17989
  • Reaper
    Szeretem a helókat, pl. Arma 2-ben, de ezentúl slusszpassz!:-D
  • DummyBoy
    Miért érzem úgy a hsz-edből, hogy te jobban preferálod a merevszárnyúakat?
  • Molnibalage
    Ezt észre sem vettem. A Krím félsziget akkor most olyan lesz, mint az FC üres részei? Gondolom sok Loncis jobban ismerti a félszigetet, mint otthona környékét. :)
  • Reaper
    Már leírtam lentebb a valószínüsíthető koncepciót. Rájöttek, hogy amit ígértek az nem igazán megvalósítható (pl. 6-9 havonta megjelenő repülhető gépek), ezért pótcselekvés gyanánt megalkották az FC2.0-át ezzel is befogva ideig óráig a merevszárnyú gépekre vágyók száját. A DCS nem volt olyan hatalmas technológiai ugrás ahhoz, hogy ne tudják viszonylag egyszerűen implementálni az FC-be. Mondom emelett megy tovább a DCS vonal pl. az egyszercsak megjelenő A-10 vagy AH-64, de ezek külön beszerezhető dolgok lesznek, akárcsak a jelenlegi Ka-50. Összvissz annyi van, hogy egy légtérben lehet majd látni a BS-kal repülő monkey-kat a merevszárnyú gépeket hajtó emberkékkel. Viszont ami nekem személyszerint szívfájdalmam, hogy Grúzia miatt eltűnik a Krím-félsziget. Nem igazán tudom megérteni, hogy hogy a faszban van ez megoldva? Egyet berakok és helyette egyet elveszek? Vicces...
  • Molnibalage
    Nem értem. Az FC 2.0 minden feature-t megkap, ami most a DCS-ben van.

Azt is kijelentették, hogy, hogy online repülhető a kettő és összeköthető.

Ha a DCS vonal megy tovább, akkor lehet, hogy a kompatbilitás is "továbbgyűrűzik"? Tehát két cuccban valósítják meg, amit eredetileg ígértek. Tehát a cél megvan, csak éppen kétszer húznak le érte. Na ez ami kicsit, khöm...
  • Reaper
    Figyu! A DCS vonal megy tovább, annyi, hogy kompatibilis lesz a 2 és a DCS feature-jeit megkapja az FC, de a Ka-50 nem lesz benne az FC2.0-ba. Az külön cucc!
  • Molnibalage
    Akkor ez most végülis nem az, amit erdetileg ígértek? Ezzel a DCS olyan lesz, amit ígértek és Putyin is ezt várta. Lehet Szu-27-tel Ka-50 kísérgetni. :)

Amiatt viszont aggódom, hogy ez az új gépek bekerülését lehet, hogy elkaszálja? Mert én bizony azért vettem DCS-t, hogy egyszer talán más jetekkel is repkedhessek.
  • DummyBoy
    Öööö ... jólvan-no, nem értek a lovakhoz :)

Tehát akkor a talajvizet :)
  • L Viper #15561
    Az talajvíz :-D
  • DummyBoy
    Üdv!

Személy szerint én nagyon örülnék a dolognak. (És emellett maximálisan egyetértek Putyin-nal ...)

Vicc, hogy hónapok óta irkálják, hogy jön a peccs az FC-hez meg minden, és a végén persze fizetős lesz (UAAÁ) meg gyakorlatilag csak azért csinálják, hogy életben tartsa a BS-t ... Ellenkező esetben várhatnánk ...

Szó ne érje a ház elejét, én szeretem a BS-t, és főleg single-ben repkedek (Noob vagyok émmég a multihoz ...) de a több géptipus miatt lényegesen több a lehetőség az FC multijában ... Ha oda bedobják még a BS-t, és készülnek direkt erre multis Coop missionok, akkor elvileg (józan paraszti ész ...) nagyon hangulatos kis online dolgot kaphatnánk (Persze ehhez kell netkód, meg egy kis optimalizáció ...)

