Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
földedet is õk vették el
nyugodtan tõcsd le <#eplus2>#eplus2>
ejjj Balázs... múltkor egészen más véleményed volt a mutyizásról<#hehe>#hehe>
aztán meg ne sértõdj nekem! <#law>#law>
Szerintem, ha az FC-t megveszed akkor ne szégyeld annyira lewarezolni az alapot. 1000 Ft boltban. A postaköltség kb. annyi, mint maga a cucc. Az 1.1-et úgyis megveszed és folyton hajtogatták, hogy úgy akarták megjelentetni is. Akkor te úgyis csak azt veszed meg.
Még Putyin is kijelentette, hogy a DCS bejelentés után már nem akkora bûn szemében lewarezolni, mert itt jól át lett kúrva a fejünk, mivel az FC vonal halott és nem fog sehova sem fejlõdni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Esetleg megpróbálhatod itt, hátha valaki árulja.
De ha nagyon kell suerintem nyugodtan rendeld meg kintrõl.Nem fognak átvágni ezt itt többen is tanusíthasssssuuukk.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
egyébként amire te gondolsz az úgy nem mûkszik..
max a modelljét tudod lecserélni néhány gépnek, amitõl csak a külsõ nézetben történik változás
(ez a legörjítõbb hátrány a lonciban..)
Pontosan a hszed alatt a link. <#falbav>#falbav>
Honna lehet a LOCK ON ba repülöt letölteni???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
MOn még meg tudom venni a játékot, vagy rendeljem meg külföldrõl?
milyen modokat, patcheket érdemes mindeképpen feltenni a játékohoz?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
www.smart-bus.hu
Egdemeal Software - CPU affinity Tools
Én az elején teszteltem a Vista-t egy darabig, a játékaim fele szarul ment alatta, a winyókezelése botrányosan szar volt ésatöbbi ... ment is vissza az XP ... folyamatosan olvastam és halottam ismerõsöktõl, milyen szar is ez meg az ... Szóval játszani én is mindenkinek XP-t ajánlottam ... (Sõt, aki quka a számítástechnikához, annak mai napig azt is ajánlom xD )
Aztán újból felütötte a fejét a repülési láz, és a DCS fórumán agyondicsérték ... Mivel most semmi más nincs a gépen csak DCS és FC, ezért próbaképp feltettem (Fõleg mert van SP1 is azóta ...)
Vannak ugyan kisebb anomáliák, ettõl eltekintve eddig tetszik ... és érezhetõen gyorsabb mint az XP volt ... Gondolom ez a javítások miatt van 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Szivesen!
win2000-ben tetszett a puritánsága teljesítménye
vista picit túl van csicsázva sztem, bár ezen most Vlite segítségével bûvészkedek😊
Nekem 4gb memóriám van, így "muszáj" a 64bites Vista... eleinte én is féltem tõle, de ma már vissza nem tenném az xp-t! Összességében jobbak a tapasztalataim vele, mint az xp-vel...
www.smart-bus.hu
fene tudja... én is óckodok a vista ellen ,de az tény hogy példul az fs9 is pattogósabban fut az xp-hez képest fõleg a kamera állások változtatásánál..
az viszont egy más kérdés hogy iszonyat sok cache-t csinál az alapmemóból amiért a swapfile-t is jobban használja.
valhogy lekéne tiltani benne hogy limit nélkül kesseljen amíg 0 nem lesz a szabad memó mérete
Viszont amit nem értek Bucser esetében, hogy miért "baromság" felkiáltással kell kezdeni... miért nem lehet így: "Szerintem nem így van, tévedsz"
www.smart-bus.hu
viszont van egy érdekesség is! Vista alatt tény hogy dupla annyi majdnem az fps viszont vannak olyan helyzetek mikor leesik az fps, és vista alatt jobban mint xp alatt.
alap '1'-es training "vidijónál" (scriptes pálya), vettem észre ezt a jelenséget.
Priffinity-hez tudtok linket adni én nem találtam sehol..
Annyiban igaza van Bucsernek hogy van ami használja, de semmiképp sem ugyanúgy ...
Namost DCS estében semmi sem volt, asszem Loncinál sem, ezért írtam a Vista-t ... de pl Anno S.T.A.L.K.E.R. esetében volt némi gyorsulás, ha sikerült a 2 magra ráerõltetni ...
"
Akit bõvebben érdekel az elolvashatja a cikket .itt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A legnagyobb probléma (És most saját magam ellen beszélek, mert eddig én féltem a Vista-tól mint a tûztõl ...) hogy az XP magas ívbõl szarik a magokra általában ...
De Vista alatt van egy pár program, amivel megoldható ez a dolog:
DCS-hez van is dedikált program, ha loncihoz is kell akkor amiket ajánlok:
CPU Control (Régebbi, fapados ...)
Priffinity (Jelenleg ezt használom és tökéletesen mûködik ...)
A DCS mint a Lonci procifüggõ keményen ... ha TÉNYLEG használják az összes magot akkor gyorsulnak jelentõsen ...
A Lonci-t nem néztem, de ugyanazon Hardware-en, ugyanazokkal a driverekkel és beállításokkal, ugyanúgy 2 magra (AMD X2) erõltetve a DCS átlag 20-30 FPS volt XP alatt és 40-50 Vista alatt ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Évek után kipróbáltam újra a LockOn-t. Gondoltam a mostani konfig-on már szaladni fog nagyon, elvégre ez egy kb 5 éves játék. Más hasonló korú szoftvereknél minden maxra és jön a 2-300 fps. Na itt nem 😄 Szevasztopol felett városnézésen 20 alá tud esni az fps.
Gondolom csak egy magot használ a program. Létezik valami utolagos beállítási lehetõség, hogy több magon lehessen futtatni?
Anno ezt a készítõk milyen konfiguráción tesztelhették?? Mert még ma is igen erõsen top gép kell hogy ez max-on fusson...
A DCS-nél már kezeli a több magos procikat gondolom.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Egyébként a magyar könyv nem számít sokat.A bill. kiosztást a feltelepített cuccban is meglehet nézni a gyakorlás meg mindennél többet ér.
( én kb. akkor néztem meg amikor az x52-höz megcsináltam a profilomat )
Az FC-t pedig majd innen tudod megrendelni.Hidd el megéri.A SU-25T hihetetlen jól van megcsinálva.
GSG 16-nak pedig örök hála, nagyon jó ez a netes kézikönyv is!
A Lock On itthon magyar kézikönyvvel jelent meg.
Arra van esetleg vmi ötlet, h patch-et mért nem tudok telepíteni (már azon kívül, h <#lama>#lama> vagyok). Azt írja ki, h vmi patch.bat nevü fájlt nem talál és ellenõrizzem, h jól írtam e be a fájlnevet (nem mintha be kellett volna írni vmit is). Thx még1x<#worship>#worship>
Hát azért az alább leírt kulcsszavakra nem a ludenses linket adja...
De most hogy mondod, kéne takarítanom, kezdek kifutni tárhelybõl. 😊
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nagyon szép! hibát nem nagyon vettem észre rajta (max egy rivets hibát a jobb oldali függ.vez.sík alján) - totál elhanyagolható...
szép fények, szép textúrák...
hibátlan
vidijó készítõknek KÖTELEZÕ!
írtak olyanokat hogy F-14 nek a kiegészítõ cuccaival esetleg összeakadhat... nálam a yeniceri a10el együtt szépen megy.
Ez a modell úgymond megkoronázza a kissé porosodó Loncit..