17989
  • mcsaba
    Valami oldalt vagy leirást nem tudtok ahol amiben leirják milyen manőverek vannak és hogy lehet tökéletesen megcsinálni őket, ha van magyarul annak jobban örülnék, de ha csak angolul van az se lenne gond csak ha lehet valami könyebben érthető legyen.
  • mcsaba
    Ma próbáltam a kobra manővert, egész jól belejöttem de nem tetszik hogy egy gombot kell nyomkodni, gondolom a rendes gépeken a gázkar és botkormány segitségével csinálják, nincs erre semilyen gomb. próbáltam igy is de nem jött össze, lehetséges a Lock Onban gézkar és botkormánnyal is kobrát csinálni, ha igen pontosan hogy kell? Akik virtuális légbemutatókat szoktak csinálni ők hogy csinálják?
  • Solt
    Na várj... ez a vga kérdés nem egyszerű ügy... :) 32ezer környékén már kapni 1GB-s 4870-t, ami jócskán garanciás még... vagy neked mindenképpen új vga kell?

Mert akkor ennyi pénzért már inkább ilyet vegyél...

ITT a baloldali kis táblázatban össze tudod hasonlítani a kártyákat... találd ki, hogy mennyit szánsz rá, és válassz...
  • MiG man #15886
    Okés, köszi.
    4850 Zalman 32000-ért van boltban, akkor kicsit még gyűjtök hozzá és azt választom. Kösz a segítséget.
  • Solt
    A procinak főleg a cache értéke és a magas órajele számít...

HD5750-nél ne add alább az ötezres szériát tekintve... inkább vegyél régebbi, használt vga-t, ami még garanciális...

Pl 20ezer körül lehet kapni garanciás HD4850-t....
  • MiG man #15884
    HD5450 lenne pölö 12670-ért, bótból.
  • MiG man #15883
    A procim nem annyira rossz... Athlon 64X2 4800+, 2GB RAM.
    Köszi a tippet!
  • Solt
    HD3850/70 alá ne add...

Egyébként a játék inkább proci függő...
  • MiG man #15881
    Sziasztok!
    Van egy ATI Radeon X1900GT 256MB DDR3-as karim.
    Ezt gondoltam lecserélni egy olcsóbb (10-12e) 512-es ATI kártyára. Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
  • Matthew Baker
    Valakinek van Cyborg Evo-ja? és lenne szíves elmagyarázni hogy hogy vannak kiosztva a gombok?
  • DummyBoy
    www.lockonfiles.com-on a letöltések alatt rengeteg dolgot találsz ami javítja a textúrákat, új terrain, stb ...
  • Matthew Baker
    Nincs valami mód vagy valami trükk amivel fel lehetne turbózni az alapjáték grafikáját? Előre is kösz!
  • MiG man #15877
    Nagyon köszönöm!!!
    TE sokat segítettél nekem!
  • Reaper
    Pl. innen, Sanyo kollégától:

Flyonline
  • MiG man #15875
    Hy!
    Köszönöm!
    Akkor ezek szerint kell az FC. Honnan lehet megrendelni?
  • Reaper
    Hi!

Sima alap Lock On-hoz 1.02 az utolsó patch. Van egy rossz hírem, nem nagyon fogsz találni már 1.02-es servert. Többnyire már csak FC1.12-es (nemsokára meg FC2.0 remélhetőleg) serverek vannak. Megpóbálkozhatsz Hyperlobby-n (töltsd a kliens progit és telepítsd) 1.02-es server keresésével, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy találni fogsz...
  • MiG man #15873
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék tőletek.
    Végre valahára nekem is bekötötték a NET-et, így már itthonról garázdálkodhatok. Segítség abban kéne, hogy van egy alap (1.01) Lock On-om. Megvan hozzá az 1.02 patch. A további patcheket, melyeket és honnan kell még beszereznem?
    S ha mindazok meglesznek hol tudnék csatlakozni netes közös játékhoz?
    Előre is köszönöm mindenki segítségét.
    Ja, nem vagyok valami nagy számítógép-guru.
  • MARE18
    köszi
  • LeonSilver
    http://www.star-force.com/support/users/windows7/
  • LeonSilver
    Frissíted a sztárforszt és kész is.
  • MARE18
    Windows 7-en hogy kéne elindítani a lock on flaming cliffs-et?
  • carlosfly
    Akkor már csak 1 év és kint is lesz...... :S
  • Papa01 #15867
    Hál' istennek, annyira nem távoli időpont. Szóval, hátha. :)
  • LeonSilver
    Na ED megkezdte ( vagy folytatja, hogy tetszik ) a szokásos rétestésztanyújtást ...

