Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ahogy öregszünk, egyre idegesítõbb ez a jelenség!

Nyeglék, nagyképûek, egoisták, lusták, trehányak, és egyre butábbak...

Szerencsére azért tényleg van jó pár kivétel!

www.smart-bus.hu

L Viper
Szörnyû és egyre terjedõ tendencia !
Az oktatás és követelmény egyre katasztrófálisabb, megspékelve a fiatalság részérõl egy jó adag lustasággal és trehánysággal.
Tisztelet a kevés dícsérendõ kivételnek!

Szerinted ne dobjam le a láncot!?!?

"Cliffs be"
"F-15 õsel"
"meg néztem" "a oktatást"

Aztán a másik agysebész:

"Hy!" Ezt én soha nem értettem, mert angolban (amerikai) "Hi". A HY-t nem tudom értelmezni.

De még nincs vége:

"meg veszem" "meg venni" "leg olcsóban" "gépágyu"

Az egész mondatszerkesztés is félelmetes.
És az, hogy esetleg a vesszõket kitegye, vagy esetleg a mondatvégi jeleket?!? Á, az kizárt!

Hát miért olvasná el a leírást, mikor az írásából tisztán látszik, hogy olvasni sem tud. Amúgy szerintem a 2 hozzászólásnak egy a gazdája. Vagy egyszerre jött két agysebész.

Товарищ Путин

Reaper
Esetleg próbáld meg a backspace billentyût... Amúgy mi lenne, ha elolvasnád a manual-t és nem kérdeznél hülyeségeket?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hát nekem a szpész az csak gépágyu és nem nyomtam meg a C-t
Hanem ugat az aim9-es és szpész azt csak gépányu.<#falbav>
DummyBoy
szpésszel ... nem? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonZorro
<#csodalk><#confused><#guluszem1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

engem a végig jáccás érde kell ne

Istem...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Sziasztok
A flaming Cliffs be a F-15 õsel hogy kellöni? mert én csak gépágyúval tudok lõni!
És meg néztem a oktatást de nem lettem okosabb
Hy!
A flaming Cliffs-et meg veszem akkor ahhoz kell a sima Lock on?
És honnan lehet meg venni leg olcsóban a flaming Cliffset?
Köszi elõre.

Kérdeznék még, ha nem baj:

A Su25T-nél az iránytûs mûszeren (HSI) két mutató van, egy ségrga és egy fehér. Melyik mutat a következõ fordulópontra? És a másik mit mutat?

köszi elõre is a segítséget!

Na sikerült, kitöröltem az összes hibás mentést amit csinált, és csak a briefing-es savet használom, így mûködik. Úgy látszik a játék közbeni mentéseimmel akadt össze valami.

gsg kolléga:

ha játék közben esc-et nyomsz, akkor van egy save gomb, amivel elmentheted az állást, amit késõbb visszatölthetsz és folytathatod.

üdv

LeonSilver
Szinte a megjelenés napjától megvan a lonci, sokat használom de ilyennel még nem találkoztam csak abban az esetben amit gsg kolléga említett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nos amennyire én tudom,nem lehet azt megcsinálni,hogy valahol befejezed a küldetést,és legközelebb onnan folytatod.ha belekezdtél,végig is kell csinálni,különben legközelebb elõrõl kell kezdened.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

"Próbáltam a bal felsõ sarokban a save-re menni, de nem történik semmi..."

Mondom, hogy nem megy. Hidd el, nem az volt az elsõ dolgom, hogy ide írjak, elõtte megpróbáltam mindenfélét, de nem jártam sikerrel. Azért kérdezlek titeket.

LeonSilver
Talán ha a küldetést megcsinálod kellene nyomatni egy mentést ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Össze kell kötnöd a két gépet vagy közvetlenül, vagy valami hálózati eszközön keresztül ( router, hub, switch ). Aztán mehet a network game!

Heló srácok, nem tudja valaki, hogy ha elkezdem az FC-ben a kampányt, akkor hogy lehet rábírni a gépet, hogy a játékból való kilépés után FOLYTATNI lehessen a kampányt!? Mondjuk megcsinálok 3 küldit egymás után, aztán ha kilépek meg vissza, akkor elfelejti, hogy hol tartottam és lehet elölrõl kezdeni az egészet. Ha pl a küldi végén még az állóhelyen elmentem "saved state file"-ként, akkor meg késõbb a visszatöltéskor hibásnak jelöli meg, és nem lehet betölteni. Próbáltam a bal felsõ sarokban a save-re menni, de nem történik semmi...

helló
Hogyan lehet LAN-on játszanin???

