Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#wilting> mosméé?

LeonSilver
Kretén.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sharks
Köszi, ez tényleg jó (az már túl szép lenne, ha magyarul is lehetne ilyet találni...), még csiszolnom kell e nemlétezõ angol tudásomat!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
A pdf ezt írja :

Q : Is this model supported in Lock On Version1.0 or 1.02?
A : Maybe, but we didn¡t test it. If you are interested, you can try to install manually.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
csak model

LeonSilver
A letöltés felett kb. 3 centivel azt írja, hogy Lock On : Flaming Cliffs v1.12A/B

A többit majd megnézem.

Molnibalage
Ez 1.1-re megy ugye? Milyen fejlesztést hoz a külcsínen kívül? Részletesebben törik a gép? A SimMod féle A-10-re ez igaz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a játék gyökérkönyvtárában,ami a program files-ba van telepítve,van egy DOC mappa.gombkiosztást,és játék kezelést illetõen merem ajánlani.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

polluxware
Sharks
Hy srácok... na sikerült elindíani a game-et!!! Örülök, mint majom a farkának... mostmár csak repülni kell megtanulni, de sajna nem vágom az angolt, van vhol vmi leirás, ami leírja a gomobkat így elsõ körben, h mit mire és mikor kell használni? Fel leszállni már tudok nagyjából, de ugye még sokmindent nem, szval nagyon jó lenne egy ilyen leírás! Thx az eddigi és ezutáni segítséget is!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Sziasztok! Még mindíg próbálkozom az indítással, de hiába! Újratelepítettem a codec-et is, de ugyanaz a hiba! Mosmár úgy döntöttem, h bemásolom ide, a windows által kiírt adatokat, hátha vki ért belõle vmit:

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: LockOn.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás idõbélyegzõje: 3fec667c
Hiba – modul neve: kernel32.dll
Hiba – modul verziója: 6.0.6001.18000
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4791a76d
Kivételkód: e06d7363
Kivétel – eltolás: 000442eb
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.6
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: b2f2
További információk 2: c4377e741c452c7e249515b7611668be
További információk 3: 06fe
További információk 4: b3573eede9b1b6dbf92ef99664acb03a

Krapo
Na emberek mekkora láma vagyok :S ! Meg találtam a kézi könyvet ! Na ha valamit nem értek akkor írom !

Krapo
Hali ! Meg szereztem a játékot . Sikerült most belekóstolni a dolgokba billentyûzettel nem rossz - nem rossz! A joy stick még a héten jön , de addigis szeretném segítségeteket kérni ! A beállításokat nem fordítottátok le ? mert nem nagyon tudom mi micsoda ! Meg ha valaki segítene , azt meg köszönném ! Addigis jó repülést !

hooah
Kösz a segítséget, a hülye kérdéseimre de mondom még kezdõ vagyok.

LeonSilver
-; (Semicolon) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone DOWN
-, (Comma) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone LEFT
-. (Period) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone UP
-/ (Slash) Move HUD target designator Box or TV seeker scan zone RIGHT

Ez magyar billen a következõ . , é -

Molnibalage
?? Az A-10 gépen nincs radar.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
Hi megint én!
Lenne egy pár kérdésem mivel még eléggé kezdõ vagyok, de nagyon lelkes Lock On-os.
Egyenlõre csak az, hogy mikor pl. A10-el repülök, és radarral keresem a bombázni való célt, akkor a HUD-on a "célkeresztet" melyik billentyûkkle kell mozgatni, mert kiírja de ha jó tudom csak oldalakra meg lefeléá tudom a ,;. gombokkal vagy melyekkel, de fel nem.

Sharks
Ok, thx

Szedd le a codek pakkot, próbáld úgy. Ha így sem megy, akkor nincs több ötletem...

www.smart-bus.hu

Sharks
Sztem igen, alap van (Lock on Air combat simulation van ráirva)... kodek-bõl, azt hiszem a k-lite van fent és igen rendszergazdaként indítottam

Neked az alap Lock-On van meg? Codec pakk van fent? Rendszergazdaként próbáltad indítani?

