17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15529 ja bocs alant olvastam h mas gamenal semmi.. -
#15528 mas olyan gamenel nem tortenik hasonlo amelyek igenybe veszik a herdvert..?
nekem is hasonlo volt..a tapom nem birta es lakapcsoltak az usb-k..minden komoly gamenal..
kb fel ora utan.. -
#15527 BTW érdemes felnézni a Thrustmaster honlapjára.
Jön egy új HOTAS-uk. A neve HOTAS Warthog. (bár semmit nem tudni róla még csak egy szimbólum jelzi, hogy jönni fog meg egy 4 slideból álló teaser) -
#15526 Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a Flaming Cliffs kb 30 perc után hibával leáll, vagy egyszerűen nem működik sem a bill., sem az egér sem a joy? (Itt is kb 30 perc után... )
Van ötletetek? Eléggé el vagyok kenődve, eddig nem csinálta ezt... :((
Köszönöm a válaszokat! :)
ui:
A rendszeremben annyi változás történt, hogy kb 1,5 hónapja befingott a VGA-am (4890 VaporX)amíg gariban volt addig egy barátom adott kölcsön egy másikat (8800 GTX). Ezzel a karival nem indítottam el, mert féltem hogy újra aktiválni kell.. az új kártyát megkaptam a héten, szintén egy 4890-es MSI
De más játék alatt semmi gond.. (ROF, BS, Condor, ARMA2)
-
gsg16 #15525 Üdv Urak!
a FC-ben melyik értéket kell megváltoztatni ahhoz,hogy a kamerát külső nézetben a föld szintjéig le lehessen vinni,illetve még a föld alá is.az 1.02-es verzióban be tudtam állítani,de a FC-ben nem megy. -
#15524 Nincsmit ;) -
beci43 #15523 Köszi,tökéletesen működik! -
#15522 Tippelj ? -
beci43 #15521 Köszi!És működik is? -
#15520 http://www.star-force.com/support/users/windows7/ -
beci43 #15519 Sziasztok!Windows 7 64 oprendszeren nem indul a Flaming Cliffs,azt mondja a Starforce driver nem kompatibilis.Fennt van az 1.12b,azzal sem indul.Egy kis segítség kellene,köszi! -
gsg16 #15518 VITÉZ MÁTHÉ LÁSZLÓ VIRTUÁLIS REPÜLŐ BÁZIS
Ha valakinek egy baráti hangulatú csapatban van kedve repülni,annak várjuk a jelentkezését! -
#15517 Köszi az infot, most már jó a joy.
Grafikai bugok miatt raktam fel egy régebbi drivert, a friss install után jó volt, aztán amint beállítottam neki AA-t meg AF-et, ugyanúgy előjött a bug, és utána már nem lehetett eltávolítani :/
Most megpróbálok néhány másik drivert is. -
#15516 Az is lehet.
A letöltőshöz nem jó a CD-s verzió patch-e. -
#15515 Elvileg mindegy kéne hogy legyen, amennyire a kolléga hibaleírásából ki lehet venni...
Én inkább arra tippelnék, hogy a letöltősre próbálja a CD patchet ráapplikálni, vagy fordítva, a cédésre a letöltőshöz való patchet. -
gsg16 #15514 én úgy szoktam telepíteni,hogy felteszem az alap játékot,utána az 1.02-es patch-et,aztán a FC-t,ez után az 1.12-es patch,és én csak ez után szoktam elindítani,és starforce-ot telepíteni,majd reboot-olni.és eddig mindig jó volt. -
#15513 Dobozos Lockon és letöltős FC ha jól értem :)
Hányszor aktiváltad már az FC-t? Ugyanis lehet hogy lejárt az aktivációk száma ... Lehet újat kérni a hivatalos oldalon (Úgytudom ...)
Felteszed a Lockont, utána az FC-t, utána Reboot, utána a letöltőshöz való 1.12B peccset megint reboot és elvileg mennie kell ... -
#15512 mély levegő...
meg érthető mondatok (írd le hogy mit ír ki pontosan a pécéd az arcod elé) -
attila46 #15511 Na hát tele a hocipőm!!Alap játék nem warez,dobozos!!!!!Valami
nem okés,a FC az legállis ,az enyém letőltőtt......nem az a gond?
Ki kell irni lemezre??Hogy kell inditani..lemezről stb?
Valaki irjon egy komplett telepitést ,legyen szives!!
NEm akarok osobának tünni ,de ez valami miatt nem megy! -
#15510 Én raktam már 1.02-re és alap installra is, működött így is, úgy is.
