Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

Miért van az, hogy - rendszerint - a legmagyarabb magyarok nem ismerik a magyar nyelvet? Hm?

ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Nesu
Nagyon szar mert akkor valszínûleg Sikeressebb lenne mint valaha .
Ez a ruszki Kommun faz_zoknak sajnos csak a piroslámpás helyek jönnek be .Kicsi pöcs nagy far_zság .
Persze ez nem jelenti azt ,ha nagy a fütyköd ,hogy nem vagy ökör .
Pedig De !
😊

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Szevasztok van egy kis problemám ,és pedig :
Az ,hogy miután feltelepíti magát az FC indításkor a lemez ellenõrzésekor
ERROR üzenetet ír ki .Most nem tudok LockOn -ni .
Arra gondoltam ,hogy a lemezt fel kellene Polírozni mert elszinezõdést láttam rajta ami nem a lemez alap elszinezõdése.
Valakinek egy ötlete ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

L Viper
A francíják tudtak szép Mirage kabint csinálni. Kérdés lenne -e valaki aki legyártaná a 21-es kabint is?

Aztaleborultszivarvégit! 😊 Széééép... 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Az a koszolt skin nagyon élethû.
Ritka jól elkapta az árnyalatokat. Sok gép épp ilyen volt külsõleg.
LeonSilver
Csodálatos munka!Kár, hogy a lonciból adódóan a fülkét nemnagyon lehet variálni.Milyen atomcsapás lenne egy "valódi" 21-es kabin!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Szép "jószág"!
Most becsülöm meg azt a 2x 6 hetet, amit anno sorkatonaként Kecskeméten tölthettem és csodálattal láttam ezeket a madarakat hasítani az eget.
LeonSilver
Ez fantasztikus!!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=43135

http://mig21bisproject.tvn.hu/Mig-21bis_v1.0.zip

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Épp akartam írni...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

sure
OFF

tanúlmány, oroszúl - ezeket már 5ö éve sem így írták...

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

TG Gida
Csak poén szinten kérdem.A nagybetûk használatára is megtanítottak?😊

Isten áldja a pogányokat!

TitaniumRR
Szervusztok.

A lockonfiles.com és hosszas google keresés után érdeklõdöm.

Keresek az alapjátékra feltölthetõ terep grafika korszerûsítõ modot ill. F14 modot.

Tudtok-e segíteni?

Captain Sonar 2024 Remake

LeonSilver
Szesssz tezsvír 😉

Faterkám, ha esetleg "elfogyott" az az egy FC kód akkor ha kell szólj.Írok mélt ezeknek a fiuknak, hogy megint elfogyott és talán kapok megint 😊

azért arról is lehetne egy tanúlmányt írni,hogy egy szimulátorral foglalkozó fórumban,egy rossz helyesírással beírt hozzászólástól,a mai oktatási rendszer hiányosságain át,hogy jutunk el a "szebb jövõt!" köszöntésig.én nemtudom ki hogy van vele,de én nemtudok haragudni a régi tanáraimra,akiktõl azokat az elementális pofonokat kaptam.nem ok nélkül adták õket.és tudok írni,és olvasni is.sõt,számolni is,és bárkit el tudok küldeni a picsába oroszúl.ennyi azért megmaradt az átkosból.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szebb jövõt! 😉

www.smart-bus.hu

polluxware
no annyira azért nem foglalkoztat a dolog..

kár lenne bármit is mondanom

szebb napot😊 hétvégére legyen jó idõ!

Túl sokat nézed az Olgát... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

polluxware
addig semmi amíg mo-n nem ez lesz a hivatalos köszönési forma

<#zavart1>

L Viper
Hülye reklámlink, kissé gúnyosan.
Jaj Polli... mi a baj a szebb jövõvel?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mivót-mivót?

L Viper
Nagyon gyökér dolog ez <#ejnye1>
Reaper
ügyes vagy...

polluxware
most mit mondjak erre?

hajrá

L Viper
A más alternatívák mind megbuktak, ezért vagyunk most itt.
Szebb jövõt !
Te a saját tapasztalatod alapján mondod a véleményed, vagy a médiából hallottak alapján?

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

polluxware
persze én is.. fene bánja

de ne "szebb jövõ" féle kijelentések meg egyebek jelentsék AZ EGYETLEN alternatívát.

mert akkor egyik szaharából szaladunk a másik szaharába egyenest nyakig

(csak most már túl késõ lenne onnan visszatáncolni, vagy egyenesen lehetetlen)

hátha érti valaki..

