Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyeglék, nagyképûek, egoisták, lusták, trehányak, és egyre butábbak...
Szerencsére azért tényleg van jó pár kivétel!
www.smart-bus.hu
Az oktatás és követelmény egyre katasztrófálisabb, megspékelve a fiatalság részérõl egy jó adag lustasággal és trehánysággal.
Tisztelet a kevés dícsérendõ kivételnek!
"Cliffs be"
"F-15 õsel"
"meg néztem" "a oktatást"
Aztán a másik agysebész:
"Hy!" Ezt én soha nem értettem, mert angolban (amerikai) "Hi". A HY-t nem tudom értelmezni.
De még nincs vége:
"meg veszem" "meg venni" "leg olcsóban" "gépágyu"
Az egész mondatszerkesztés is félelmetes.
És az, hogy esetleg a vesszõket kitegye, vagy esetleg a mondatvégi jeleket?!? Á, az kizárt!
Hát miért olvasná el a leírást, mikor az írásából tisztán látszik, hogy olvasni sem tud. Amúgy szerintem a 2 hozzászólásnak egy a gazdája. Vagy egyszerre jött két agysebész.
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Hanem ugat az aim9-es és szpész azt csak gépányu.<#falbav>#falbav>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Istem...
Товарищ Путин
A flaming Cliffs be a F-15 õsel hogy kellöni? mert én csak gépágyúval tudok lõni!
És meg néztem a oktatást de nem lettem okosabb
A flaming Cliffs-et meg veszem akkor ahhoz kell a sima Lock on?
És honnan lehet meg venni leg olcsóban a flaming Cliffset?
Köszi elõre.
A Su25T-nél az iránytûs mûszeren (HSI) két mutató van, egy ségrga és egy fehér. Melyik mutat a következõ fordulópontra? És a másik mit mutat?
köszi elõre is a segítséget!
gsg kolléga:
ha játék közben esc-et nyomsz, akkor van egy save gomb, amivel elmentheted az állást, amit késõbb visszatölthetsz és folytathatod.
üdv
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mondom, hogy nem megy. Hidd el, nem az volt az elsõ dolgom, hogy ide írjak, elõtte megpróbáltam mindenfélét, de nem jártam sikerrel. Azért kérdezlek titeket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogyan lehet LAN-on játszanin???
Folyamatosan nézem a topikját az ED fórumon, de nem akaródzik kijönni ... 😞
HiRes Russian Cockpits
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Nem tudjátok honnan lehetne még úgy megrendelni, hogy ide Mo.-ra kiküldjék?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Még a kokpitet is!

- 3) Override launch permission (Alt+Z for Azerty keyboard smile, Alt+W for Qwerty keyboards)
Ez maradt ki.
Az istennek nembírok egy nyomorult exocetet indítani.Már 3* befontam a hömöldökömet, most olyan mint a kiszel tüncikéjé :/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lehet, hogy lámer a kérdés, de a 4GB Ram miatt Vistax64-et használok és nem szeretnék zsákba macskát venni. Szóval:
Ha megvásárolom az alap Lock On-t és mellé valahogy a Flaming Cliffs-t, akkor Windows Vistán csak a Flaming Cliffs-szel tudok nyomulni, vagy az alap játék (többi repülõ: pl. F-15 stb...) is elérhetõ lesz?
( ctrl+shift )
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ezzel már talán érdemes lesz dupla hajtómûves jeteket hajtani😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hol lehet meg vanni a Lock On Gold-ot???
Egyébknént kikapcsolódásra jó a lentebb említett klenszi bizbasz.Csak annyit kell várni tõle amennyi. 😉