17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15489 OFF
A magyarítás a két új koma hozzászólásai közül néhányra szintén ráférne...
ON -
#15488 azéé adjátom ám a kedvet az új nemzedéknek
erre szokták aztat mondani hogy a béka is szereti elfeledni ,hogy ő is volt putyúúúka.
állítólag lesz valmi peccs.. tudni arról vmit?
másik.. ennek a Beczl nevezetű művésznek nem lenne kedve egy szép Su-25A modelt heggeszteni? csak elmélkedtem
-
ZSOOLT2 #15487 Másik link ugyanarról -
ZSOOLT2 #15486 Főellenség -
#15485 Mert Te már biztos legyőzted a bosst és nem mondod el mi a vége
Lécci please, nem vok még a közelében sem, bár nekem nem ien a joy -om.
De kár, hogy a magyarítás nem teljes -
#15484 Bocs... -
#15483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És annak hanyadik szint után érdemes nekiállni? Jól droppol? -
Putyin #15482 persze, tetézzed még, tetézzed! -
#15481 Igen, az is van, úgy mint végigjátszás és főellenség is... -
#15480 Nem fikázási szándékkal mondom, de a joystick ára valószínűleg gyárilag beépítve tartalmazza, hogy már újkorában, alaphelyzetben is húzzon valamerre. Az inputs menüben meg lehet próbálni kicsit több deadzone-t adni neki (Ez biztos elég kínaiul hangzott most...) -
#15479 Van Loncihoz magyarítás??? Bakker, nem is gondoltam vona hogy valaki nekiáll xD -
ZSOOLT2 #15478 Igazából nem volt szükségem magyarításra, azt reméltem, hogy a betanító küldetések alatt nem kell olyan gyakran kipausolnom a játékot.
De a magyarítás kb. a negyedét magyarítja le a teljes szövegnek, szóval tényleg értelmetlen volt. -
#15477 thx a segítséget
-
gsg16 #15476 jogos a kérdés,minek a magyarítás?bár attól szerintem nem kellene hogy a joystick rosszul működjön,mivel szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. -
gsg16 #15475 ezt a hangkártyán található port-ba kell "benyomni",már ha van olyan a hangkártyádon. -
#15474 "akkor kezdődtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást."
Hogy mit ? Minek ? -
#15473 hy all
vki segítene nekem mert ien joyom van és nem tom benyomni a gépbe
vmi kell hozá v nem tom ha vki tud vmit akk írjon rám
A JOYSTIKOM -
ZSOOLT2 #15472 Sz,
Újratelepítettem a game-et, újra felpeccseltem, és most műxik rendesen, közepes tolóerőn egyenesen haladok. Kb. akkor kezdődtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást.
Köszönök minden segítséget! -
Putyin #15471 Szesz,
próbáld meg kihúzni a joyt, mikor süllyedni kezd. amúgy a sebesség növekedésével emelkedni kéne, így erősen az a gyanúm, hogy ez pedig joy hiba. -
ZSOOLT2 #15470 Hello,
Trimmelést próbáltam (Ctrl+.), ami segít is valamit, de amint újra megmozdítom a kart, ugyanúgy süllyed az orr (a HUD-on látom, hogy csúszom lefele negatív irányba).
Kalibrálást próbáltam, nem javított semmit a helyzeten.
Csak nekem van ilyen problémám? -
Putyin #15469 azt huncut Szűz Máriáját...
Nyugtassatok meg, ez valami vicc. Ennyire azért nem sötét, ugye?
-
gsg16 #15468 a Flaming Cliffs egyik nagy hátránya,hogy a warez verzió nem működik,a starforce védelem miatt,tehát meg kell venni.hyperlobbyn csak FC szervereket találsz majd,de azt is csak akkor,ha a gépeden telepítve van a FC.INNEN TUDOD MEGRENDELNI a FC-et. -
#15467 megvan a program hyperlobby akk leszedek egy újabb verziot
thx a segítséget
-
gsg16 #15466 kell gyártani egy multiplayer küldetést,amit aztán a játékon belül a menüben,a "network game" menüpontnál be kell tölteni,és utána lehet a gépedre,mint szerverre felcsatlakozni.gyanítom,ha most kezdted,akkor vagy 1.0,vagy 1.02-vel játszol,amivel sajna nem nagyon játszik ma már senki.megoldás lehet még a lock on telepítésekor feltelepülő "ubi.com",ahol még néha szoktak 1.02-vel játszani.vedd meg a Flaming Cliffs-et,és ha az meg van,akkor a hyperlobby nevű kis alkalmazás segítségével tudsz multiban játszani. -
#15465 pár kép tölem
-
ZSOOLT2 #15464 Mindegyik repülőgép csinálja, trimmelést hogy kell beállítani? -
#15463 hy all
én most kezdtem el jácani a lock onal de szertnék multizni valaki elmagyarázná hogy kell pls
-
#15462 Próbáld meg trimmelni ... Melyik gép csinálja? -
gsg16 #15461 a hawx nem szimulátor.amúgy meg próbáld meg kalibrálni a windows beálításokban a joystick-ot,az szokott segíteni ezen a problémán. -
ZSOOLT2 #15460 Hello, nemrég vettem meg a Lock on-t, haladok a betanítóküldetésekkel, viszont mikor én irányítom a gépet, az folyamatosan "süllyed".
Ha a tolóerőt maximumra állítom, az se segít, próbálkoztam a joystick beállításokkal, de nem segített, ahhoz, hogy egyenesen repüljek, és ne zuhanjak le, állandóan felfelé kell húznom a gépet, ami elég nehéz, amikor közben a radart, meg célzórendszereket kellene állítgatni közben.
1.02-esre frissítettem a játékot, és Saitek Cyborg Evo joystickem van, meg Win 7 x64-em. Más szimulátorban (WoE, Hawx) nincs ilyen gond.
Van akinek volt ilyen gondja, és tud megoldást rá? -
#15459 Jééé a Gabbar előkerült :-) -
#15458 flyonline.hu-n nézz be a webshopba -
Tgabbar #15457 Sziasztok!
Nem tudtuk véletlenül eladó lemezes FC-t(itt az országban persze)? Sok helyen néztem,de eddig eredménytelenül.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#15456 Hellóka, kicsit próbálj már koncentrálni pls és azokba a topikokba fosni a HSZ-eket, ahova valók, htx. -
#15455 Yak-52 ,gondolom már volt
VC-Oktatóknak és karpaszományosoknak .
A légcsavartoll még mindig ugyan olyan nehéz mint akkor . -
#15454 Elég szar az sg keresője. -
#15453 Bocs ,biztos átfutottam felette amikor kerestem .Akkor már biztos volt,itt. -
#15452 Itt a topikja. -
#15451 FighterOPS_2009 -
gsg16 #15450 nem veszik rossz néven-ez így teljes,lemaradt a múltkor!