17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15409 :((( látom -
#15408 Itt van virtuális személyzet gondolom ez kell neked . -
#15407 -
#15406 Gundi Te nem tolod a RoF-ot ?? -
#15405 Ne etesd már, hátha akkor megunja. És akkor mehet tovább a bannerban szereplő játék :) -
#15404 itt is? -
#15403 Pedig pont a te kedvedért tettem fel a röpcsimet . -
#15402 Ezt hogy érted?
(És akkor én az off-ot be is fejeztem.) -
Sajna itt nincs olyan ami fetreng a röhögéstől .Bocs -
#15400 "barmolhatja" akart lenni.. :) -
#15399 Nekem is ez a korábbi ötleted után eszembe jutott.. Viszont oda is simán beregelhet és ott is szétbaromlhatja mások örömét, szórakozását... :(((
-
#15398 El kell költözni ide.
Garantáltan mentes a Vér Pityuktól. -
#15397 Én azt hittem, hogy ez a gyerek egy primitív tuskó. De nem az. Szerintem egyszerűen beteg. És komolyan orvosi segítségre szorul. Egyébként a Flight Simulator topic-ban is megcsinálta a cirkuszt. A múltkor meg itt ugye. -
#15396 Én mondtam. -
#15395 No comment:)
"Feladó: Nesu
Elküldve: 2009. 09. 05. 17:23
Tárgy: ???
Áruld már el te ki a hülye kúrva anyád vagy ?"
-
#15394 Majd minnyá kapod Te is .. oszt nézegetheccc. -
#15393 -
#15392 Ez Lock On topic, és nem képlinkelgetős! Arra ott a "Felhők felett" topic! Thx! -
#15391 Centennial Air Show at Tinker AFB in Midwest City, OK. Gotta love The Danger Zone! -
#15390 Here is some thing
-
#15389 Salute !
TopGun_HighWay_To_The_DangerZone_1986
[IMG][/IMG] -
#15388 Érdekesség -
#15387 Én azt hallottam ,hogy kiadnak hozzá gépeket mint az FSX -ben ,de ez csak Kantin hír és még nem olvastam erről semmit DCS BlackShark
Azóta amióta én itt jártam már eltelt egy fél év . -
gsg16 #15386 hogy a fenébe ne vennék figyelembe,mit akar a majdani felhasználó!a DCS legendás erről! -
#15385 D.I Superhornet. Nagyon jó szim volt a maga idejében. -
mcsaba #15384 Volt valami régi Hornet-es szim nem emlékszem pontosan a nevére mert nekem nem volt meg csak képeket láttam róla, a grafikája mai szemmel nézve nagyon csúnya de abban voltak mozgó irányítóemberkék a hajón, na ezt hiányoltam én a Lock On-ból, ha ezt régen megtudták csinálni most miért nem? Én már egy olyan szimre vágynék amibe vannak nyüzsgő emberek jármüvek stb. Már vannak két és négymagos procik, nemsokára még több magos is lessz, szerintem ezt nyugodtan megoldható lenne. Nem tudjátok a DCS sorozatba lessz gép amivel hajóra is lelehetlessz szállni? Mert ha igen én irni kéne nekik hogy csináljanak már irányító embereket is a hajóra, amúgy reptereken is jól néznének ki, szerintetek a fejlesztők figyelembe veszik hogy ha kérnek valamit az emberek? -
#15383 Nem sajnos nem LoMac !
Én sem találtam ilyesmit . -
-
#15381 halyó:) -
franko2 #15380 Sziasztok, most szertkeztgetek egy repülőhordozós küldetést, de teljesen felhúztam magam. Azt szeretném hogy legyen egy kis élet a hajón de sehogy sem tudom összehozni, nem tudom sehogysem megtömni a hajót gépekkel, próbáltam statikus object-két rárakni pár Su33-st de mindig a legközelebbi szárazföldi reptérre teszi, próbáltam azt is hogy több köteléket teszek rá de akkor se jó mert előbb felszáll az első kötelék addik a többi nem is látszik, majd hirtelen megjelennek. Megoldható valahogy hogy ne legyen olyan kihalt a fedélzet mikor le vagy fell szállok? a szerkeztőben már asthiszem mindent próbáltam, esetleg valami mod-al vagy skripteléssel lehet ilyesmit csinálni?
Egyszóval egy olyan halyoról szeretnék fel szállni és leszállni ami jól megvan tömve gépekkel, valami olyasmit mint a képen, megoldható ez valahogy?
A segítségeket előre is köszönöm.
-
#15379 Egy kis csemege -
-
#15377 Gyere TS-re! -
#15376 Nem,de segítek megvenni a tiédet. -
#15375 Mért??? Eladod??
Miattatok akarom megvenni. -
#15374 Lezsírozhatjuk:) -
#15373 Esetleg kéz alól érdemes megvenni a programot? Mert hirdetést találtam egy halommal. -
#15372 Kösz:)
-
#15371 Limit van fater, limit.Van ugyan egy ilyen szar amivel ellehet menteni a regisztrációs adatbázisban lévő bejegyzést és reinstall után ezt futtatva nem kell(ene) aktiválni de nekem egy soha sem működött rendesen.Jelesül nem volt HW csere mégis újra aktiválni kellett.Ha jól emlékszem öt lehetőség volt.
Igaz, hogy egy emil váltás után kaptam megint de inkább megvettem a lemezest a letöltős kulcsot meg nekiadtam itt egy cimborának.
Én azt mondom, hogy inkább a lemezest vedd meg.Megjön hamar és semmi gáz nincs a csomaggal. -
#15370 Tisztelt kollegák!
Meg szeretném vásárolni a Flaming Cliffs -t. Szóval az a kérdésem,hogy a letöltős verzió is ugyan olyan értékű e mint a lemezes.
Pontosabban fogalmazva nincs e vele semmiféle gebasz a későbbiekben e?
Előre is köszi.