Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Más. A Lomac F-15 képernyõje és HUD-ja szerintetek mennyire autentikusak? Nem mindrõl tudom megállapítani, hogy az, de egy része elég pontosnak tûnik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Elsõ körben azt kérdezném, hogy ModMan-nel telepítetted-e és egyéb modot nem telepítettél az FC2-höz?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Az lenne a kérdésem hogy flaming cliffs2-höz letöltöttem mig-21 modot de repülés közben ne láttom a gépet csak a körvonalait.Mi lehet a megoldás?
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
Set CockpitMouse = true in file ..lockon\Config\View\View.lua
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
légyszi ha tudtok segitsetek!
köszi:Mikoyan
Illetve az érdekelne még hogy hogyan lehet új skint beaktiválni???
Ha valaki elmondaná szerintem megérteném, ugyanis configurálgattam már másik harci szimulációhoz nevezetesen az ARMA hoz. Úgyhogy volt már dolgom harci jármû konfigokkal. Nagyon hálás lennék ha valaki esetleg ezt részletesen leírná.
Hálás köszönet.
Zsolt
Leon nekem amúgy lehet hogy banális dolgot fogok mondani de patcheletlen Lock on-om van😊
Egy kicsit szórakozom a Mission Editor-al, nagyon tetszik, de szerintetek miért van az, hogy a waypoint-oknál beállított sebességeket figyelmen kívül hagyja a repülõgép? (Kipróbáltam, nagy távolságú waypointok-nál is ez van.. )
Köszi a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha lehet, pontosabban írj, hogy melyik játékban melyik rakéta (Maverick pl 2 van a játékban) használata okoz gondot. Nem kekeckedés, de igencsak nehéz segíteni egy "gondom van, segítsetek, mi a megoldás" jellegû kérdésnél.
Az általad írt gondot FC1-nél nem tapasztaltam (legalábbis nem emlékszem rá), FC2 alatt pedig biztosan nincs ilyen hiba.
legyen szíves segítsen már valaki ha tud😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sõt jó hír hogy az 51°N 10°E - 43° 40'N 28°E közötti terület kerül domborzatilag kidolgozva. Ez kb. 1440km × 780km-es területet fed le LOD11-es (26m/pixel) textúrával, de Magyarország területén belül LOD14-es (1.6m/pixel) nagyfelbontású textúra felett lehet majd repülni, illetve a repterek LOD17-es(40cm/pixel) textúrázottak. Egyenlõre LHKE és LHPA van tervezve kidolgozásra. Jelenleg így állunk 😊
Amennyiben valóban kiadásra kerül az ígért DCS SDK fejlesztõi csomag akkor a fent leírtak pozitív irányban módosulhatnak 😉
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egy (lehet hogy) hülye kérdés... A FC2-ben mûködésre lehet bírni a régi Krím félszigeti térképet?