Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztian005
Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy a sima Lock On-t lehet-e valahol neten játszani, próbáltam Hyperlobby-val de annál mindenhol az Flaming Cliffs-t kérte. Ha tudtok valami címeket kérlek irjátok meg, köszi.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Keress meg ha nem sikerül, 2-3 héten belül elvileg megyek Egerbe.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Köszi a segítséget. Majd szétnézek Tesco-ban mert sajna Egerben csak az van a neten meg sehol nem találtam olyan boltot ahol meg lehetne venni.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Szia, nekem pl. mediamarkt-ban 990Ft volt, a flaming cliffs kieg-et szerintem csak a www.lockon.ru-ról rendelheted meg.

Botból a cyborg evo-t ajánlom, a legtöbb szimes, aki nem akar többet költeni rá (bár eddig inkább csak II. vh-s körökben voltam), ennél a botnál szokott kikötni.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Csõ Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet itthon beszerezni a játékot? És még annyi,hogy melyik joystic éri meg jobban a Speed-Link Black Widow vagy a Saitek Cyborg Evo Stick? Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

L Viper
Nem túl nehéz megtanulni a kezelését, szerintem nyugodtan vágjál bele, de a magyarítások nem túl jók, meg sok értelmük sincsen. Cáfoljanak meg a hozzáértõk, ha más a véleményük :-)

A joystick-ok merem ajánlani, nekem is ilyen van, és már nyúzom pár éve. Masszív, kézre áll, van normális lábkormány a gázkar elején, nem olyan csavargatós fajta, amikkel nem lehet normálisan helikopteres szimeket kezelni.
A force feedback funkciót nem használom, engem idegesít, de az a része is jól kidolgozott, szépen hangolható, de ahhoz kell a gyári driver.
Papa01
Sziasztok!

Én ez alapján próbáltam elindulni:
http://flankertraining.com/ironhand/a2g.htm

Ezen az oldalon van egy oktató videó:

STRAFING :: SU-25T
Chris Warren demonstrates how to strafe a target using the Su-25T's gun pods. Targeting is by laser designation.

Illetve a Lock On Training mappában is van ezzel kapcsolatos videó, csak rosszul vetíti le..

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Találtam hozzá magyarosítás a magyarosítás portálon.
Nem írnak róla semmit,hogy mire terjed ki a fordítás.
Nem tudja valaki,hogy teljes a fordítás vagy még csak kezdetleges.
Most szeretnék elkezdeni ezzel a szimulátorral játszani.
Relatíve könnyû megtanulni rajta vagy laikusoknak akik még sose nyomultak szimulátorra azok ne is kezdjenek bele?
Ilyen Joyt vennék hozzá:
http://www.supergamer.hu/speedlink-black-widow-flightstick-p-1459.html
Érdemes ilyet venni vagy ne?
Kb 8ezret szánnék rá.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

amennyire én tudom,vagy a saját gépágyúval lehet lõni,vagy a konténerekkel,vagy mindhárommal egyszerre.nemtudom van-e automata módja.mivel a csövük nem tud kitérni semerre sem,nem sok értelmét látom automata módnak.de lehet,hogy csak én nem tudtam,hogy van rajta olyan.ha van automata mód,azt írja már le valaki legyenszíves,hogy mûködik?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Én is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

azzal lehet automatán tüzelni?én mindíg manuálisan lõttem velük.

Papa01
Sziasztok!

Szeretném kipróbálni a külsõ gunpod-ok használatát 25T-vel, úgy hogy automatikusan nyisson tüzet. De nem nagyon értem a manual-t....
Ctrl+V leengedi a gépágyúkat. A TV-és rendszerrel megkeresem a célt, befogom és megvilágítom lézerrel.

De ezután mit kell csinálni? Vagy ez így nem is jó, ahogyan én próbálom?

A segítséget elõre is köszönöm:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Gronyi grat a bothoz!
Egy hét mulva majd megkereslek priviben, mert lenne pár kérdésem még mindig a HOTAS-ommal kapcsolatban az eletronikai vezetékelésröl mert már a vezérlöpanel megvan(betainnovations PlasmaMM2) márcsak át kéne drotoznom.
Érdekel a Su27 kabin (linkeld, pls). Én már próbálkoztam a MiG kabinnal is, hogy legyen a bothoz. Még nem sokra jutottam. Sajna az F16-hoz van elég anyag, MiG-hez nincs. Elkezdtem leméretezni az eredetibõl, de ahhoz sok idõ kell és egyenlõre csak az alapméretekig jutottam .-(
Sziasztok! Egy lábkormány beszerzésén gondolkodok. Magyarországon tudtommal csak a Saitec PZ35-Pro Pro Flight Rudder Pedal kapható. Van vele tapasztalatotok? Esetleg más ajánlott fajta? Köszönöm elõre is a tippeket!
Lock On Magyar Kézikönyv kb 20 másodperc volt,míg beírtam,a gúgliba,hogy "lock on kézikönyv",és a magyarnyelvû találatok közt a legelsõ találatra rákattintottam.sok sikert a használatához!

