Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Úgy telt el fél óra, hogy észre sem vettem.
(A végén a GE táj feletti repkedés az össze lett vágva videószerkesztõvel? Repültél az ég, mint kék háttér elõtt és lecserélted GE videóra?)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
No information or you have not bought any product yet.
ez szerepel ott...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Letöltöttem a FC2-t az oldaláról( letöltös verzio)..kifizettem, kaptam kódot hozzá..Sajna nem irtam fel..
Most ujra kellett rakni a gépem,hogyan jutok hozzá ujra a kódhoz??
kösz
Lenne egy eladó Thrustmaster HOTAS Cougar. Használt, eléggé kopott festéssel, de hibátlanul mûködik. Van hozzá +1db mechanika is. Irányár: 40.000HUF. Akit érdekel, az privátban érdeklõdhet..
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
1. Ha belépsz a Training menübe, akkor a Download gombra kattintva letöltheted a Training missziókat.
2. Lock On honlapján a Download szekcióban a Videos menü alól megteheted ugyanezt.
Letöltés után telepíteni kell a videókat (.exe), ezután pedig már megjelenik a telepített gyakorlóküldetés a Training menüben.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
összerakatlan, bontatlan Revell F-15E Strike Eagle 1:48 méretarányban
pü-ben megdumáljuk

Just do it :)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De nagyon jó ez az engine is... írhatnának rá már valami jó kis szimulátort!!
www.smart-bus.hu
Én kipróbáltam még egy dologot, alternatív zenével nézni a programot. Nekem csak növelte az élvezeti fakotrt.
Ezt indítsátok el, mikor a felszállás kezdõdik 4:45-nél.
Mintha az atyaúristen is arra teremtette volna ezt a zenét, hogy mûrepüljön rá az ember. Persze demó hosszabb, de látszik rajta, hogy mennyire király a zene. Legalábbis nekem nagyon bejön.
Lenne még egy olyan problémám, hogy teljesen szétbarmoltam a Su-27 configját, és nincs betölteni való, defaultra meg nem csinál semmit. Nem tudja valaki hogy lehetne defaulta váltani, vagy valaki ne mtudna egy alap 27-es config beállítást eljuttatni nekem?
Ismét segítséget kérnék. Az új BomberMod v_1.2 -t nem tudom ModMan 7.3-al sem telepíteni, a ??????.lua fileokat nem rakja a helyére. Tudna valaki megoldást?<#conf>#conf>
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.