17989
  • Reaper
    netet=chatet természetesen:)
  • Reaper
    Amúgy aki nem tudta normálisan megnézni, annak itt egy hevenyészett videó az egyik gyakorlásról:

VFAT09 training
  • Reaper
    Megköszönném, ha felraknád, mert kíváncsi vok, hogy nézett ki. Amúgy igen, a szervezőknek lehetett volna annyi eszük, hogy kikapcsolják a netet...
  • Molnibalage
    Nekem tiszta lagg volt az egész. A chat vágta haza az egészet. Mivel éppenhogy hazaértem nem volt időm megnézni, hogy lehet -e mediaplayeren keresztül nézni és megkerülni a chatet. Felrakhatom, amit felvettem, de sok élvezet nem lesz benne.

Pedig jó kis repülés lett volt, jó volt az zene is.
  • Sanyo
    Egy risszrossz gépen, hang nélkül mégis meg tudtam nézni, kiváló repülés, gratulálok!
  • Molnibalage
    Gyerekek, aki tudja az vegye fel a nyitóképet. Nagyon megköszönném.
    A repülésre talán hazaértek...
  • LeonSilver
    Hát kolléga úr, nagyon-nagyon sok sikert avagy kéz, láb és egyéb töréseket!!
    Szorítunk érted!
  • Reaper
    A stream már megy, jobbnál jobb repcsis videókkal. Perpill Orosz Lovagos videó megy.
  • Reaper
    Köszi skacok!:)
  • DonZorro
    Jó műsort és jó leszállást Reaper Mester!!!
  • Molnibalage
    A műrepüléseket elvileg igen. A nyitóképet nem. Lehet, hogy a nyitóképre én sem érek haza, hogy szakadna rá az ég...
  • DummyBoy
    F@sza, lehet én sem érek haza ... lesz később lehetőség ezeket a repüléseket felvételről megtekinteni?
  • Sanyo
    Én meg pont nem leszek gépközelben, hogy egyátalán lássam. :( Írtam róla egy rövid ajánlót, jó leszállást Reaper! :)
  • Molnibalage
    Élőben.
  • mcsaba
    Jól hangzik, én is nézni fogom, lehet hogy hülyességet kérdek, de ezek előre felvett videók lesznek vagy élőben fogtok repülni?
  • Molnibalage
    Stream videóban szokott menni, ha jól tudom. Én megpróbálom majd felvenni a repülést és a nyitóképet. Kérdés, hogy lesz -e elég szabad helyem hozzá.
  • LeonSilver
    Ehhez kell valami izé vagy csak simán lehet vizuálni ?
  • Reaper
    Na urak, kis reklám!

Ma kezdődik a VFAT! Itt lehet nyomonkövetni majd (a részletes program is megtalálható a linken):

VFAT TV

Magyar idő szerint 17:00-tól indul a stream, maga a program pedig 18:00-kor. A magyar vonatkozás: Szerény személyem(59th_Reaper) ma 19:00-kor fog repülni, VML_Forrest pedig vasárnap délután 15:55-kor.

Jó szórakozást!
  • PhantomAss
  • LeonSilver
    http://www.lockonfiles.com/index.php
  • PhantomAss
    már letöltöttem :)
    de ha kijön az új peccs azt megveszem dobozos verzióban
    lenne még egy kérdésem:
    repülhető gépet nem lehet vhonnan leszedni a játékhoz?
    úgy tudom hogy a játék alapból nem nagyon moddolható, de pl láttam egy egész jó f18-ast, nem tudom az repülhető-e?
    az nem igazán érdekel, ha kívülről új skint kap egy gép de belülről egy másik fülkéjét+repmodelljét használja
    a másik, hogy szkint is szeretnék felrakni, pl magyar mig29 festést, stb
    tudtok egy oldalt ahonnan ilyesmiket le lehet tölteni?
    köszi
  • Reaper
    Az alap koncepciót igen, tavaly a műszakiak tervezték. Azt gondoltam én egy "kicsit" tovább és így született meg ez a festés. A jobboldali a VML-es srácok alkotása és nagyjából a 119-es Alba Zümi festését ültették át Nagyvasra.
  • Molnibalage
    Ja, az "ékes" festés azt ugye a karbantarók tervezték az igazi gépre? Szerintem jobban néz ki annál, mint ami repült tavaly.

A jobboldali dongómintás is nagyon állat. Ki tervezte? Nincs róla több szögből is fotó esetleg valahol?
  • Molnibalage
    Ti kezdtek. Remek!