a magyar kézikönyv talán 20 oldal,és olyasmikkel foglalkozik,hogy hogyan telepítsd,és indítsd el,illetve a menüt mutatja be ha jól emlékszem.a játékban lévõ manual 134 oldalas,ha jól emlékszem.ezek után döntsd el,érdemes-e keresgélni a magyarnyelvû kézikönyvet,és hogy mire is fogod majd használni,ha meglesz?

LeonSilver
Persze, belinkelheted bár mintha már lett volna valahol.
Én mindig csodáltam az ilyen embereket.Ugyan én szerettem makettet építeni ( amikor a fiam megröptette a Havoc-ot akkor hagytam abba ) de ilyenekhez sohasem volt elég kézügyességem és türelmem.
Jó, mondjuk nekem a rajz is kimerül a pont, pont, vesszõcskében 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

andaxxin
illetve lock on exclusive

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
hali vettem lock on origi game és nincs benne magyar kézikönyv .nem tudna valaki küldeni akár bescannelve?fizetnék is érte.abban van multy ugye?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Molnibalage
Vannak olyan képeim ahol egy fickó fából Szu-27 kabint épít. Érdekel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Hát bakker én letettem a hajamat.Eszméletlen jó!

Így már igen:
http://w3.externet.hu/~molnarcs/x45.html
L Viper
F22 ADF, az nagyon jó volt, de a folytatása a DID F22 Total Air War a dinamikus hadjárattal, még ezt is ûberelte.
Sokat toltam anno. A repmodell volt a gyengéje csak.
Molnibalage
Ez részben a PC korlátai miatt van szerintem. Egyszerûen nincs az a számítási teljesítmény amivel mindent úgy lehetne szimulálni egy db asztali gépen, ahogy mi álmodjuk. A Falconnál pl. elég illúzióromboló a földi egységek mozgása sokszor. Az egész battalion vagy mozog vagy áll. A battalionon belüli mozgás meg limitált. Nem "terülhet" szét úgy ahogy kéne sokszor.

Ehhez jön még a hidak problémája. A hadjárat motor miatt sokszor nem a hídon mennek át a folyon, hanem mellette.

A Lock On-ban tök jó, hogy arra bóklászhatnak amerre jól esik, csak így meg 300 jármûvet mozgatni jármûvenkénti MI-vel esélytelen. Szuperszámítógép kéne még a Falcon motorral is végtelen nagy bubble-*hoz, hogy ne legyen 2D/3D világ között váltás.

Azért azt én is aláírom, hogy a fent felsorolt dolgok a hadjáratban "elkenõdnek". Az ember nem veszi észre, ha valóban keményen játszik vele és nem lables-szel teszteli és csak a hibákat keresi.

Vicc, hogy azért kell szögelni ezeket, mert azóta sem írt senki más 0-ról új szimet. Az FO-ból ezzel a tempóval 5 év múlva, ha lesz valami. Akkor fogják már 8-9 éve fejleszteni! Agyrém. Viszont az alá lehet tolni vasat keményen majd.

A Falcon addig fejlõdött gyorsan amíg volt F4UT csapat. 60 fejlesztõ és 320 teszter az erõforrás volt a javából. Most az FF csapat kb. 12-14 fejlesztõbõl és kb. 8 betateszterbõl áll (meg a devek is segítenek). Ennyivel nem lehet csodát tenni. Összevissza 1 kóder van és egy ember teszi be mindazt az adatbázisba amit kell. Ez nagyon sokáig tart...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mindent érdemes egy darabig szögelni, aztán felejtõ. ha nem, akkor úgy jár az ember, mint ED és a Szupercsapat. Kódolnak egy fost évekig, aztán a társaság nagyrésze lewarezolja, kirpóbálja és törli is, mert nem ér egy kalap kakikát sem.

