17989
  • Molnibalage
    Az FC3 megint egy teljes átdolgozás lesz?
  • Caterpillar
    Köszönhetően, a BS ficsőröknek... :) Egyébként meg értelmetlen, az FC3 fényében. Igaz az ki tudja mikor lesz, de ettől még már most elavult.
  • Reaper
    FC2...
  • Molnibalage
    Én is gyanakodtam, de a linkelte az az mondta, hogy Lonci. (Az MFD-k F-15-öshoz tartoznak. Az FSX megengedi az ilyen szinű moddolást, de MFD kép edit nem megy? Vagy F-15-ből indult volna ki?)

Más. A Lomac F-15 képernyője és HUD-ja szerintetek mennyire autentikusak? Nem mindről tudom megállapítani, hogy az, de egy része elég pontosnak tűnik.
  • DonZorro
    Ez nem is LOMAC Te kis butus! FSX ha jól tudom...
  • Molnibalage
    Ez melyik LOMAC változathoz készül?
  • carlosfly
    Valószinű hogy az UAC-ot nem árt kikapcsolni....
  • hooah
    Sziasztok, valaki nem tudja véletlen, hogy mi van a PCPilotos free TS szerverrel?
  • jimcat
    Közben megtaláltam a megoldást ha a C:\program files...-be telepited a játékot (windows7 alatt) akkor csinálja ezt átraktam külön meghajtóra igy müködik rendesen.
  • MiG man #17779
    Szia!

Első körben azt kérdezném, hogy ModMan-nel telepítetted-e és egyéb modot nem telepítettél az FC2-höz?
  • jimcat
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy flaming cliffs2-höz letöltöttem mig-21 modot de repülés közben ne láttom a gépet csak a körvonalait.Mi lehet a megoldás?
  • carlosfly
    Innen
  • bettly
    Sziasztok.Nagy oromomre matol atvaltok a fc2-re , tisztelt forumozok honnan tudnek letolteni sok missiont meg campaint a jatekhoz meg a MIG-21 modot ? elore is nagyon koszonom nektek
  • carlosfly
    Bensky & Mutch erre is keress rá. Az összes része fajin :)
  • repvez
    Már megvan: Bill et john
  • repvez
    Mi a cime annak a videonak amin 2 francia srác csinált és f15 el ökörködnek benne ? ha jol tudom 2 része is volt. a szöveg volt benne a lényeg .
  • 59th Ducky
    Magyarítás szinte esélytelen. A grafikus motor a karakterek megjelnítéséhez 1 saját képfájlt használ ami nem tartalmazza csak az angol és orosz betűkészletet.
  • bettly
    meg kaptam , de valahogy nem sikerul,varok holnapig,addig kimegy a 4 sor belolem , szep jo estet
  • bettly
    egy oszinte koszonom
  • carlosfly
    "How can I enable mouse-view in cockpit?"

Set CockpitMouse = true in file ..lockon\Config\View\View.lua
  • bettly
    Ennyire nehez kerdest kerdeztem volna...........?
  • Mikoyan
    nem tom nekem valamiért nem akar menni.és még kiir valamit hogy nincs a számitogépen valami progi vagy fájl

• Mikoyan
    te úgy töltötted le vagy gyári volt?
  • Blackfoot
    igen a modern air combat volt fenn, és úgy, a mellé telepítettem fel.
  • Leon77
    Köszönöm! ;) :D
  • raptor22
    Gonosz:)
  • Leon77
    Figyelem, szobapilóták! Csapatunk különleges felajánlást kapott, amit szeretnénk megosztani Veletek, ezért a Vitéz Máthé László csapata a mai nappal (és napon) versenyt hírdet! A további részleteket keresd a honlapon!
  • bettly
    szevasztok a FC1-ben letezik e eger nezes a kabinban?
  • Mikoyan
    vagy valamelyik más??
  • Mikoyan
    a modern air combat volt fenn Blackfoot??
  • Blackfoot
    Az irritáló hogy a fagyás csak úgy a küldetés közben jön néha, azt se tudom mikor fog előfordúlni legközelebb. Majd megnézem mit ír ki, de valami olyasmi hogy Runtime error, ha jól emlékszem úgy elszaródik a gép ilyenkor hogy kézzel kell kikapcsolni. Ettől komolyabb két másik harci szimúlációt is használok ráadásúl pixel shaderesek meg a teljesítményük is olyan hogy nagyobb a gépigényük ezért nem értem az egészet, egy gondot megoldok jön a következő...
  • Blackfoot
    Nem tudja valaki miért hajlamos a lock on fagyásra, runtime error...
  • Blackfoot
    Én nem tudom miért lehet nekem is sikerűlt a minap feltenni az FC2 őt, csak letöröltem egy dolog miatt, és nekem is elég volt az hogy a sima lock on fenn volt.
  • Mikoyan
    Sziasztok!segitsetek nekem légyszives fel szeretném tenni a lock on fc 2-őt de írja hogy lock on 1.1 not found pedig már felraktam a modern air combatot is. A múltkor pedig sikeresen felraktam nem tudom most mér nem jó.előre is köszi:)

légyszi ha tudtok segitsetek!

köszi:Mikoyan
  • Blackfoot
    Sikerűlt megoldanom a levegő-föld rakéta gondot. Így már jó:)
  • Blackfoot
    Külföldi fórumon néztem ennek utánna de nemigazán értettem, jobb lenne ha egy magyar írná le:) Azért megértés szempontjából ez nagyon sokat számítana. Egyébként a fegyverzet használattal ezt leszámítva nem igazán volt gondom. Szépen működött az egész és érthető volt. A felszállást nem volt annyira nehéz megtanúlni, viszont a leszállást egy hétig gyakoroltam:D Mostmár azt is egész biztosan csinálom már csak nagyon ritkán töröm el a futóművet:)
  • Blackfoot
    Az érdekelne hogy van e lehetőség arra hogy magyarítást használjak majd az FC2 höz? Vagy... legalább van e lehetőség arra hogy pl, a saját küldetésemet unicod-olva tudjam lementeni? Így talán megjelennek majd az ékezetek amikor a küldetést megnyitom.

Illetve az érdekelne még hogy hogyan lehet új skint beaktiválni???
    Ha valaki elmondaná szerintem megérteném, ugyanis configurálgattam már másik harci szimulációhoz nevezetesen az ARMA hoz. Úgyhogy volt már dolgom harci jármű konfigokkal. Nagyon hálás lennék ha valaki esetleg ezt részletesen leírná.

Hálás köszönet.

Zsolt
  • Blackfoot
    Én régebben mikor kipróbáltam a sebességet működött editorban, szóval ha pl 1000 km/ó volt beírva mert azt írtam be, akkor nekem működött.

Leon nekem amúgy lehet hogy banális dolgot fogok mondani de patcheletlen Lock on-om van:)
  • Blackfoot
    Szerintem ha a FC2 feltelepítem majd írok visszajelzést de reménykedem benne hogy jó lesz. Amúgy lesz majd még kérdésem:)Kettő is.
  • Papa01 #17749
    Sziasztok!

Egy kicsit szórakozom a Mission Editor-al, nagyon tetszik, de szerintetek miért van az, hogy a waypoint-oknál beállított sebességeket figyelmen kívül hagyja a repülőgép? (Kipróbáltam, nagy távolságú waypointok-nál is ez van.. )

Köszi a válaszokat! :)