17989
  • sure
    OFF

A magyarítás a két új koma hozzászólásai közül néhányra szintén ráférne...

ON
  • polluxware
    azéé adjátom ám a kedvet az új nemzedéknek

erre szokták aztat mondani hogy a béka is szereti elfeledni ,hogy ő is volt putyúúúka.

állítólag lesz valmi peccs.. tudni arról vmit?

másik.. ennek a Beczl nevezetű művésznek nem lenne kedve egy szép Su-25A modelt heggeszteni? csak elmélkedtem

• ZSOOLT2
    Másik link ugyanarról
  • ZSOOLT2
    Főellenség
  • L Viper #15485
    Mert Te már biztos legyőzted a bosst és nem mondod el mi a vége
    Lécci please, nem vok még a közelében sem, bár nekem nem ien a joy -om.
    De kár, hogy a magyarítás nem teljes
  • DonZorro
    Bocs...
  • DummyBoy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És annak hanyadik szint után érdemes nekiállni? Jól droppol?
  • Putyin
    persze, tetézzed még, tetézzed!
  • DonZorro
    Igen, az is van, úgy mint végigjátszás és főellenség is...
  • sure
    Nem fikázási szándékkal mondom, de a joystick ára valószínűleg gyárilag beépítve tartalmazza, hogy már újkorában, alaphelyzetben is húzzon valamerre. Az inputs menüben meg lehet próbálni kicsit több deadzone-t adni neki (Ez biztos elég kínaiul hangzott most...)
  • DummyBoy
    Van Loncihoz magyarítás??? Bakker, nem is gondoltam vona hogy valaki nekiáll xD
  • ZSOOLT2
    Igazából nem volt szükségem magyarításra, azt reméltem, hogy a betanító küldetések alatt nem kell olyan gyakran kipausolnom a játékot.

De a magyarítás kb. a negyedét magyarítja le a teljes szövegnek, szóval tényleg értelmetlen volt.
  • adikakk
    thx a segítséget

• gsg16
    jogos a kérdés,minek a magyarítás?bár attól szerintem nem kellene hogy a joystick rosszul működjön,mivel szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz.
  • gsg16
    ezt a hangkártyán található port-ba kell "benyomni",már ha van olyan a hangkártyádon.
  • LeonSilver
    "akkor kezdődtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást."

Hogy mit ? Minek ?
  • adikakk
    hy all
    vki segítene nekem mert ien joyom van és nem tom benyomni a gépbe
    vmi kell hozá v nem tom ha vki tud vmit akk írjon rám
    A JOYSTIKOM
  • ZSOOLT2
    Sz,

Újratelepítettem a game-et, újra felpeccseltem, és most műxik rendesen, közepes tolóerőn egyenesen haladok. Kb. akkor kezdődtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást.

Köszönök minden segítséget!
  • Putyin
    Szesz,

próbáld meg kihúzni a joyt, mikor süllyedni kezd. amúgy a sebesség növekedésével emelkedni kéne, így erősen az a gyanúm, hogy ez pedig joy hiba.
  • ZSOOLT2
    Hello,

Trimmelést próbáltam (Ctrl+.), ami segít is valamit, de amint újra megmozdítom a kart, ugyanúgy süllyed az orr (a HUD-on látom, hogy csúszom lefele negatív irányba).

Kalibrálást próbáltam, nem javított semmit a helyzeten.

Csak nekem van ilyen problémám?
  • Putyin
    azt huncut Szűz Máriáját...

Nyugtassatok meg, ez valami vicc. Ennyire azért nem sötét, ugye?
  • gsg16
    a Flaming Cliffs egyik nagy hátránya,hogy a warez verzió nem működik,a starforce védelem miatt,tehát meg kell venni.hyperlobbyn csak FC szervereket találsz majd,de azt is csak akkor,ha a gépeden telepítve van a FC.INNEN TUDOD MEGRENDELNI a FC-et.
  • adikakk
    megvan a program hyperlobby akk leszedek egy újabb verziot
    thx a segítséget

• gsg16
    kell gyártani egy multiplayer küldetést,amit aztán a játékon belül a menüben,a "network game" menüpontnál be kell tölteni,és utána lehet a gépedre,mint szerverre felcsatlakozni.gyanítom,ha most kezdted,akkor vagy 1.0,vagy 1.02-vel játszol,amivel sajna nem nagyon játszik ma már senki.megoldás lehet még a lock on telepítésekor feltelepülő "ubi.com",ahol még néha szoktak 1.02-vel játszani.vedd meg a Flaming Cliffs-et,és ha az meg van,akkor a hyperlobby nevű kis alkalmazás segítségével tudsz multiban játszani.
  • adikakk
    pár kép tölem

• ZSOOLT2
    Mindegyik repülőgép csinálja, trimmelést hogy kell beállítani?
  • adikakk
    hy all
    én most kezdtem el jácani a lock onal de szertnék multizni valaki elmagyarázná hogy kell pls

• DummyBoy
    Próbáld meg trimmelni ... Melyik gép csinálja?
  • gsg16
    a hawx nem szimulátor.amúgy meg próbáld meg kalibrálni a windows beálításokban a joystick-ot,az szokott segíteni ezen a problémán.
  • ZSOOLT2
    Hello, nemrég vettem meg a Lock on-t, haladok a betanítóküldetésekkel, viszont mikor én irányítom a gépet, az folyamatosan "süllyed".

Ha a tolóerőt maximumra állítom, az se segít, próbálkoztam a joystick beállításokkal, de nem segített, ahhoz, hogy egyenesen repüljek, és ne zuhanjak le, állandóan felfelé kell húznom a gépet, ami elég nehéz, amikor közben a radart, meg célzórendszereket kellene állítgatni közben.

1.02-esre frissítettem a játékot, és Saitek Cyborg Evo joystickem van, meg Win 7 x64-em. Más szimulátorban (WoE, Hawx) nincs ilyen gond.

Van akinek volt ilyen gondja, és tud megoldást rá?
  • L Viper #15459
    Jééé a Gabbar előkerült :-)
  • repvez
    flyonline.hu-n nézz be a webshopba
  • Tgabbar
    Sziasztok!
    Nem tudtuk véletlenül eladó lemezes FC-t(itt az országban persze)? Sok helyen néztem,de eddig eredménytelenül.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • sure
    Hellóka, kicsit próbálj már koncentrálni pls és azokba a topikokba fosni a HSZ-eket, ahova valók, htx.
  • Nesu
    Yak-52 ,gondolom már volt
    VC-Oktatóknak és karpaszományosoknak .
    A légcsavartoll még mindig ugyan olyan nehéz mint akkor .
  • LeonSilver
    Elég szar az sg keresője.
  • Nesu
    Bocs ,biztos átfutottam felette amikor kerestem .Akkor már biztos volt,itt.
  • LeonSilver
    Itt a topikja.
  • Nesu
    FighterOPS_2009
  • gsg16
    nem veszik rossz néven-ez így teljes,lemaradt a múltkor!