17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15369 Akkor a lóógitek sz*rjon sünt Papinak meg respect! -
#15368 Várjuk a beszámolót, mert én is elfilóztam egy ilyenen!:-D -
#15367 Ennél sokkal egyszerűbb, Papi rendelt egyet és rábeszéltem, hogy adja oda egy hétre. :) Réges-rég írtam a Logitechnek, nem jött válasz. -
#15366 Te piszkos csibész ;) Kihasználod mi? ( jól teszed! )
Majd a http://www.flyonline.hu/ -n várunk róla egy jó kis cikket! -
#15365 Én ki fogom próbálni, ha igaz. :) -
#15364 Off :
Nem kell a Dongókat zaklatni nálam kopogtass én megadom neked a szeretet amire vágysz .
Ha vágysz .
Ja Bocs . -
#15363 bla bla
nincs valakinek Mig 29 update -ja ? -
#15362 Bocs!Rájöttem,hogy az egy mod volt. -
#15361 Tudja valaki,hogy a Szu-33 szárny alatti belső tartóira hogyan lehet 6 db. Pb-250-es bombát akasztani?Régebben csináltam egy missiont,amiben így volt fegyverezve,de most nem sikerül valahogy.
-
#15360 Javíthatatlan vagy:) -
Putyin #15359 ez töri a rugót sajnos. és persze gyártatni kell, nem lehet kapni -
#15358 Nekem egyszer volt alkalmam kipróbálni egy Cougar-t, élmény volt! :)
Ami tetszett, hogy a bot sokkal finomabb volt mint az x52, igaz jóval keményebb is.
Milyen problémákra gondolsz? -
#15357 ha rátudom applikálni a dual throttle-t a cougar base-re akkor vétel. Ha nem akkor még várok a csodára:) -
Putyin #15356 200 Euro szállítással -
Putyin #15355 nekem cougar van és semmi bajom nem volt az eredeti mechanikával, de vásároltam kézalatt egy használt keményebb mechanikát. na azóta van vele bajom. mondjuk nekem sikerült valami hulladék mechanikát kifogni. nekem a logitechben egyedül az osztott gázkar izgató, a többi nem. -
#15354 Nem drága szerintetek ehhez képest?
Cougar
Igaz pedál nincs, de mégiscsak a király kategória joy-ban.
Olvastam, hogy sokan cserélik ebben a mechanikát.
Miért? Az eredetivel gond van?
Köszönöm a válaszokat! :) -
#15353 USD 299.99 - ~56,888.93 HUF
-
#15352 Valahol már dumáltunk róla, hogy az ár nem rossz ha azt nézed, hogy pedál is van a csomagban.Sokkal lényegesebb az, hogy hoygan működik, mennyire jó a fogása, mennyire érzékeny, stb .. És hát FFB-s.Nekem volt FFB-s joyom ( még azu első MS Sidewinder, még mindig jó pedig kb. 10éves ) jó vele játszani HA jól van megírva hozzá a cucc.Viszont FPS-t eszik. -
#15351 Nem néz ki rosszul. De hogy milyen a fogása...? No meg az érték arány.. Mennyibe kerül? -
gsg16 #15350 Üdv Urak!
A Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis megrendezésében,nyílt légi harc bajnokság lesz!
Bárki jelentkezhet,akinek megvan a Flaming Cliffs!
RÉSZLETEK,JELENTKEZÉS! -
#15349 Szerintem mostanság elmaradhatatlan eszköz a két gázkar egyben használata ,hiszen a repgépek többsége két hajtóművel rendelkezik .Egy a légiharc (dogfight) -ban előnyre tehetsz szert vele .
Praktikus minden egy csomagban ,valószínűleg a minősége is megfelelő egy állandó és extrém igénybevételhez . -
#15348 EZ ITT milyen szerintetek Srácok??? A pedál nagyon királynak néz ki... -
#15347 -
#15346 Egy kis adalék még: :)
Ámokfutó -
#15345 Köszi szépen Putyin! :) Már nagyon régen szerettem volna tudni, és végre! :)
Te honnan tudtad meg? -
Putyin #15344 Ez a szavunk a maláj "amuk" szóból alakult ki, ami dühöngő őrültet jelent.
Az angol nyelven az ámokfutó "running amok".
Még írják "amuck" vagy "amuk" verzióban is. -
#15343 Lemaradtak az "" jelek... :) -
#15342 De! Teccenek! :)
Ezek is szigorúak szerintem, és nagyon sokan használják:
-Adol kapol, és társai. Ezt ma hallottam: Miért hazudol? :D
Egyébként az ámokfutó szóban mit jelent az ámok? Kérdeztem már magyar szakos tanárt, de sajnos nem tudta. :) -
Putyin #15341 Az oan, ien az engem is megvisel. Honnan veszik ezt? -
#15340 LYó, nem felejCSük el!:D -
#15339 Azért ne feledjük el a klasszikus "ojan" és "idelyében" dolgokat sem :) -
wittman #15338 Papa was a rolling stone... :) -
Putyin #15337 Az is szép, igen! Feljön a vonattal shoppingolni. Meg a másik kedvencem a "Hy". Teljes sötétség. -
#15336 Westend City Center forever! -
#15335 Nem "szercsized" ezeket a szavakat?:) -
#15334 Boconadi,mcsaba, köszönöm a válaszokat! :)
Ami még engem kikészít:
- "lessz"
- vunk, vok (Bár ezt Leon írta.)
- és a "Cejetem" (Ez a legidegesítőbb!! ) -
#15333 Végre egy értelmes HSZ!
Ebből egyébként kellene csinálni egy ( pár százezer ) matricát és kikellene ragasztani a restaurantokra, boutiqueokra,shopokra, valamint azok homlokára ( vagy nemesebb testrészeikre ) akik úgy böfögnek, hogy ien, oan, meik,egyéPként ( ez sok helyen olvastam már ),vok,mek,stb ..
Nem tehetek róla de ezektől én a falnak tudok menni. -
mcsaba #15332 OFF
A frájer (fraier) valóban "menő, faszagyerek" meg hasonlókra mondják, de én szerintem nem kéne használjuk ezt és a hasonló szavakat, mert ez egy román szó és sajnos Erdélyben egyre több román szó épül be a magyar nyelve, nem kéne hogy ez magyarországon is így legyen. Lassan elfog tünni a magyar nyelv, Magyarország és a magyarság is, nem vagyok fajgyülölő ezért szerintem nem szidni kell másokat hanem úgy tudunk a legtöbbet tenni magyarságunkért ha megőrizzük nyelvünk szokásaink és összetartunk.
ON
Mindenkinek további jó repülést! -
#15331 "asszed te vagy itt a frájer?" -> Menő, faszagyerek, stb. Asszem -
#15330 Mit jelent az , hogy "frájer"?