Bár mondjatok még olyan hihetetlenül komplex repülőszimulátort, ahol még a belvizeket is szimulálják? xD
  • L Viper #15559
    Hát igen.
    A DCS sosem lesz olyan sikeres, mint most az FC 1.12, hát akkor tupírozzuk fel gyorsan a meglévő gépeket, meg a tájat DCS szintűre, legyen hálózatban játszható a két szim, stb.
    Pénzt látnak benne, így kevesebb melóval is megkeresik azt a lóvét, amit a DCS-hez ígért gépekkel keresnének.
    Az elgondolás logikus és üzleti is! Szerintem fogják venni, mint a cukrot, de rohadjanak meg :-)
  • Reaper
    Így van. Rájöttek, hogy a DCS-ből nem fognak megélni, pláne akkor, ha csak minden Napfogyatkozáskor jön hozzá ki új repülhető gép. Személy szerint üdvözlöm a dolgot, de hasonlóan Putyinhoz én is úgy vélem, hogy nyugtával...
  • LeonSilver
    15 dodó lesz a Lock On: Flaming Cliffs 2.0 upgrade ?
  • Putyin
    aha. az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt mondom, hiszem, ha látom. ja, és rohadjanak meg.
  • repvez
    Emlegetett szamár :
    FC2.0
  • DonZorro
    SAM simulator...
  • LeonSilver
    Bocs fater, félreértettelek :) a "hang gyorsítás" valóban a loller kategótia
  • Sanyo
    Igen, a "hang gyorsítás" nem a legjobb magyar szó arra, hogy a hangkártya átveszi a melót a processzortól. :) Ez volt a lol, és nem az, hogy nem tartom hasznos dolognak.
  • DummyBoy
    Szerintem Sanyo mester arra hondolt hogy "Hang gyorsítás" xD

Mekkora lenne ha a Wingman-ek ilyen Alvin és a mókusok stílusban rádióznának :)
  • LeonSilver
    Egyrészt nekem semmi gondom a hw ( nem hang ) "gyorsítással" ( audigy1 ) másrészt pedig marhára nem lol!Nagyon sok számolást levesz a professzor válláról egy jó hangkártya.Az integrált szarok zöme valóban a lol kategóriába tartozik, ezek nem is "hangkártyák" a szó tág értelmében.A nem megfelelő szűrés és végletekig leegyszerűsített kivitelezés miatt az integrált hangvezérlők összeszedik a gép elektromos interferenciáit ergo zajosak, szarul szólnak, és terhelik a procit.

• Sanyo
    Hangkártya driver, játékon belüli hangkártya beállítások, első körben ezeket ellenőrizném le. Lehet, hogy be van kapcsolva EAX, 3D hang vagy ilyesmi, amit a játék rosszul kezel. Kapcsold szoftveres módba, semmi hang"gyorsítás" (már az elnevezés is lol), úgy jónak kellene lennie.
  • Ben007
    az se ártana más ötlet?
  • Her Laca
    Fülmosás?
  • Ben007
    amúgy miért nem hallom a hajtómű hangot (meg stb.) csak a radart meg egyéb figyelmeztetéseket hallok a tréningen is semmi valami ötlet?????
  • Ben007
    hohó rájöttem fel kellet rakni egy joystick vezérlőt
  • Ben007
    hát amikor játékon belül átállítom hogy bill helyett saitek cyborg evo és elkezdeném beállítani a ruddert tekergetem semmi próbálom beállítani a gázkart semmi nagyjából valahogy így
  • DummyBoy
    ??? Nekem mindig sikerült eddig ezt megtenni ... nem értem mi a gond ... kifejtenéd kicsit bővebben? Hátha ...
  • Ben007
    Valakinek nincs ötlete hogy tudnám beállítani hogy joy-al működjön úgy hogy a rudder is meg a gázkar stb. is rendesen működjön?
  • LeonSilver
    Ahogy írtam, polgári pilóta aki a haverokkal néha elmegy vadászni = vadász(ó) pilóta ;)
  • gsg16
    az ilyent hívják akusztikus környezetszennyezésnek
  • kiskorúbézoltán #15539
    Ugyanmá' nekem ez világította meg miért viselnek a pilóták rugdalózót és női sapkát... :DDD
  • Putyin
    gsg, ez betette az ajtót. Nem is bírtam ki, kommenteltem is alá.
  • gsg16
    Üdv Urak!
    VIRTUAL FESTIVAL OF AVIATORS
    A VMLVAB szervezésében!
  • gsg16
    EZ DÚRVA!!
    ha még valaki nem látta
  • galik
    Köszi. Már megvan.
  • beci43
    Vagy megrendeled a Flyonline.hu-ról...
  • DummyBoy
    Kifizeted és letöltöd a készítők honlapjáról ... Sima ügy ...

FC vásárlás

15 dollár, nem nagy pénz érte ...
  • galik
    Persze legálisan
  • galik
    Letöltős FC? Segítség vadászok az FC-re de nincs. Le lehet tölteni valahol? HOL????
  • Papa01 #15530
    Köszi szépen a választ! :)

Szerinted egy reinstall segíthet?