Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy ez melyik lehet pontosan azt nem tudom ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nagyon szépek a modellek csak kár hogy nem lesz hozzá saját fülke és normális fegyverhasználat légi és földi egyaránt
A konklúzió az hogy olyan VGA kell ami 3D gyorsító kártya nem pedig csak videomegjelenítõ ... Ennyi 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jellemzo belekotni egy betube es kozben elvesz a lenyeg.. 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az GPU és igen, kétmagos.Mind a kettõ GPU.Sok minden szarral találkoztam már a szervizben de speciel olyan VGA kártyával amin két CPU van még nem.
A kétmagos kártyák lényegében egy helyet használó SLI-ként ( ATi-nál CrossFire ) mûködnek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont ezek közül van ami támogatja a 3D gyorsítást és van ami nem igazán ...
Nos a dedikált Mobility VGA-k (Ati, nVidia ...) nagyobbjain lehet játszani, míg az intelek és társaik arra vannak hogy menjen a win és tudjon az ember videót nézni ...
Nekem a régi MSI 610-esemen ment a Lonci, de abban 9700-as Ati Mobility Radeon volt ... Az pedig nem millás noti ...
Integrált Intel van pl: office desktop gépekben is ... azokon sem lehet játszani ...
Szóval felejtõs ...
Central Processing Unit - CPU
Graphics Processing Unit - GPU
Seven-Four-Seven--Heavy
Minden grafikuskartya tartalmaz video vezerlo CPU-t vagy grafikusmag-ot,ennek az orajele(ugyanugy mint amit az altalnos CPU-nak hivunk)hatarozza meg a kartya teljesitmenyet...
Boccs....
Seven-Four-Seven--Heavy
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajnos a progit egyetlen alaplapra integralt video CPU sem tamogatja..
Csak asztali gepen tudsz vele "nyomni",vagy olyan(kb.1millaba kerulo)hordozhaton amelyiknek kulon csatolt videokartyaja van beepitetten..De combos gep kell hozza 2.6GHz(C2Duo) proci alatt nem erdemes vele probalkozni..Kaphato amugy note book-hoz csatlakoztathato kulso videokartya..kb.annyiert amennyibe egy jo kis asztali konfig kerul.. 😞(
Seven-Four-Seven--Heavy
Ha valaki szeretne egy jó kis társaságban 1.02vel online repülni, akkor katt ide:
http://lockon.mlap.hu
Most kezdtem el jétszani ezzel a szimulátorral és a notebookomon szeretném mindezt, a grafika meg a szépség annyira nem izgat mint inkább a szimuláció. Egyébként erõs gép, és nem is ezzel van a gond, hanem a grafikus kártya egy Intel Mobile újabb fajta, de valamiért a LOMAC totál hibásan jelenik meg rajta. A jelenség olyasmi, hogy a képernyõ közepébõl induló csíkok mentén ilyen tipikus 3D Studiós hibák jelennek meg, hogy összemosódik minden egy értelmezhetetlen katyvasszá.
Ez mitõl lehet? Volt már valakinek ilyen baja?
Üdv:
Grass
http://lockon.mlap.hu
De nekem nem volt gond velük ...
Hoppá, elnézést kérek, benéztem a dolgot ... Meinitben ugyan nem turkáltam, de azt néztétek hogy a graphics.cfg-be azért kell pár sort berakni? Legalábbis A-10esnél ...
Fõleg mivel direkt ránéztem és most látom, ezek nem is modman modok xD
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
FC 1.12b, Modman 7.
Telepített modok: F15C, A10A, Su-27.
Eredmény.
úgy értettem, hogy csak feltelepítettem a modokat és kész ...
Én nem turkáltam a meinitben xD
Még a JSGME alá is betettem...
az a10-et meg annó manuálisan raktam be, Rack realizálással együtt😊 le van ghosznyolva és kész
3GO su27 meg gond nélkül megy..
Mellesleg a Simmod A-10 és a 3GO Su-27-hez nem kell Meinitet változtatni, mennek simán, mert az eredeti modellek helyére kerülnek ...
Az F15-ös cuccoshoz nem értek ...
Lenne egy modolással kapcsolatos kérdésem. Mit és hogyan kellene módosítanom a Meinit.xml -ben, hogy egyszerre tudjam használni a Walmis F15 Modellt, a SIM-MOD A-10 modellt és az új 3GO Su-27 Modellt ? Mindhárom modell nagyon tetszik és igazán ráfér a játékra a vérfrissítés szerintem. Mindkét játékom eredeti CD verzió 1.12a.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
én is megvettem volna annó hogy ha nem ment volna "máshogy"
Az FC annyit megér, amennyit kérnek érte. De többet az sem.
Товарищ Путин