17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15809 Már X52 -őt:)) -
#15808 Zuglóban az Erzsébet Királyné úton láttam egy boltban. Mondjuk az árát nem tudom. Na majd járok arra és megkérdezem. -
#15807 Na ez a horror. -
Richtofen #15806 Pixmania-ban elvileg van raktáron -
Richtofen #15805 "Csak megerősíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron."
Hehe. Pont most láttam egy "fukar" boltban 58-ért (!) -
#15804 dobj egy árat érte, perpill minden forint jól jön :) -
#15803 Csak megerősíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron. -
#15802 Köszi :) A tapadókorongból 4 hiányom van xD Bár nem használom, de eleve azért nem mert vagy csak a joy-ra jutna vagy csak a gázkarra xD
A gumikarika amiből 2 hiányzik az az ami a cucc alján van, ami defaultból rajta van ... azt necces beszerezni, azért lenne jó a "bontott" xD -
#15801 annyi tapadó korongom van ,hogy sose fogy el:) Szívesen adok kettőt. -
#15800 Na, Gida megelőzött :)
Mindenesetre pm-ben dobhatnál nekem is egy árat, én tuti keveset ajánlanék :)
Viszont 2 dolog érdekelne, ha nem kell feltétlen Gida-nak , vagy eleve Gida-nak szól a kérés :)
A Pro-m gázkarjának az aljáról hiányzik 2 gumi karika ami a tapadást hivatott előidézni, meg alapból csak 4 tappancsot kaptam :) Ha esetleg ezek nem kellenek, jelképes sör-csoki összegért ezeket átvenném :)
Megoldottam ugyan magam, de a gyári mégiscsak jobb ugye xD -
#15799 Nyílván nm nagyon gyártanak már. X52 pronak és az X65F-nek nem kell a konkurencia... -
#15798 köszi, nézem -
#15797 Az az érdekes, hogy nem csak itthon nincs.
Nézem egy angol oldalon. ott is Sorry, out of stock
-
Solt #15796 Jut eszembe! PH-n feladtam egy hirdetést, hogy X52-t keresek. Jelentkezett egy srác, de 16ezret kért az egy éves X52-ért. Azt én soknak találtam, így nem lett biznisz. Keresd meg, szerintem megvan még neki... a hirdetésnél a hozzászólásoknál megtalálod... -
#15795 G940 túl drága, X52 nincs sehol, más throttle+joy meg nagyon nincs is a piacon ha jól tudom X52 árban, naccerű... külön gázkar nélkül már nem nagyon tudom elképzelni a repülést. -
#15794 mennyit adnál érte? jöhet pmbe! megkeresem a joyt is ha kell -
#15793 Mit kérsz érte? -
Solt #15792 Két hete ezzel szarozom én is... 30 alatt nincs készleten sehol... pont ezért várok G940-re... meguntam a b@szakodást egy kéken világító műanyag darabért! :D -
#15791 köszi! más ajánlat esetleg helyette? -
#15790 csak a throttle jó, a joy nem, az már meg sincs.
a felét eladom neked kispénzért :) -
Solt #15789 Mindenhol várni kell rá... nincs raktáron! 23000.- körül mozog az áruk... -
#15788 Mi halt meg benne ha szabad kérdezni?
Ki ne dobd :) Add nekem xD -
#15787 Üdv!
Tud valaki segíteni X52 vásárlás ügyében? merre a legolcsóbb? depo, argep alapján találtam párat, de hátha tud valaki olcsóbban, mivel a mostani X52-m behalt. -
#15786 Rövid Saitek X65F bemutató. -
#15785 kössz uraim :) -
#15784 Kicsit egyszerűbb ha a LoCFG-t használod ;)
Egyebek mellett az arányt is lehet vele állítani.
Itt meglehet vizuálni. -
#15783 Aham! Ez volt nálam is a problem. Aztán megoldottam a graphic.cfg átírásával... Asszem az 59-esek fórumán találtam egy remek kis eposzt erről. Át kell írni benne egy pár értéket 1.6-ra talán és már megy is 16:10-ben. Csak utána ne lépj be az options menübe, mert visszaírja az eredeti értékre! Majd otthonról pontosan megmondom, hogy mit kell cserélni benne! Na csaaa... -
#15782 arányt? mire gondolsz?
mert nálam az a probléma, hogy a menüben ugyan be lehet állítani ezt a felbontást, de széthúzza a képet, tehát az egész pilótafülke "ovális", nyújtott, pl a hud-on a kör nem kör alakú
erre gondolsz? mert az engem is érdekelne, hogyan lehet megcsinálni hogy normálisan nézzen ki -
#15781 De az is jó. Amúgy már megoldottam a dolgot. Az lett volna a kérdés, hogy az arányt be lehet-e lőni valahogy? Megoldva... -
#15780 én 1920*1200-ban
igaz nem fullhd, ke dözel van
az nem jó? -
#15779 Srácok, valaki nyomja a GAME-t FullHD-ben??? -
#15778 Elég régóta készül valóban de szerintem megérte a várakozást.Eszméletlen a kabin így! -
#15777 Vééégre ... bakker, régóta várom már hogy kiadja :) -
#15776 Ricardo HD pit.
Letölthető innen.
-
Matyesz56 #15775 Na megoldódott köszi a segítséget! Nem egy verziót használtunk, és ez volt a baj. -
#15774 A routereden be kell állítani a port forwarding-ot. A 10308-as UDP és TCP (Both) portot engedd ki, valszeg azért nem megy. -
gsg16 #15773 gondolom 1.02-ővel játszol.mi nem nagyon tudtuk router mögül játékra bírni.mi a hamachi-t használtuk,és úgy,LAN-ban ment a dolog. -
Matyesz56 #15772 Szia!
Igen, jó az IP, tűzfal, vírusírtó kikapcsolva. Az baj lehet, hogy router mögött vagyok? Vagy az csak akkor, ha én csinálnék szervert? -
#15771 Feltételezem, hogy jó IP címre próbálsz csatlakozni, tehát a tűzfalad környékén kéne körülnézned. Nem elhanyagolandó tényező az sem, hogy ugyanazon verziójú LO legyen feltelepítve nálad is, mint a haverjaidnál. -
Matyesz56 #15770 Sziasztok!
Játszanánk haverokkal, de nem bírok hozzájuk csatlakozni :S Rákattintok, hogy start, erre rögtön visszaugrik cancelre, mitől lehet ez? Segítsetek pls.
Köszi előre is!