Ahol eddig február 26 szerepelt ( http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288 ) ott most ez olvasható :

release date: World: 12 March 2010
    Europe: 12 March 2010

:(
  • Wampa
    Köszi
    Akkor maradok az A10- nél:(
  • Solt
    Olvastam mi történt! Részvétem!
  • LeonSilver
    Így kezdődik a rímí :

-- Lockon Mod "AdA : Armée De l'Air" - V 1.01 pour Lockon FC 1.12a.
  • LeonSilver
    AdA mod amiben van Mirage de szerintem FC kell neki.De egy pillanat és megvizuálom.
  • Solt
    A próféta szóljon belőled, rám férne egy kis Isteni beavatkozás! :D

Én INNEN , vagy INNEN szoktam tájékozódni... az egyiken tuti megleled a megoldást... ;)

A trackir.ini pedig akkor törlendő, ha a trackir hülyül be... én már jártam így, az sem volt egyszerű szívás... :D
  • Wampa
    Üdv
    Isten megáldjon,köszönöm.
    Most hogy irtad,ez volt régebben is:)
    Ha lehet még egy kérdésem,nem olyan rég irtatok egy mirage modról,az használható az én ókori játékomhoz is,vagy csak a FC hez?Ha igen egy linkkel segitenétek,feltéve ha ez egy free mod....
  • Solt
    Config mappa, producer.cfg megynit, és a "true"-t átírod "falsh"-ra... ;)
  • Wampa
    Üdv
    Feltettem az alap Lock ont,XPSP3 ra,1.02 patchel,9xxx Nvidia kártyám van,legujabb driver,meg egy sima Genius joy van most.
    Na most,az a fura helyzet megint,hogy nem tudok trimmelni,akármire állitom.Volt már ez gond,az előző gépemen is,de akkor valaki megadta a varázsszót,hogy töröljek ki valamit és akkor lőn csoda és megjavult.
    Én ugy emlékeztem a trackir ini-t vagy mit kellett kitörölni,most viszont kitöröltem és semmi.
    Ez borzasztóan idegesitő dolog.
    Ha valakinek van valami ötlete,azt hálásan megköszönném.
    Mármint azon kivül,hogy baxam falhoz az egész hóbelebancot:))
  • carlosfly
    Detto!! :D :D Pedig de sok éjszaka ráment a nagy légicsatákra :)
  • polluxware
    ujíííí:) nagyon elcivilesedtem már az fs9 miatt:)

speciell engem csak a su-25 modell lom fájlai érdekelnek belőle....
  • LeonSilver
    ED hivatalosna 2010 elejét mondott, ITT meg február 26 szerepel.
    Mondjuk mindegy az a pár nap csak jöjjön és fasza legyen !
  • Sanyo
    Kösz, a képet eddig nem láttam, rákeresve kiderült, hogy ma jelentek meg. :)
  • LeonSilver
    Reszketve várjuk az FC2-t.

• carlosfly
    Ébresztő hejj!! :D Mindenki alszik? :)
  • SzKrisztian
    Kösz a válaszokat.
  • Siluro
    Vagy a navigációs mód landing menüjében nyomkodod a nullát akkor mindig más leszállópályát kínál fel, persze útvonallal. Ezt az MFDn kísérheted figyelemmel.