AZ viszont gáz, hogy késő este van a TB és BA. :(
  • DummyBoy
    Kiváncsian várom, az eddigiekről valahogy mindig lemaradtam ... :(

Sok sikert a repüléshez!
  • Reaper
    Van már program:

VFAT2009 Time schedule

És egy kis beharangozó:

VFAT2009
  • LeonSilver
    Hát ha rám hallgatsz akkor elfelejted a letöltőset és megveszed a dobozost.
    Igaz, hogy kicsit várni kell amíg megérkezik de nem fogy el az aktiváció.
    Én is először a letöltőset vettem meg és bár hw változás nem volt midnen egyes telepítésnél levont egyet az aktivációs számból.Van hozzá ugyan egy ilyen szar amivel ellehet menteni az regisztrit de nálam szart sem ért.Ezért megvettem a dobozost is, azóta nincs vele gond.
  • PhantomAss
    rászántam magam hogy megveszem a fc-t, de nem tudom letölteni
    elfogadom a feltételeket, elkezdi betölteni a következő oldalt (ahol gondolom fizetni lehet), de a böngésző nem tudja megjeleníteni
    nincs vmi ötletetek?
  • Molnibalage
    Interjú.
  • polluxware
    csak arra akartam célozni, ha már ez a szó felröppent a saját szájukból kimondva akkor biza ez a FC 2.0 amolyan utolsó kapaszkodó...

DCS ka50 fejlesztési költségei sztem jóval nagyobbak lettek mint azt várták volna, viszont az eladások meg messze nem olyan jók lehetnek mint annó az FC-vel voltak.
    az a-10C bőven messze van még....
    shö ha valki olvasgatta az ED fórumot, az biztos emlékszik rá hogy a nép jóideje sipákolt egy 1.13as peccsért

namostan ezt pénzért árulják ki, mint valmi újdonságot hogy addig is ellegyenek amíg be nem fejezik az A-10et..

ne értsetek félre, sztem is megéri 14dolcsit az hogy lesz multi-cpu támogatás, meg dcs-vel multi kompatibilitás, de azért ezt a dolgot megjátszhatták volna mielőtt kiadják a BS-t... annó kezdetben a ka-50 bizony FC-hez készült

ergó változott a plen

nem akarok vészmadárkodni, de ez a dcs sorozat bőven nem jut el a hőn áhított Su-27ig, vagy F-16C-ig

másrészről ahogy írtam annó, az F-18C különösen kidolgozott modellel rendelkezik az alap su-25,27-hez képest amikkel ellentétben ez csak AI gépnek készült. (legalábbis a végkifejletet tekintve...)

• polluxware
    leonforce, leonsilver

eddig azthittem egy a kettő...

csak ennyi:)
  • DummyBoy
    Most nemtom, hogy sírjak vagy nevessek, de idén sok pénz elmegy a szimekre ... Ez jó, mert azt jelenti hogy jönnek ...

De rossz, mert sokpíz, ráadásul én úgy vettem észre hogy hiába van fent 3 szim, egyszerre csak 1-re tudok normálisan koncentrálni, mert ha egyre rákattanok, akkor a másik kettőt úgyis hanyagolni fogom ...

Jó példa a DCS és a FC mellett a ROF ... Nem találom az X52 profiljaimat, ergo újat kéne csinálni hozzájuk ... Ehelyett inkább repkedek, skinezek, vagy küldit hegesztek ROF-hoz :)
  • LeonSilver
    59-en írta valaki, hogy lesz ez még 2010 xmas is :D
    Remélem nem lesz igaza.Qrvára várom!Lehet megint az lesz, hogy megveszem letöltősben, hogy tudjam nyomni utána meg dobozost is mert az mégiscsak más.
  • DummyBoy
    Szerintem jó marketing ... mert ha becsődölnek akkor ráb@szunk az aktivációval ...

Ha meg becsődöltek akkor utána mindegy ... szóval én pozitívumként fogom fel ...

Nekem az "early 2010" nem tetszik, mert az ha az ED követi az eddigi szokásait akkor a "january 2010" megjelenési dátumban először az első "változót" cserélték, utánna a másodikat fogják :(
  • Boconadi
    egyébként szvsz ez egy sima marketing szöveg, hogy mégtöbben megvegyék a játékot. Eszükben sem fog állni a másolásvédelmet kivenni a játékból. Szerintem.
  • LeonSilver
    Mirüvanszó ?
  • polluxware
    bakker most látom hogy ti nem egyek vagytok:))

• LeonSilver
    Nem lesz olyan mint a DCS.Csak részleges 6DOF támogatás, nem lesz klikkelhető a kabin, stb.Lehet olvasni róla ed fórumon.De egyelőre jelenjen meg.
    Mert ami 2010 január volt az early 2010 lett :)
    Mondjuk nem gáz csak jöjjön, már veszem is meg.
  • leonforce
    haat..bazze en is ettol felek..
    szinten azert kellett a DCS...
  • Molnibalage
    Stream videó volt, amibe nem lehetett beletekerni és előtte még reklám is ment, de állandóan szakadozott.