17989
  • carlosfly
    Ha be rádiózol hogy leakarsz szállni azonnal átpattan a kurzus a hozzád legözelebbi reptérre.
  • carlosfly
    Hali :) Úgylátom mindnenki ittvan aki számít :D.
  • SzKrisztian
    Lehet a Lock On-ban úgy váltani a navigációs pontok közt mint a MS Flight Simulátorban, hogy valahogy megadjuk a frekvenciát és beálitjuk az irányszögeket a müszereken? Én semmi ehez hasonlót nem találtam, csak az előre meghatározott utvonal pontjai közt tudtam váltani, esetleg ha vészhelyzet van hogy lehet a legközelebbi reptért kiválasztani uticélként?
  • 72TSanyi
    A 2008-as augusztusi kecskeméti repülőnapra 3500HUF-ért lehetett jegyeket vásárolni. A 2007-esre szintén ennyibe került a jegy.
  • MiG man #15845
    Köszi az infót. Isten tudja, hogy már mióta nem voltam repközelben.
    Utoljára még Taszáron ültem 21-esben amikor még tankoltam meg vontattak le vele a startra... ott szolgáltam, de az már rég volt... Még egyszer köszi!
  • repvez
    hát utoljára 5000 volt a belépö sztem nyugodtan lehet számolni most is ennyivel
  • SzKrisztian
    Sziasztok, Lock On FC 1.12b verzióm van és ha a 7-es gombal bobázó módba váltok az a célzó ami megjelenik a HUD-on ott is marad, utána hiába váltok más üzemmódba akár légiharc akár navigációs módba a HUD-on csak a bombázó mód marad, valaki megtudná mondani mi lehet az oka.
  • MiG man #15842
    Sziasztok mindenkinek!
    Egy kis infót szeretnék kérni tőletek, tudja valaki, hogy mennyi lesz a belépőjegy az idei kecskeméti repnapra?
    Elég nagyok már a gyermekeim és szeretném őket is megfertőzni a repüléssel
  • Bögyörő
    Kösz a választ, csak gondoltam megkérdem mert nem igazán tudok angolul, és annyi játékhoz csináltak már forditást reméltem ehez is csinált valaki, magyarul azért csak könnyebb lett volna, de nem gond, igy legalább fejleszthetem a nem túl nagy angol tudásomat, de ha valamit nem értek akkor irok.
    Ez a kézikönyv amit emlitettél ez az amiben csak a telepitést, rendszerigényt meg hasonlókat irnak magyarul mert azzal már találkoztam, örültem is hogy végre találtam egy magyar leirást, de nagy csalódás volt, vagy valami részletesebb amiben esetleg irnak arról is hogy hogy kell repülni, a fegyvereket kezelni stb.
  • LeonSilver
    Nincs hozzá magyar leírás ( a magyar kézikönyvet leszámítva ) és a videók sincsenek tudtommal felirattal ellátva.Nem is igen kell szeintem.Annyi angol amennyi kell hozzá midnenki összetud szedni innen - onnan.Ha valami nem tiszta kérdezz, ha tudunk segítünk.
  • Bögyörő
    Üdv, a training rész felirataihoz nem tudjátok van magyar forditás? Esetleg valami magyar leirás létezik a Lock Onhoz?
  • Reaper
    Orosz típusokon (amennyiben orosz HUD-ot használsz) megjelenik egy C betű bal oldalt, ha saját.
  • parasztbicska
    Hello, hogy lehet megálapitani hogy a radarral befogot gép barát vagy ellenség?
  • Reaper
    Majdnem, a visibility range és a víz kivételével mindent max-on használunk. A serverünk nem nagyon szokott nyílt lenni, mert mod nélkül úgyse tud bejönni senki. Hyperlobby-n elő szoktunk fordulni nagyritkán, különböző BVR és gunzo servereken.
  • 72TSanyi
    És ez nálatok mit jelent? Visszafogott grafikai beállítások mellett játszátok, vagy minden max. beállításon? Tudtok mondani olyan nyílt szervert, ahol játszani szoktatok?
  • Reaper
    Annyit azért nem, de kb. -10 fps helytálló.
  • GaBika6
    Multiban a játék kb. "-20 fps"-t produkál!
  • 72TSanyi
    Arra van valami magyarázat, hogy multiplayer módban a játék sokkal sz@rabbul fut, mint single player módban? A hétvégén próbáltunk egymás elleni csatát folytatni LAN-ban, de a grafika látványos butításával (distance: 100km->20km; víz tükröződés kikapcsolás stb.) sem sikerült az alacsony fps értéket megszűntetni. Mik a tapasztalataitok ezügyben?
  • Reaper
    Ez Lock On, viszont FS-ből kiszedett cockpit és nagyjából semmi sem működik benne, így az MFD-k sem. Amúgy a műszerekkel lehet szórakozni lua scripttel, de igazából az áttörés a DCS clickable cockpit-os motyója lesz, ha lehet majd új kabinokat gyártani.
  • Bucser
    Ott van oldalt a descriptionben, hogy a műszerek nem működnek!
  • LeonSilver
    Ezért nem értem én sem, hogy hogyan csinálhatták meg.
  • Molnibalage
    Nem csak maga a kabin grafika az érdekes, az MFD és DED kijelző, ami eddig nem is létezett és, amit kijeleznek. Ezért gyanús egy kicsit nekem videó.

