilver
    Ilyen a Rise of Flight tápigban is volt.
  • Papa01 #15191
    Na igen... bár én még igyekszem segédprogramokból is lehetőleg ingyeneseket használni.. Ami engem nagyon kiakaszt, pl a ArmaA fórumon írt be egy srác, hogy:
    "cs all valaki meg tudná neki adni a cd key ét naon meg köszöném !:S köszönöm cs"

Szóval, nem értem mit képzel az ilyen... mi játszódik le az agyában a hozzászólás írása közben....

A stílusát meg inkább hagyjuk....
  • LeonSilver
    Látod Papa ez az amit nem értek.Az emberek sírnak, hogy drága a szoftver ezért warezolnak.Ezt még csak-csak megértem mert én sem vagyok szent.De ez olcsó.Sőt azt is mondhatnám, hogy szaréhugyé adják mert valljuk be a 4k HUF tényleg nem sok ezért a szoftverért még akkor sem ha vannak hibái még mindig.
    Nem vagyok otthon ebben a témában lévén nem járok mekkdonáccba de ez kb. 3-4 bigmac ára lehet.Vagy 2 mozi ..kb.
  • Papa01 #15189
    :D Ez hatalmas!!! Bár LeonSilver grafikai megközelítése sem utolsó! :D

Fecska!

Egy összességében kb 4000 ft-os programcsomagról beszélünk... (Lock On+FC)
    Ennyit szerintem 1 este elbulizol, nem? :)
  • fecska
    ok bocsi
  • LeonSilver

Nem akarlak bántani de ezen mit nem értesz?
  • Reaper
    Az azt jelenti, hogy meg kell venned eredetiben...
  • fecska
    Jó reggelt!
    Letöltöttem a FC goldot és van vmi olyan h YASU az mi? az lenne a crack vagy valami olyasmi?
  • Putyin
    húz ded görl?
  • Reaper
    Ki ő?
  • fecska
    Aki pilóta az ismeri Fedor Lászlót?
  • Reaper
    Lehetek én is pilóta?:)
  • Putyin
    és mivel a haverod, így te is az vagy mától, ezért bármikor leugathatod bármelyik másik vadászpilótát. Ámen
  • Putyin
    az. neki jelentenek, ő pedig kiértékeli a dolgokat és szétszórja a tudás magvát az embereknek, aki vagy felcsipegetik azokat, vagy nem, és hallgatják az anyázást.
  • Reaper
    Dede! Természetesen!
  • LeonSilver
    Nekem van egy haverom aki szokott vadászni és pilóta a TEFU-nál.Akkor ö is vadászpilóta, nem?
  • Reaper
    Zsoldos, mi?:-D
  • Putyin
    eftizenhat.
  • Reaper
    Huhh! Rendes vagy! És min repül?
  • Putyin
    én ismerek egyet. ha akarod, bemutatlak neki.
  • Reaper
    Oh, köszi szépen! Emlékszem vmi hasonlóra még a Doom-ból!:) Öröm idejönni, csupa segítőkész ember! Viszont vannak-e vadászpilóták itt?!?
  • Putyin
    dede, lehívod a konzolt és beütöd a következő kódot:

"f" "a" "l" "k" "o" "n" "a" "z" "i" "s" "t" "e" "n"

innentől DX6,8 majd glásszkákpit és fláj-báj-árs lesz a vezérlés. teljesen golyóálló, a műszerek eltűnnek, nem marad más, csak egy célkereszt és gyakhatsz.
  • Reaper
    Köszi, de elkéstél. Hagyományos módon eljutottam a végéig, de a főellenfél nagyon brutkó! Nem tud vki esetleg örök élet cheat-et hozzá? Megköszönném!