Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Lehet egy feldühödött lonci vagy BS rajongó keze van a dologban..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Isten nem bottal, hanem VMware.
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Fent van a hivatalos oldalon a stream replay. Normális videó majd-majd lesz...
VFAT 2008 streams
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az biztos, hogy kihasználták rendesen a PC és a DirectX képességeit már 2004-ben.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Te is sokmindent írsz a gazadásgi válság és más topikban, pedig te sem a Wall Street-en dolgozol. Attól még látod, hogy mi folyik ott nem?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt is megemlíti, hogy a régi motorosok sokszor mély tisztelettel viseltetnek az akkori idõk fejlesztõ géniuszai elõtt akik az utat kitaposták.
Egyszer érdemes elolvasni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
nem, azt nem olvastam. mi volt benne?
Товарищ Путин
amikor a magas hangok jól kijöttek, akkor volt a tuti 😊
Товарищ Путин
Biztos sokan ismeritek, döbbenetesen rövid :-)
Egy régebbi cucc, ami a DirectX-et használja.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak éppen mondjuk egy tényleg tisztességes 3D alakmazás (mindennel ami ezzel jár) megírása annyi idõbe fájna ma, hogy addigra jóformán elvaul vagy egyszer talán lesz alá vas. Lásd Lock On vagy talán 2003-as játék és még mindig nincs van amin futna rendesen tisztességges egységszám mellett.
Polgár Tamás (Tomcat) által írt cikkosorozatra emlékszel az Aranysasban? 2004-es évfolyam elején ír a háborús (elsõsorban repszimek) készítésérõl.
Régi szép idõk .... A legtöbb mai, csilli-willi szar a nyomába sem ér azoknak.
A mai napig az ELITE az a játék amivel összességében a legtöbbet játszottam.Egy nagy franciakockás füzet volt teleírva, hogy mi - hol - mennyibe kerül.Pedig csak szaros vektorgrafikája volt nem ám 29D meg direktY 12.
A magnófejet hallás után állítottam 😊
http://www.zxspectrum.net/
Товарищ Путин
Belõttek az ablakon! 😊 Emlékszel? lehetett dologni vele!! 😊
de a tomahawk sem volt kutya 😊 a heliszim 😄
Товарищ Путин
Pontosan úgy van ahogy mondod.Minek programozzon rendesen ha a "parasztok" úgy is megveszik a HW-t? 48 meg 64kilóba olyan jó kis szoftverek elfértek mint az ELITE vagy éppe nsepctrumon a Delta Wing.Hogy a többirõl ne is beszéljünk.
Based on a Motorola 68008 processor clocked at 7.5 MHz, the QL included 128 KB of RAM (officially expandable to 640 K😎
7.5 Mhz 😄
Товарищ Путин
http://en.wikipedia.org/wiki/Sinclair_ZX81
az a kemény! 😄
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Istentelünl szar volt.
De a legkeményebb retró gép a Primo meg a HT1080z volt.Meg persze a ZX81.
A Primot valami margaréta ( vagy miylen ) TSz gyártotta és a tápot külön 8k-ért kellett megvenni hozzá.Az a 8k ma kb. 10* annyit ért.
Товарищ Путин
A Falcon videóklippek során egy 10-12 másodperces snitt betöltené a régi teljes vinyót. 7 éve még én mondtam olyat, hogy minek kell az, hogy egy oprendszer tudjon 4GB felett fájlt kezelni. Most ez elég gyakran elõferdül... <#zavart1>#zavart1>
a bill úgy nézett ki, hogy egy mûanyag lapra ezüst volt felgõzölve, az volt a klavi, a gombok helyén meg kis buborékok. mikor benyomtad a gombot, a bubi összenyomódott és a benne lévõ ezüstlap zárta az áramkört. csak éppen a klavi visszahajlított kábele nem bírta hõt, így eltört. a második után már rutinosan javítottam, cseréltem a cuccokat benne.
egy kretén játszópajtásom lerántotta a bekapcsolt géprõl az interfészt, ami azonnal összefosta magát. egy vagyon volt a javítása.
ezzel a gyerekkel nem volt szerencsém. késõbb a Sputnikom is rommá törte és még csak ki sem fizették. De egyszer jól elkalapáltam. 😊
Товарищ Путин
Товарищ Путин
jól látom, hogy vízálló? 😄 szép színes, csak én több pirosatt raktam volna rá.
megvan még?
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
csak ennyire telt apád fizujából???? 😄 😄 😄
hát ezért lettél ilyen kis láma? 😄
Товарищ Путин

Товарищ Путин
Szintén tanácstalan vagyok, milyen notit vegyek, ami még belefér a kereteimbe és jó is.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Az a 2db TNT kártya, ami anno bejött az országba elõször egyenesen Amcsiból a kiadás másnapján a kezemben landolt. Az egyiket egy haverom vette meg, a másikat én vittem haza. A diamond karim után maga volt a csoda. 3Dfx átkábelezve hátul, P233MMX 266-ra húzva, aztán Abit Celeron 300 OEM, 450-re húzva és a TNT. Úgy ment rajta minden, mint az álom. 😊 A Comanche 3 és a Jane's USAF csak úgy szaladt! 😊
Товарищ Путин