Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Lock On
A net-es vásárláshoz használj virtuális bankkártyát. éves díja kb 1000ft lehet. A bankodnál érdeklõdj a részletekért.
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
nekem meg 1.02-m van 😞
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Áruld már el hol lehet kapni ilyen "csomagot"?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezért vagyok inkább a letöltéses vásárlás híve... x példányban archiválhatom.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A törött lemezt nem nagyon szeretik cserélgetni sajnos.
El kell olvasni az EULA-t, abban biztos írnak róla.Ha nem akkor esetleg a support tud erre válaszolni.
A törött lemez nem is lenne gond ha az ember megvette a szoftvert és van hozzá kulcsa.A gond akkor van ugye amikor az adathordozót is nézi a valami ( mint dcs-nél a sztárforsz ).Ilyenkor hiába vetted meg, hiába van kulcs.Pedig simán, gyártási hibából adóüdóan is törhet az adathordozó.
Nem egy olvasóból pucoltam már ki a törmeléket a szervizben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amit megengednek maguknak az ügyfelekkel szemben, háááát, finoman szólva is bicskanyitogató.
A tört verziókat is ugyanúgy fel lehet patch-elni? Illetve a forgalmazó semmi esetre sem cserélné a törött lemezt?
sztem ha singlebe gondolkodik az ember ritkán veszi meg, inkább kipróbálja letöltöttet és utánna ha érdekesnek találja fizet érte jó esetben...
"Van itt a fórumban IGAZI vadászpilóta?"
Nem kellett volna a körítés, lehetett volna a lényegre térni, hogy honnantöccsemle.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Félek egyébként, tökéletesen tudja mirõl van szó... 😊
Szerintem ha valaki tudja mi az a cd key, akkor azt azt is tudja, azért a tulajdonosa fizetett...
Egyszerûen pofátlanságnak találom az ilyen jellegû kéréseket....
Én sem vagyok ellene a segítség nyújtásnak, de itt mégis mit lehetne tenni?
Kb, azt, hogy ugyanezt leírom..
A Rise már hétvégén meglett volna ilyen letöltõsben csak valamit bénázott a ban és hiába van a kártyámon olyan 70k vásárlásnál mégis azt írja, hogy nincs elég zseton rajta.Holnap nagy verekedés lesz a buzi bankban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én azt nem bírnám ki.. 😞 Ezért vettem azt is inkább letöltõsben.
"cs all valaki meg tudná neki adni a cd key ét naon meg köszöném !:S köszönöm cs"
Szóval, nem értem mit képzel az ilyen... mi játszódik le az agyában a hozzászólás írása közben....
A stílusát meg inkább hagyjuk....
Nem vagyok otthon ebben a témában lévén nem járok mekkdonáccba de ez kb. 3-4 bigmac ára lehet.Vagy 2 mozi ..kb.
Fecska!
Egy összességében kb 4000 ft-os programcsomagról beszélünk... (Lock On+FC)
Ennyit szerintem 1 este elbulizol, nem? 😊
Nem akarlak bántani de ezen mit nem értesz?
Letöltöttem a FC goldot és van vmi olyan h YASU az mi? az lenne a crack vagy valami olyasmi?<#help>#help><#help>#help><#duma>#duma><#idiota>#idiota>
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
"f" "a" "l" "k" "o" "n" "a" "z" "i" "s" "t" "e" "n"
innentõl DX6,8 majd glásszkákpit és fláj-báj-árs lesz a vezérlés. teljesen golyóálló, a mûszerek eltûnnek, nem marad más, csak egy célkereszt és gyakhatsz.
Товарищ Путин