Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Botból a cyborg evo-t ajánlom, a legtöbb szimes, aki nem akar többet költeni rá (bár eddig inkább csak II. vh-s körökben voltam), ennél a botnál szokott kikötni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
A joystick-ok merem ajánlani, nekem is ilyen van, és már nyúzom pár éve. Masszív, kézre áll, van normális lábkormány a gázkar elején, nem olyan csavargatós fajta, amikkel nem lehet normálisan helikopteres szimeket kezelni.
A force feedback funkciót nem használom, engem idegesít, de az a része is jól kidolgozott, szépen hangolható, de ahhoz kell a gyári driver.
Én ez alapján próbáltam elindulni:
http://flankertraining.com/ironhand/a2g.htm
Ezen az oldalon van egy oktató videó:
STRAFING :: SU-25T
Chris Warren demonstrates how to strafe a target using the Su-25T's gun pods. Targeting is by laser designation.
Illetve a Lock On Training mappában is van ezzel kapcsolatos videó, csak rosszul vetíti le..
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem írnak róla semmit,hogy mire terjed ki a fordítás.
Nem tudja valaki,hogy teljes a fordítás vagy még csak kezdetleges.
Most szeretnék elkezdeni ezzel a szimulátorral játszani.
Relatíve könnyû megtanulni rajta vagy laikusoknak akik még sose nyomultak szimulátorra azok ne is kezdjenek bele?
Ilyen Joyt vennék hozzá:
http://www.supergamer.hu/speedlink-black-widow-flightstick-p-1459.html
Érdemes ilyet venni vagy ne?
Kb 8ezret szánnék rá.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeretném kipróbálni a külsõ gunpod-ok használatát 25T-vel, úgy hogy automatikusan nyisson tüzet. De nem nagyon értem a manual-t....
Ctrl+V leengedi a gépágyúkat. A TV-és rendszerrel megkeresem a célt, befogom és megvilágítom lézerrel.
De ezután mit kell csinálni? Vagy ez így nem is jó, ahogyan én próbálom?
A segítséget elõre is köszönöm:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egy hét mulva majd megkereslek priviben, mert lenne pár kérdésem még mindig a HOTAS-ommal kapcsolatban az eletronikai vezetékelésröl mert már a vezérlöpanel megvan(betainnovations PlasmaMM2) márcsak át kéne drotoznom.
Én mindig csodáltam az ilyen embereket.Ugyan én szerettem makettet építeni ( amikor a fiam megröptette a Havoc-ot akkor hagytam abba ) de ilyenekhez sohasem volt elég kézügyességem és türelmem.
Jó, mondjuk nekem a rajz is kimerül a pont, pont, vesszõcskében 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://w3.externet.hu/~molnarcs/x45.html
Sokat toltam anno. A repmodell volt a gyengéje csak.
Ehhez jön még a hidak problémája. A hadjárat motor miatt sokszor nem a hídon mennek át a folyon, hanem mellette.
A Lock On-ban tök jó, hogy arra bóklászhatnak amerre jól esik, csak így meg 300 jármûvet mozgatni jármûvenkénti MI-vel esélytelen. Szuperszámítógép kéne még a Falcon motorral is végtelen nagy bubble-*hoz, hogy ne legyen 2D/3D világ között váltás.
Azért azt én is aláírom, hogy a fent felsorolt dolgok a hadjáratban "elkenõdnek". Az ember nem veszi észre, ha valóban keményen játszik vele és nem lables-szel teszteli és csak a hibákat keresi.
Vicc, hogy azért kell szögelni ezeket, mert azóta sem írt senki más 0-ról új szimet. Az FO-ból ezzel a tempóval 5 év múlva, ha lesz valami. Akkor fogják már 8-9 éve fejleszteni! Agyrém. Viszont az alá lehet tolni vasat keményen majd.
A Falcon addig fejlõdött gyorsan amíg volt F4UT csapat. 60 fejlesztõ és 320 teszter az erõforrás volt a javából. Most az FF csapat kb. 12-14 fejlesztõbõl és kb. 8 betateszterbõl áll (meg a devek is segítenek). Ennyivel nem lehet csodát tenni. Összevissza 1 kóder van és egy ember teszi be mindazt az adatbázisba amit kell. Ez nagyon sokáig tart...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bevallom, ha a C3 futna a mai gépeken, én bizony tolnám. Ha még szögelnének rajta, új mission, multi, stb akkor meg még mások is tolnák igencsak, mert a játék hangulata, jellege kb 2x jobb, mint a DCS. De itt az F22 ADF-t is megemlíthetem akár. Lássuk be, nincs egy olyan katonai szim sem, aminek jó a grafikája, jó az avianikája, jó a repmodell és nem fossa magát össze hálóban vagy neten.
Товарищ Путин
Ha ránéz egy mai komoly vérprofi a Falcon kódjára lehet, hogy könnyekre fakadna a nosztalgia miatt. Oldtimer kód. Aztán meg röhögne egy jót, hogy ezzel kell dolgoznia? Ez a mai vicc? 😊 Sajnos ez a fejlesztésben is kijön. Van olyan exe aminek a tesztelése után kiderül, hogy inkább visszalépés volt, sem mint elõre. Becsukom az ajtót, de két ablak meg akaratlanul kinyílik. A legnagyobb gond vele az, hogy nincs hozzá semmiféle dokumentáció.
Asszem C nyelven programozták. Nekem ez nem mond semmit...
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
A dx9 egyszer el fog jönni. A repmodell viszont azért gáz, mert ahhoz több kell kóder tudásnál és "furán" van benne. Az effektek és egyéb dolgok nagy része már dx7. A tereppel van a gond. Még mindig az eredeti õsrégi kód kezeli..
Egyszer kértem a fõkódert, hogy szedje ki azt a rész belõle, de azt mondta, hogy ez így ebben a formában nem teljesíthetõ kérés. Csak az egyenleteket szerettem volna látni.
Én szart sem tudok a programozásról, ezért nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a gond, hogy ez nem teljesíthetõ.
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ellent mond a fejlõdésnek.
Товарищ Путин
amúgy pedig sztem totál nem realisztikus a repmodell, legkisebb hirtelen felkapásra is CRASH üzenettel reagál
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Товарищ Путин
http://www.vmh59.hu/forum/viewtopic.php?t=87&postdays=0&postorder=desc&start=210
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu