17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15689 Mert mozog benne a feje a bácsinak a kabinba ugy ahogy az FC1.12-be nem.Meg a lockon forumán az orosz részen azt irták . -
#15688 Ezt honnan tudni, hogy FC2.0 vidi? -
#15687 Most már tényleg kíváncsi vagyok,hogy valóban jobban fut e majd,mint az FC. -
gsg16 #15686 jól fog kinézni,az egyszer biztos,ha majd 3010 elején kijön! -
#15685 Limitált 6Dof nézetek -
#15684 Egy kis video FC2.0-bol .
letöltös formába -
#15683 Egyébként gratula Forrestnek! Szép debütálórepülést nyomott a VFAT-on. Üdv a klubban! -
#15682 Elsősorban a kliens (+ a server) internetjének minősége(ping, pocket loss). Másodsorban pedig a kormánymozdulatok finomsága. Sajnos a Lock On netkódja nem szereti a hirtelen kormánymozdulatokat... -
#15681 Néztem a VML bemutatoját és feltünt néhány dolog amit nem tudom hogy mi okozhat.
Tehát hogy a gép ide-oda rángatozik és a stabilizátor is szinte véghelyzetekig csapkod.
DE nem csak nála láttam ez hanem kötelékeknél is.
Ez a netkapcsolat lagja miatt lehet vagy a joystick érzékenysége vagy a "pilota" rángatja és nem nyugott mozdulatokkal vezeti a gépet?
Reapernél nem volt ilyen.
Egyébként grat mindkét pilotának . -
#15680 Nincs ezirányú info perpill és én nem is számítok a közeljövőben ilyen feature-re... -
#15679 Faszán lemaradtam róla. Remélem ehhez is lesz link utólag. -
gsg16 #15678 Urak!most ugye várható egy patch a FC-hez!az túl nagy munka lenne megoldani,hogy pl a su27-nek betenni a játékba az UB változatát,és abban ketten is repülhetnének online?tehát két ember ugyanabban a gépben!vagy ez már olyan kérés,ami kivitelezhetetlen?mert ugye ígérte a BS-hoz is AH64-est,ha jól tudom,meg talán még MI24-est is,és ezekben bizony ketten kezelik a technikát!egyszóval várható ilyen jellegű fejlesztés? -
#15677 köszi -
#15676 valami eszméletlen amit a "Berkutok" lenyomtak a su 27-ekkel
besz*rás
nem hittem volna hogy ezt meg lehet csinálni
egyébként Reaper is kiváló programot repült, le a kalappal
-
#15675 Gartula Reaper!
Tegnap megnéztük a lurkóval együtt :) Tetszett neki is! -
#15674 Most már mindegy. Felment.
Itt van.
Azért érdemes lehet megnézni, hogy ebben mennyi élvezet volt így.
Rögzítem a feltett jó verziót, ha van rá igény. -
#15673 Előre meg van beszélve, plusz csomó team saját kamerással dolgozik, aki meg ismeri a programot az elejétől a végéig. -
#15672 01. La Tour - Blue
02. 009 Sound System - The hero waits -
#15671 Nem kell kösz! -
#15670 Még egy technikai kérdésem lenne, pusztán csak érdekességképpen. A repülés alatt a szervezők döntenek, hogy milyen kameraállásból látszik a show, vagy erről van előzetes egyeztetés? Mert gondolom te jobban tudod, hogy mikor és honnan látványos az amit repülsz. -
#15669 Még valami. A zenék címét és előadóit meg tudnád mondani? Voltak nagyon király zenék, de nem ismerem őket. -
gsg16 #15668 köszönöm az Ő nevében is!egy kérdés Uraim!létezi a FC-hez F-22-es skin? -
#15667 Akkor ne töltsem fel amit felvettem? -
#15666 A légiharc kupát nem lehetne ilyen steamen közvetiteni élöbe, esetleg belsö kamerábol ?Sokat lehetne tanulni belöle -
#15665 Köszi! Sok sikert a Forrestnek holnapra! -
#15664 Na, elég gyorsak a szervezők. Akik lemaradtak a tegnapi napról, azok az összes tegnapi bemutatót megnézhetik, lagmentesen a VFAT TV "On-Demand" részében. -
gsg16 #15663 Reaper gratulálok a produkciódhoz! -
#15662 Élőben repülünk... -
#15661 2008-ban volt ilyen. -
72TSanyi #15660 Jah, és a legközelebbi kecskeméti repülőnap alkalmával Palik eszetlenkedése helyett szívesebben néznénk egy standot, ahol egy-egy légiharcot lehetne végignézni, amit ezen a játékon játszanak. Vagy létezik magyar katonai berkekben komolyabb szimulátor is? -
72TSanyi #15659 Köszi az infót.
Akkor itt nem lesz eredmény hírdetés a vasárnapi bemutatókat követően? De a bemutatókat élőben repülitek, vagy egy leadott replay-t vetítenek le? A helikopter-es bemutatók akkor nem is ebből a játékból lesznek bemutatva. Mert az előbb olvastam olyat, hogy a Flaming Cliffs 2.0 már kompatibilis lesz a DCS szimulátorral, ami lehetővé teszi, hogy ugyanabban a játékban vegyenek részt. -
#15658 Náluk fent volt egy elég elcseszett terrain mod, azért volt olyan fura... -
#15657 A Red Arrows az volt? Olyan fura volt a kép, mintha alacsonyabb felbontás lett volna élsimítás nélkül. "Recés" volt a kép. Vagy csak sávszél spórolás ment? -
#15656 Köszi, de ez nem verseny. Sima repülőnap, max erkölcsi az elismerés!:)
Ka-50 pedig a DCS:Black Shark-ban van. Amúgy a repülőnap bemutatóinak 95%-a Lock On: Flaming Cliffs 1.12b-vel megy. -
72TSanyi #15655 Grat a produkciódhoz.
A szimulátor kapcsán arra lennék kíváncsi, hogy ez verseny a Lock On melyik verziójával folyik? Csak a Flaming Cliffs-be csempészhető bele a KA-50 helikopter? -
#15654 Olvastam a cseten, mikor írtad ...
De nekem mint egységsugarú nézőnek, és nem műértőnek ez annyira nem tűnt fel :)
Szóval grat :) -
#15653 Lesz egy komoly videó normálisan vágva, de ne kérdezzétek mikor... Be fogom ide rakni egyszer csak. Addig is a lentebb linkelt gyakorló vidit tudom ajánlani. -
#15652 Köszi, de én nem voltam megelégedve vele. Nem volt jó passzban.:) El is szúrtam 2 figurát... -
#15651 Holnap jó lesz? Nem tudom, hogy meddig kódol majd. Van egy kis szakadás, mert pár másodperce kikapcsoltam a felvételt és állítottam valamit, hátha segít. Nem segített. :(
Kicsit morocsan és fáradtan értem haza, de gondoltam, látok egy tök jó demót. Kicsit elment a kedvem az eseménytől így a Red Arrosról lemaradtam és azt nem veszem. -
#15650 Köszi, a lag ellenére is nagyon tetszett :)