17989
  • Her Laca
    Már X52 -őt:))
  • Her Laca
    Zuglóban az Erzsébet Királyné úton láttam egy boltban. Mondjuk az árát nem tudom. Na majd járok arra és megkérdezem.
  • Sanyo
    Na ez a horror.
  • Richtofen
    Pixmania-ban elvileg van raktáron
  • Richtofen
    "Csak megerősíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron."

Hehe. Pont most láttam egy "fukar" boltban 58-ért (!)
  • REPS0L
    dobj egy árat érte, perpill minden forint jól jön :)
  • Sanyo
    Csak megerősíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron.
  • DummyBoy
    Köszi :) A tapadókorongból 4 hiányom van xD Bár nem használom, de eleve azért nem mert vagy csak a joy-ra jutna vagy csak a gázkarra xD

A gumikarika amiből 2 hiányzik az az ami a cucc alján van, ami defaultból rajta van ... azt necces beszerezni, azért lenne jó a "bontott" xD
  • Her Laca
    annyi tapadó korongom van ,hogy sose fogy el:) Szívesen adok kettőt.
  • DummyBoy
    Na, Gida megelőzött :)

Mindenesetre pm-ben dobhatnál nekem is egy árat, én tuti keveset ajánlanék :)

Viszont 2 dolog érdekelne, ha nem kell feltétlen Gida-nak , vagy eleve Gida-nak szól a kérés :)

A Pro-m gázkarjának az aljáról hiányzik 2 gumi karika ami a tapadást hivatott előidézni, meg alapból csak 4 tappancsot kaptam :) Ha esetleg ezek nem kellenek, jelképes sör-csoki összegért ezeket átvenném :)

Megoldottam ugyan magam, de a gyári mégiscsak jobb ugye xD
  • Bucser
    Nyílván nm nagyon gyártanak már. X52 pronak és az X65F-nek nem kell a konkurencia...
  • REPS0L
    köszi, nézem
  • LeonSilver
    Az az érdekes, hogy nem csak itthon nincs.
    Nézem egy angol oldalon. ott is Sorry, out of stock
  • Solt
    Jut eszembe! PH-n feladtam egy hirdetést, hogy X52-t keresek. Jelentkezett egy srác, de 16ezret kért az egy éves X52-ért. Azt én soknak találtam, így nem lett biznisz. Keresd meg, szerintem megvan még neki... a hirdetésnél a hozzászólásoknál megtalálod...
  • REPS0L
    G940 túl drága, X52 nincs sehol, más throttle+joy meg nagyon nincs is a piacon ha jól tudom X52 árban, naccerű... külön gázkar nélkül már nem nagyon tudom elképzelni a repülést.
  • REPS0L
    mennyit adnál érte? jöhet pmbe! megkeresem a joyt is ha kell
  • TG Gida
    Mit kérsz érte?
  • Solt
    Két hete ezzel szarozom én is... 30 alatt nincs készleten sehol... pont ezért várok G940-re... meguntam a b@szakodást egy kéken világító műanyag darabért! :D
  • REPS0L
    köszi! más ajánlat esetleg helyette?
  • REPS0L
    csak a throttle jó, a joy nem, az már meg sincs.
    a felét eladom neked kispénzért :)
  • Solt
    Mindenhol várni kell rá... nincs raktáron! 23000.- körül mozog az áruk...
  • DummyBoy
    Mi halt meg benne ha szabad kérdezni?

Ki ne dobd :) Add nekem xD
  • REPS0L
    Üdv!

Tud valaki segíteni X52 vásárlás ügyében? merre a legolcsóbb? depo, argep alapján találtam párat, de hátha tud valaki olcsóbban, mivel a mostani X52-m behalt.
  • Sanyo
    Rövid Saitek X65F bemutató.
  • PhantomAss
    kössz uraim :)
  • LeonSilver
    Kicsit egyszerűbb ha a LoCFG-t használod ;)
    Egyebek mellett az arányt is lehet vele állítani.

Itt meglehet vizuálni.
  • DonZorro
    Aham! Ez volt nálam is a problem. Aztán megoldottam a graphic.cfg átírásával... Asszem az 59-esek fórumán találtam egy remek kis eposzt erről. Át kell írni benne egy pár értéket 1.6-ra talán és már megy is 16:10-ben. Csak utána ne lépj be az options menübe, mert visszaírja az eredeti értékre! Majd otthonról pontosan megmondom, hogy mit kell cserélni benne! Na csaaa...
  • PhantomAss
    arányt? mire gondolsz?
    mert nálam az a probléma, hogy a menüben ugyan be lehet állítani ezt a felbontást, de széthúzza a képet, tehát az egész pilótafülke "ovális", nyújtott, pl a hud-on a kör nem kör alakú
    erre gondolsz? mert az engem is érdekelne, hogyan lehet megcsinálni hogy normálisan nézzen ki
  • DonZorro
    De az is jó. Amúgy már megoldottam a dolgot. Az lett volna a kérdés, hogy az arányt be lehet-e lőni valahogy? Megoldva...
  • PhantomAss
    én 1920*1200-ban
    igaz nem fullhd, ke dözel van
    az nem jó?
  • DonZorro
    Srácok, valaki nyomja a GAME-t FullHD-ben???
  • LeonSilver
    Elég régóta készül valóban de szerintem megérte a várakozást.Eszméletlen a kabin így!
  • DummyBoy
    Vééégre ... bakker, régóta várom már hogy kiadja :)
  • LeonSilver
    Ricardo HD pit.

Letölthető innen.

• Matyesz56
    Na megoldódott köszi a segítséget! Nem egy verziót használtunk, és ez volt a baj.
  • Reaper
    A routereden be kell állítani a port forwarding-ot. A 10308-as UDP és TCP (Both) portot engedd ki, valszeg azért nem megy.
  • gsg16
    gondolom 1.02-ővel játszol.mi nem nagyon tudtuk router mögül játékra bírni.mi a hamachi-t használtuk,és úgy,LAN-ban ment a dolog.
  • Matyesz56
    Szia!

Igen, jó az IP, tűzfal, vírusírtó kikapcsolva. Az baj lehet, hogy router mögött vagyok? Vagy az csak akkor, ha én csinálnék szervert?
  • Reaper
    Feltételezem, hogy jó IP címre próbálsz csatlakozni, tehát a tűzfalad környékén kéne körülnézned. Nem elhanyagolandó tényező az sem, hogy ugyanazon verziójú LO legyen feltelepítve nálad is, mint a haverjaidnál.
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Játszanánk haverokkal, de nem bírok hozzájuk csatlakozni :S Rákattintok, hogy start, erre rögtön visszaugrik cancelre, mitől lehet ez? Segítsetek pls.

Köszi előre is!