Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Köszönöm, mindazok nevében is, akik segítettek a megvalósításában!😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hát... mindig azt hiszem, hogy a csúcsot alkottad meg és utána ráébresztesz, hogy ismét felül múltad önmagad!!! Hatalmas gratula az újabb lebilincselõ, csúcs viedóért!!! <#wave><#eljen><#taps>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Reaper
Viszont most egyelõre standby van az FC3-ig...

TG Gida
<#worship>

Isten áldja a pogányokat!

Reaper
Lesz teljes Magyarország és a szomszédos országokból is 50-60km. Teljesen új scenery...

Molnibalage
Ez mit jelent? Az egyik reptér környékébõl Kecsót csináltok vagy lesz teljes magyar térkép?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Há-há! És a repteret még nem láttad felülrõl.<#wow1>
Reaper
Nem, minden a game-bõl van. Az a készülõ Hungary scenery-nk..

Molnibalage
Az igen! Nem semmi.

Úgy telt el fél óra, hogy észre sem vettem.

(A végén a GE táj feletti repkedés az össze lett vágva videószerkesztõvel? Repültél az ég, mint kék háttér elõtt és lecserélted GE videóra?)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Há-há!😊

Mééééé olyan soká!? Azt ne mond, hogy más dolgod is van. <#vigyor2>
Reaper
Annak a videónak a sorsa az új 29-es modelleink befejezésétõl függ. Nem tudok sajna konkrét idõpontot mondani, de remélhetõleg jövõ tavaszra meg tudom csinálni..

Reaper
Köszi az elismerést!

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

DonZorro
REAPER Mester! Ehhez csak gratulálni tudok! Ismét nagyot alkottál!!! <#worship><#worship><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

repvez
Gratula nagyon jól sikerült!
A Fulcrum Rhapsody mikorra várható ?
GaBika6
THX! Igen jó lett. Gratula a sok munkáért és a nekünk nyújtott élvezetekért... <#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Siluro
Újabb etalon született. 😊 Köszönjük. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Reaper
Üdv!

Elkészült az új videóm. Popcorn, sör nem árt mellé! Jó szórakozást!😊

Two tails, two engines

ujrainditottam a gépet, és most meglett..köszi....
LeonSilver
Nem tudok többet mondani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Orders history
No information or you have not bought any product yet.

ez szerepel ott...
LeonSilver
Ha bejelentkezel, akkor lesz egy olyan (alul), hogy My purchases. Ott lesz a serial.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ok..de hiába böngészem az oldalt, nem találok ilyen opciot...pontosabban hogy kell?? kösz
LeonSilver
Ott ahol fizettél érte.

Sziasztok..

Letöltöttem a FC2-t az oldaláról( letöltös verzio)..kifizettem, kaptam kódot hozzá..Sajna nem irtam fel..
Most ujra kellett rakni a gépem,hogyan jutok hozzá ujra a kódhoz??
kösz
a Lockonfilesrol letoltottem egy csomo misziot azoknal aholF-18, meg f-14 van a jatekban mind mas gep jelenik meg altalaban Su-33,ez normalis? Nallam a FC1 fut,koszonom meg egyszer a segitseget
Koszonom,hasznos linkel segitettel,Hogy lehet megoldam az egernezest? Innen a Lockonfiles.com-rol,toltottem le egy ilyen programot de Dont send-el kidob a jatek , igaz hogy Modman-al inst. fel,van mas megoldas? Meg egyszer igazan koszonok mindent
Reaper
Elkelt!

Reaper
Üdv Hölgyek/Urak!

Lenne egy eladó Thrustmaster HOTAS Cougar. Használt, eléggé kopott festéssel, de hibátlanul mûködik. Van hozzá +1db mechanika is. Irányár: 40.000HUF. Akit érdekel, az privátban érdeklõdhet..

hooah
lockonfiles.com
Itt mindent megtalálsz.

