17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15289 Siluro ideje lenne szerintem takarítani az urat... -
#15288 Te valami külföldről ideszakadt fasztalicska lehetsz komám.Ilyen szarul még egy rétinéger sem ír.Vagy a másik lehetőség, hogy hatszor jártad az elsőt és egyszer a másodikat. -
#15287 Okok, befejezem én is az OFF-ot. Minek? De továbbra sem értelek. Mind1. -
#15286 Szóval FC 1.1 Unofficial AddOn + 1.12b
neked van hozzáfűzni valód vagy kezdjünk el ismerkedni szaglászgatni .Esetleg lehet a pillon -val van baj mert az indító áramkör alatt van és nem indul el . -
#15285 Miért a fiúkat szereted? :D -
#15284 Mondjad kérlek... :) -
#15283 Értem én ,hogy mit akarsz csak nem pártolom -
#15282 Gigabyte EX-58UDR3,Core i7 920, 2,66Ghz @3,5Ghz Ghz , Sapphire HD 4890 VaporX 1 GB, 6GB RAM
Hmm ? -
#15281 Te, hallod... Mikor voltál nővel utoljára?
Rád férne...
Vagy beteg vagy?
-
#15280 Igazad van igy helyes "hUnyjon" -
#15279 Te agyontanult elit ökör .Ki adott neked ebben az országban igazolást arról ,hogy aberált lehetsz ?Gondolom te is egy vagy azoknak a leszármazottai közül akiknek nem mondjuk ki a féléjét .
És ,ha megsértődsz Sértődj meg és minden eredből vérezz .
Remélem nem nagyon marad neked hely ebben az országban ez ugyis csak Magyarország ?Ha ? -
#15278 Nesu,
1, Tanulj meg írni! "sőtt höz vagyok" ; "levegő -bő
höz" Tudsz Te magyarul?
2, Miért vagy ilyen KORLÁTOLT? " A dÁvidcsillag hunnyon ki Ö R Ö K R E !!!!!!! " (Ezt is öcsém, hogy írtad le??)
3, Vedd be a gyógyszereidet! -
#15277 ez igazrám tökéletesen illik viszont a disznó nem .
te figyu ha ez lokon topik akkor minek jössz ide disznolkodni itt errő van szó és nem az ólró ha nem baj .
keresd meg a helyed oszt ott éld a túrnivalód .
Szal FC 1.1 + 1.12 Unofficial Addon .
LoL Továris zsaf LoLOtt vörösök né höz cSŐg !!
És sorry mindeki -höz . -
#15276 Jelen esetben teljesen mindegy.Írhattam volna azt is, hogy свинья de a скот sokkal találóbb. -
#15275 Ez igaz marhának lenni még mindig jobb mint egy disznónak . -
#15274 Это действительно скот. -
#15273 Tudod azt jelenti ,hogy én is megküzdök a mindennapok reggeli kelésével .
Nem kezdek semmilyen haza megmentő akcióba és én is követem a Napot ahogy átszeli a horizontott és ahogy álbukik az örökkévalóságnak .
Remélem nem kell Cukroznom a taknyot és megfelelő cukor nélkül .
-
#15272 Mikor megláttam 2* estem le a székről :D
Pedig az még kimaradt, hogy a Boss a végén qrva combos csávó.. ;) -
#15271 Csak azért került ki, mert láttam, hogy szükség van rá :)))) -
#15270 "Addig értelemes okos állampolgár sőtt höz vagyok ."
Ezt kifejtenéd?
Köszönöm!:) -
#15269 Esetleg, ha elolvasnád a manualt... -
litlebubu #15268 Nagyon szellemes hozzászólás volt, sokat segített. -
litlebubu #15267 Köszönöm. -
#15266 Nos, vagy nagyon béna álreg, vagy a létra lett hirtelen ekkora "celeb" -
#15265 jobbshiftpluszhomejobbshiftpluszendbalaltpluszhomebalaltpluszendctrlpluszcctrlpluszeháromszor
nincs mit -
litlebubu #15264 Sziasztok. A hajtóművet, hogyan lehet indítani,ha a küldetést úgy kezdem, hogy a gép parkol? Az is érdekelne, hogy lehet a leszállás és begurulás után leállítani a hajtóművet, és kiszállni a gépből? Hogy kerül oda a létra stb...? Előre is köszönöm. -
#15263 LOL nem is vettem észre, mikor került ki a banner alá a "Nem, NINCS végigjátszás". -
#15262 Tudod a sötétségem akkor igazán eredeti amikor leradírozlak a levegő -bő
höz .Addig értelemes okos állampolgár sőtt höz vagyok . -
#15261 Zsír -
#15260 LoL .Ban nem tud különösen felizgatni .
Nem válok Aberáltá mert valakinek több kaka van a nadrágján mint ami egyébként marad a napi szarások után .
Passz .
Azé meg nem ke hjerkodni .
-
Putyin #15259 az igazi röhögés akkor tört ki, mikor egyszer egy vérpisti bejött egy tömött dogfight szerverre és a chatmezőben olyan kérdéseket kezdett sorjázni, hogy mivel indít hajtóművet és társai. Ekkor beírtam, hogy 3x Ctr+E, mire kisvártatva kiírta a game, hogy ejected...mindenki röhögött, csak ő anyázott valamit.
talán aki dogolni megy, előtte olvassa el a használatit. De csak, ha bohóckodik, akkor is... -
#15258 Mennyivel menőbb mint egy pórias létra! -
#15257 Az tényleg a kiszállás!;D -
#15256 :D:D:D:D:D -
Putyin #15255 a kiszállás pedig ctrl + 3xE -
#15254 A kérdésedre a választ a használati utasításban találod.
(Na jó, a feltöltés ctrl + w a fegyver, ctr + r(nyomni amíg) az üzemanyag. A parkolást én sem tudom;) -
Pulykaember #15253 Helló, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet a repülőre feltölteni a rakétákat. Már csak azért mert leszálltam a támaszpontra beálltam egy helyre és azt vettem észre, hogy televagyok minden fegyverrel.
Meg még azt,hogy hogyan lehet kiszállni a gépből mármint a repülő téren észrevettem, hogy én csak a kabint nyitom ki a többiek pedig valami létrát meg a kerekekre kibisztosításokat raknak ki csak ennyi.
Üdv! -
#15252 Ha úgy van programozva akkor lehetséges :) Shift + Space-vel lehet állítani asszem. (de ez lehet hogy az A-10 -nél van) -
#15251 Lehetséges az,hogy a Szu-25-nél,ha 500 kilós bombát teszek a külső tartókra,akkor azt csak párban lehet kioldani? -
Putyin #15250 jó, akkor nem csak nálam szakadt el a cérna.