Bevallom, ha a C3 futna a mai gépeken, én bizony tolnám. Ha még szögelnének rajta, új mission, multi, stb akkor meg még mások is tolnák igencsak, mert a játék hangulata, jellege kb 2x jobb, mint a DCS. De itt az F22 ADF-t is megemlíthetem akár. Lássuk be, nincs egy olyan katonai szim sem, aminek jó a grafikája, jó az avianikája, jó a repmodell és nem fossa magát össze hálóban vagy neten.

Товарищ Путин

Molnibalage
Azon el szoktam lamentálni, hogy ahol dolgozok a 11-12 évvel ezelõtti tervek mennyire máshogy néznek ki, mint ma. Akkor a progrmaoknál ez milye durva lehet, mert hol vannak ma a 10 évvel ezelõtti programok és hardverek? Egy mai 16-17 éves már nem látott soha pcx fájlt szerintem. Régen abból voltak a textúrák összerakva.

Ha ránéz egy mai komoly vérprofi a Falcon kódjára lehet, hogy könnyekre fakadna a nosztalgia miatt. Oldtimer kód. Aztán meg röhögne egy jót, hogy ezzel kell dolgoznia? Ez a mai vicc? 😊 Sajnos ez a fejlesztésben is kijön. Van olyan exe aminek a tesztelése után kiderül, hogy inkább visszalépés volt, sem mint elõre. Becsukom az ajtót, de két ablak meg akaratlanul kinyílik. A legnagyobb gond vele az, hogy nincs hozzá semmiféle dokumentáció.

Asszem C nyelven programozták. Nekem ez nem mond semmit...

Nem is értem miért! 😄

www.smart-bus.hu

fel fogom tenni, de elõbb a valós repüléses nyûgjeimmel akarok végezni, mert az most fontosabb.

Товарищ Путин

OF 4.7 egész kellemes... 😉

www.smart-bus.hu

gondolom összefügg a motorral is, a programozás alapjával, elvével. amúgy már eljátszottam a gondolattal ismét, hogy feltelepítem és kipróbálom a flacont. 😉

Товарищ Путин

Molnibalage
Nevetni fogsz, de dx9 könnyebb, mint a repmodell. A SAAFOPS részben már az volt, csak túlvállalták magukat és történt sok más dolog is ami miatt szerintem abból már soha nem lesz semmi. Én már úgy kezelem.

A dx9 egyszer el fog jönni. A repmodell viszont azért gáz, mert ahhoz több kell kóder tudásnál és "furán" van benne. Az effektek és egyéb dolgok nagy része már dx7. A tereppel van a gond. Még mindig az eredeti õsrégi kód kezeli..

Egyszer kértem a fõkódert, hogy szedje ki azt a rész belõle, de azt mondta, hogy ez így ebben a formában nem teljesíthetõ kérés. Csak az egyenleteket szerettem volna látni.

Én szart sem tudok a programozásról, ezért nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a gond, hogy ez nem teljesíthetõ.

de, bátran, velem. 😊)) majd ha átforgatják a flakont dx9 alá és rendbeteszik a repmodelljét, akkor majd lehet róla szó.

Товарищ Путин

Reaper
Nagy összegû fogadást a helyedben erre nem kötnék:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

"mondom én.. végén csak eljuttok a flakonig.."

ellent mond a fejlõdésnek.

Товарищ Путин

polluxware
mondom én.. végén csak eljuttok a flakonig..

amúgy pedig sztem totál nem realisztikus a repmodell, legkisebb hirtelen felkapásra is CRASH üzenettel reagál

Reaper
Csak poénkodni jó, másra nem. Legalábbis a vadászrepülõgépes addonok.

Reaper
Nem, ez fs-x...

Molnibalage
Bocs, hogy még faggatlak, de nekem még nincs fent. Chaff / flare, beaming, földháttér, ECM stb. Ezeket mind lekezeli?

ja, ez nem fog menni így...

Товарищ Путин

Képek:

http://www.vmh59.hu/forum/viewtopic.php?t=87&postdays=0&postorder=desc&start=210

Товарищ Путин

Molnibalage
Csak nem MiG-29A...

Molnibalage

Molnibalage
Tyûha! Lehet, hogy warezhuszár leszek két napig.

ott egy tonna

Товарищ Путин

http://images.google.hu/images?hl=hu&resnum=1&q=MiG-29%20cockpit&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Товарищ Путин

😄 jó, rendben!

Товарищ Путин

Ok, kértem tõle!

Товарищ Путин

Ha életet lehel a joy-ba, akkor cserénél, a cougar-hoz veszek tõle egy 29-s botot! 😄

www.smart-bus.hu