17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Leon77 #17748 Szia. Úgy értelmezem, FC1-et használsz, amit manapság már igencsak kevesen. Patch? Honlapon ellenőrizd. Különben pedig érdemes FC2-re váltani.
Ha lehet, pontosabban írj, hogy melyik játékban melyik rakéta (Maverick pl 2 van a játékban) használata okoz gondot. Nem kekeckedés, de igencsak nehéz segíteni egy "gondom van, segítsetek, mi a megoldás" jellegű kérdésnél.
Az általad írt gondot FC1-nél nem tapasztaltam (legalábbis nem emlékszem rá), FC2 alatt pedig biztosan nincs ilyen hiba. -
Blackfoot #17747 Erre esetleg orvosság lehetne az ha feltelepíteném a FC2-őt? helyre hozná ezt a hibát? Bár szerintem ez a Lock On összes levegő föld rakétájára igaz lehet csak még talán nem vettem észre. Igazából használom már egy ideje mert nagyon nagyon tetszik, de emiatt már jó ideje nem igazán foglalkozom vele.
legyen szíves segítsen már valaki ha tud:( -
Blackfoot #17746 Sziasztok, nem tudja valaki miért van az hogyha maverick rakétával akarok szárazföldi célpontot befogni, akkor ez nem mindíg sikerűl hiába nyomom a tab-ot vagy ha kétszer befogok vele célpontot, a harmadik alkalommal már egyszerűen nem akarja befogni a cél. -
bettly #17745 Koszonom evel legalabb rendben vagyok
-
#17744 Igen, normális. Ha jól emlékszem még, akkor hetente egyszer kell "megetetni" a CD-vel. -
bettly #17743 Szevasztok nallam meg aFC1 van, en evel is meg vagyok elegedve,egy kerdesem volna,,,,neha inditaskor kiirja ..activation keys expired.. a jatek dobozos eredeti Lock On Gold,ilyenkor beteszem a cd-t es megy is , ez normalis? vagy ki lehet iktatni valahogy? Nagyon koszonom a segitseget -
#17742 Köszönöm a többiek nevében is a gratulációkat és jelenteném hogy a Hungary Scenery fejlesztése csendben folyik tovább azért.
Sőt jó hír hogy az 51°N 10°E - 43° 40'N 28°E közötti terület kerül domborzatilag kidolgozva. Ez kb. 1440km × 780km-es területet fed le LOD11-es (26m/pixel) textúrával, de Magyarország területén belül LOD14-es (1.6m/pixel) nagyfelbontású textúra felett lehet majd repülni, illetve a repterek LOD17-es(40cm/pixel) textúrázottak. Egyenlőre LHKE és LHPA van tervezve kidolgozásra. Jelenleg így állunk :)
Amennyiben valóban kiadásra kerül az ígért DCS SDK fejlesztői csomag akkor a fent leírtak pozitív irányban módosulhatnak ;) -
haflac #17741 Hát én nem vagyok egy nagy repülőszimulátoros,néha-néha suhanok vele 1-2-őt,de a repülést szeretem.Nagyon ritkán szólok hozzá itt az sg-n a repcsis fórumokhoz,de szinte minden nap megnézem őket.Ez a video valami nagyon brutál lett.Amikor lehetett látni a kerítésnél a spottereket,az uccsó repcsinap pénteki napján én is ott álltam :).Ráadásul a végén egy ismerős névre bukkantam.Foxi,őt ismerem.
-
Leon77 #17740 Szia! Elvileg igen, cserébe elvesztesz az FC2-ben levő repterekből. Tehát olyan, hogy az FC1 és FC2 térképei/repterei együtt működjenek, tudtommal nincs. Ez a mod is úgy operál, hogy meglevő repterek adatait átpofozzák, mert újat nem tudnak betenni. Például -
VO101 tvr #17739 Hali!
