17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15329 :D -
#15328 Nesu.Tök véletlenül nem Balázs a keresztneved? -
#15327 hogy jön ez most ide?! -
#15326 Még egy delikvens, aki feldobja a fórum hangulatát :D -
litlebubu #15325 Otthon a családdal engedd meg ezt a stílust te fasszopó. Mit képzelsz te magadról? Ki a gecinek képzeled te magad te frájer? -
#15324 Repülök ,hogy Éljek - Élek ,hogy Repüljek !!!
Nesu
Üdvözlettel -
#15323 Őőőő a 666-os srácnak mi köze az LHMA mod-hoz? Csinált régebben scenery-ket, de ehhez semmi köze. Amúgy perpill több komolyabb volumenű project-en dolgozunk, amikről majd lesz infó, ha eljön az ideje...:) -
#15322 Kössz !Ja és bocs a sok Off topic miatt persze mindenkinek aki levágta miből indult ki az egész .
-
Putyin #15321 akkor meg kell kérdezni a fórumon a srácokat, hogy hol van, mert rossz a link -
#15320 A blackshark is jó,csak engem zavar,hogy túl sok a feladat.Nyilván nem véletlen,hogy nem vált be az együléses változat. -
#15319 Nekem valamiért nem nyitja meg az oldalt .
Vagyis a narancssárga linkre kattintva nem történt semmi .
-
#15318 Hát nekem még mindig jobban tetszik ,ha én magam kapcsolgathatom a virtuális kapcsolókat a kabinegérrel .
Persze nekem is nagy élmény volt a Su25T repülése .
Főleg az eldurranó gumik orkán erejű szélben .Nekem lehetetlen volt gumirobbanás nélkül letenni a gépet .
Persze ki ,ha én nem erejű szél beállításal .Mert hát nekem nem elég akkora szél mint amekkorát meghatározott Witt .
Üdv mindenkinek
Ui . :Szal neked nem mind1 ki írja le a turbina indítás gombKombiát ?
-
#15317 mongyő:) ne farigcsáljátok már egymást -
#15316 igen, volt ilyen
de abban csak a sima Su-25A-t lehetett reptetni
fúúúú mai napig emlékszek mekkora hepaj volt mikor sikerült végre elindítani az FC-t:) Szanaszét voltam annó a Su-25T miatt:) mai napig élvezetesebb sztem mint a black shark
természetesen bizonyos szemszögből tekintve -
#15315 Jól láttam,hogy kiadták az FC demóját? -
Putyin #15314
google, jóhaver:
http://www.666th.org/print.php?type=F&thread=1708&post=10164&nr=1
-
Putyin #15313 Vegyél vissza, ez itt nem az ügyfélszolgálat kiskancsó. Esetleg ne ugorjunk oda megmutatni?
User manualban benne van. Gondolod kiadnak egy manualt és nincs benne mivel indítasz hajtóművet?
-
#15312 Érdeklődnék,hogy megjelent már ez a mod?
666th Birdy LHMA MOD
-
litlebubu #15311 Esetleg, ha megmutatnád, hogy erről konkrétan hol is írnak benne..! -
#15310 csak viccöltem.. tudod:)
természetesen mi is nagy magyarok vagyunk, csak gondoltam írok valami szokatlant -
#15309 Ne törődj vele. -
#15308 bal sugárhajtómű (Turbina) shift + Home (cut) > shift + End
jobb sugárhajtómű (Turbina) alt + Home (cut) > alt + End
-
#15307 Azért Nesu-t otthagyod... ezt nevezem:) végén még én leszek a fajgyűrölő hontalan forumozó, mert a családomban senki nem lükdösött zsidókat a dunába. -
#15306 Jó lenne ha rendet raknál Mester... -
#15305 szint úgy ! -
Rendben, jogos. Bocsi a sok OFF-ért! -
#15303 Na, urak, akkor most lehet befejezni! Mindenkinek! Minden OFF topic hozzászólást törlök mostantól és jelentem a moderátoroknak, hogy bannolják ki az illető(ke)t a világűrbe!
Nesu, nagyon örülünk, hogy megtaláltad az sg fórumot, de vagy tedd kulturált emberhez méltó formában a , vagy pedig ne írj semmit és ne gerjessz flémet.
Köszöntem! -
#15302 Huu most megfogtál .
Erre neked nem tudok válaszolni .Mert a magyarok ki lettek irtva A nagy István király idejében .Te ,Papa01 ,ha jártál iskolába és nem csak ,hogy mindened meglegyen és tanultál is nem csak bifláztál akkor most emlékeznél mit is csináltak azzal aki magyarnak vallotta magát és nem kereszténynek .
Ír magig takarított a hősötök .
Magyarokat más nemzet soha nem irtotta mert nem akart pl .muzulmán lenni .
Viszont ő akit ünnepeltek mindannyian ,irtotta és nem csak őket a szomszédaikat és akit csak ért .
Járd ujra az iskoláidat .Hidd el nem érsz semmit csak egy eszköz vagy nekik és az is maradsz velük .Nem tudsz már változtatni ,átszokni csak éld az életet mert hidd el nem olyan rossz .
Áldozatok vagytok és ez nektek iszonyatos függőség .
Hát Árpád Apánk sírva forog a sírjában !!
Nem a ti hibátok hisz aprók vagytok .
Főokos !
" Testvér testvérre támad ... "
A legjobbakat !
Üdv Nesu
-
#15301 Nisu, nem hinném hogy Te magyar lennél. Azt viszont látom, hogy bugris vagy.
Egyébként mi bajod a magyarokkal? Mit ártottak neked? -
#15300 Mekkora Sznob -
#15299 Én itthon vagyok .
Én nem haragszom rád !Valahol igazad van ennyire rossz még nem volt itthon a bugris magyarnak nevezettek miatt . -
Putyin #15298 A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő kereskedelmére utal.
Az unofficial pedig jelen esetben azt jelenti, hogy nem az a kiadó adta ki, aki az eredeti szoftvert. De ez nem illegális.
De túlképp mindegy is ez a vita, mivel elvetetted a sulykot igen rendesen. -
#15297 Miért nem mész haza, ha ennyire rossz itt neked? -
Végül is ezen = #15234 a LOMAC story -n ,mindenki elakadt .
Innen kezd el fejtegetni a bajod ,neked is ajánlom az ombucmant -
#15295 Hogy is van ez? Bejössz egy repülőszimulátorral foglalkozó topikba, igen furcsa stílusban nyilatkozol (google fordítás:) majd mikor nem tetszik amiket írnak zsidózni kezdesz és megsértődsz. Aha. -
#15294 Tudod ezen mekkorát tudok nevetni .És tudod miért ?
Mert csak annyit értettél meg az iskolában ,hogy mindened meglegyen ,ehhez persze el kell adnod a lelkedet .
Te pedig boldogan teszed mint az már ezer éve megszokott .
A sérelmeddel pedig irány a az " Slambucman " ? ombucman ! -
#15293 Ostoba vagy és egyszerű.Mint a faék. -
Na úgy látom itt egyre több a bibsi .
Hát sok szerencsét az élősködéshez bibsik .
Ez szar volt apukáim gondolom a lombikbébi programra már feliratkoztatok .
Egy Brazil stadion faszt a buzi szátokba !
Biboldók -
#15291 "ilyenek" miért nem írnak az offtopic-ba? :((( -
#15290 Támogatom!