Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is gratulálok, a végén a "wheelie" nagy ötlet volt 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ismét bebizonyítottátok, hogy nincs jobb a Magyarnál!!! Csak így tovább srácok, hajrá!!!
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Live is good...
Thx.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
De rég jártam már itt... tudja valaki, hogy miként lehetne megoldani azt, hogy a Black Shark 1.0.2-ben összes helit repülhetõvé téve ne dõljenek oldalukra egyes helik (pl. Mi-28N, AH-1W... stb)?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
VFAT 2011 résztvevõk
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A "DCS: Flying Legends" azt jelenti, hogy teszemazt az FC-hez lehet majd külön pénzért repülõgépet letölteni?
MiG-23 Rulz
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"Az MH 59.Szentgyörgyi Dezsõ virtuális repülõbázis III. Százada bõvíti személyi állományát.
Nicknév
Kor
Szimulátoros múlt (mióta és milyen szimulátoron repültél, repült órák kb)
Motiváció (miért jelentkezel)
Heti szabadidõ amit szimulátorozással töltesz, szeretnél tölteni.
Mindenkit aki szeretne közénk tartozni szeretettel várunk, kortól, nemtõl függetlenül!
A III. század rövid ismertetése:
A Fürkészdarázs század az egykori Taszáron állomásozó 31. Kapos Harcászati Repülõezred 3. századának a Fürkészdarázs nevet felvevõ Szuhoj-századnak (jelmondatuk: „Derítsd fel és semmisítsd meg!”😉 állít emléket!
Mivel az akkori Su-22M3-as repülõgépek nem szerepelnek a Lock-On sorozatban, ezért a feladatkörben hozzá legközelebb álló Su-25 és Su-25T gépekkel repülünk A szimulátorban ezek a gépek rendelkeznek egyedülállóan AFM azaz a valóságoshoz legjobban hasonlító repülési modellel.
Feladataink a következõek:
- Közeli légitámogatás nyújtása (CAS)
- Ellenséges légvédelmi egységek megsemmisítése (SEAD)
- Precíziós csapásmérés (Pinpoint Strike)
- Egyéb csapásmérõ feladatok, terület, épület, jármûkonvoj, vízfelszíni célok ellen.
A felvételi folyamán számbeli korlát nincs, az érdeklõdõk jelentkezését várjuk a fent megadott helyen 2011.12.22-ig!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Nem tudom a linkelt forráskóddal mit kell csinálni de ha ez valami MissionGenerátor FC2 höz akkor nekem megfelel.
Ha belépek a játékba akkor v1.0.1 -t ír a sarokban.
Nem hiszem hogy a 1.02 2.0Fc -es verziót vettem meg, (elég olcsó volt a játék 1290Ft)
Megvettem a Lock-on -t és online szerettem volna repülgetni.
Nem láttam szerver listát. Hogy szokás multiba repdesni?
Köszönöm a segítséget!
Segítséget kérnék egy ostobának tûnõ kérdésen.Vajon,az F-15C mûszerei között létezik e olyan,amely mutatja az elõre meg tervezett magasságot ill sebességet.
Segítséget,elõre is köszönöm!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
vagy elmondanátok nagyából hogy kell használni?

"Sima FC2, fel patchelve 1.2.1-re. Ez az alap. Erre felrakod a MODMAN7.3.x.x. verziót, ADD gombbal beleteszed a MiG21 modot, és böksz egy install-t. Ennyi."
Esetleg másik addon van már telepítve?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"