17989
  • leonforce
    van rola valahol vigyejo..?(Reaper tavalyi repuleserol)
  • DummyBoy
    Üdv!

Nekem is FC van 1.12b ... és ugyanennyi lehetőség is adott.

@LeonSilver: Kösz Fater, én is csak az eyecandy-kre gondoltam :)
  • polluxware
    ha visszaolvastok...

ez érdekes mámentum sztem

"Ha a szerencsétlen körülmények folytán az Eagle Dynamics tönkremenne, mindent megteszünk, hogy egy utolsó patch eltávolítsa a másolásvédelmet a játékból."
  • LeonSilver
    Annyit még, hogy a meinit.xml -t szerkesztgetni kell kézzel mert ha skineket rak fel az ember akkor általában az előzőt felülírja és akkor az a skin nem elérhető.

• LeonSilver
    Én ezeket szoktam feltenni aminek a zöme ilyen eyecandy ;)

• PhantomAss
    Dummy!
    hányas verziód van?
    nézd már meg légyszi, hogy ugyanannyi axis lehetőséget ad-e neked is, mint Leon kollégának a 15596 hsz-ban?
    köszi
  • DummyBoy
    Üdv!

Na felraktam a Loncit megint a hétvégén, és szomorúan konstatáltam, hogy elveszett a Lonci profilom ... na majd gyorsan hozzárendelgetek a játékban ... És tényleg mindenre Button33-at ad :)

Szóval sorry ...

Neki kell állnom profilt heggeszteni :( Azt meg nem szeressem :(

Régen nem repültem, milyen modokat érdemes feltenni? (Su25 és T főleg ...)
  • L Viper #15602
    Az ADA modot ha felrakod, akkor tudsz repülni Mirage-t. Nagyon jó a kabin is hozzá.

• LeonSilver
    Lehetni lehet de sokminden "marad a régiben".
    Lényegében annyi, hogy mondjuk nem Su-27 kinézete lesz a járműnek hanem teszem az F-14 de a paraméterek és a kabin is marad Su-27.Szóval értelme nem nagyon van.
  • Molnibalage
    A 3D modelleket le lehet cserélni bizonyos korlátozásokkal, de a lecserélt gépek repmodelljét használja ez estben, ha jól emlékszem. Bővíteni nem lehet. Sajon alapvetően nem nagyon moddolható a játék.
  • Ryan1991
    Helló! azt szeretném kérdezni hogy lehet be rakni repülőket a játékba ? vagy csak az alapokkal lehet játszani ? Köszi előre is a választ.
  • PhantomAss
    hoppá, nekem nem ad ennyi lehetőséget
    nálam csak kb fele ennyi axis lehetőség van, hud, radar scan, trim nincs közöttük
    lehet azért mert nincs fc?
  • LeonSilver
    Ja.Elfelejtettem.

Szóval ha van neki profil beállítva akkor nem fog működni ( asszem ) úgy, hogy itt beállítod neki csak akkor ha a profilba belövöd.
  • LeonSilver
    Trim pitch -ként keresd.
    Mondjuk nekem a felső POV Hat kapcsolón van a pitch meg a roll.

• PhantomAss
    srácok, köszi az eddigi segírséget, mindent belőttem, profilt csináltam, működik minden
    egyetlen dolog nincs még belőve: a pilótafülke zoom a gázkar tekerőjén és a magassági trim
    sst profilban ezt hogyan tudom belőni?
    a játék menüben be tudom állítani axisra a zoomot, de játék közben nem reagál rá
    viszont tudom hogy meg lehet oldani vhogy, mert a jetflyn a szim így volt beállítva
    elevator trimet (axis) pedig nem találok az opciók között
    szóval meg tudná vki mondani, hogy axist hogyan lehet programozni?
    köszi előre is :D
  • Sanyo
    Flaming Cliffs 2.0 FAQ magyarul és angolul.
  • Boconadi
    csak pár kép van az ideiről
  • PhantomAss
    igen, köszi
    ki fogom próbálni
  • LeonSilver
    Két módszer is lehetséges.

1)

Csinálsz egy profilt, amikor "elfogynak" a gombok akkor átváltasz az sst-ben ( ahogy a képen is látszik ) majd folytatod tovább.

