17989
  • Negwar
    Ezek után kijárna egy Ban a TS-en :D
  • Siluro
    Legfeljebb nem élvezi sokáig a V.4 esek szeretetét :D
  • TG Gida
    Erre én is kíváncsi lennék.
  • Reaper
    Nyugtass meg, hogy te nem az vagy (V.4_Nesu_T), aki hozzánk szokott járni TS-re!
  • Siluro
    Hallod, te nem viccelsz...
  • Boconadi
    :D
  • Papa01 #15243
    De sötét vagy öregem...
  • LeonSilver
    Вы идиотичный скот. Уйдите шлюха Ваша мать.
  • Boconadi
    úgy néz ki? :-D
  • Putyin
    Remélem. Őszintén remélem.
  • Bucser
    remélem repülni egy barom sem tanul meg közüllük...
  • Putyin
    Tudod te pont az a fajta vagy, akik miatt általánosítanak és azt mondják, ez mind idióta.

• Nesu

VAJON EZ BAJ ?
    Tudod nekünk hülyéknek csak ruszki van 1945 -óta .

Mondjuk az árpád sávot egyiptomi csillaggal keverőknek is ugyan ilyen a szarszaga .Az is már rohad !!!!
  • Boconadi
    Büszke lehetsz rá
  • Nesu
    Mig 29 Kabinra van kiélezve nem tudsz tőle Mig 29 et repülni .LoL
  • Nesu
    Warez kérdésem van .
    Mié no Warez ?
    Nekem sem official reales Flaming Cliffs -em van .
    Ruszki starforce verzió
  • Boconadi
    ja
  • Molnibalage
    Akkor most MiG-29 repmodellel repül? Szupertáp MiG-21bisz. :)
    Az R-13M és az R-3R használható, ha repülsz a géppel?
  • LeonSilver
    Sajnos qrvára korlátozottak a lehetőségek ahogy olvasom.Én nem értek hozzá de állítólag csak kicsit és nehezen lehet variálni.
  • Boconadi
    nincs
  • Molnibalage
    Tudom, hogy készül a kabin a nagy kérdés az, hogy vajon képes lesz e valaki nem csak a radar display és egyé dolgokat átvariálni, hanem magát a kabint is. Jó lenne. Még egy tisztességes MiG-21 szimulátor sem készült sajnos.

Van saját repmodellje is a gépnek egyébként?
  • LeonSilver
    Idézet az ötvenkilences fórumról:
    - beczl :

"Igen készül a kabin, csak az othoni gépem átköltözött az örök vadászmezőkre, és a laptopon meg nem valami élvezet maxxal dolgozni! "
  • Molnibalage
    Az tök midegy, hogy mit akar. A sok hülye fel sem fogja, hogy azzal a tudással és mentaliátssal amivel ma sokan rendelkeznek ott sem megy semmire. Én mega Holdon akarok sétálni. Attól még nem fog sikerülni.
  • Molnibalage
    Ezt hogyan csinálták vajon? Ha ez megy, akkor talán más is megy.
  • DonZorro
    Hali Negh! Nem lehet hogy valamelyik MOD okozza??? Nálam még nem volt ilyen, de hallottam már róla máshol... Akkor, ott valami MOD átírt valami CFG fájlt és az volt a bibi...
  • Negwar
    Nem múlik el már próbáltam.
  • Boconadi
    Olyan nálam is volt már. Sőtt olyan is volt, hogy miután kilőttem a sorozatot, a kamera mutatta ahogy a lövedék repül :) (vagy ilyen alapból van a játékban, amit ki-be lehet kapcsolni?!)

Ha miután ellőtted a kívánt mennyiséget válts vissza A-A Módba aztán vissza az A-G módba. Ez után nálam elmúlik a probléma.
  • Negwar
    Volt már valakinek olyan hibája hogy a gépágyú állandóan ellövi az egész lőszerkészletét és nem lehet leállítani? Először arra gyanakodtam hogy a joy elsütő billje szart be. De a beállításoknál kiderült hogy a joyal minden oké. Viszont a tárat egy gombnyomásra kiüríti és nem tudom miért sőt a szu-25t-nél már a nem irányítottakat is ellövi egyszerre. Biztos valamit benyomtam amit nem kellene, de ezt ugye a missön restartál el kéne felejtenie és újra meg kéne nyomnom hogy kitárazzon mindent (persze nem így teszek).
  • grimm13
    kösz azóta már én is ráleltem :D
  • Putyin
    Google, a barátod:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/38610606/m/9611018464
  • grimm13
    Hello mindenki valaki tudna nekem adni egy angol billentyűkiosztást olyat mint ami a F.A.Q.-ban van csak angolt ... Előre is Thx
  • Papa01 #15218
    Az alapjátékot innen is megveheted:

Lock On

A net-es vásárláshoz használj virtuális bankkártyát. éves díja kb 1000ft lehet. A bankodnál érdeklődj a részletekért.

Üdv:
    Papa01
  • moho
    Egyébként a lockon+fc párost meg lehet venni teszem azt átutalással is valahol vagy csak spec bankártyával?
  • Reaper
    Így Jártál...
  • moho
    IJ?
  • Reaper
    Akkor nyertél egy IJ pólót...
  • moho
    Köszi de ahogy nézem ez 1.1 -hez jó csak
    nekem meg 1.02-m van :(
  • Reaper
    LOCFG
  • moho
    A nyilakkal irányitom a gépet :) a numerikus nyilakkal, azaz 2,4,8,6 pedig semmi, egérrel tudok körözni körülöte de ennyi. CTRL+F4 v. F5 már nem is tudom pedig hátső nézetbe rak ahol a numerikus nyilakkal tudok mögötte mászkálni de ilyenkor nem tudok körözni, azaz mondjuk nem tudom oldalról nézni, rázoomolni is alig, szóval pl a szárny alá nem tudok fixen nézni. Valami más ötlet? :)
  • Reaper
    http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop&lang=en&cat_sid=2