Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
sziasztok!

Hol/hogy lehet legolcsóbban Magyarországban megveni a FC-2 -t?

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Teljesen szûz Lock On FC2 re tettem fel a MODMAN3-at abban az efa2-öt, valamint a MIG-21 Modot. Sajna semmi. Lenne szíves valaki dedós, szájbarágós módszerrel leírni, hogy hogyan kell csinálni, illetve, ha már bent vagyok a játékban melyik küldetést, vagy típust kell választani, hogy MIG-21 legyen a reülhetõ gép. Elõre is köszönöm szépen!!!!
Köszönöm az infót.
Sharks
FC-ben nem jelzi ki a pótosokban lévõ üzemanyagot, de ha kiürülnek, azt jelzi.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Igen,ez valóban így lehet. És abban tudtok e esetleg segíteni,hogy a Mig-29-esnél a póttartályok felrakásánál(szárny),nem érzékelem az üzemanyag többletet. A mûszer sem mutat különbséget.Vajon ez hiha vagy ez a norm?Elõre is köszi<#worship>
MiG-21 MF cockpit SFP1 módra...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Hali. Ez csak annyit takar, hogy a game kiadója egy bizonyos Exclusive nevû cégecske. Ennyi.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Szevasztok pilóták!Én is nagy rajongója vagyok ennek a játéknak,bár van még mit tanulnom bõven...Remélem sok hasznos dolgot megtudhatok majd az öreg rókáktól.Shark leveléhez még annyit fûznék,hogy számomra érthetetlen az ára.Filléres lomnak vélheti az átlag vásárló pedig,az egyik legtökéletesebb szimulátor minden tekintetben.Ennél sokkal többet ér szerintem.Persze tudom hogy letölthetõ,de hát az eredeti...További sok sikert minden repülõ gyilkosnak
Sharks
Azt, hogy örülj, hogy lehet még kapni... <#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Semmit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Üdv! Egyik boltban a Lock On Modern Air Combat (Exclusive) változatát kínálják. Mit takar ez a nagyon hangzatos Exclusive?
Molnibalage
Zsír.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Vimeo-ra regelsz és máris letölthetõ..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Használd EZT Balázs. Mindent-mindenhonnan letölt, majdnem tetszõleges formátumban. Beépül a böngészõbe. Qrva jó!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Az igen. Lesz letölthetõ változat is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nesu
nicht schlecht !!!
<#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Siluro
Újra egy igényes videó, köszönjük! És persze várjuk a teljes verziót! 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Reaper
A full videó valószínûleg egész estés lesz, mivel 17 évet nem lehet 10 percbe sûríteni. Nem tudom hány perc lesz, de lehet 1-1,5 óra is..😄DD Majd kiderül.. Igyekszünk minden állomást feleleveníteni ebbõl a szomorédes 17 évbõl, szóval soká lesz még kész. Az igazat megvallva ez most a 10 éves jubileumunkra lett összedobva, szóval a nagy filmnek nem sok köze lesz ehhez. Új modellek, LHKE, stb. várható abban, szóval ezek a felvételek is újra lesznek véve és jócskán kibõvítve. Egyelõre szorított az idõ és a technikai korlátok ezért csak ennyi fért bele. Az utóbbiak végett van sok pontatlanság a videóban, pl. az elején bisek vannak, aztán igazából az UB-kat kísérték be a 21-esek, stb-stb., de egyelõre abból lehet gazdálkodni, ami van..

repvez
Ez igen nagyon jol megszerkesztett video, szépen végiglehet követni a fontosabb állomásait a 29-eseknek.
Ha ez csak egy izelitõ akkor mennyi lesz a teljes.
ÉS mit fog még tartalmazni a Veres Zoli-val valo kötelékezés albákkal esetleg benne lesznek a gépveszteségek is vagy csak a szépre emlékezünk?

mindenesetre nagyon város , jo lenne egy hasonlot összedobni a pápai bucsuról is 15 gépes kötelék.
z0ty4
Nagyon jó lett ismét. GRAT.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Azanyámkenyerit.. <#guluszem1> Ez megint qrvajó! Drakulálok 😉

Reaper
Na egy kis ízelítõ..