A Neveda térképet csak videón láttam, ezért ennyiből én nem tudom megkülönböztetni a Loncit egy FS-től.
  • LeonSilver
    Gondolom a nevada mod a talaj.Viszont a kokpitet nem tudom hogyan csinálhatták meg, mert amit a franciák csináltak abban sem volt ennyire megvariálva.Pedig ők is matattak vele rendesen.
  • Molnibalage
    Elnézést a láma kérdésért, ez nem FS?
  • Richtofen
    Érdekelne! Privi ment!
  • Solt
    Azt elhiszem! :D

1, max 2 héten belül meglesz... majd beszámolok! :)
  • PhantomAss
    hát a g940-edet elvinném ennyiért :)
    kiváncsi leszek a tapasztalataidra
  • Solt
    Egészség...

Egyébként nagy hotas vásárlási lázamban előrendeltem ITT egy X52-t. Ma kaptam e-mailt, hogy 20250.-forintos áron érkezett egy, rendeljem meg és pár nap múlva az enyém.

A "gond" az, hogy nekem nem kell, mivel átpártoltam G940-re. Ha záros időn belül valaki jelzi, hogy neki kell, akkor megrendelem, aztán tőlem ennyiért viheti...

Fontos! Csak olyan kedvéért rendelem meg, akit innen SG-ről ismerek már... új reg, vagy számomra ismeretlen egyén nem jöhet szóba...
  • TG Gida
    Én is.
  • ezsolt
    Köszönöm a link javítását!
  • LeonSilver
    Talán így jó ;)
  • Solt
    Tessék

• TG Gida
    Nálam nem jó a link.
  • ezsolt
    Sziasztok!
    Lenne egy eladó x52. Az alábbi linken megtalálhatjátok. Ha valakit érdekel, ha kérdésetek van a joy-al kapcsolatban akkor azt privátban a prohardveren keresztül tegyétek fel legyetek szívesek. A hírdetésben van egy pedál is de az most jegelve ven péntekig, a joyt lehet venni, vinni.

http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_es_saitek_pro_flight_rudder_pedals_elad/hsz_1-50.
  • sure
    A Lock-Onban alapból is vannak különböző repülők, miért kéne "berakni" bármit is?
  • Siluro
    Igen, de a repmodel marad a régi. Nincs sok értelme.
  • Ryan1991
    Lockon-ba lehet be rakni különböző repülőket ?
  • Siluro
    Jó lenne már egy olyan szimulátor ami annyit jelentene megint, mint annak idején a Lock On és az IL-2.
  • LeonSilver
    Meg hát végül is az már megvan.Akármi előferdülhet ugye.Még az is, hogy megint játszol valami jó kis szimmel és akkor nem kell megint megvenni ;)
  • Siluro
    Én az X52m több mint egy éve nem használtam, de nem tudnám eladni. :) Nagyon a szívemhez nőtt a drága. :)