2)

Csinálsz több, különálló profilt.Amelyik kell azt ( akár játék közben is ) a következő képpen tudod váltogatni.

Nyomvatartod az "I" gombot majd a POV Hat2 -vel ( a joyon az alsó ) fel - le lehet lépkedni a profilok között ( az LCD-n látod, hogy melyiken van ) majd a POV Hat2 jobbra kattintásával tudod a kiválasztott profilt aktiválni.

Remélem értehető volt.
  • PhantomAss
    hali
    még egy-két kérdésem lenne:
    -a fülke zoomot nem tudom beállítani a gázkaron lévő tekerőre, az axisnál beállítom, de a játékban már nem reagál rá, de láttam hogy sokan így játszanak, tehát elméletileg működnie kéne
    - elevator trimet nem lehet axisra állítani valahogyan? az il2-ben van ilyen opsön, itt nem látok a tengelyek között elevator trimet
    -említetted a mod váltást sst-n belül, ezt hogyan kell megoldani? csinálok 3 kölönböző beállítást, elmentem, és hogyan kapcsolom be őket?
    azt tudom hogy a joyon van egy 3 színű modváltó, csak azt nem értem hogyan tudom vele aktiválni az elmentett modokat
    bocs a hülye kérdésekért, csak sst-vel még nem volt dolgom
    ja és vista alatt fut a game, nemtom ez számít-e
    köszi előre is

• Molnibalage
    Ki repül majd magyar színekben? Tavaly Reaper kibaszott jót repült.

Abból estetleg van már renderelt videó?
  • PhantomAss
    na most megy, de nemtom mitől javult meg :)
  • LeonSilver
    Ja.Mondjuk nekem FC 1.12b
  • LeonSilver
    Nekem TR5 van.Amikor először indítom a loncit ( telepítés után ) akkor nem működik a trekk.De kilépek majd vissza ( még csak nem is törlök semmit ) és onnantól megy faszán.
  • PhantomAss
    hát a trackir még mindig nem megy..letöröltem minden fájlt amit írtak, de valami nem jó
    utánanéztem fórumokon is, de mindenhol csak ezt javasolják...
    amennyit én már ezzel szívok :D
  • LeonSilver
    Én ma délelőtt állítgattam és hát ha nem is pikk & pakk de azért sikerült.
  • Reaper
    Azért ez nem teljesen igaz! Ennél kissé többről van szó...
  • PhantomAss
    hujj, ne tudd meg hányszor próbáltam...akármelyik gombra akárhányszor kattintok, mindig 32...de nincs beragadva Dummy :D
    csak nem értem, hogy minden játéknál (il2, condor, fsx, arma, stb)pillanatok alatt be lehet állítani, itt meg szórakozok vele fél napot
  • LeonSilver
    Nekem is ezt csinálja bár egy kis türelemmel és 3-4 próbálkozással azért belehet állítani.EGyébként elvileg 33-as gomb nincs is az x52-n ha megnézed a control palnel.A 32-es gombot is beszokta közbe adni, az az "egér görgő" ami a gázkaron van.De mondom, kis türelem, néhány kattintás és megoldható. ;)
  • DummyBoy
    Nincs beragadva neked az a gomb véletlenül? :)
  • polluxware
    new su-25 model:)

ezt leszámítva semmi olyan nincs benne amit külső moderrek ne oldottak volna meg...

F-18C-hez csinálhattak volna egy kabint (modell az bőven jó), valmint A-G harcmódot hozzá

rókabőr 2.0
  • PhantomAss
    köszi!

az sst megy, ez az asztali gépre vonatkozik, laptopon nem megy
    így már értem a dolgot, csak azt nem tudtam, hogy mi alpján programozzam be a gombokat, szal akkor kell a billentyűzetkiosztás a loncihoz
    az a gáz, hogy játékon belül egyáltalán nem lehet a gombokat hozzárendelni a joyhoz, mindig a 32. gombra ugrik, nemtom miért ilyen
    axist viszont lehet állítani...ki érti ezt
    köszi mégegyszer így már menni fog sztem
  • DummyBoy
    Üdv!