Fulcrum Rhapsody trailer

Szia!
Vmilyen kép van róla, hogy melyik is ez?
Köszi, üdv.

Urak,valakit érdekel egy Jane's at the controls:How to flight and fight a MIG 29 fulcrum kiadvány?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Teljesen egyetértek!!! Sok sikert!<#eljen>

Siluro
Örülök, hogy Reaper Úron kívül más is képviselteti magát magyar színekben az ilyen rendezvényeken. További sok sikert Neki!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Reaper
Elõre az 5k-ért!😊

LD movie😊

Ati810
Itt részletesen leírják és videóval illusztrálnak minden fontos dolgot (beleértve a fegyvereket is).
Fedon
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, föltelepítettem az FC2-õt, de nem tudok sehogy rakétát kilõni, se a Space-el, sem a tûzgombbal. Van valami ötlet, hogy mi a franc okozhatja?

Ati810
Hello
Úgy döntöttem megint felrakom az FC2-t, de most sokkal jobban beleásom magam és megpróbálom minden fontos részét megtanulni. Mivel már rég volt fent, lenne néhány kérdésem.
Jelenleg az 1.1-es LockOn manualt tanulmányozom. Van ehhez hasonló iromány magyar nyelven is (boldogulok az angollal is, de azért érdekelne hátha van <#kacsint>)?
Melyek a legfontosabb/ajánlott MOD-ok a játékhoz ? Tud esetleg valaki egy jó tweak-et mellyel "jobban futna" a játék ? Ezen a gépen milyen beállításokkal menne a FC2: Win7 64bit, Intel Dual Core 2.93GHz, 4GB RAM, Nvidia 9800GT 1GB RAM-al. Tudom, hogy már régebben kérdeztem, de melyek azok a legfontosabb dolgok amit a joy gombjaira kell rakni (most nem az érdekel, hogy ez úgy is mindegy mert valaki a kettesre rakja a befogást más meg az ötösre, hanem ténylegesen az, hogy a legfontosabb: a befogás, fegyverválasztás stb.;fõként MiG-29 érdekelne). Nem valószínû, hogy lesz ilyen de esetleg tud valaki ilyen joy-hoz profilt ?
Nos egyenlõre ennyi lenne. A válaszokat elõre is köszönöm.
Ezer köszönet!!!

Reaper
Bazar\World\Shapes\Kabina-MIG-29A.skins, notepad-del megnyit és editálás után így kell kinéznie az alábbi blokknak:

{
value = 1.0;
material = {"Tutorial_gauges", "Lighting Standart", "Tutorial_gauges_lm.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Tutorial_gauges.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_1", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-1_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_2", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-2_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_3", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-3_night.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_4", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-4_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_5", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-5_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_6", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-6_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_7", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-7_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_8", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-8_night.tga"};
material = {"Mig21_HUD", "Standart", "Mig-21-cockpit-ILS_night.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Tutorial.bmp"};
material = {"Mig21_Red_Light_SPO", "Lighting Standart", "BANO-SPO-10.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_KM1", "Lighting Standart", "K1M_night.bmp"};
}

Gyakorlatilag az eredeti "Standart"-okat kicseréled "Lighting Standart"-ra..ennyi

Sziasztok!
59-esek segítsetek! TS3-on ti mondtátok, hogy a MiG-21 modban lehet állítani láthatóbbra a cockpit világítást egy file átírásával. Melyik volna az és mit kell tenni?
Üdv.

Tapasztalt pilótával egy F-5E-t még le lehet gyûrni.