Reaper
Felõlem offolhattok, csak megjegyeztem, hogy off😊 Amúgy egyetértek a Putyin papi által leírtakkal...

polluxware
"szebb jövõt.." azt inkább ne..

minden más jöhet

offi

Ok, off befejezve...

szebb jövõt...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

polluxware
csak aztatat mondottam hogy falcon féle szabadszólós offtopity invázió van itt is.

Másrészrõl.. olyannyira nem forog ez a lonci hogy bárkit is zavarna.

L Viper
Polli ennek semmi köze most a Flakonhoz, csak néhányan beszélgettünk. De OFF vége.
L Viper
Aki nem Mónikát, meg Joshit néz az látja.
polluxware
flakonosodik a topity..

én erre az egészre csak aztatat tudom mondani hogy ez volt az ára annak a hõn áhított szabadságnak.

most van szabadság

Szívembõl szóltál, és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzésemmel, véleményemmel. Pár éve még elgondolkoztam rajta, hogy nem-e nekem van üldözési mániám... ma már azt kell mondjam bárcsak üldözési mániám lenne... Jó látni, hogy egyre többen kapnak észbe...

Na off, off...

www.smart-bus.hu

L Viper
Kissé, de Putyinnak sajbna igaza van. Egyre több helyen foglalkoznak ezzel, de mi repkedjünk...
Reaper
Kissé mintha elkanyarodtunk volna a topic témájától...

Csak annyi maradjon itt a gyarmaton, amennyi eltakarítja a szemetet, levágja füvet, meg õrzi a gyarmatosítók értékeit.
Ha az elmúlt majd' egy évtized intézkedéseit nézzük, és azok eredményét, hát vak kell legyen vagy liberális az, aki ezt nem ismeri el, hogy itt a magyar holokauszt zajlik éppen.

L Viper
Annyi a probléma, hogy a külföld befogadó képessége is véges.
Ez egyre jobban látszik.
Persze terv az lehet.
Ehhez meg nem lehet mit hozzátenni... így volt...

www.smart-bus.hu

Ma publikáltak egy felmérést... a fiatalok 60-70%-a külföldön akar érvényesülni, mert ott több pénzt keres. Ennek a 60-70%-nak a 2/3-a késõbb haza sem akarna jönni...

Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de egyre inkább úgy érzem ez is a cél...

www.smart-bus.hu

L Viper
Rángatták az én pajkómat is, mmeghúztam utána magam, nem haragudtam a tanárra, mert igaza volt, Felfogtam, otthon nagy kuss volt bezony :-)
Ez szóról szóra így volt.

Na, én is így látom, súlyos dolgok ezek. Ez a saját anyanyelve, ha így oktatják, õket meg így érdekli, akkor ennek az országnak, nemzetnek vége.

Reaper
visszamennyé' LYó?😊

polluxware
némmán.. itt ten fogas kod,.nak a .én csont-o-k

kiad-tok itten a sok hüJeségen

<#eplus2>

LeonSilver
Miért is ilyenek a fiatalok?

Annak idején amikor én jártam oskoláriumba adott esetben a tanár lebaszott egy nyakast vagy a pajeszomnál fogva rángatott ki a padból.Ezt eszembe se jutott otthon elpanaszolni mert még anyámtól is kaptam volna egy nyaklevest.Nem beszélve arról, hogy anyámnak meg eszébe sem jutott volna bemenni a suliba és nekiesni a tanárnak.

Ma meg ha a tanár szól a piréz kiccsávónak, hogy talán nem ártana tanulni ( neeem, már régen nem mer hozzányúlni a tanár ) akkor jön a János meg a város és meghúzkodják a tanárt a porban.És mit kapnak érte ? Pénzbírságot... neveccccsssséges.

( bocs de ez(is) mindig felbassza a cukrom )

Na igen! 😄

De sebaj, mi maradunk ilyen "kockák", és akit lehet megmentünk a fiatalok közül... megneveljük aki még nem menthetetlen! 😄

Azt bírom itt, hogy az ilyenek egybõl le vannak oltva... érezzék csak a törõdést! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Ha Firefox 3-ast használnak még nagyobb gáz, hogy a helyesírás ellenõrzõ tiszta piros és még az sem zavarja.
A sík kopasz hajam is égnek áll <#csodalk>