Asszem valahol van valami TrackIR.ini amit le kell törölni ... Valahol itt a fórumban volt régebben róla szó, bár szar a kereső, próbáld meg megnézni ... (Nekem nem működik, de tuti beszéltünk róla, utánnajárok, ha meglesz ideírom ...)

Megvan, gugli megmondta: ...\Lock On\Input\TrackIR.ini-t töröld ki és indítsd újra a játékot, remélem ez segít (Csak 2 vagy 3 DOF van!)

A profil írásra ami elmondható: Ha jól olvasom, akkor neked nem megy az SST (Érdemes lenne utánanézni mi a bibi vele, nekem megy az SST win7 64bit alatt ...), szóval az egyszerűbb dolog, bár ez nem profil igazán az, hogy Lonciban belépsz a controls menübe és ott úgy nyomkodod a gombot, ahogy használni szeretnéd ... ezzel csak az a baj, hogy így elvész a modeválasztás lehetősége ...

Ha sikerül életet lehelned az SST-be, akkor 2 lehetőség van ... Fogod a Lockon billentyűkiosztását és az alapján állítod be a profilt az SST-ben, szépen bepötyögsz mindent ...

Vagy töltesz le egy kész profilt, és azt saját kedved szerint testreszabod (Ez kényelmesebb, nem kell annyit pötyögni ...)

SST használatakor érdemes a Lockon belső inputjában a Joy-hoz tartozó összes hozzárendelést törölni, hogy kiküszöböld az esetleges ütközéseket ...

Amit érdemes figyelni hogy a sima gombnyomogatós dolgokat az SST-ben kell beállítani (Befogás, ilyenek ...), de a slidereket és axisokat, mint pl.: a zoom, vagy oldalkormány, azokat a Lockon configjában kell ... Axis Commands alatt megtalálod őket asszem ...

Valamint érdemes a Mode 1-2-3-at úgy beállítani, hogy kézreálljon ...

2 példát láttam erre: Van aki úgy lőtte be, hogy a Mode 1 az az amcsi gépekhez volt belőve, a Mode 2 pedig az oroszokhoz ...

Nekem a Mode 1 az Navigation volt, Mode 2 - Air to Ground - Mode 3 - Air to Air ... Ez vált be legjobban ...

Valamint ha kicsit is érdekel a Lockon, akkor érdemes a 15 dollárt beruházni az FC-be! :)

Ha valami kérdés van akkor nyugodtan jöhet :)

• PhantomAss
    még egy kérdésem lenne, hátha vki olvassa:
    a trackir sem működik a loncival
    minden más játékkal megy, de ezzel nem tudtam működésre bírni
    van vmi külön kapcsoló esetleg a játékban ami aktiválja?
    az x52-höz visszatérve, el tudná vki röviden magyarázni, hogyan kell profilt írni?
    addig oké, hogy megnyomom a gombot amit be akarok programozni, de honnan tudjam, hogy a játékban mi az az alap kombináció amit hozzá akarok rendelni?
    pl a gázkar tetején a tekerőt a fülke zoom-ra akarom rakni, ezt hogyan tudom beprogramozni?
    amúgy vista alatt megy és a game verzió 1.1 (vagy 1.01), fc nélkül
  • PhantomAss
    sajna a sst nem megy laptopon
    amikor felrakom, lefagy az egész , és csak a rendszervisszaállítás segít
    win7
    valszeg a tapipad kever be
    más megoldás nincs?
  • 42nd Intruder
    A joy SST programjában állítsd hozzá gombokat, egyszerűbb és jobb.
  • PhantomAss
    hello
    lenne egy kérdésem:
    letöltöttem a lonci demóját, de egyszerűen nem tudom belőni az x52-n a gombokat
    állandóan magától a 32. gombra ugrik, és ennyi
    billentyűzeten be tudok mindent állítani, de joyon nem
    ennek van vmi trükkje, vagy csak a demó ilyen bugos? megvenném a játékot, és ki akarom használni a joyt...
    remélem peccselve már nem ilyen vagy csak én vagyok béna...
  • repvez
    TBS promo
  • Reaper
    Ez igaz, de engem annál jobban nem érdekel a a kávédarálózás:)
  • DummyBoy
    o.O ... Na azért az Arma2 helói és a BS között van egy "hangyafasznyi" különbség xD