Egy (lehet hogy) hülye kérdés... A FC2-ben működésre lehet bírni a régi Krím félszigeti térképet? -
#17738 Köszönöm, mindazok nevében is, akik segítettek a megvalósításában!;) -
MiG man #17737 Hát... mindig azt hiszem, hogy a csúcsot alkottad meg és utána ráébresztesz, hogy ismét felül múltad önmagad!!! Hatalmas gratula az újabb lebilincselő, csúcs viedóért!!! -
#17736 Viszont most egyelőre standby van az FC3-ig... -
#17735 -
#17734 Lesz teljes Magyarország és a szomszédos országokból is 50-60km. Teljesen új scenery... -
#17733 Ez mit jelent? Az egyik reptér környékéből Kecsót csináltok vagy lesz teljes magyar térkép? -
Shifty #17732 Há-há! És a repteret még nem láttad felülről. -
#17731 Nem, minden a game-ből van. Az a készülő Hungary scenery-nk.. -
#17730 Az igen! Nem semmi.
Úgy telt el fél óra, hogy észre sem vettem.
(A végén a GE táj feletti repkedés az össze lett vágva videószerkesztővel? Repültél az ég, mint kék háttér előtt és lecserélted GE videóra?) -
#17729 Há-há!:) -
Shifty #17728 Mééééé olyan soká!? Azt ne mond, hogy más dolgod is van. -
#17727 Annak a videónak a sorsa az új 29-es modelleink befejezésétől függ. Nem tudok sajna konkrét időpontot mondani, de remélhetőleg jövő tavaszra meg tudom csinálni.. -
#17726 Köszi az elismerést! -
Solt #17725 -
#17724 REAPER Mester! Ehhez csak gratulálni tudok! Ismét nagyot alkottál!!! -
#17723 Gratula nagyon jól sikerült!
A Fulcrum Rhapsody mikorra várható ? -
#17722 THX! Igen jó lett. Gratula a sok munkáért és a nekünk nyújtott élvezetekért... -
#17721 Újabb etalon született. :) Köszönjük. :) -
#17720 Üdv!
Elkészült az új videóm. Popcorn, sör nem árt mellé! Jó szórakozást!:)
Two tails, two engines -
IFOR #17719 ujrainditottam a gépet, és most meglett..köszi....
-
#17718 Nem tudok többet mondani.
-
IFOR #17717 Orders history
No information or you have not bought any product yet.
ez szerepel ott... -
#17716 Ha bejelentkezel, akkor lesz egy olyan (alul), hogy My purchases. Ott lesz a serial. -
IFOR #17715 ok..de hiába böngészem az oldalt, nem találok ilyen opciot...pontosabban hogy kell?? kösz -
#17714 Ott ahol fizettél érte. -
IFOR #17713 Sziasztok..
Letöltöttem a FC2-t az oldaláról( letöltös verzio)..kifizettem, kaptam kódot hozzá..Sajna nem irtam fel..
Most ujra kellett rakni a gépem,hogyan jutok hozzá ujra a kódhoz??
kösz -
bettly #17712 a Lockonfilesrol letoltottem egy csomo misziot azoknal aholF-18, meg f-14 van a jatekban mind mas gep jelenik meg altalaban Su-33,ez normalis? Nallam a FC1 fut,koszonom meg egyszer a segitseget
-
bettly #17711 Koszonom,hasznos linkel segitettel,Hogy lehet megoldam az egernezest? Innen a Lockonfiles.com-rol,toltottem le egy ilyen programot de Dont send-el kidob a jatek , igaz hogy Modman-al inst. fel,van mas megoldas? Meg egyszer igazan koszonok mindent -
#17710 Elkelt! -
#17709 Üdv Hölgyek/Urak!
Lenne egy eladó Thrustmaster HOTAS Cougar. Használt, eléggé kopott festéssel, de hibátlanul működik. Van hozzá +1db mechanika is. Irányár: 40.000HUF. Akit érdekel, az privátban érdeklődhet..