Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
lockonfiles.com-on van fent pár texture pack ...

De hogy ez melyik lehet pontosan azt nem tudom ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Molnibalage
A talajtextúák azok honnan vannak? Szebbek, mint az eredeti.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
na jó😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
gripen mod
nagyon szépek a modellek csak kár hogy nem lesz hozzá saját fülke és normális fegyverhasználat légi és földi egyaránt
Willenbrock
Eddig csak Il-2-vel játszottam neten-Lock Onban csak mûrepülést gyakorolgattam a Mig-29-el.Mostanában bele akarok tanulni a lokátor kezelésébe,meg általában a modern harcba.Van ehez magyar nyelvû oktató videó vagy leírás valahol?

DummyBoy
Egy programozónak sem kell feltétlenül értenie a PC hardware-es részéhez, lehet õ még ettõl profi ... ismerek is ilyet ...

A konklúzió az hogy olyan VGA kell ami 3D gyorsító kártya nem pedig csak videomegjelenítõ ... Ennyi 😊

Molnibalage
Miért is kéne tudnom? Nem kóder vagyok. Adatbázis és hadjárat buheráló vagyok meg teszter.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

leonforce
Le van szarva a G betu vagy C...lenyeg amit az alaplapra integralt kartyakkal kapcs.tapasztalataimrol irtam...
Jellemzo belekotni egy betube es kozben elvesz a lenyeg.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Ja-ja...igen.. G

Seven-Four-Seven--Heavy

Egy freefalcon developer ilyet nem tud, na neeeee

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Molnibalage
Akkor GPU. Leszarom.

LeonSilver

Az GPU és igen, kétmagos.Mind a kettõ GPU.Sok minden szarral találkoztam már a szervizben de speciel olyan VGA kártyával amin két CPU van még nem.
A kétmagos kártyák lényegében egy helyet használó SLI-ként ( ATi-nál CrossFire ) mûködnek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nos, hogy rendbe tegyük a dolgokat ... a VGA-kon GPU van ... 2 mag meg elég ritka a VGA-kon, de azok is GPU-k akárhogyis nézzük ...

Viszont ezek közül van ami támogatja a 3D gyorsítást és van ami nem igazán ...

Nos a dedikált Mobility VGA-k (Ati, nVidia ...) nagyobbjain lehet játszani, míg az intelek és társaik arra vannak hogy menjen a win és tudjon az ember videót nézni ...

Nekem a régi MSI 610-esemen ment a Lonci, de abban 9700-as Ati Mobility Radeon volt ... Az pedig nem millás noti ...

Integrált Intel van pl: office desktop gépekben is ... azokon sem lehet játszani ...

Szóval felejtõs ...

Amirõl Te beszélsz az a GPU! A kettõ nem ugyanaz!
Central Processing Unit - CPU
Graphics Processing Unit - GPU

Molnibalage
A videokártyán is van CPU. A tesó gépén asszem az is kétmagos..

leonforce
Hidd el sok noti-n kiprobaltam,es ezt olvastam a kulfoldi forumokon is....

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Szerinted a videokartyat mi vezerli..????Marineni a furdokadbol..???
Minden grafikuskartya tartalmaz video vezerlo CPU-t vagy grafikusmag-ot,ennek az orajele(ugyanugy mint amit az altalnos CPU-nak hivunk)hatarozza meg a kartya teljesitmenyet...
Boccs....

Seven-Four-Seven--Heavy

Scottt
Nincs olyan, hogy video CPU.Egyáltalán tudod mirõl beszélsz?!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Most miért kell marhaságot beszélned?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

leonforce
Itt a megoldas..:
Sajnos a progit egyetlen alaplapra integralt video CPU sem tamogatja..
Csak asztali gepen tudsz vele "nyomni",vagy olyan(kb.1millaba kerulo)hordozhaton amelyiknek kulon csatolt videokartyaja van beepitetten..De combos gep kell hozza 2.6GHz(C2Duo) proci alatt nem erdemes vele probalkozni..Kaphato amugy note book-hoz csatlakoztathato kulso videokartya..kb.annyiert amennyibe egy jo kis asztali konfig kerul.. 😞(

Seven-Four-Seven--Heavy

http://freemail.hu/oriaslevel/download.php?action=open&id=4bd11bd679544e0f8bc06dc2e23b315b
Helló!
Ha valaki szeretne egy jó kis társaságban 1.02vel online repülni, akkor katt ide:
http://lockon.mlap.hu
Sziasztok!

Most kezdtem el jétszani ezzel a szimulátorral és a notebookomon szeretném mindezt, a grafika meg a szépség annyira nem izgat mint inkább a szimuláció. Egyébként erõs gép, és nem is ezzel van a gond, hanem a grafikus kártya egy Intel Mobile újabb fajta, de valamiért a LOMAC totál hibásan jelenik meg rajta. A jelenség olyasmi, hogy a képernyõ közepébõl induló csíkok mentén ilyen tipikus 3D Studiós hibák jelennek meg, hogy összemosódik minden egy értelmezhetetlen katyvasszá.
Ez mitõl lehet? Volt már valakinek ilyen baja?