DummyBoy
Majd a Duke Nukem Forever-rel jön ki asszem ...

Folyamatosan nézem a topikját az ED fórumon, de nem akaródzik kijönni ... 😞

HiRes Russian Cockpits

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonZorro
Na igen! Ez tényleg gyönyörû! Na de mikor??? <#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Készülõ HiRes cockpit mod.Eszméletlen ...

Itt

ügyesek a srácok

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

LeonSilver
Mirage20000-5F

és ez mi akar lenni??

Sajna a lockon.ru-n ne mtudom megrendelni a Flaming Cliffs-et, mert a VISA Electront nem fogadja el...

Nem tudjátok honnan lehetne még úgy megrendelni, hogy ide Mo.-ra kiküldjék?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

LeonSilver
Nem kedvelem különösebben a franciákat de ezt a modot nagyon összerakták.
Még a kokpitet is!

LeonSilver
Megvan 😄

- 3) Override launch permission (Alt+Z for Azerty keyboard smile, Alt+W for Qwerty keyboards)

Ez maradt ki.

LeonSilver
Srácok.Próbálta már valaki az AdA féle mirázs (hát a sekér .. ) modot??
Az istennek nembírok egy nyomorult exocetet indítani.Már 3* befontam a hömöldökömet, most olyan mint a kiszel tüncikéjé :/

köszi!

Reaper
Jah felrakhatja, de ugyanaz, mint az 1.12A, csak a starforce miatt lett 1.12B, hogy menjen a cucc Vistán...

Scottt
De megéri felrakni^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

az 1.12B patch csak Vistához kell?XP-re nem kell feltenni?

Ok. Köszi.

Reaper
Tekintve, hogy a FC nem külön játék, hanem a Lock On kiegészítõje, így elõször az alap játékot kell telepítened aztán rá a kieget. Egy szó mint száz minden dolog benne lesz, ami az alapban is volt. Erõsen ajánlott telepítés után az 1.12B (vistához) patch letöltése a FC-hez.

Sziasztok!
Lehet, hogy lámer a kérdés, de a 4GB Ram miatt Vistax64-et használok és nem szeretnék zsákba macskát venni. Szóval:

Ha megvásárolom az alap Lock On-t és mellé valahogy a Flaming Cliffs-t, akkor Windows Vistán csak a Flaming Cliffs-szel tudok nyomulni, vagy az alap játék (többi repülõ: pl. F-15 stb...) is elérhetõ lesz?

Köszi
LeonSilver
Illetve ctrl+szóköz

LeonSilver
Kézikönyv, 50-51. oldal,Fegyverek,utolsó elõtti bekezdés.
( ctrl+shift )

hali! Hogy tudom megoldani, hogy az A-10 ne párosával eregesse a bombáit? Gondolom volt már szó róla,de 15.000 hsz kicsit sok...
ha gyakrabban jelennének meg szimek én biztos beruháznék

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LeonSilver
Hát ~60 ropi nem is olyan sok érte.Elgondolkodtató.Lehet majd valamikor ez lesz a következõ beszerzés?!

Reaper
300 dolcsi, viszont kapsz érte egy komplett szettet bottal, gázkarral, pedállal.

LeonSilver
Na.EZ gondolom megint aranyárban lesz kapható. 😞

Bucser
Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el.

Ezzel már talán érdemes lesz dupla hajtómûves jeteket hajtani😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a gold verziót max megrendelni tudod valami külföldi oldalról.

Helló
Hol lehet meg vanni a Lock On Gold-ot???
igen,a nagy kedven a su25T.azért az egy gépért érdemes megvenni a FC-et

LeonSilver
Annyival egészíteném ki, hogy a Su-25t már erõsen közelít "A szimulátor" -hoz <#eljen>

Egyébknént kikapcsolódásra jó a lentebb említett klenszi bizbasz.Csak annyit kell várni tõle amennyi. 😉

Krapo
Hát igen . De majd suli után elkezdek normálisan játszani , most inkább tanulok hogy nyáron ne kelljen !