www.smart-bus.hu

Sharks
mikor indulna, megnyílik az ablak, aztán mikor be kéne jönnie vmi képnek, akkor visszalép az asztalra és kiírja, h vmi hiba van, keressen neten megoldást vagy zárja be a programot... és ennyi (próbáltam már, h az ikonjára jobb katt és a tulajdonságok menüpont alatt a kompatibilitásnál átállítottam xp (sp2)-re, de úgy is ezt produkálta..., egyébként patch-et sem tudtam letölteni, mert azt írta ki a telepítésnél, h vmi patch.bat nemtom mi hiányzik neki (nézzem meg jól írtam e be a fájlnevet)... szval nem tudom mi lesz ebbõl...<#rolleyes>

Nálam gyönyörûen megy 64 bites Vistán, az ég világon semmi gond vele. Sokkal stabilabb rendszer mint az XP! 😉

Sharks: Mi a gondod, mi a hiba jelenség?

www.smart-bus.hu

igen,szerintem a vista a modernkori mazohizmus egyik formája.nemtudom miért nem megy vistán.

Sharks
Thx a válaszokat, de közben kiderült, h el sem tudom indítani vmiért... Vistám van, de elvileg van rajta 9.0-ás directx (nem az, ami a lemezen volt mondjuk), szval nem értem

polluxware
létezik hozzá,de olyan is.jobban jársz az angol manual-al.a magyarítás csak a menü egy részére terjed ki.és az is csapnivaló.

Molnibalage
Nincs.

Sharks
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, h létezik e magyarosítás a játékhoz és ha igen, akkor hol találom??? Thx

EZEN AZ OLDALON!!!!! tudod a Flaming Cliff-et megrendelni,boltban nem árulják.az 1.02-es patch-et ingyenesen le tudod tölteni.a FC kb 3000Ft kiszálítással együtt.de ezt most írja ide valaki kb 5000X.kicsit olvass vissza a topicba.ja magyar nyelvû kézikönyv is lett már belinkelve,végigjátszás nem létezik hozzá,és a fülkében a müszereket a gép adatainak,és állapotának kijelzésére tették bele,és nem azért,hogy a kilátásban zavarjanak.na asszem nem hagytam ki semmit,és talán megválaszoltam pár még fel nem tett kérdést is.ja,és a végén nincs 50 emeletes fõgonosz sem.amúgy in az izraeli résszel játszottam a wings over sorozatból,de eléggé árkádos szerintem,ezért aztán le is töröltem.

hooah
És a kiegészítõ ,azt is meglehet kapni?
Ja és tényleg itt seni sem játszik a wings over valamelyik részével?

az alap lonci 1000-1500Ft-ért megkapható boltban,ha az után érdeklõdsz.

hooah
Hello, valakinek nem eladó véletlen a játék?

😄 mostmár nekem is 😄

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Juj, én viccnek szántam, nekem a hajam égnek áll tõle! 😄

www.smart-bus.hu

Tõlem akár sok WOW is lehet. Hát bakker, csítelnek benne mint az állat. 😞 az embernek elmegy a kedve az egésztõl.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Egy kis WOW? 😄😄😄

www.smart-bus.hu

Undorodom a lockontóóól!!!!

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

na, majd akkor megnézem! 😊

Molnibalage
Az új BMS lehet, hogy ilyen lesz.

igen,billentyûzettel "nagyon szar a game".amúgy az irányításról annyit,hogy van a játék gyökérkönyvtárában egy manual,amibõl mindent megtudhatsz.

Krapo
Hali ! Új vagyok ! Az lenne a kérdésem hogy billentyûzettel nagyon szar a game ? Mert még nem jött meg a joystick. És már repkednék ! Bonyolult az irányítás ? Köszi elõre is a válaszokat!

polluxware
pontosan

simmodosok csinálják a textúrákat asszem...

model-t meg valmi kínai csákó, plussz Yeniceri is besegített neki

Molnibalage
Ez olyan kieg mint, Sim MOD féle A-10?

polluxware
hamarosan kész a 3GO Su-27 Flanker....

LeonSilver
nm

köszi szépen azt kerestem
LeonSilver
A(z) "lock on skins" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 766 000 találatból. (0,22 másodperc)

Egyébként pedig : http://www.lockonfiles.com/index.php

üdv mindenkinek
keresek egy oldalt ahol mindenféle skinek meg patchek egyebek találhatóak de nem találom google-ba sajnos
tudna valaki segíteni?
1.02-õvel az ubi.com-on lehet játszani,amit telepítéskor tesz fel a program.regisztrálni kell,és már játhatsz is.