Üdv:
Grass
Egy újabb lockonnal foglalkozó jó kis oldal:
http://lockon.mlap.hu
Molnibalage
Egyszer biztos. Mostanában a Falconra sincs idõm nemhogy loncizni...

DonZorro
<#pias>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hálásan köszönöm, mûködik! 😊

DonZorro
<#wink>

DummyBoy
Hmmm ... Vannak ... Pontosabban Voltak TUTI ... azóta felraktam a CAW modot és abban sokminden bennevan ...

De nekem nem volt gond velük ...

Hoppá, elnézést kérek, benéztem a dolgot ... Meinitben ugyan nem turkáltam, de azt néztétek hogy a graphics.cfg-be azért kell pár sort berakni? Legalábbis A-10esnél ...

Fõleg mivel direkt ránéztem és most látom, ezek nem is modman modok xD

DonZorro
Figyu, ha gondolod, el tudom küldeni az XML fájlt neked?! Küldj címet! Nálam a sorrend: Játék, patch, MODok, SU27, A10, XML... Így megy, de a ModMan nekem is olyanra csinálta mint a Tied...

Hát ez szomorú nagyon... Mindkét gépet nagyon szeretem. Sajnos egyiknek sincs AFM-je de azért én mindkettõvel sokat szoktam jönni menni. A10-et nagyon szeretem mert igen hangulatos missionokat lehet csinálni a disznónak és takaros pusztítást lehet véghezvinni vele. Nincs erre valami okos megoldás ?

DonZorro
Igen, ezt mondtam én is...<#nezze>

Továbbra sem jó. Teljesen friss install...

FC 1.12b, Modman 7.

Telepített modok: F15C, A10A, Su-27.

Eredmény.

DonZorro
Aham. Az lehet. Textúrák vannak mind a két gépen???

DummyBoy
Hmmm ... akkor nekem a Modman megcsinálta :p

úgy értettem, hogy csak feltelepítettem a modokat és kész ...

Én nem turkáltam a meinitben xD

Hát nekem nem megy mert bár már jelen van az új Warthog de egyetlen skin sem mûködik. Szerintem ideje reinstallni. 😊 Amúgy is ráférne már.

DonZorro
Nem is keveset!

DonZorro
Pedig bizony hogy kell... <#crazya>

DonZorro
Nekem megy együtt, érdekelne hogyan???
Még a JSGME alá is betettem...

polluxware
sztem a Walmis féle F15 csak gyûszûnyivel szebb mint az eredeti... SZVSZ

az a10-et meg annó manuálisan raktam be, Rack realizálással együtt😊 le van ghosznyolva és kész

3GO su27 meg gond nélkül megy..

DummyBoy
Na ja .. majd a DCS-ben ... 2030 környékén ...

Mellesleg a Simmod A-10 és a 3GO Su-27-hez nem kell Meinitet változtatni, mennek simán, mert az eredeti modellek helyére kerülnek ...

Az F15-ös cuccoshoz nem értek ...

Molnibalage
Az lenne jó, ha az A-10A is úgy törne, mint a Szu-25T. Nekem egyszerûen nem fekszik a vele való repkedés.

Igazából én az utóbbi kettõvel is nagyon kiegyeznék. Nagyon szép modellek és nézegettem én azt a 2 filet de nekem az nagyon-nagy katyvasz...

Molnibalage
Erre én is kíváncsi lennék.

Sziasztok!

Lenne egy modolással kapcsolatos kérdésem. Mit és hogyan kellene módosítanom a Meinit.xml -ben, hogy egyszerre tudjam használni a Walmis F15 Modellt, a SIM-MOD A-10 modellt és az új 3GO Su-27 Modellt ? Mindhárom modell nagyon tetszik és igazán ráfér a játékra a vérfrissítés szerintem. Mindkét játékom eredeti CD verzió 1.12a.

polluxware
vista alatt nem próbáltam még az FC-t. abban is mûködik ez a BS féle affinity trükk? úgyértem érezhetõ a változás?

polluxware
nem mondod<#idiota>

azért köszi! kiprószálni ám

Scottt
Megjelent az általad annyira várt Szu-27es modell Polli lantlény^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
sztem simán megér ha valki szereti az su-25T-t.. javarészt csak azzal nyomtam, meg mikor kijött a yeniceri a10 modell akkor annak a kampányát is végigtoltam..

én is megvettem volna annó hogy ha nem ment volna "máshogy"

Bár nem tudom, hogy miként jövök én ide, a "Még Putyin is" utalás mit akar jelenteni, de egy tény: mivel dema nem jelent meg, így én is megnéztem, hogy milyen. Kíváncsi voltam, hogy ismét hazudtak e a fejlesztõk, avagy sem, és ennek fényében döntöttem úgy, hogy NEM veszem meg, mert kb 10 dollárt ér.

Az FC annyit megér, amennyit kérnek érte. De többet az sem.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;