Amúgy a Mig-21essel millyen gépek ellen repültök? Annak a gépnek lehet még az F-5E is sok AIM-9P-kel felvértezve. <#smile>

Sharks
Életed legjobb döntése volt. <#eljen><#vigyor4>

egyre jobban megy a repülés :-)
megrendeltem az fc2-t :-)
Papa01
Szia Wittman!

Köszi szépen a meghívást! 😊 Nekem is nagyon tetszik a 21-es, nagyon örülök, hogy bekerült a repülhetõ típusok közé. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szia Papa!

A 59th szerveren fut a MiG-21Bis freeflight mission.
Így mindenki nyugodtan jöhet ezt a remek addont használni! Nagyon jól eltalálta beczl a repmodelt is.

Szerver név: HDF 59th VAB Virtual Server
Papa01
Szia!

Köszi a választ! 😊
Nem a belépéssel volt gondom, hanem azzal, hogy a saját host-olásommal nem tudtam játszani.. hiába nyomtam a Pause-t nem történt semmi... csak akkor, ha engedélyeztem a mod-ot, és ez a hiba akkor is elõjött, ha csak simán offline repülni akartam..
Érdekes, ha pause-t pedig másik billentyûre akartam tenni, akkor pedig összeomlott az FC2...

A megoldás az volt, hogy újra telepítettem a szimut, de ModMan-t nem raktam fel... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szia!
Ha MiG-21 MOD-ot használsz csak olyan szerverre tudsz belépni, ahol szintén ez a MOD van használatban. Egyébként úgy jársz mint én (integrity check hibával kidob). Az efA2 MOD szintén egy másik verzió, ezt ne keverd össze más MODdal, mert szintén hiba lesz a vége. A legtöbb szervere az efA2-vel tudsz bemenni.
Üdv.

köszi mindenkinek
elõször még sp-ben gyakorlom a sima lock on-t
az orosz gépeket szeretem nagyon és látom az amcsikat egyszerûbb kezelni
hogyan tudom befogni a célt a sukhoi-al miután a radar keres?
merthogy sehogysem tudom kilõni a rakétát míg nem rögzítem a célt
Papa01
Bocsi, annyival egészíteném ki, hogy single-ben sem enged repülni,ha a mod ki van kapcsolva. 😞

Papa01
Sziasztok!

A következõ problémában kérném a segítségeteket. Egy barátommal szeretnénk multizni, és én lennék a host. A mod-ok közül a Mig-21-est tettem fel.
A gond az, hogy ha letiltom a mod-ot, akkor miután elindítom a szervert, nem enged repülni. (Hiába nyomom a pause billentyût nem történik semmi.) Viszont, ha engedélyezem, akkor tudok repülni, de õ nem tud csatlakozni, mert neki nincs fent, az említett mod.

Az FC2 természetesen eredeti.

A válaszokat elõre is köszönöm! 😊

Szia!
Szerintem érdemes felpeccselni (1.2.1. patch), mert sok szerverre csak a peccselt verzióval tudsz majd belépni.
Üdv.

Sharks
Van hozzá egy patch, de szerintem a nélkül is lehet multizni, bár nem tart semeddig feltenni. Sokak szerint az eddigi legélethûbb harci repülõszim. (minden hibájával együtt), szóval érdemes beszerezni, ha érdeklõdsz a téma iránt.

köszönöm a válaszod
még annyit hogy multi hogy mûködik kell patchelni vagy bármi program hozzá?mármint az fc2-ben
eddig sturmovikoztam azt még németországban vettem ezt meg egy barátom rámhagyta
Sharks
Én úgy tudom, hogy csak részleges magyarítása volt, de javaslom, hogy szerezd be az FC2-õt, fõleg, hogy most le van árazva teljesen, úgy hallottam. Oktatást majd megoldod multiban valakivel... gyorsabban tanulsz, elvileg jobb, mint az alap.

sziasztok
most kezdtem a sima lock on-t
nem tudja valaki teljes magyarítása nincs sehol nem fejezték be?
tudok angolul csak jó lenne az oktatórepülésnél