De nyilván ha újrarakom akkor már nem 1.02-re szoktam, csak anno mikor lett FC-m 1.02-vel néztem meg. -
#15509 Viszont az FC-re rakd fel az 1.12b patch-et! Fontos, hogy ahhoz valót rakjál fel, amilyen verziód van (pl. letöltős, dobozos). Az első indításkor a starforce települ, ami után reboot jön. Utána gond nélkül mennie kell. -
#15508 jaja, próbáld ki úgy ... elvileg az FC előtt nem kell peccselni a játékot! -
attila46 #15507 Tehát dobozos alapjátékra rakjam fel a Flaming Cliffset..és menni fog?
ennyi az egész?? -
#15506 Próbáld meg a rendszert újraindítani és egyből indítsd a Lock Ont.
Néha csinálja nekem is, de ez megoldja.
Indul, töltődik, már látom alul az ikont és kiakad.
Olyankor újraindítom a gépet és jó lesz.
-
#15505 Az FC-t az alapjátékra rakd fel, nem kell hozzá a patch ...
Természetesen csak eredetiről beszélünk ... -
attila46 #15504 Skacok...sziaztok!!Meg van az eredeti alpjáték,fen van 1.02 patch is ,de valami okból kifolyolag ,ha felrakom a Falming Cliffset (bocs ha rosszul irtam)az nem megy !!Valami telepitési hibát vétek vagy mi ,,,??VAlaki legyen szives segiteni,mi lehet a gond,,valami Inditáskor valami cd elenőrző fut és utánna leáll! -
#15503 A .dat fileok a régi profil editorhoz vannak, a .pr0-k az újhoz ...
A www.saitekforum.com -on ha regisztrálsz, ott van külön fórumrész a profilokhoz, onnan valszeg tudsz leszedni .pr0-t is ...
Grafikai bughoz nem tudok hozzászólni, amíg 8800GTS-em volt, addig sosem volt gondom vele ... (Most meg nincs fent az FC ...) -
#15502 Köszi, de sajnos még mindig van egy kis gáz:
Csak a .pr0 fájlokat hajlandó használni (ami mellé van egy .dat), ebből csak egyetlen egy van, az F15höz.
A többi profilban .dat fájlok vannak, és azokat ignorálja.
Meg van egy grafikai bug is:
Felhők széle kék, nincsen transition, nagyon bénán néz ki. Effectsek meg ilyenek maxon vannak, 8800GTS legújabb nvidia driverrel, és lock on 1.12b :/
-
#15501 Lehet -
W3aSy #15500 Sziasztok.Ezzel a játékkal Multiplayerben lehet játszani?:) -
#15499 Hali!
Meg kell keresni a "Saitek SD6 Profiles" mappát és oda bemásolni ...
Ez Vista és Win7 alatt: c:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\ itt van, WinXP alatt pedig asszem c:\Documents and Settings\all users\Documents\Saitek SD6 Profiles\ ...
Valahol ott :) -
#15498 Hali
Valaki el tudná magyarázni, hogy Saitek X52-höz letöltött profilokat hogyan lehet beaktiválni?
Megvan a Saitek SD6 profile editor cucc, de sehogy sem tudom belerakni a lockonfiles.com-ról letöltött dolgokat :/
köszi előre is :) -
#15497 A Logitech G940 teszt első része. Folytatás várhatóan holnap. .9 -
#15496 A MiG-21-hez semmi köze az ED-nek, mivel az Beczl munkája. Innentől kezdve nem marad más, hogy akinek kell az vár az ED változatra/megcsinálja maga/megkér vki modellezőgurut, hogy csinálja meg. -
#15495 hát ez az! kész modell volt már, csak pár textúrát kellett volna a "részletekre" festeni... aztán eltünt a fórumról
az is lehet hogy el lett ásva...
ahogy mondottam szép az új mig-21, de tényleg hasznosabb lett volna ez:/
sokan szeretnek a Su-25A-val mai napig repkedni egyszerű rácsapásos küldiket, mert mozgékonyabb sokkal a T-nél.
DCS meg... mai napig nem dobtak ki hozzá fejlesztői addonokat -
59th LeFty #15494 Hali!
DCS (vagy akkor még FC) fórumon lehetett látni képeket készülő új Szu-25A modellről (a T elemei vannak áthegesztve rá) szóval készülni készül, csak X hogy mikor, meg miben jön ki... -
gsg16 #15493 Üdv Urak!
EZEN A LINKEN lehet holnap,azaz október 4.-én figyelemmel kísérni a Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis által megrendezett,nyílt légi harc bajnokság második fordulóját! 14 órától kezdődnek az összecsapások! -
#15492 -
#15491 Szomorúan jegyzem meg, nagyon igazad van :-)
-
Putyin #15490 azért ez kemény volt... :)