Szevasztok.nekem csak a FC 1 van meg , a FC 2 -ot meg nem sikerult beszerezni,erre tudok tenni v.fele modot ? sok helyt latom a MIG-21 modot ,vagy egyebeket , es ha igen honnan tolthetem le,vagy csak ennyivel maradok? Koszonom
Muttley
- elkelt -
nagy]több pü-t ezügyben már légy szíves ne küldjetek[[/nagy]

Just do it :)

Köszi szépen a SAM simet! Letöltöttem és tetszik... de ez nagyon nem "sima ügy"... jól el lehet vele szórakozni, mire sikerül csinálni egy jó befogást.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Kösz szépen !
Szia!
1. Ha belépsz a Training menübe, akkor a Download gombra kattintva letöltheted a Training missziókat.
2. Lock On honlapján a Download szekcióban a Videos menü alól megteheted ugyanezt.
Letöltés után telepíteni kell a videókat (.exe), ezután pedig már megjelenik a telepített gyakorlóküldetés a Training menüben.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sziasztok! Tud valaki valamilyen módot hogy le lehessen játszani a Lock on FC 2-ben a tréning missziókat ? Mert az 1.2.1 patch után már nem lehet õket elindítani...
A backspace elõtti két gomb az,szal az ö és a backspace között.
Bögyörő
Tegnap bukkantam rá egy SAM rakéta szimulátorra, innen ingyen letölthetõ, bár ez egy teljesen külön szoftver, nincs köze a Lock On-hoz, de mivel van hozzá magyar nyelvü leirás is amiben nemcsak a program használatát de a rakéták és radarok müködési elvét is leirják biztos lessz akit érdekel.

Muttley
ha vkinek kell
összerakatlan, bontatlan Revell F-15E Strike Eagle 1:48 méretarányban
pü-ben megdumáljuk

Just do it :)

Bögyörő
Sziaztok, arra lenék kiváncsi hogy az megoldható FC2-nél hogy a Gripen és a Mig21 modok eggyüt is müködjenek.

Scottt
A beállításoknál a + és a - gomb minek felel meg a magyar billentyûzeten?Mert nem a numpad + vagy -át az sicher.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ja-ja, mûrepülés aláfestõ zenének tényleg nagyon jó!

De nagyon jó ez az engine is... írhatnának rá már valami jó kis szimulátort!!

www.smart-bus.hu

Molnibalage
+1

Én kipróbáltam még egy dologot, alternatív zenével nézni a programot. Nekem csak növelte az élvezeti fakotrt.

Ezt indítsátok el, mikor a felszállás kezdõdik 4:45-nél.

Mintha az atyaúristen is arra teremtette volna ezt a zenét, hogy mûrepüljön rá az ember. Persze demó hosszabb, de látszik rajta, hogy mennyire király a zene. Legalábbis nekem nagyon bejön.

hooah
Sajnos ez nem mûködik nekem FC2 vel. Bár lehet, hogy csak nem értek hozzá.

Lenne még egy olyan problémám, hogy teljesen szétbarmoltam a Su-27 configját, és nincs betölteni való, defaultra meg nem csinál semmit. Nem tudja valaki hogy lehetne defaulta váltani, vagy valaki ne mtudna egy alap 27-es config beállítást eljuttatni nekem?

Ezzel lehetne...ha jó fc2-re. LOCFG
hooah
Sziasztok, valaki nem tudna segíteni abban, hogy miként kell kameranézetet váltani FC2-ben oly módon, hogy alulra helyezõdjön az F4 nézet, és lássam a kifutó elhagyását felszállás közben.

Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék. Az új BomberMod v_1.2 -t nem tudom ModMan 7.3-al sem telepíteni, a ??????.lua fileokat nem rakja a helyére. Tudna valaki megoldást?<#conf>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

sure
Ooopps sry egy pöttyet régebbit néztem, a legutóbbi itt van

Isten nem bottal, hanem VMware.